eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.6هزار دنبال‌کننده
31.1هزار عکس
35.6هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
✍ زندگی را ... گر توانستی به کام یک نفر شیرین کنی ... یا توانستی زمین تشنه ای را سرخوش از باران کنی ... گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ... یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی گر توانستی به خوان رنگی‌ات یک رهگذر مهمان کنی ... یا توانستی بدون حاجتی هم ذکر آن یزدان کنی ... گر توانستی لباس بی ریای عاشقی بر تن کنی ... میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی ...💞 عصرتون خوش🍰☕️🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈بلانچ کردن در آشپزی یک تکنیک برای نگه‌داری طولانی مدت سبزیجات است. در این روش با پختن سبزیجات باعث از بین رفتن آنزیم‌هایی می‌شوید که باعث فساد مواد غذایی است. برای بلانچ کردن قارچ ابتدا می‌بایست قارچ‌ها را خوب بشوئید. سپس برای مدتی قارچ‌ها را در آب سرد غوطه‌ور کنید، تا ناخالصی آن‌ها گرفته شود.قابلمه‌ی مناسبی را آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب جوش آید. مقداری آبلیمو به آب اضافه کنید. اضافه کردن آبلیمو باعث حفظ هر چه بهتر طعم و رنگ قارچ می‌شود. قارچ‌ها را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳ دقیقه درون آب جوش بپزد. قارچ‌ها از آب جوش خارج کرده و درون آب سرد بریزید. بعد از اینکه قارچ‌ها سرد شد،قارچ‌ها را درون آبکش بریزید تا آب آن‌ها کاملا خارج شود. بعد از آن می‌توانید قارچ‌های بلانچ شده را درون ظرف درب‌دار مناسبی ریخته و در فریزر بگذارید. در این روش می‌توان قارچ را به مدت ۴ ماه درون فریزر نگه‌داری کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام دوستان گل و عزیزم چطورین....امروز آموزش این غذای خیلی جذاب و خوشمزه و راحت رو داریم رولت مرغ مواد لازم برای شش نفر سینه مرغ دو عدد پیاز یک عدد متوسط فلفل دلمه ای نصف یک عدد آرد سوخاری یک ق غ زعفران دم کرده دو ق غ نمک دو ق چ پودر سیر پیاز و فلفل و زردچوبه یک ق چ مواد لازم برای سس رب گوجه یک ق غ زردچوبه یک ق چ نمک یک ق چ پیاز یک عدد بزرگ آب سه لیوان 🌟
بربری خونگی . آرد سفید 350 الی 400 گرم کره یک قاشق غذاخوری شیر ولرم یک چهارم پیمانه پودر خمیر مایه یک قاشق غذاخوری نمک یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق چایخوری آب ولرم یک پیمانه . خوب اول خمیر مایه رو به عمل میاریم که ببینیم سالمه یا نه، آب ولرم رو با خمیر مایه و شکر مخلوط کرده، ده دقیقه زمان میدیم تا پف کنه و به عمل بیاد.(اگر آب زیادی داغ باشه یا سرد باشه خمیر مایه عمل نمیاد مراقب دمای آب باشید) . نیمی از آرد رو داخل ظرفی میریزیم و خمیر مایه عمل اومده و نمک رو با هم مخلوط کرده، کم کم آرد اضافه میکنیم تا خمیر چسبناکی به دست بیاد. بعد شیر ولرم رو اضافه میکنیم و ورز میدیم. دوباره آرد لازم داریم اضافه میکنیم. ورز میدیم. (لطفاً آرد اضافه به خمیر تون نریزید چون نون تون سفت میشه) یک قاشق غذاخوری کره هم بهش اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم تا خمیر یکدست و لطیفی به دست بیاد. سلفون میکشیم و برای دو ساعت استراحت میدیم تا خمیر ور بیاد و حجمش دوسه برابر بشه. وقتی خمیر ور اومد پف خمیر رو میگیریم. دو قسمتش میکنیم.