فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون😍
یه چیپس خونگی براتون آوردم ترد؛ترد حتما امتحانش کن رفیق
طرز تهیه:
سیب زمینی ها رو خلالی یا حلقه ای خیلی نازک برش بزنید بعد بریزید اول توی آب یخ بعد داخل آب جوش۳دقیقه بعد آبکش کنید و بزارید روی دستمال که خوب خشک بشه درآخر توی روغن داغ سرخ کنید نوش جان
برای طعم دار کردنش
برای طعم سرکه نمکی کافیه داخل آب جوش سرکه بریزید
برای پیاز جعفری یا فلفلی بعد از اینکه سرخ کردید تا داغ هستن ادویه مورد نظر بزنید
💖زيبـاترین پُست دنيـا 👌
🌸من معتقدم پدر اسکلت
💖یڪ بدن است...
🌸پسر پوست بدن
💖مـادر قلب
🌸دختر امـا
💖رگ وشریان هاست
🌸خـانہ بـدون
💖دختر یک چیزهایی کـم
🌸دارد کـه هـمہ چـیزنـد.....
💖تـقدیم بہ همہ دختـران سرزمینم
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
کپی حرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨بر چهرہ
🌺پر ز نور مهدے صلوات
✨بر جان و دل
🌺صبور مهدے صلوات
✨تا امر فرج
🌺شود مهيا بفرست
✨بهر فرج
🌺و ظهور مهدے صلوات
🌺اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمِّدٍ
وَّ آلِ مُحَمَّدٍ وَّ عَجِّلْ فَرَجَهم🌺
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
کپی حرام
خوشبختی چیز عجیبی است...
وقتی می آید گامهایش آنقدر آرام است
که شاید صدای پایش را نشنوی
اما وقتی نیست دردش را تا مغز استخوان
حس میکنی...
خوشبختی یک حس درونی است
خوشبختی حاصل نوع نگاه ها به زندگیست، تغییری متفاوت از بودن
و برداشتی آزاد از زندگی.
#خورش_محلی
اين خورشت برادر بزرگه شش انداز هست و من اسمش را هفت انداز گذاشتم و يا به قول دخترم كه مونده بود اين غذا چيه، فسبادمجون( فسنجون+بادمجون)
طرز تهيه شش انداز:
سيصد گرم گردوى چرخ كرده را ( مثل فسنجون ) توى كمى اب سرد بزارين تا بپزه و به روغن بيافته. بعد بهش رب انار، كمى گلپر و نمك و فلفل بزنين.
پياز داغ + بادمجونهاى خرد و سرخ شده مربعى خوشگل را به مايه خورشت اضافه كنين .
خورشت هفت انداز مريمى:
من گوشتهاى قلقلى هم بهش اضافه كردم و عاشق بيقرار اين ابتكار خودم شدم، يعنى چه تركيبى شد فسنجون و بادمجون
#خورشت_فسنجان_با_قلقلی_های_مرغ
شاید خیلی ها تجربه کرده باشین ولی من خودم اولین بار بود که به ذهنم رسید تا فسنجون رو با قلقلی هایی از مرغ درست کنم .این روش برای کسانی که نمیتونن گوشت قرمز مصرف کنن و هم میخوان خورشت مجلسی داشته باشن گزینه مناسبیه .برای تهیه قلقلی ها ابتدا گوشت مرغ رو چرخ کردم و یه دونه پیاز رنده کردم توش و نمک و فلفل و زرد چوبه زدم گوشت مرغ به خاطر چسبندگی که داره خیلی سخت میشه باهاش کار کرد برای سهولت کار من کمی ارد سوخاری مخلوط گوشت مرغ کردم البته نه در حدی که خیلی سفت بشه بعد گوشت ها رو قلقلی کردم و کمی روغن به همراه آب داخل ماهی تابه ریختم و درب ظرف رو گذاشتم این جوری هم بخار پز شدن و انسجام پیدا کردن و هم اینکه وقتی اب تبخیر شد شروع به سرخ کردن شدن بعد وقتی کامل سرخ شدن به خورشت در ابتدای پخت اضافه کردم وتا اخر که خورشت جا بیفته هیچ مشکلی براشون پیش نیومد و خیلی خوب پخته شدن .البته با گوشت چرخ شده بو قلمون هم این قلقلی ها عالیه میشن
✨﷽✨
🍂 خداوندا❤️
ترس های بی دلیلم را😔
که ریشه در باور ضعیفم دارد😢
از من بگیر😊
جاری کن چشمه ای از
آرامش بی مثال خودت را بر قلبم❤️
و کنارم باش تا یادم بماند که اول و آخر تویی☺️🍁
🍁🍂🍁
و چون تو هستی پس ترسی نیست😊❤️
دستهایم را که بگیری🍃
چشم بسته بدون ترس و دلهره به دنبالت می آیم😌❤️
و اعتماد و ایمان دارم که مرا
به بهترین جایی میبری که میدانی😇🍁
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
کپی حرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون😍
یه چیپس خونگی براتون آوردم ترد؛ترد حتما امتحانش کن رفیق
طرز تهیه:
سیب زمینی ها رو خلالی یا حلقه ای خیلی نازک برش بزنید بعد بریزید اول توی آب یخ بعد داخل آب جوش۳دقیقه بعد آبکش کنید و بزارید روی دستمال که خوب خشک بشه درآخر توی روغن داغ سرخ کنید نوش جان
برای طعم دار کردنش
برای طعم سرکه نمکی کافیه داخل آب جوش سرکه بریزید
برای پیاز جعفری یا فلفلی بعد از اینکه سرخ کردید تا داغ هستن ادویه مورد نظر بزنید
جایگزین طبیعی پاستیلها را بشناسید!
