eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🌺🌿می گویند با هر کس باید مثل خودش رفتار کرد! اما شما گوش نکنید چون اگر چنین بود ، از منش و شخصیت هیچکس، چیزی باقی نمی ماند ! هر کس، هرچه به سرت آورد ، فقط خودت باش ... نگذار برخورد نادرست آدمها ، "اصالت و طبیعت" تو را خدشه دار کند اگر جواب هر جفایی ، بدی بود ؛ که داستان زندگی ما، خالی از آدمهای خوب می شد .!.
درمان سینوزیت های شدید در زمستان👇 !👌🏻 گیاهان زیر را باهم بجوشانید و به مدت 7 شب هنگام خواب میل کنید ▫️گل گاو زبان ▫️اسطوخودوس ▫️مـرزنجوش ▫️گل بابونه ▫️آویشن
زندگی مانند قطار شهربازی است پر از پستی و بلندی‌های فراوان .. اما اين تو هستی كه انتخاب میکنی: كه بترسی و با نگرانی فرياد بزنی، و يا اينكه بخندی و از آن لذت ببری👌👌 ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🥨🥖 -50 گرم کره ذوب شده -شیر (200 میلی لیتر -1 تخم مرغ -15 گرم مخمر خشک -500 گرم +/- آرد -3 قاشق غذاخوری شکر -1 قاشق غذاخوری کاکائو -کمی نمک. برای پر کردن ، به دلخواه شما از شکلات نوتلا ، شیر جوشانده غلیظ شده ، مربا ، آجیل ، میوه های خشک و غیره استفاده می کنیم. برای خمیر ، تمام مواد را به جز کاکائو و آرد مخلوط کنید. آنها را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید ، 2 خمیر مختلف را مخلوط کرده و ورز دهید. ما اجازه می دهیم آنها در یک مکان گرم بالا بیایند. ما کیک را جمع می کنیم ، دوباره اجازه می دهیم تا بالا بیاید ، حدود یک ساعت و نیم روی آن را با فیلم مواد غذایی می پوشانیم. سپس با زرده ، که با کمی شیر رقیق شده ، چرب کنید. ما آن را برای حدود 25-30 دقیقه به اجاق گرم با درجه 180 درجه می فرستیم.
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شگرد گوشت شیشه اے کارے میکنه که گوشت زیر دندونت آب بشه ،ازطعمش ڪ دیگه نگم برات👌 گوشت گوسفندے کم چرب و بدون استخوان که شسته و خرد شده رو داخل شیشه بریزید ¼پیاز ۱حبه سیر و باقے موند گوشت هارو بریزید در آخر ،۱عدد برگ بو توے شیشه بذارید و در شیشه رو محکم ببندید داخل قابلمه‌ے آبجوش بذارید و ۴ ساعت زمان بدید تا بپزه (تواین مدت نباید آب قابلمه کم بشه و اگه آبش تبخیر شد،آببریزید) بعداز ۴ ساعت گوشتمون حسابے آب انداخته و آماده س درشو باز کنید و برش بزنید ،براحتی میشه بافت لطیف و نرمشو تشخیص داد...
دوستی مدتش مهم نیست دوامش مهمه دوری و نزدیکیش مهم نیست یادش مهمه ‏بعضیا چقدر خوبن... باشن کنارت خوبن نباشن خوبن پیام بدن حرف بزنن خوبن پیام ندن خوبن انتظار برای دیدنشون خوبه شنیدنشون خوبه چقدر وجود بعضیا خوبه 💕 مثل شما عزیزانم 💕
زمستونم دیگه داره میره❄️ الهی🙏 غم و غصه هاتون با همین زمستون بره دیگه هم بر نگرده😊 الهی🙏 بهترین روزها رو خداوند در باقی مانده امسال و سال آینده نصیبتون کنه🌸😊
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🍔🥒 کدو سبز گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم گوجه فرنگی ۲ عدد حلقه شده پیاز ۱ عدد پنیر موزارلا ادویه جات (پودرسیر ، پاپریکا ، فلفل سیاه و ادویه دلخواه) یک دسته کوچک گشنیز فلفل قرمز ریز خرد شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🫔🌯🐟 تن ماهی ۱ قوطی گوجه فرنگی ۱ عدد نگینی خیار ۱ عدد نگینی تخم مرغ آب پز ۲ عدد رنده شده سس مایونز ، سیر له شده و جعفری خرد شده لواش ۱ عدد
😋 مواد لازم🔻 شیر 1.15 لیتر (4.7 فنجان) 3 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری روغن آرد ذرت 720 گرم (5.8 فنجان) آرد 450 گرم (3.6 فنجان) (همه منظوره) 3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری فلفل چیلی 3 قاشق چایخوری نمک 3 سینه مرغ پنیر سوئیس ژامبون روغن طرز تهیه🔻 شیر ، تخم مرغ ، روغن را بزنید. آرد ذرت ، آرد ، نمک ، بکینگ پودر و فلفل را مخلوط کنید. مخلوط شیر را بریزید و خوب مخلوط کنید. سینه مرغ را به 2 قطعه برش دهید. مقابله به عقب روی هر دستپوش پنیر ، ژامبون قرار داده و رول کنید. هر رول را روی سیخ رشته کنید و آن را در سلفون بپیچید. به مدت 2 ساعت یخ بزنید. شیب رول مرغ منجمد در یک سیخ کباب به خمیر و عمیق سرخ.کنبد بعد بزارید داخل فر به مدک ۱۰ تا ۲۰ دقیقه که‌مغز پخت بشه ⚠️نکته داخل فر حتما یه کاسه کوچیک اب بزارید. 🌟