دوباره چونه میگیریم. روشو میپوشونیم استراحت میدیم ده دقیقه. بعد خمیر رو به صورت بیضی حالت بدید و داخل سینی فر بذارید. با انگشت خطوطی ایجاد کرده. دو قاشق آرد رو با کمی آب مخلوط کرده تا خمیری به دست بیاد. روی نون میمالیم. کنجد میپاشیم. دوباره روی خمیر رو میپوشونیم و بیست دقیقه استراحت میدیم. سینی رو میذاریم داخل فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه با درجه حرارت 200. در آخر حرارت بالا رو روشن میکنیم تا روی نون برشته بشه. (مواظب باشید نسوزه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ ماه خون ماه غم است ▪️فاطمیه یک محرم ماتم است ▪️فاطمیه چشم گل پر شبنم است ▪️فاطمیه عمر گل ها هم کم است ▪️فاطمیه دیده مهدی تر است ▪️اشک ریزان در عزای مادر است پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣ کپی حرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرامش محصول تفڪر نیست بلڪه هنر نیاندیشیدن به انبوه مسائلی است ڪه ارزش فڪر ڪردن ندارند شاد باشید لحظه هاتون پر از آرامش عصر قشنگتون شاد👌👌😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قیمه چند نکته..... اول اینکه واسه هر نفر من یه مشت بسته لپه درنظر می گیرم که بازم سلیقه ها فرق داره ممکنه کسی پرلپه ویا کم لپه دوست داشته باشه چند ساعت قبل لپه را خیس می کنم لیمو عمانی واسه قیمه بایدلیموی رنگ روشن باشه که چند سوراخ می کنم وچند ساعت خیس می کنم تا تلخی لیمو گرفته بشه طرز تهیه ..... یه پیاز بزرگ را توی روغن تفت بدین کمی طلایی بشه حدود 300تا400گرم گوشت گوسفندی را اضافه با چوب دارچین وکمی تفت بدین بعد زردجوبه وفلفل سیاه وقرمز بزنید وگوشت را تفت دهید در این مرحله باید رب اضافه کنید که رنگ رب تاثیر خوبی توی رنگ قیمه شما داره من از رب گوجه با کیفیت وعالی امستریس استفاده کردم یک قاشق پر اضافه کردم وتفت دادم ورنگ خوبی بهم داد رب که رنگش باز شد پوره چهار تا گوجه را اضافه وصبر کنید تا اب گوجه کاملا کشیده بشه خیلی مهمه توی طعم قیمه بعد حدود سه لیوان ابجوش ریختم وگذاشتم گوشت نیم پز بشه لپه خیس خورده را با کمی روغن وکمی زردجوبه تفت دادم وبه گوشت نیم پز اضافه کردم وگذاشتم تا لپه کاملا پخته شد وبیست دقیقه اخر لیموی خیس خورده ونمک را اضافه کردم ودر ده دقیقه اخر زعفران وگلاب یه قاشق اضاف کردم در صورت تمایل میتونید یه قاشق ابلیمو هم در اخر اضافه کتید من نکردم وچند جوش زد حرارت را خاموش کردم اگر همه نکات را رعایت کنید یه قیمه جا افتاده وخوشرنگ داریم وکاملا به روغن افتاده ☝️
باقلوا شعریه یا حلوای شعریه یک دسر عربی که خیلی راحته درست کردنش ، خیلی خیلی خوشمزه و عالیه 😊😍. فقط کافیه که موادتون رو آماده بزارید و شروع به کار کنید . رشته شعریه یک بسته شیر عسلی تقریبا تصف بسته (۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم) کره ۵۰ گرم پودر هل نصف ق چ زعفران به میزان لازم گردو خرد و نیم کوب شده نصف لیوان اول از همه در مورد شیر عسلی که شیر تغلیظ شده هست . اگر بخواید آماده بخرید همون قوطی الفجر که لوازم قنادی ها دارند . من خودم درست کردم . در مورد رشته شعریه هم در لوازم قنادی فروشی ها دارند . رشته ها رو داخل خود بسته خرد کردم . خیلی ریز نشه و بعد بسته رو باز کردم و با کره روی حرارت ملایم تفت دادم حدودا ۵ ، ۶ دقیقه تا کمی تغییر رنگ بده . حواستون باشه که نسوزه . ریختن گردو و مغزی داخلش دل به خواهی هست اما بودنش که خیلی خوشمزه می کنه . گردو خرد شده و زعفران و هل هم ریختم . دوست داشتید گلاب هم میشه ریخت که من نریختم . شیر عسلی رو داخلش ریختم و حرارت رو خاموش کردم و با گرمایی که داخلش هست کم کم شروع میشه به اب شدن و یکدست شدن و مرتب هم زدم تا یکدست بشه . میزان شیر عسلی دل به خواهیه می تونید کل قوطی رو بریزید ولی خوب اون وقت هم خیلی شیرین تر میشه. داخل ظرفم همون طور که گرم هست ریختن و صاف کردم و نیم ساعت موند و بعد برش دادم و روش خلال پسته ریختم . این باقلوا حالت ترد داره 🙂 🌟