بوی یلدا را میشنوی؟انتهای خیابان آذر ...
باز هم قرار عاشقانه پاییز و زمستان ...
قراری طولانی به بلندای یک شب....
شب عشق بازی برگ و برف...
پاییز چمدان به دست ایستاده ....
عزم رفتن دارد....
..آسمان بغض میکند ...میبارد...خدا هم میداند عروس فصل ها چقدر دوست داشتنیست ..دقیقه ای بیشتر مهلت ماندن میدهد ....
آخرین نگاه بارانی اش را به درختان عریان میدوزد ..دستی تکان میدهد ......قدمی برمیدارد سنگین و سرد
کاسه ای آب میریزم پشت پای پاییز... و....تمام میشود ...
پاییز ای آبستن روزهای عاشقی ...رفتنت به خیر ..سفرت بی خطر
ظهرتون بخیر
"یلدا مبارک"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_ارده
مواد لازم:
۱-ارده ۳/۴ لیوان
۲-پودر قند ۱ لیوان
۳-شیر خشک قنادی ۱ لیوان
۴-کنجد برای تزئین
۵-خلال پسته برای تزئین
نکات:
۱-بافت حلوا با ورز دادن زیاد نشون داده میشه .اگه بافتش سفت شد یه مقدار ارده اضافه کنید و اگه بافتش شل شد به نسبت مساوی پودر قند و شیر خشک اضافه کنید.
۲- به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل فریزر قرار بدید و بعد از اون داخل یخچال نگه دارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلق_آسون
نشاسته گل ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب ۱/۵ لیوان
کره ۲۰ گرم
گلاب ۲تا۴ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل
گردو
درست کنید بخورید و لذتش رو ببرید👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸عصر زیبـاتـون
💗بـخیر و شــادی
🌸لحظه هاتون قشنگ
💗فنجون عشقتون پر مهر
🌸دلاتون گرم از محبت
💗زندگیتون زیبـا
🌸عصرتـون شـاد و دلپذیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#وافل_هات_داگ
#لقمه
اصل دستور با ارد مافین ذرت تهیه میشه که خب من حقیقتا تو بازار ندیدم در ضمن کمی هم شیرینه که ترکیبشو با هات داگ نمی پسندم پس روشی که خودم درست کردمو براتون میزارم.
ارد ذرت (ارد زرد رنگ نه نشاسته که سفیده) 1پ
ارد سفید 1.5پ
تخم مرغ 2عدد
خامه صبحانه 70گ
بکینگ پودر 1.5 ق چ
در صورت تمایل 1ق غ شکر در غیر اینصورت کمی نمک
روغن مایع 2ق غ
پیر چدار رنده شده 50گ
جعفری 2ق غ
همه موادو مخلوط کنید.
و خمیر سفتی بدست بیارید با توجه به کشش اردتون اگر میبینید خمیر شله تا 1/4پ دیگه میتونید ارد اضافه کنید.
بعد طبق فیلم بالا در دستگاه وافل ساز داغ و چرب شده بپزید.
🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دی ماهی ها
سمبل طالع بینی متولدین دی ماه : بز
عنصر وجود: خاک
شعار: من بکار می گیرم
سنگ خوش یمن: انیکس حدید
سنگ ماه: اپال سیاه، مالاکیت، موس آکات، کوارتز دودی، عقیق رنگارنگ
سیّاره: زحل
فلز وجود: سرب
شخصیّت: کاردینال، بلندپرواز، حقیقت جو، رهبر
رنگ محبوب: سیاه
تأثیر پذیر با سیاست راهنمای استراتژیک
عجلهای در عشق ندارد.
نه به سرعت عاشق میشود، نه به سادگی راز دل خود را میگوید.
#مینی_پیتا
مواد لازم:
آب گرم: ۲۰۰ میلی لیتر (یک لیوان)
شیر گرم: ۲۰۰ میلی لیتر (یک لیوان)
روغن: ۲۰۰ میلی لیتر (یک لیوان)
شکر: ۲ قاشق غداخوری
مخمر فوری: ۱۰ گرم (حدود یک قاشق غذاخوری پُر)
نمک: ۱ قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد (زرده ها را جدا کنید)
آرد: ۶ لیوان
طرز تهیه:
ابتدا خمیر را آماده کنید. اگر مخمر شما فوری نبود ابتدا با آب و شیر گرم و شکر مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا مخمر فعال شود و کف کند. بعد بقیه مواد را اضافه کنید. میزان آرد را تا اندازهای که خمیر نرمی بدست آید استفاده کنید. بعد از ورز دادن خمیر انرا یکی دو ساعت در محیط خنک استراحت دهید تا حجم ان دوبرابر شود. بعد از تخمیر خمیر؛ آن را به ۱۲ تکه مساوی تقسیم و چونه بگیرید و مجدد برای ۱۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
برای ملات داخلی:
سیب زمینی متوسط (آب پز): ۷ عدد
پنیر چدار رنده شده: ۱۵۰ - ۱۰۰ گرم
نمک و ادویه دلخواه
برای رومال نان:
زرده تخم مرغ
کنجد یا زیره سیاه
طرز تهیه:
سیب زمینی پخته شده را له کرده و با ادویه و پنیر چدار خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست بدست آید.
