eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
دنیا نه خوشبخت است نه بدبخت دنیا همان چیزی می‌شود كه ما می‌بینیم. دنیا بینش ماست دنیا در نگاهِ ما آفریده می‌شود. هر آدمی آفریننده‌ی دنیای خویش است. ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌ ‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌
14.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔈 نون باگت یا نون همبرگر آب رنگ خوراکی اسپری نون رو بزارین یک شب بمونه تا خشک بشه یا میتونین تو فر بزارین تا خشک بشه بعد رنده کنین یا با دستگاه خوب پودر کنین بهتره پوسته قهوه ای رو جدا کنین رنگ خوراکی رو تو مقداری آب حل کنین و تو اسپری بریزین پودر سوخاری رو روی حرارت کم بزارین و مخلوط آب و رنگ رو اسپری کنین و هم بزنین تا به رنگ دلخواه برسه و همزمان پودر سوخاری خشک بشه اگر گلوله شد میتونین بعداز خنک شدن که کامل خشک شد مجددا پودر کنین با دستگاه پودر کنین 🌺مهم ترین نکته برای داشتن پودر سوخاری یکدست و خوشرنگ اینه که کم کم رنگ روی اسپری کنین و مدام هم بزنین. 🌺من از رنگ های ژله ای شف مستر استفاده کردم ولی برای رنگ‌قرمز بهتره از رنگ خوراکی فو استفاده کنین تا یه پودر سوخاری قرمز خوشرنگ داشته باشین برای درست کردن پودر سوخاری چند رنگ هم کافیه بعد از آماده شدن پودرای سوخاری رنگی رو باهم مخلوط
15.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 بیسکویت پتی بور شکلاتی۲ بسته،شیر 1 لیتر معادل ۴ لیوان،شکر 1 پیمانه سر خالی،آرد 1 پیمانه، پودر کاکائو ۲ ق غ، شکلات سکه ای ۸۰ گرم، وانیل 1ق چ، خامه قنادی ۳۰۰ گرم بیسکویت پودر کرده در داخل قالب مورد نظر پهن میکنیم من از قالب فر استفاده کردم شیر و آرد و شکر روی حرارت ملایم قرار میدیم تا آرد داخل شیر بپزه و شکر با گرمای شیر خوب حل بشه پودر کاکائو اضافه میکنیم وقتی غلیظ شد حباب هایی ایجاد شد حرارت خاموش کرده شکلات و وانیل اضافه میکنیم تا وقتی گرمه روی بیسکویت ها میریزیم میذاریم کاملا خنک بشه بعد در یخچال بزارید ۸ ساعت یا از شب تا صبح تا کاملا ببنده خامه قنادی که از شب قبل داخل یخچال گذاشتم تا مثل بستنی آب شده بشه در ظرفی که داخلش یخ داره با دور تند همزن آنقدر میزنم تا جای پره های همزن روی خامه پیدا بشه وقتی کاسه رو بر میگردونیم خامه بیرون نریزه. خامه روی کاسترد که داخل یخچال بود پهن میکنین، برش هایی با سلیقه خودتون ایجاد کنید، من داخلش موز قرار دادم با لیسک یا کفگیر شروع به رول کردن میکنیم.
💟 تلنگر تا وقتی کسی در کنارت هست ، خوب نگاهش کن !!! گاهی آدم هاآنقدر سریع میروند که 'حسرت یک نگاه سرسری را هم به دلت میگذارند ...😔 ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﻳﺮ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﻴﻢ ، ﺧﯿﻠﯽ ﺩﯾﺮ . . . ! ﮐﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺖ : گاهي ﻳﮏ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺩﺭ ﻫﻮﺍﯼ ﺳﺮﺩ ﻏﻨﻴﻤﺖ ﻣﯽﺷﻮﺩ . . . ! ﺧﺪﺍ ﺩﺭ ﻣﻮﺍﻗﻊ ﺳﺨﺘﻴﻬﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﭘﻨﺎﻩ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ . . . ! ﺩﯾﺪﻥ ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ﻭ ﺁﺷﻨﺎ ﺩﺭ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﻭ ﻏﺮﺑﺖ ﺁﺭﺯﻭ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﻳﮏ ﻋﺰﻳﺰ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻫﻤﻪ ﺭﻓﺖ ﻋﺰﯾﺰﻣﯽ ﺷﻮﺩ . . . ! ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﯿﺮﻭﺩ ، ﺧﻮﺑﯿﻬﺎﯾﺶ ﻋﯿﺎﻥ ﻣﯿﺸﻮﺩ . . . ! ﭘﺎﻳﻴﺰ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪ ٬ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻗﺸﻨﮓ ﻭ ﻗﺸﻨﮓ ﺗﺮﻣﯽ ﺷﻮﺩ . . . ! ﺳﻼﻣﺘﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﺮ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺁﺭﺯﻭ ﻣﯿﺸﻮﺩ ..! ﯾﮏ ﻟﺒﺨﻨﺪ ، ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﺸﮑﺴﺘﻪ ﺍی ﺭﻭﯾﺎ ﻣﯿﺸﻮﺩ . . . ! تا ميتوانيم ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﭼﻴﺰﻫﺎ ﻭ ﺁﺩﻡ ﻫﺎﯼ ﺍﻃﺮﺍﻓﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﻢﻭ ﻗﺪﺭﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺪﺍﻧﯿﻢ . . .! ﺯﻧﺪﮔﯽ آنقدرها هم طولانی نیست ... هر روزی که در جوار عزیزانمان به شب می رسانیم قدرش را بدانیم خدایا شکرت 🙏
