eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
شیرینی با این مقدار مواد ۳۳ عدد شیرینی درست کردم مواد لازم آرد ۱ ونیم لیوان (از آرد سفید هم میشه استفاده کرد پودر قند ۱ سوم لیوان روغن مایع ۱ سوم لیوان تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری تخم خرفه یا پودر پسته برای تزئین . رفقای گلم طرز تهیه شو کامل داخل فیلم توضیح دادم ✅شعله گاز باید مثل وقتی برنج دم میکنین کم باشه ✅اگه شیرینی زیاد بپزه خشک میشه ✅تابه های نچسب نیازی به چرب شدن ندارن ✅برای تابه رژیمی نوار دور تابه رو دربیارین ✅خمیر نیاز به استراحت نداره ✅حتما بانوک انگشتانتون خمیر رو ورز بدین تا به روغن نیوفته ✅بزارین شیرینی سرد بشه وبعد ازتابه جدا کنین تا نرم نشه 🌟
✍ بعضی ها، یکپارچه عسلنــد! شیــرین و شیـــرین و شیـــرین! تلخی نگاهشان تیزیِ کلامشان تندیِ رفتارشان کامِ کسی را زَهــر نمی کند! همیشه لبخند دارند، هم بر چهره، هم در دل! یقین داری هر وقت سلامشان میکنی؛ یک استکان "عَلیکُمِ السَّلامِ" لبخند-پهلو ... همراه با دو دستِ باز، که منتظر درآغوش کشیدنِ توأَند، تحویل می گیری! ❤️ از لبخندِ تو، از تهِ دل می خندند؛ حتّی اگر از خودشان، موفق تر باشی! برایشان فرقی نمیکند، خوشبختی، درِ خانه ی تو را بزند، یا مهمانِ خانه ی آنها باشد... همینکه تو خوشبخت باشی؛ خوشبختند! برای همین، کیسه ی خوشبختی شان، هرگز خالی نمیشود.... این بعضی ها، چقــدر شبیهِ خدایند!...
برای درمان زخم معده، صبح‌ها انجیرخشک بخورید !👌🏻 بدترین زخم معده را با انجیر خشک می‌توان درمان کرد. به مدت ۱۰ روز ناشتا روزی ۱ عدد انجیرخشک بخورید، یا انجیر را در عسل قرار داده و روزی ۱ عدد ناشتا میل کنید
🔺هلو یا هلو خشک شده برای سم زدایی بدن مفید است 🔸هلو برای پاکسازی و زدودن سموم از بدن مفید است و به خارج کردن سموم مضر از کبد و کلیه‌ها کمک می‌کند. یک مطالعه‌ی پژوهشی ثابت کرده‌است که عصاره‌ی هلو دارای عناصر محافظت‌کننده‌ی کبد است و در درمان اختلال کبد سمی ناشی از درمان طولانی مدت بیماری‌های مختلف مانند میگرن، بیماری سل و دیابت ارزشمند است. هلو به طور گسترده‌ای در فرهنگ‌های شرقی در تولید محصولات سم‌زدایی گیاهی مانند چای‌های سم‌زدا استفاده می‌شود.