انواع میوه (برگه زردآلو، انجیر، آلو، هلو، موز، كیوی، سیب، نارنگی و...) را میتوانید جلوی آفتاب، روی بخاری یا شوفاژ خشك كنید.
برگه ها به دلیل طعم شیرین و مزه متنوع جایگزین مناسب پاستیلها یا آبنبات های نرم هستند.
#فریزکردن_فلفل_دلمه
فلفل دلمهای های ماده (که ۴برجستگی دارن و شیرین تر هستن) بگذارید توی یخچال و به صورت خام کنار غذا بخورید
.
فلفل دلمهای های نر هم (که ۳برجستگی دارن) و مناسب پخت و پز هستن، توی فریزر و برای پخت غذا ازشون استفاده کنید .
❌البته بمدت طولانی فریز نکنید❌
#ادويه_خورشتي 🍽
فلفل سياه و فلفل قرمز ( از هر کدام 1 قاش مربا خوري)، زردچوبه، زيره، دارچين، تخم گشنيز و دانه هاي ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري
🌷حواسمانباشد هیچگاهاز اطرافیانخودنپرسیم:
❤️پدر یا مادرت، چگونه از دنیا رفت؟
💟هیچگاه از پدر یا مادری نپرسیم
✨که فرزندتون چطوری درگذشت؟
🌷هیچگاه از كسیكه هنوز كاری واسه خودش
❤️پیدا نكرده (خصوصا در جمع) نپرسیم؛
💟هنوز بیكاری؟ اگر هم کاری از دستمون بر میاد،
✨تو جمع اینکار رو نکنیم.
🌷هیچگاه از فقیر و تنگدست نپرسیم؛
❤️پول احتیاج داری؟
💟بدون اینكه بخواد، بهش بدیم تا همیشه براش
✨عزیز بمونیم و حرمت و احترام رو حفظ کنیم.
شما خواهرم...
🌷هیچگاه از زنی كه بچه دار نمیشه نپرسید؛
❤️هنوز بچه دار نشدین؟
💟بلكه از خدا بخواهید
✨بهشون فرزندی نیکو عطا كنه.
🌷هیچگاه از میهمان نپرسیم؛
❤️آب یا خوراکی میل دارید؟
💟بلكه بدون چون و چرا ازش پذیرایی كنیم.
✨به این میگن میهمان نوازی.
🌷هیچگاه از مجردی نپرسیم؛
❤️چرا هنوز ازدواج نکردی؟
💟بلكه از خدا بخواهیم،
✨همسری شایسته نصیبش گرداند.
🌷هیچگاه بخاطر خنداندن دیگران
❤️کسی را مسخره نكنیم،
💟همیشه آنچه برای خود نمیپسندیم
✨برای دیگران هم نپسندیم.
#بیاییم_انسانیت_را_ترویج_دهیم...🙏
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فصل خرمالو هستش الان و موقعه درست کردن کیک خرمالو جذاب و خوشمزس، با ما همراه باشید 😋
مواد لازم:
خرمالو
۲ عدد تخم مرغ
نصف لیوان شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
۱/۳ لیوان روغن
۱.۵ لیوان آرد قنادی و ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر و ۱ قاشق چایخوری دارچین
گردو
پودر قند
بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه، بعد آماده ی نوش جان کردن هستش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#ارمنی_پلو👩🍳
مواد لازم خیلی ساده و کم هست
بال (یا کتف یا یا تذکیب قسمت های دیگه مرغ)
زعفرون
فلفل قرمز و نمک
آب لیمو
کره
#کیک_ساده_وانیلی
تخم مرغ 4عدد
آرد 3 ليوان
شکر 1/5 ليوان
شیر 1 ليوان
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 ق غ
وانیل کمی
?طرز تهیه تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم.