.مواد لازم: 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری ماست 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون آویشن فلفل نمک 4 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری کره. مواد لازم برای برنج 1،5 فنجان برنج 1 پیاز خشک کوچک 1 قاشق غذاخوری کره 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون کشمش نمک ، فلفل سیاه ، دارچین خیلی کم ، آرد ادویه بادام 1 لیوان آب (مایع گوشتی یا گوشت بوقلمون) 1،5 لیوان آب گرم طرز تهیه بوقلمون: ران بوقلمون را برش زده و حجه های سیر را گذاشته به مواد سس آغشته کرده در فویل پیچیده(دوستان فویلتون از اینایی باشه که از داخل کاغذی هستن) در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت نیم ساعتی بپزید. سپس بیرون آورده سیب زمینی گذاشته و مجدد در فر گذاشته تا ران و سیب زمینی ها بپزند. طرز تهیه برنج: برنج را در روغن و کره تفت دهید ادویه جات و کشمش را اضافه کنید ۱لیوان آب بوقلمون یا اب مرغ اگه از قبل دارین رو به همراه ۱/۵لیوان آب گرم به برنج اضافه کرده اجازه دهید برنج کته ای دم بکشه. در اخر با سبزی دلخواه و بادام تزیین و نوش جان کنید 🌟
خواهی‌که شود دلت چون‌آئینه ده چیز برون کن از میان سینه حرص‌، دغل‌ ، بخل‌ ، حرام، غیبت بغض‌ ، حسد ، کبر ، ریا و کینه خاقانی
۸۰۰گرم آرد سفید ۲۰۰گرم آرد نخودچی ۵۰۰گرم پودر قند ۲۰۰گرم کره ۲۰۰گرم روغن مایع گردو بسته به کرمتون هل ۳قاشق زنجبیل ۴تا ۵قاشق زعفران غلیظ۳ق روغن مایع ۱سوم لیوان گلاب ۳قاشق آرد رو الک کنین و۴۵تا ۱ساعت تفت بدین با شعله ی کم بعد آرد نخودچی رو اضافه کرده و یه ربع دیگه تفت میدیم کره و روغن رو اضافه خوب هم میزنیم * تو فیلم یادم رفته بنویسم من نوک قاشق چای خوری وانیل هم زدم * میزاریم یه کم از داغی بیوفته وبعد پودر قند رو میریزیم وبا دستکش خوب ورز میدیم تا حلوا جمع بشه حلوا رو دوقسمت میکنیم به یه قسمت هل وزنجبیل وگردو میزنیم ورز میدیم حلوارو یه طرف ظرف جمع میکنیم فشار بدین تا منسجم بشه بعد با کفگیر به آرومی بردارین ودر بشقاب سرو بزارین. قسمت زعفرانی زعفران وگلاب وروغن رو بریزین و ورز بدین دوباره یه طرف ظرف جمع وفشره کنین وبا کفگیر بردارین ودر بشقاب سرو بزارین . .نکته ها یه کم از آرد بزارین دهنتون اگه به کامتون نچسبید یعنی آرد به اندازه تفت داده شده. میتونین ۱۰۰گرم دیگه روغن اضافی بزنین وکمتر ورز بدین که در اینصورت حلواتون به تردی این حلوا نخواهد بود برای حلوای زعفرانی کره قابل حذفه اگه میخوایین حلوای زنجبیلی سفیدتری داشته باشین آرد نخودچی نزنین ولی آردنخودچی فوق العاده تردوخوشمزش میکنه . به دلخواه میتونین حلوارو کف یه ظرف فشرده کنین و قالب بزنین . 🌟
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دل مرغ یک بسته قارچ ۱۰۰ گرم پیازیک عدد نمک وادویه به میزان لازم رب گوجه یک قاشق غذاخوری فلفل دلمه ایی یک عدد ابلیمو مقداری دل مرغ روبعدتمیزکردن وشستن باپیازوادویه دوساعت میزاریم تاکاملاپخته بشه
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 موادی که برای ۴ نفر لازمه: ۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی ریز تکه شده ۱۰۰ گرم خلال بادام ۳ تا ۴ ق غ زرشک مخصوص ۱ ق غ رب گوجه لیمو عمانی ریز ۵ عدد ۱ تکه کوچک چوب دارچین نمک و فلفل سیاه و زردچوبه میران لازم زعفران میزان لازم روغن کرمانشاهی میزان لازم گلاب و عرق هل دلخواه و به میزان لازم
🍃 💦🍃هرکس بمدت یکسال هرروز صبح یک عدد هلیله سیاه زیر زبان بگذارد تاتمام شود موی سفید،سیاه میشود ومزاج راهم اصلاح میکند ✍🏻برای کم سویی چشم هم مفید است.