❄️این متن بسیـار زیــبا
ارزش هزار بار خواندن رو داره
❄️خداوند نمیپرسد
چه ماشینی سوار می شدید
بلکه میپرسد
چند پیاده را سوار کردید؟
❄️خداوند نمیپرسد
مساحت منزلتان چقدر بوده
بلکه میپرسد .
در آن خانه به چند نفر خوش آمد گفتید
❄️خداوند نمیپرسد .
در کمد خود چه لباسهایی داشتید
بلکه میپرسد
به چند نفر لباس پوشاندید .
❄️خداوند نمیپرسد .
بیشترین حقوق دریافتی شما چقدر بوده است،
بلکه میپرسد
برای بدست آوردن آن چقدرشخصیت خود را کنترل دادید .
❄️خداوند نمیپرسد
عنوان شغلی شما چه بود ،
بلکه می پرسد
چقدر سعی کردید با بیشترین توانتان بهترین کار را انجام دهید .
❄️خداوند نمیپرسد .
که در همسایگی چه کسی زندگی می کردید،
بلکه می پرسد
چه رفتاری با همسایگانتان داشتید .
❄️خداوند نمیپرسد
چند دوست داشتید،
بلکه میپرسد
با دوستانتان چگونه رفتار کردید .
در مورد رنگ پوستتان نمیپرسد ،
بلکه از شخصیت شما سئوال می کند
#ترشی_شلغم
سلام من اومدم با یه ترشی خوشمزه و راحت و عالی 😍.
شلغم یک کیلو
چغندر (لبو) 1 تا 2 عدد(نپخته)
سیر 3 تا 4 حبه
برگ بو 1 عدد
سیاه دانه ، تخم گشنیز ، گلپر در صورت تمایل 1 ق م
نمک 1 ق م
سرکه سفید 2 لیوان
آب جوشیده خنک 2 لیوان
آب و نمک و برگ بو رو روی حرارت قرار دادم تا بجوشه ، وقتی جوشید از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار خنک بشه .
چغندر و شلغم رو شستم و خشک کردم و سر و ته اش رو گرفتم و پوستش رو گرفتم . به صورت خلالی و درازا خرد کردم . خرد کردن و طرح دادن دست خودتونه حتی می توتید قالب بزنید .
سیر رو پوستش رو گرفتم و ورقه ای خرد کردم به خاطر اینکه داخل ترشی با اون یکی مواد یک دست بشه و ظاهرش زیبا بشه .
تمامی مواد خشک باشند ، آبی نمونه .
لایه لایه شلغم و چغندر و سیر رو داخل ظرف شیشه ای قرار دادم . اگر هم ادویه دوست دارید بریزید از سیاه دانه و تخم گشنیز و گلپر می تونید استفاده کنید .
به نسبت مساوی آب و سرکه با هم مخلوط کردم . دو لیوان سرکه هم با آب جوشیده خنک ترکیب کردم و داخل ظرف شیشه ریختم . از اونجایی که من خیلی تیز و تند دوست ندارم در ترشی ها نصف به نصف آب جوشیده خنک و سرکه می ریزم .می تونید کلش رو سرکه بریزید و یا از ترکیب آبغوره و سرکه هم می تونید استفاده کنید.
(آب جوشیده خنک هست و نمیزاره ترشی کپک بزنه و چون جوشیده و استریل شده)
در ظرف رو بستم و خوب چفت کردم . محیط خنک و به دور از نور آفتاب قرار بگیره تا رنگش بد رنگ نشه . حدودا یک هفته تا ده روزبعد ترشی آماده است . بعد از آماده شدن داخل یخچال نگه داری کنید .
👈این ترشی تا چندین هفته داخل یخچال می مونه . بهترین زمان مصرف 6 هفته است و به مرور شلغم ها نرم می شوند . اگر دیدید رنگش تغییر کرده می تونید هر زمانی خواستید لبو داخلش بریزید تا رنگش خوش رنگ تر بشه .
