eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا پنه با گوشت و سبزیجات😋 مواد لازم🔻 ۱ عدد پیاز خردشده، ۱ عدد هویج بدون پوست ریز خردشده، ۱ عدد ساقه‌ی کرفس ریز خردشده، ۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده، ۲ حبه سیر رنده‌شده، ۱ عدد گوجه‌فرنگی خردشده، ۳ عدد گوجه‌فرنگی ریز رنده‌شده، ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، ۱ لیوان آب یا عصاره‌ی گوشت، ۱ بسته پاستا پنه، ۱ عدد برگ بو، ۱ لیوان شیر، ۱.۵ قاشق چایخوری نمک، ۱.۵ قاشق چایخوری فلفل و مقداری پنیر پارمزان پودری برای تزیین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه ک مطمعنم همگی دوستش دارین سینه مرغ سیب زمینی پیاز نمک و فلفل برای مواد سسی: پنیر رنده شده تخم مرغ گوجه ۲ قاشق سس مایونز یا خامه ترش ‎‌‌
پیتزا تابه ای در 🔟 دقیقه🍕🍕🍕 مواد لازم برای خمیر 2 عدد تخم مرغ 6 قاشق غذا خوری روغن 6 قاشق غذاخوری ماست یک قاشق چای خوری سر خالی نمک 1 قاشق چای خوری مخمر 3 فنجان آرد برای تهیه سس؛ 1 قاشق چای خوری رب گوجه 1 قاشق چای خوری سس کچاپ 1 قاشق چایخوری آویشن 1 حبه سیر له شده.. به دلخواه اگه سیر میزنید حدود یک قاشق هک روغن زیتون اضافه کنید . برای روی پیتزا پنیر چدار یا موزارلا سوسیس زیتون قارچ فلفل ذرت و .. . طرز تهیه: مواد خمیر شامل، ماست، مخمر، نمک، روغن، تخم مرغ را خوب با هر مخلوط کنید به مایع بدست اومده آرد رو‌ اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید تا خمیر یکدست بدست بیاد به خمیر مهلت استراحت بدید تا خمیر پف کنه خمیر رو بسته به سایز تابتون تقسیم کنید و اون رو‌ کف تابه ای که روغن ریختید پهن کنید به روی خمیر سسی که از ترکیب مواد ذکر شده بدست اومده رو بزنید و سپس سوسیس ، زیتون، قارچ ، فلفل و .. و در نهایت پنیر رنده شده چدار یا موزارلا رو روی مواد بریزید و درب تابه رو بگذارید. هراز گاهی با کفگیر یا ابزار مناسب خمیر رو تکون بدید و چک کنید همین که خمیر پخته شد و کف اون طلایی شد پیتزای شما آماده است. پیشنهاد میکنم مواد خام روی پیتزا رو‌ از قبل یک‌ مرحله پخته باشید.. مطمئنا خوش طعم تر خواهد شد. ،
، کلوچه خرمایی یا نان خرمایی یه نون عالی عالی . در کل نون خوبیه هر چیزی هم بخواین می توتین داخلش بریزین ، مخصوصا برای دلبندهاتون به عنوان میان وعده گزینه خیلی خوبیه آرد سفید (قنادی) 200 گرم ، حدودا یک و یکسوم لیوان شکر 40 گرم حدودا 4 ق غ شیر یا آب ولرم 50 میلی حدودا یک چهارم لیوان روغن مایع 40 گرم حدودا 4 ق غ تخم مرغ 1 عدد پودر خمیر مایه 1 ق چ (لوازم قنادی ها ، برخی سوپری ها ، نانوایی ها دارند) نمک 1 ق چ خرما حدودا 10 عدد پودر دارچین 1 ق م پودر هل یک دوم ق چ آب یا گلاب 2 ق غ توی یه ظرفی شیر ولرم رو با یه قاشق شکر مخلوط و پودر خمیر مایه رو ریختم و در ظرف رو گذاشتم تا ده دقیقه به عمل بیاد . توی یه ظرف بزرگتر بقیه شکر ، تخم مرغ ، نمک و روغن مایع رو مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم و بعد به تدریج کم کم آرد الک شده رو ریختم و بعد خمیر رو ورز دادم ، اگه دیدین می جسبه خمیر بهش کمی آرد اضافه کنین ، اما می دونین که بارها گفتم اصافه کردن آرد زیادی لطافت نون و کلوچه تون رو می گیره .ده دقیقه خمیر رو خوب ورز دادم . بعد توی یه ظرف تمیز گذاشتم روش رو پوشوندم و توی جای نسبتا گرم تا یه ساعت استراحت دادم . برای مواد میانی اش خرماها رو پوستش رو کندم ، هسته اش رو بیرون آوردم و له کردم ، دارچین و هل و گلاب رو بهش اضافه کردم . پف خمیر رو بعد از استراحت با ورز دادن گرفتم .از خمیر چونه هایی به وزن 40گرم برداشتم ، در کل برای من 10 تا چونه شد . بعد این چونه ها رو پهن کردم کمی و بعد از مواد میانی داخلش گذاشتم و دوباره گرد کردم و بستم و کمی کف دستم پهن کردم ، و بعد با قیجی برش هایی ایحاد کردم . توی سیتی فر چیدم و روش رومال زرده تخم مرغ و زعفران زدم و کمی کنجد پاشیدم . فر رو هم از یه ربع قبل ردشن کرده بود سینی رو در فر 180 درحه به مدت 15 تا 20 قرار دادم . ظرف حاوی آب هم درون فر برای نرم شدن نون ها خوبه ✨
🔺نکته ....حتما از برنج استفاده بشه نه ارد برنج از هر نوع برنجی میتونید استفاده کنید مواد لازم ..... برنج .....دوپیمانه سرخالی یا 356گرم شکر....یک لیوان روغن مایع.....نصف لیوان شیر....هم دمای محیط نصف لیوان تخم مرغ....سه عدد بیکینگ پودر.....یک قاشق غذاخوری وانیل ...نوک قاشق چایخوری طرز تهیه...... ابتدا برنج را بشورید و پنج تا شش ساعت خیس کنید بعد توی ابکش بریزید تا اب اضافه برنج خارج بشود حتما از مخلوط کن یا غذاساز استفاده کنید تا دانه برنج را کاملا پوره کند تخم مرغ ووانیل وشکروشیر وروغن را بریزید بمدت دودقیقه بزنید بعد در حالیکه مخلوط کن روی درجه بالا کار میکند برنج خیس خورده را اضافه کنید وبمدت دودقیقه بزنید تا دانه برنج پوره بشه سپس مخلوط کن را خاموش کنید وبیکینگ پودررا اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید به هیچ عنوان بعد اضافه کردن بیکینگ پودر با مخلوط ان را مخلوط نکنید چون کیک اصلا پف نمی کنه قالب میان تهی به قطر بیست تا بیست ودو را با کره یا روغن جامد چرب کنید مایع کیک را توی قالب ریخته وده دقیقه بهش استراحت بدین وبعد درفر یا تستر از قبل گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 50تا 55دقیقه حتما چک کنید اگر چیزی به سیخ چوبی نچسبید کیک پخته ودراخر چند دقیقه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه وبذارید خنک بشه اطرافش را ازاد کنید راحت برمی گرده کیکی متفاوت وجدید ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ روز مانده... از داغ غمت تمام گل‌ها پرپر افتاده زمین دو دست و پا و یک سر💔 @Ajaieb_Jahan
دعا کنیم خوشی ببارد و صلح باشد و عشق و زمین جای قشنگی بشود برای زندگی.. ‌