شما اگه دوست داشته باشید میتونید تو آرد کمی دارچین و یا پودرنسکافه و یا پودرکاکائوبزنید من خودم اینکارو کردم و خیلی عالی شد
در ضمن اونهایی که فر ندارند میتونند روی گاز درست کنند ..قابلمه تفلن رو کمی چرب کنید و یک لیوان استیل وسط قابلمه بذارید و قتی گرم شد مایع کیک رو بریزیداطراف لیوان و بعد دم کنی روش بذارید و با حرارت کم دم کنید به مدت 45 دقیقه. (البته شعله پخش کن حتما حتما بذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسر_کاکائویی
مواد لازم:
۵۰ گرم بیسکویت
۳۹۵ گرم شیر عسل
۵۰ گرم پودر کاکائو
۴۰ گرم
☄نیایش صبحگاهی☀️
خدایا!❤️
امروز مرا در آغوش بگیر ودر هر تاریکی نوری برایم بیافروز.
در پس هر ترس، شجاعتی در وجودم قرار ده ودر پس هر فقدان دریایی از نعمت را...
تورا سپاس میگویم، بی شک آغوش تو والاترین مفهوم امنیت و آرامش است.
خدایا!❤️
چون عطر گل که در نسیم روان است، چون جان که در رگ های بدن
جاری ست، مانند نور که در همه جا منتشر است.
در جان من جاری باش...
✨آمین ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#خوراک_کدو
کدو ۳ عدد
پیاز یک عدد
سیر ۲ حبه
هویج ۲ عدد
گوجه ۲ عدد
سس گوجه یا رب کمی
غوره یا آبغوره یا آبلیمو برای چاشنی کمی
اگر قارچ هم داخلش بریزین عالی میشه من در دسترسنداشتممتاسفانه
🍂🍁
🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_پیتزا_تابه_ای
مواد لازم
4 سیب زمینے متوسط
4 عدد تخم مرغ
200 گرم ژانبون یا سوسیس و یا مرغ آب پز )، 150-200 پنیر رنده شده، گوجه فرنگے گیلاسی
سیب زمینے را درشت رنده ڪنید و سپس داخل تابه روغن بریزید و سیب زمینے را داخل آن بریزید، نمک بزنید، 5 دقیقه روے حرارت نگه دارید تا نیم پز شود. سپس تخم مرغ را هم بزنید و زمانیڪه آب سیب زمینے ڪشیده شد و خشک و سرخ شد تخم مرغ زده شده و بعد از بستن تخم مرغ سوسیس، مرغ پخته و گوجه فرنگے، نم نم با پنیر روے آن بریزید و درب تابه را بگذارید. و براے 10-15 دقیقه .
نوش جان 💖
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش پخت باقالی خشک🔝🎥👇👇
کیا باقالی دوست دارررن؟😀☺ من که عاشقشم
برای تهیه ی این باقالی خشک
من 250گرم باقالی خشک رو شستم و داخل اب به مدت 24 ساعت خیس کردم روی باقالی خشک هارو باید یک وجب آب پر کرد که موقع خیس خوردن آب کم نیاره؛بعد از 24 ساعت درشت میشن و اماده ی پخت؛به مدت سه ساعت با آب کافی گذاشتم بپزه و در آخر کمی نمک بهش اضافه کردم و یه قل که خورد زیر قابلمه رو خاموش کردم؛
اگر اول نمک بزنید باقالی رو سفت میکنه ها____
داخل ظرف سرو ریختم روش حسابی سرکه ریختم و بعد نمک و فلفل قرمز و پودر گلپره خودم ساب؛جای تک تکتون سبز بود؛خیلیییی چسبید😍😍😍😍😍
باقالی خشک رو از عطاری ها و یا از حبوبات فروشی ها به صورت فله ای تهیه بفرمایید؛اینجا کیلویی 9500 هستش*
باقالی های آقا چرخی های لب جاده یا خیابونا که حسابی چشمک زن هستن از همین باقالی خشک هاست اما من با اینکه بیرون تو سرما هوس باقالی میکنم اصلا ازشون نمیخرم چون حساسم و فکر میکنم روشون دوده نشسته؛شمام اگر باقالی خیلی دوست دارین سعی کنین خودتون تو خونه برای خودتون درستش کنید بی زحمت و بی دردسرو خیلی خوشمزست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوسبزی با سس خودش
تقدیم به همه شما
مواد کوکو:
مقدار مساوی از سبزیهای:
تره
پیازچه
ریحون
جعفری
.
زردچوبه: ۱ قاشق جایخوری
نمک
فلفل سیاه
سیر: ۱ حبه
تخم مرغ: ۲ عدد
.
روش ساندویچ درست کردن هم داخل ماهیتابه ببینید. اگه ساندویچساز دارید که چه بهتر.
سس:
ماست: ۵ قاشق غذاخوری
مایونز: ۱ قاشق چایخوری
یکم سس تند
خیارشور
پیاز