. . 🔷مواد لازم : 🔹یک عدد ماهی درسته که شکمش خالی شده باشه ترجیحا قزل آلا (استخونش کمتر و راحتتره 🔹رب انار ملس نصف لیوان 🔹پیاز نگینی شده یک لیوان 🔹سبزی گشنیز و جعفری با هم ۲ لیوان،نسبتشون هم نصف نصف 🔹کره یا روغن مایع برای سرخ کردن سبزی ها 🔹آبلیمو 🔹روغن زیتون 🔹زعفرون دم کرده 🔹مغز گردو ساییده شده به مقدار لازم 🔹سیر ۲ حبه 🔹زردچوبه و نمک به مقدار لازم فویل 🔹سلیفون 🔹یک عدد پیاز بزرگ . ♨️طرز تهیه : اول از همه ماهی رو آغشته به زردچوبه میکنیم بعد و بعد به ترتیب روغن زیتون و آبلیمو بهش میزنیم یدونه پیاز خلالی شده ی بزرگ رو داخل شکم و روش میزاریم بعد با سلیفون رو ظرف رو میپوشونیم و برای یک ساعت میزاریم یخچال. حالا توی این فاصله تابه رو داغ و داخل کره یا روغن میریزیم و بعد پیازهای نگینی شده رو داخل تابه ریخته به همراه نمک و زردچوبه تفت میدیم تا سبک بشه،سبزی هارو بهش اضافه و کنی تفت میدیم یکم رنگ که عوص کرد(فقط یکم)،رب انار و مغز گردو رو هم اضافه و خوب تفت میدیم تا جایی که رنگ سبزی ها تیره(یه حالتی مشکی)بشه بعد زیر گازو خاموش کرده. ماهی رو از یخچال درمیاریم،پیاز هایی که توی شکمش گذاشته بودیم ورمیداریم و از مواد سبزیجاتمون داخل شکم ماهی رو پر میکنیم(یجوری پر کنین که بعد راحت بشه شکمش رو دوخت). یه نخ و سوزن تمیز رو ۵ دقیقه داخل سرکه میزاریم تا زد عفونی بشه بعد شکمش رومیدوزیم. ماهی رو داخل فویل میزاریم ، روی ماهی رو با چاقو چند برش میدیم و روشودوباره زعفرون میریزیم،میزاریم داخل فری که از قبل ۵ دقیقه گرم شده ، ۳۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه ، بعد که تایمش تموم شد فویل رو ورمیداریم روشو دوباره زعفرون میزنیم ومیزاریم دوباره ۱۰ دقیقه داخل فر با همون دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه تا یکم طلایی و برشته بشه. بعد از پخت نخ ماهی رو اروم از یک طرف بکشین،درمیاد به راحتی. بعد نوش جان کنین. ❌ نکته مهم : همین ماهی با همین طرز تهیه رو دقیقا میتونین داخل تابه درست کنین ، فقط قبلش تابه رو پر از روغن کنین یکم به روغن زعفرون بزنین بعد که حسابی داغ شد ماهی رو بزارین داخلش سرخ بشه بعد به همین روش طرف دیگه ی ماهی🙏🏻
خانه های قدیمی را 🍃🌺 دوست دارم چونکه... چایی همیشه دم بود روی سماور توی قوری! در خانه همیشه باز بود مهمانی ها دلیل و برهان نمی خواست! "غذاها ساده و خانگی" بود بویش نیازی به هود نداشت عطرش تا هفت خانه می رفت کسی نان خشکه نداشت نان برکت سفره بود!🍃🌺    ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
کیک مثلثی مواد لازم 3عدد تخم مرغ 1استکان شکر(70 گرم) 1استکان شیر(100 گرم) 1استکان روغن مایع(80گرم) 2استکان آرد(100گرم) 1قاشق مرباخوری نشاسته (ذرت یا گندم) 1قاشق مرباخوری بگینک پودر 1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) برای سس 1پاکت یا 200 گرم خامه 1بسته یا 80 گرم شکلات شیری برای کاور کردن 5 تا 6 قاشق غذاخوری پودر نارگیل طرز تهیه تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی چند دقیقه بزنید و کرم رنگ شود و کف کند سپس شیر و روغن مایع را افزوده و هم زدن را ادامه دهید و در آخر مواد خشک را الک کرده و در مخلوط مایع بریزید و به صورت دورانی با هم ترکیب کنید. مایه کیک را در یک قالب گرد(چرب و ارد پاشی شده) بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 تا 45 دقیقه با توجه به فر تان بپزید بعد از 30 دقیقه با خلال دندان تست کنید . از طرف دیگر خامه را روی حرارت بزاید و به نقطه جوش برسانید زیر آن را خاموش کنید و شکلات خرد شده در خامه داغ بربزید و به هم بزنید تا شکلات آب شود .کناره های کیکهای مثلثی برش خرد شده را ابتدا باشکلات و بعد با پودر نارگیل آغشته کنید 🌟