چطوری شوری غذا رو از بین ببریم؟ 🤔
🔸قرار دادن یک عدد قاشق نقره ای درون ظرف غذا باعث جذب شوری غذا میشود
🔹اضافه کردن یک قاشق سرکه و یا یک تکه قند (20ثانیه) به غذا هم شوری را رفع میکند
#ترفند
🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رشته_پلو
رشته روباكره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تابوي خاميش گرفته بشه
رشته روپنج دقيقه آخربه برنج اضافه كنيدتامغزش نرم بشه وازروي حرارت بردارين
.طبق فیلم گوشت راقلقلی کرده وادامه دهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️طرز تهیه
#کاپ_کیک_خونگی
پیشنهاد ما😋☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی غذای خوشمزه ☝️☝️
💞با ما کدبانو بشید💞
مردمی👥 را دیدم برای داشتن
ظاهری زیبا،
وقت وهزینۀ💰 زیادی صرف میکردند
اما برای داشتن ذهنی 🧠زیبا،
هیچ
و اما
شايد داشتن يك ذهن🧠 زيبا،
خوب باشد
اما کشف يك قلب❤️ زيبا،
موهبت بزرگتری است
23.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_باحال_و_راحت_یلدا🍉❤
مواد لازم:
۴عدد لبو متوسط
۳قاشق پودر ژلاتین
۴قاشق شکر
۳قاشق خامه صبحانه
۳/۴لیوان آب سرد
۱/۲لیوان آب لبو
۳/۴لیوان شیر
🍫🍫🍫🍫🍫🍫
#آش_شولی_یزدی
مواد لازم
سبزی آش و اسفناج یک کیلو
چغندر ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱/۵ لیوان
عدس ۱ لیوان
روغن
نمک.فلفل .زردچوبه
سرکه
طرز تهیه
اول از همه چغندر رو پوست گرفتم و با آب گذاشتم بپزه. پخته که شد عدس را اضافه کردم.
مقداری که پخت، سبزی آش را اضافه کردم و گذاشتم خوب پخته بشن.
حالا آرد را با آب سرد مخلوط کردم. خوب هم زدم تا گلوله نداشته باشه.
حالا آرد را به آش اضافه کردم و مدام هم زدم تا گلوله گلوله نشه.
بعد پیاز داغ و نعناع داغ درست کردم. مقداری توی آش ریختم و مقداری برای تزیین گذاشتم.
در پایان پخت، نمک و فلفل اضافه کردم. موقع سرو هم در صورت تمایل سرکه اضافه کنید.
شولی یزدی خیلی راحت و خوشمزه است
نوش جان💖
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
12.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥پشمک یلدایی
💞خلاقیت_ترفند
🌸🍃🌸🍃🌸
فروارد_یادت_نره😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_پرشده
برای صبحانه ای پر از عطر و طعم مناسب است!
مواد لازم
2 عدد تخم مرغ؛
2 سفیده تخم مرغ ؛
30 گرم شکر
مقدار اندکی نمک
200 میلی لیتر شیر ؛
170 گرم آرد 00 ؛
16 گرم بیکینگ پودر برای کیک ؛
شیر کاکائو.
طرز تهیه
تخم مرغ ها را با شکر و نمک بزنید. در حالی که هم میزنید ، شیر را در آن ریخته ، آرد و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید. شیر را به تدریج ریخته و مخلوط کنید.
سفیده ها را بزنید و به مخلوط اضافه کنید.
بخشهایی از خمیر را در ظرف روغن ریخته ، یک قطعه شکلات را در وسط هر قسمت قرار دهید و با خمیر بیشتری بپوشانید.
پنکیک ها را از دو طرف بپزید.