حالا مثل تصاویر بالا و ویدئوی پست بعدی خمیرها را پهن و مایهی سیبزمینی را داخل آن گذاشته و خمیر را جمع کنید. مجدد خمیر را پهن و با دست روی ان را فرم داده و داخل سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی پهن کنید. حالا با قلمو زرده تخم مرغ را روی خمیر رومال کنید و کمی کنجد یا سیاه دانه بپاشید. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۴۰ درجه و بمدت حدودا ۱۲ دقیقه بپزید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کلوچه یلدایی بدون فر و همزن🥳
#پارت_اول
مواد لازم
آرد قنادی / دو پیمانه یا ۲۵۰ گرم
تخم مرغ / یک عدد
وانیل / یک چهارم قاشق چایخوری
شکر / یک دوم پیمانه یا ۱۰۰ گرم
روغن مایع / نصف پیمانه یا ۱۲۰ گرم
ماست شیرین و سفت / یک چهارم پیمانه یا ۵۰ گرم
بکینگ پودر / یک قاشق غذاخوری یا ۸ گرم
شربت بار یا عسل / یک قاشق غذاخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عشقا من اومدم با صبحانه جدید
4 تخم مرغ
کمی نمک
کمی فلفل سیاه
گوجه فرنگی
پنیر
کره
قالب را روغن زده و 3 برش نان را که به صورت مثلث بریده شده قرار دهید.
نان را برگردانید ، تخم مرغ ها را بریزید و روی هر برش نان یک تکه کوچک کره قرار دهید. نمک و فلفل را مزه دار کنید و پنیر را بپاشید.
روی آن را بپوشانید و بپزید تا پنیر ذوب شود.
برش های گوجه فرنگی را بگذارید و کمی بیشتر بپزید.
با پونه کوهی سرو کنید
🌟🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزای من 😍😍
یه نون خوشمزه و فوری براتون آوردم کیف کنین😍
با موندگاری بالا و بدون فر
بافت این نون مثل لواش نیست دوستان خیلی لطیف تره و بیشتر شبیه کرپ هست
و میتونین با افزودن مواد مختلف طعمشو عوض کنین مثل سبزیجات و سیاهدونه و ...
"نان تابه ای"
تخم مرغ 2 عدد
ماست 8 قاشق غذاخوری
آب نصف پیمانه
نمک 2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آرد 2 پیمانه
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
#کباب_ماهیتابه_ای
🔴مواد لازم🔻🥩
▪️گوشت چرخکرده مخلوط گوسفندی و گوساله 400 گرم
▪️پیاز متوسط 2 عدد
▪️نمک دریایی
▪️سماق نصف ق چ
▪️پودر زیر سیاه و سبز از هر کدام نصف ق چ
▪️پول بیبر فلفل ترکیه ای یک ق غ سرخالی
🔴طرز تهیه🔻🌮
🔸اول پیازو رنده درشت کنیدو با گوشت چرخی مخلوط کنیدو ادویه هارو اضافه کنیدو حسابی ورز بدین تا چسبنده و یکدست بشه؛به هیچ عنوان زرچوبه یا پودر سیرو این چیزا نزنید چون اونوقت طعم کباب نمیگیره؛بعد کف تابه رژیمی یا تابه معمولی تفلون رو چرب کنید و مواد گوشتی رو داخلش بریزیدو با دستتون پهنش کنید و با چاقو برش بزنید بعد روی اجاق بذارید با شعله ی متوسط رو به بالا بپزه؛
🔸اگر داخل تابه رژیمی پختینش بایید واشر رو خارج کنید؛وقتی قشنگ اب انداخت دوباره برش هارو با چاقو عمیقتر کنید؛بعد اجازه بدین با همون شعله متوسط رو به بالا باشه چون اگر شعلش کم باشه کبابتون سفتتت میشه ها،در اخر که یک قاشق اب داخلش باقی موند کمی کره یا روغن زرد یا جامد اضافه کنیدو با شعله کم کمی سرخش کنید زیادم سرخ نشه که سفت نشه هر چی ابدار تر بهتر؛جاتون سبز ما با برنج کته و روغن کرمانشاهی و سماق فراوان سرو کردیم.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀ایده خوشمزه😍
اینبار کباب و اینجوری درست کنید 👌😋