👈لبو قابل حذفه و بابت رنگ دهی و خوشرنگ شدن در این ترشی استفاده میشه .می تونید حتی کلم بنفش استفاده کنید
👈دو روش برای تهیه این ترشی هست که روشی که به صورت خام هست مواد و روشی به صورت پخته . اگر چه که پختن مواد ترشی با سرکه ، ماندگاری ترشی رو طولاتی می کند و و احتمال کپک زدن کمتر ، اما ترشی شلغم و لبو نسبت به ترشی های دیگر حساس تر و زودتر خراب می شود . اگر برای این ترشی چغندر رو بپزید شفاف تر و خوش رنگ تر می شود اما دوام کمتر و زود کپک می زند
✨
#دلمه_بادمجان
مواد لازم:
برنج 1 پیمانه
لپه 4 قاشق غذاخوری
سبزی دلمه 1 کاسه سوپ خوری
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و کمی آبلیمو
برای سس دلمه
رب گوجه 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و 2 لیوان آب
طرز تهيه:🍲
برنج رو ابتدا با يك ليوان آب نيم پز ميكنيم و لپه رو هم پخته به برنج اضافه ميكنيمو كنار ميزاريم ،پياز رو خرد و سرخ ميكنيم گوشت رو بهش اضافه و تفت ميديم سبزي رو هم اضافه و مخلوط و رب گوجه و برنج نيم پز و لپه و ادويه رو اضافه و باهم مخلوط ميكنيم و كنار ميزاريم،داخل بادمجونها رو با قاشق خالي ميكنبم و با مواد دلمه پر ميكنيم و داخل ظرف ميچينيم ،براي سس دلمه، پياز رو تفت ميديم و سرخ ميكنيم رب گوجه و ادويه و آبليمو رو اضافه و تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم بعد از ب جوش اومدن سس رو كنار دلمه ها اضافه ميكنيم و زمان ميديم تا بپزن
مواد لازم🔻
سیب خرد شده نیم کیلو ( با پوست 700 گرم)
شکر 400 تا 500 گرم (2 تا 2.5 لیوان)
آب یک لیوان
زعفران و گلاب در صورت دل خواه
طرز تهیه🔻
حدودا 700 گرم سیب رو پوستش رو گرفتم و دونه هاش رو جدا کردم . هر طوردوست دارین می تونین برش بدین من خرد و نگینی کردم وزن سیب در این صورت 500 گرم شد .
برای اینکه سیب ها رنگشون تیره نشه داخل ظرفی مقداری آب و یه کم تقریبا یک استکان سرکه ریختم و سیب ها رو که برش می دادم داخل آب و سرکه می ریختم .
اصلا طعم سرکه هم نمی گیره خیالتون راحت .
من 400 گرم شکر ریختم . تقریبا به هر میزان که سیب بدون پوست و خرد شده هست همون میزان هم شکر می خواید . اما باز بسته به شیرینی و ترشی سیب هم داره اگر سیبتون شیرین هست کمتر شکر بریزین . من به نسبت مساوی اینجا نریختم کمتر ریختم .
شکر و آب رو داخل قابلمه ریختم روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . بعد سیب ها (داخل آبکش ریختم از آب و سرکه خارج کردم دیگه دوباره روش آب نگرفتم) داخلش ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا مربا بپزه و شربتش قوام بیاد . حدودا بین 45 تا 60 دقیقه مدت پخت هست. البته بسته به سیب هم داره برای من تا پخت سیب و قوام اومدن شربت این تایم برد .
آخر کار هم یه کم زعفران و گلاب ریختم که باز سلیقه ای هست .
برای این که بفهمید شربت قوام اومده یه کم از شربت داخل بشقابی بریرین سرد بشه اگر به حد مطلوب رسیده و مثل عسله و وقتی بشقاب رو کج می کنین شره نمیشه . و با حتی داخل یه لیوان آب خنک یه قطره از شربت بریزین پخش نشه به قوام رسیده .
و اینکه چون ابتدا داخل اب و سرکه قرار دادم سیب ها رو دیگه آب لیمو هم داخل مربا نریختم اگر این کار رو نمی کنین آب لیمو هم اخر کار برای اینکه مربا کپک نزنه بریزین .
یک عده در قابلمه رو میزارن وقتی مربا در حال پخت هست تا رنگ سیب ها قرمز بشه اما من به این شکل درست می کنم .
