eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
نیایش 🌸خدای مهربان! چه‌لذتی دارد که ‌تو انیس‌قلوب باشی، چه حس شیرینی دارد اعتماد به تو، چه شکوهی دارد تعظیم در برابر تو 🌸عزیزا هیچ‌باری از دوشم زمین گذاشته نشد مگر با مدد تو ... هیچ انسانی در مسیرم قرار نگرفت، مگر به خواست تو ... 🌸خدایا درهای رحمتت را بر ما بگشا، و خواسته‌ات را برهدایت ما قرار ده، ای بهترین هدایتگر ... آمین یا رب العالمین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‎. اگه عاشق شلغم هستی این دستور از دست نده مطمعنم دستور ک به این خوشمزگی ندیدی ♥️ ‎فوری ذخیره ‌کن 👈🏻 . ‎سلام قشنگا 🤩من اومدم با یه دستور توپ امطمعنم عاااشقش میشی ‎ دستور رو ذخیره کنن😍👌🏼 ‎ ۱ کیلو شلغم ۳ عدد خرما شیره خرما ۱ بسته چای کیسه ای لیپتون ۳ فنجان آب همه مواد را بریزید در قابلمه بزارید روی حرارت اجازه بدید تا با حرارت کم شلغم ها خوب پخته بشن
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گل رز با سیب زمینی بعد از اینکه سیب زمینی ها روبا چاقو ورق کردم یه ربع داخل آب نمک بذارین که ورقه هاتون نرم بشه بعدا مطابق فیلم به شکل گل دربیارین بعد گلها رو بعد از شستن داخل آبکش بزارین که خشک بشه و بعد داخل ظرف گودی روغن رو داغ کنید و سرخ کنید میتونید موقع سرو خلال دندون رو جدا کنید چون گل ها تکون نمیخورن. من با چاقو ورق کردم شما میتونید با رنده یا هر وسیله ای که راحتین ورق کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مرداب به رود گفت: چه کردی که زلالی؟ جواب داد "گذشتم"... آری، برای زلال بودن باید گذشت داشت و گذشت کرد.🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر طعم تکراری آخه😁 ‌مواد لازم: ‌۴۰۰ گرم ران یا فیله مرغ دو تکه دارچین یک حبه سیر دو قاشق چایخوری سر خالی پودر چیلی یک عدد پیاز متوسط یک قاشق چایخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری سر خالی پودر زنجبیل یک فنجان پوره گوجه فرنگی نمک و روغن ‌ ‌در تابه ای کمی روغن بریزید و دارچین، هل و پیاز خرد شدرو کمی تفت بدین نا پیاز های خرد شده سبک بشن. سپس زرد چوبه، پودر چیلی، زنجبیل و سیر رو اضافه کرده و کمی تفت بدین. پوره گوجه و به میزان لازم نمک اضافه کنید. بزارید بجوشه تا مواد به روغن بیوفته بعد از اون مرغ هارو اضافه کرده و یه چهار دقیقه بعد کمتر از یک فنجان آب اضافه کنید. و بعد درب ماهیتابرو بزارید تا ۲۰ دقیقه با شعله متوسط بپزه. نوش جانتون😘😘😘 نکته ی دیگه اینکه ‌به جای فیله مرغ می توانید از ران مرغ هم استفاده کنید. اگر گوجه فرنگی در دسترس ندارید می توانید از رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید. برای تزیین و خوشمزه تر شدن این غذا در پایان روی آن ۱ – ۲ قاشق گشنیز خرد شده بریزید
مواد لازم برای تهیه موجور کدو و هویج کدو متوسط 2 عدد هویج متوسط 2 عدد پیاز متوسط 1 عدد 1 لیوان پنیر لور تخم مرغ 2 عدد روغن زیتون یا مایع 4 قاشق سوپ خوری آرد 5 قاشق سوپ خوری سر پر بکینگ پودر 1 پاکت (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) شوید ریز خرد شده حدود 15 ساقه نصف بسته جعفری ریز خرد شده حدود 15 ساقه نمک به میزان دلخواه فلفل سیاه به میزان دلخواه کنجد به دلخواه طرز تهیه موجور کدو و هویج تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید. روغن زیتون را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید. کدو ، هویج و پیاز را رنده کرده و آب آنها را خوب بگیرید. سپس به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه کنید. جعفری و شوید ریز خرد شده ، پنیر ، آرد ، بکینگ پودر ، نمک و فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید. مواد را داخل قالب چرب شده ریخته و با لیسک صاف کنید. در صورت تمایل روی مواد کنجد بپاشید. قالب را در فر 180 درجه از قبل گرم شده بگذارید و تا وقتی که سرخ شود بپزید. سپس با دورچین دلخواه سرو کنید. نکات پنیر لور نوعی پنیر که کم نمک و کم چربی است، از پنیرهای کم نمک صبحانه هم میتوانید استفاده کنید. با پنیر پیتزای رنده شده هم می توانید درست کنید. موجور کدو و هویج را می توانید با ادویه ها طعم دار کنید. من ظرف پیرکس مربع سایز بزرگ استفاده کردم