نوش جان 💖
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞
#موس_لبو_مزه_طلایی 😍😍
طرزتهیه:
یه دونه لبوی متوسط رو بپزید و با بلندر پوره کنید حالا دو سوم پاکت خامه صورتی و ۲قاشق غذاخوری مایونز رو بهش اضافه کنید و چند پالس بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.۴ تا ورق ژلاتین رو توی آب سرد خیس میدیم تا کاملا نرم بشه.۱ پیمانه شیر و ۴قاشق مرباخوری شکر رو روی حرارت میزاریم و هم میزنیم تا شکر حل بشه و بعد ورق ژلاتین نرم شده رو از تب سرد بیرون میاریم و آب اضافه ش رو میگیریم و توی شیر گرم میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.میزاریم شیر ولرم بشه و بعد کم کم اونو به مخلوط لبو اضافه میکنیم تا نبره.مواد رو بچشید حتما تو این مرحله اگه طعمش رو نپسندیدید کمی دیگه با پودر قند شیرینش کنید میزان شیرینی شکر ها متفاوته و این میزان که من میریزم یه دسر کم شیرین و مناسب به من میده.حالا مواد رو تو قالب بریزید و برای چند ساعت توی یخچال میره که اگه شب تا صبح بزارید بهتره
♡••
هرچۍ
آرزوے
خُوبھ
مالِ تُـو ..🍃
#کرپ_فرانسوی
مواد لازم
آرد 1 فنجان
شکر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
شیر 2 فنجان
کره 2 قاشق
میوه دلخواه
خامه
اطلاعات مواد مغذی
94 کالری برای هر نفر
4.1 گرم چربی
10.3 گرم کربوهیدرات
4 گرم پروتئین
طرز تهیه: آرد، شکر و نمک را باهم در ظرفی الک کنید و آنها را کنار بگذارید. در یک کاسه مناسب تخم مرغ و شیر را باهمزن برقی خوب هم بزنید. مخلوط آرد را به محتوای کاسه اضافه کنید. کره آب شده را نیز بریزید و هم بزنید.
یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط و ملایم قرار دهید. هنگامی که تابه حاضر شد، 2 قاشق از مایه کرپ را در وسط تابه بریزید. سپس کرپ را برگردانید. وقتی کرپ کمی قهوه ای رنگ شد می توانید آن را از روی تابه بردارید.
کرپ را می توانید با میوه مورد علاقه تان و خامه سرو کنید.
برای: 12 نفر
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
سطح مهارت: آسان
وعده: صبحانه
نوش جان 💖
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیر_عسل☝️☝️
💞با ما کدبانو بشید💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز نگهداری فلفل در فریزر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کالزون_گوشتی_با_طعم_پنیر
ترد ، رشته ای و پر از عطر و طعم!
مواد لازم
450 گرم گوشت چرخ کرده
پنیر رشته ای
130 گرم آرد سوخاری
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پودر زیره
1 قاشق چایخوری چاشنی کوفته پودر شده
1 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر برای کوئیک
3 حبه سیر
½ پیاز
طرزتهیه
سیر و نصف پیاز را خرد کنید.
گوشت را با تمام مواد مخلوط کنید.
کوفته ها را روی فویل له کرده و پنیر رشته ای را در یک طرف قرار دهید. کوفته ها را به صورت هلال بریزید.
آنها را در ماهی تابه با روغن سرخ کنید
نوش جان 💖
🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماست_خونگى☝️☝️
مواد لازم
شير پرچرب:(محلى)4ليتر
ماست شيرين:2ق غ خ ✍🏻طرز تهيه شير را در قابلمه ى مناست ميزاريم بجوشه ، بعد جوش امدن به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم قرار ميديم تا حسابى جوش بيايد، سپس در ظرف مورد نظر براي ماست ريخته و وقتي شير به دماى 42/45 تا درجه رسيد (يعنى وقتى انگشت تو شير فرو ميكنيد كمى احساس سوختگى داشته باشيد وقت اضافه كردن مايه س)
دو قاشق ماست شيرين (اين دو قاشق ماست خيلى مهمه كه از نوع خوبش باشه)رو با شير مخلوط و خوب همزده و به شير اضافه كنيد روي ان را خوب بپوشانيد و بگذاريد تا 5ساعت بمونه و در اخر ماست را باز كنيد و اب جمع شده روي ان را برداريد و در يخچال قرار
بديد
نكته
✅سعى كنيد ماست رو يك شبانه رو دست نزنيد تا حسابى خشك بشه و بعد نوش جان كنيد ✅ماست رو هميشه از كنار ظرف برداريد ، چون ابى كه ماست داره در كنار جم ميشه و شما ميتونيد به راحتى ابش رو ازش بگيريد ✅تكرار اين كار باعث ميشه ماست خشك و چكيده اى داشته باشید