eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️صبـــــح آغاز شکفتـــــن است شکفتــنی درسایه❄️ پــــروردگار...🤍 ❄️سلام صبحتـــــون سرشار ازالطـــــاف الهی وبرکات خداوندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 😊✋ صبح زیباتون بخیر ☕️❄️ زندگیتون سرشار ازعشق❤️ یک سلام از ته دل ، خالصانه🌹 سلامی سرشار از آرامش😇 یکشنبه تون بخیر❄️
سمسميه به معنى كنجدى(يا اصابع سمسم به معنى انگشتهاى كنجدى)يك شيرينى عربى مقوى است كه براى تهيه اش نيازى به فر نداريد.براى عيد نوروز و ماه رمضان گزينه مناسبيه.بسيار ترده و راحت جويده ميشه. . طرز تهيه سمسميه: يك پيمانه كنجد را در تابه ميريزيم و تفت ميديم در واقع تُست ميكنيم تا طلايى رنگ شود. يك چهارم پيمانه شكر،يك چهارم پيمانه عسل،٣٠ گرم كره را روى حرارت ملايم ميذاريم تا كاراملى رنگ شود،سپس يك قاشق چايى خورى خامه اضافه ميكنيم ،هم ميزنيم تا خامه كاملاً حل شود،حرارت را خاموش كرده و كنجدهاى تفت داده شده را اضافه ميكنيم. مخلوط كرده وداخل قالب ١٠*٢٠ كه كاغذ روغنى انداختيم ميريزيم،در اين مرحله خلال پسته و بادام ميتونيم روى شيرينى بريزيم و كمى فشار بديم تا به سطح شيرينى بچسبد(من نريختم)كمى كه خودش رو گرفت ،قبل از اينكه كاملاً سفت بشه با چاقو يا نوك ليسك خطوط برش را ايجاد ميكنيم،بعد از اينكه سفت شد از روى همين خطوط به راحتى شكسته ميشه. نكته:براى اندازه گيرى عسل،پيمانه را چرب كنيد بعد عسل بريزيد،اينطورى به پيمانه نميچسبه و اندازه گيرى دقيق انجام ميشه. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷امیدوارم روزت رو با یه دنیا امید... 😇 یه بغل آرزو...🌷 و یه عالمه انرژی مثبت شروع کنی…❤ +صبح زیبایت بخیر...🌷
صد دانه ی تسبیح یک جمله به من میگفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن با من پ.ن.شربت سکنجبین خیار مخصوص رفع عطش مناسب افطار و سحر ماه مبارک رمضان و روزهای گرم پیش رو . دستور سکنجبین رو در یک پست قبل ببینید آماده کنید بعد مثل شربتهای دیگه که درست میکنید به مقدارلازم با آب مخلوط کنید.خیار رو راه راه پوست بکنید فقط برای قشنگی کار.یعنی یکی درمیون پوست بکنید چون وقتی تو شربت میریزید قشنگتره و رنگ بهتری نشون میده.البته بازم اختیاریه میتونید اصلا پوست نکنید یا کامل بکنید بعد درنهایت رنده ریز کنید و بریزید تو مخلوط شربتتون و نوش جان کنید منم دعا کنید🙏😊
براي سردرد لازم نیست مُسکِن بخورید کافیست یک سیب سبز بخورید🍏 ▫️بوی سیب سبز، انقباض عضله گردن و سر و در نتیجه سردرد و اضطراب را کاهش میدهد. + اگر با سردرد از خواب بیدار شدید، روی یک تکه سیب مقداری نمک بپاشید و بخورید و پس از آن مقداری آب گرم بنوشید
تکنیک سلامت درمان سردی دست و پا ✅👈ماساژ و روغن مالی 🙌ماساژ دادن دست و پاها یک راه ساده و درمانی برای برگرداندن گرما می‌باشد و همچنین باعث تحریک و افزایش جریان خون در اندام‌های شما می‌شود. 🦶ماساژ دست‌ها و کف پاها با روغن‌های گرم مانند بادام تلخ، سیاه‌دانه، اسپند، سقز، دارچین، زنجبیل، بابونه و کنجد هم به برطرف شدن سردی دست و پاها کمک می‌کند. ✅👈یا مقداری روغن زیتون، نارگیل یا کنجد را به مدت چند ثانیه در مایکروویو گرم کنید. سپس آن را روی دست و پاهای سرد خود اعمال کنید و به آرامی و به مدت ۱۰ دقیقه از روی پا تا انگشتان خود را ماساژ دهید.
💠❣زندڪَی را زیباتر کن ڪَاهے با ندیدن نشیدن ونڪَفتن 💠❣زندڪَے فقط مال ما نیست به همه تعلق دارد 💠❣پس زندڪَے رابرای همه زیبا ڪنیم با محبت با لبخند ظهرتون قشنگ ☀️☀️