🌱
مواد لازم🔻
بادمجان دلمه ای 4 عدد
گوشت چرخ شده 200 گرم
پیاز 2 عدد
جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سیر دو حبه
فلفل دلمه یک عدد
نمک فلفل سیاه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه🔻
بادمجان ها را از وسط نصف می کنیم
روشون نمک میزنیم و نیم ساعت اجازه میدیم که تلخیش گرفته بشه بعد آب بادمجان هارو با دستمال میگیریم خشک می کنیم و دو طرف آنها را سرخ می کنیم❤
(این کار برای این هستش که تلخیه بادمجون گرفته بشه)
کمی داخل بادمجان هارو خالی میکنیم
برای مواد داخل شکم بادمجان ها
یک عدد پیاز و سیرمون رو را رنده کرده و سرخ میکنیم + نمک، فلفل و فلفل دلمه خورد شده و
گوشت اضافه می کنیم و درون ماهیتابه تفت میدیم
برای آماده کردن سس این غذا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت میدهیم تا طلایی شود بعد رب را با نمک و فلفل اضافه کرده 5 دقیقه روی حرارت قرار می دهیم سپس یک فنجان آب افزوده و میزاریم جوش بیاید
بادمجانها را در تابه چیده کمی از سس روی بادمجانها ریخته و داخلشون رو از مواد گوشتیمون پر میکنیم و مقداری از سس هم روی
بادمجان ها میریزیم
نیم ساعت روی حرارت می گذاریم
بادمجان شکم پر ما آماده است.
✨
#خاگینه_مغزدار
نگران بوی تخم مرغ نباشید اصلا و ابدا بوی تخم مرغ بده
به جای شیره انگور از شیره توت ویا شیره خرما میتونید استفاده کنید.اگر هیچ کدوم نداشتید از شهد زعفرانی استفاده کنید همون شهدی که برای بامیه زولبیا استفاده میکنید بسیار خوشمزس. دستورش پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم
دستور شیره انگور (دوشاب)چند پست پایین تر بصورت ویدئو گذاشتم.
عزیزان توجه کنید برای یک عدد تخم مرغ یک قاشق آرد سر پر (آرد رو فرو کن تو سطل آرد وبالا بیار) یک قاشق ماست سفت وشیرین ویک دوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر ویک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده نیاز داریم خواستید بیشتر درست کنید این مقدار رو چند برابر کنید.
برای مقدار خاگینه تو ماهی تابه
چهار عدد تخم مرغ
چهار قاشق سر پر آرد (آرد شیرینی پزی)
چهار قاشق ماست سفت وشیرین
یک قاشق مرباخوری پر بیکینگ پودر
دو قاشق زعفران دم کرده
روغن نصف استکان
شیره انگور به ذایقه خودتون بریزید شیرین تر بیشتر بریزید کم شیرین کمتر
مواد میانی گردوی خرد شده,دارچین وپودر گل محمدی اگه پودر گل محمدی ندارید دو قاشق گلاب تو مواد خاگینه بریزید
تخم مرغ رو با همزن دستی ویا برقی بزنید تا حجمش دو برابر بشه سپس ماست رو اضافه کنید هم بزنید تا ماست وتخم مرغ کاملا مخلوط ویکدست بشه
مخلوط آرد وبیکینگ پودر رو الک کرده با ویسک مخلوط مرحله آخر چند ثانیه همزن دستی یا برقی بزنید تا یکدست بشه زیاد نزنید .
روغن رو تو ماهی تابه بریزید تا داغ بشه
نصف مواد رو بریزید یکدست ویکنواخت پهن کنید یک دقیقه درشو بزارید تا کمی خودشو بگیره سپس مواد میانی بریزید ونصف مواد دیگه روش بریزید.درشو بزارید با شعله خیییلی کم تا زیر خاگینه برشته بشه سپس برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه برش بزنید وشیره انگور روش بریزید یک الی دو دقیقه درشو بزارید تا شیره به خوردش بره گاز رو خاموش کنید ونووووووش جان بفرمایید. به همین راحتی
🍳🍳🍳🍳🍳🍳
پیرشدن به سن نیست
به این است که:
ورزش نکنی،عاشق نشوی،هدیه ندهی
نرقصى ،محبت نکنی،مهمانی نروی
پیری به سن نیست...
به کیفیت دل است!!🌼🍃
#عجایب_جهان 🔰
ℓɨŋk◍☞ @Ajaieb_Jahan