eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاتلی صدفی مواد لازم: 2 لیوان روغن مایع (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 لیوان شیر 3 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 5.5 لیوان آرد برای شربت: 3 لیوان شکر 4 لیوان آب 1 برش لیمو طرز تهیه: ابتدا شربت را آماده کنید آب و شکر و برش لیمو را داخل قابلمه ای بریزید و 14_13 دقیقه روی اجاق بجوشانید سپس شربت را از روی اجاق بردارید و کنار بذارید سرد شود. برای خمیر تاتلی تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (با همزن دستی یا قاشق) سپس آرد را بریزید بهتر است آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید که خمیر نرمی شود. از خمیر تیکه هایی بردارید و گرد کنید و مثل فیلم با لیوان شکل بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. بعد از اینکه تاتلی را از فر بیرون آوردید حدود 3_2 دقیقه بعد که گرمای اولیه خود را از دست داد شربت سرد را روی تاتلی بریزید کمی بعد تاتلی را برگردانید تا طرف دیگر هم شربت را جذب کند. نوش جان
🌸ســلام 💓صبح آخر هفته تون بخیر و شادی 🌸روزتون پر از سر زندڪَے 💓زندڪَیتون پر از آرامش 🌸لب هــاتون پـر از لبخند 💓سفره تون پـر از بـرڪت 🌸صبح زیبـاتون بخیـر ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
🍊 😋 ▫️نشاسته گل : یک و نین پ ▫️شکر : یک‌ و نیم تا دو پ ▫️ آب سرد : یک پ ▫️آب پرتقال : دو پ ▫️کره : پنجاه گرم ▫️رنده پوست پرتقال : دو ق غ 🔸مهم ترین نکته در تهیه  باسلوق  صبر و حوصله هستش. باید روی حرارت کم و مرتب هم بزنین . نشاسته رو با آب توی قابلمه ریخته و مخلوط کنین تا حل بشه . آب پرتقال و شکر اضافه کرده و  روی حرارت بسیار ملایم مدام هم می زنیم تا کم کم‌ به غلظت برسه . نزدیک یک ساعت و نیم برای من طول کشید . وقتی به حدی رسید که وقتی با قاشق سرش خط می انداختین خط پاک نمیشد تو این مرحله کره  و رنده پوست پرتقال افزوده و یک ربع دیگه هم بزنین . من‌ظرف مستطیل شکلی کمی چرب کرده و مواد داغ داغ داخل ظرف ریختم‌، بعد اینکه از حرارت افتاد حداقل چهار ساعت در یخچال گذاشته و سپس برش بزنید 👇🏾 cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 همراه ما باشید💞
مواد اولیه: گوشت (چرخكرده) نیم كیلو/آرد نخودچی نیم كیلو/پیاز (بزرگ) پیاز 4 عدد/نمك به میزان لازم/فلفل به میزان لازم/زردچوبه به میزان لازم/سركه 1 فنجان/شكر 2 فنجان/كره به میزان لازم/نعنا (خشك) به میزان لازم/آب 5 پیمانه طرز تهیه: 1. ابتدا 2 عدد پیاز را رنده كنید و به همراه گوشت چرخ‌كرده، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و كم كم به آن آب اضافه كنید. توجه داشته باشید آب به میزانی باید اضافه شود كه مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد. 2. مواد را ورز دهید بعد به شكل دایره‌های كوچك درست كرده، در كره سرخ كنید. می‌توانید دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخ‌كرده، زردچوبه و نمك زده بعد آب را اضافه كرده، نعنا را ساییده و در آب بریزید. 3. سركه و شكر را اضافه كرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد بعد نافله‌های سرخ‌شده را درون مواد آبكی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه جوش بزند. نكات: 1. بهتر است از سركه قرمز یا سركه سیب استفاده كنید. 2. این غذا رب ندارد ولی در صورت تمایل میتوانید مقداری زعفران به آن اضافه كنید. 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 همراه ما باشید💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 موادلازم: تخم مرغ چهار عدد شکر ۱۲۰ گرم(از نصف لیوان یک بند انگشت بیشتر) وانیل یک قاشق چایخوری آرد ۱۰۰ گرم(از یک لیوان یک بند انگشت کمتر) کاکائو ۳۰ گرم(سه قاشق غذا خوری) بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری 🔺اندازه های رولت چون باید دقیق باشه به گرم نوشتم ولی به پیمانه هم اندازه کردم،اگر خواستید اضافه میکنم ولی اگه رولت تون خوب نشد دیگه تقصیر از من نیست. طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل و با هم میزنیم تا سفید و پوک شود،بعد مواد خشک رو تلک کرده اضافه میکنیم و با لیسک آروم هم میزنیم،داخل سینی ۳۰ در ۴۰ کاغذ گذاشته مواد رولت رو میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه حدود ۹ تا ۱۱ دقیقه میپزیم. بعد از اینکه از فر خارج کردیم و رولت از داغی افتاد روی دستمال پودر قند الک میکنیم و رولت رو با دستمال رول میکنیم و میزاریم بمونه خنک بشه،بعد از خنک شدن باز میکنیم و خامه کشی کرده و دوباره رول میکنیم و داخل یخچال دوساعت استراحت میدیم و برش میزنیم ،من روش کمی خامه زدم و شکلات بن ماری ریختم بعد برش زدم. خامه ای که استفاده کردم‌و استوری میکنم ببینین. cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
🍃🌺 پنجشنبه 6 ❤️بهمن ماهـتون پر از بهترینها 🍃🌺همان بهترین هایی که ❤️فقط خـدا میداند و بس 🍃🌺زندگیتون پر از نگـاه ❤️پرمهر و محبت خدا 🍃🌺پنجشنبه تون شاد و زیبا ❤️در کنار دوستان و عزیزان 🍃🌺آخر هفته تون به زیبایی گلهای بهشتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه سالاد خوشمزه و عالی ، که به عنوان غذا و حتی پیش غذا می تونید سرو کنید. در واقع یک سالاد غذایی هستش 😋😊. . برای ۳ تا ۴ نفر فیله مرغ ۴۰۰ گرم خیار شور ۲ عدد فلفل دلمه ای خرد شده ۲ تا ۳ ق غ زیتون خرد شده ۲ تا ۳ ق غ پاستا فرمی شکل نصف بسته سس مایونز به میزان دلخواه ماست به میزان دلخواه سس خردل ۱ ق غ آب لیمو ۱ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم فیله مرغ ها مزه دار کردم .برای مرینیت از زعفران ، پیاز ، نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و روغن زیتون استفاده کردم و ۴، ۵ ساعتی داخل یخجال قرار دادم .فیله های مزه دار شده رو گریل کردم تا بپزه و میشه حای سرخ کرد و بعد از اون با جاقو برش دادم . پاستا رو هم داخل آب جوش همراه نمک و روغن ریختم و وقتی پخت و نرم شد آبکش کردم . خیارشور و فلفل دلمه و زیتون رو هم خرد کردم . داخل طرف بزرگ همه رو با هم مخلوط کردم . برای سس : ماست و سس مایونز و سس خردل و نمک و فلفل و آب لیمو رو با هم ترکیب کردم و داخلش ریختم . می تونید از روعن زیتون هم به عنوان سس داخل این سالاد استفاده کنید و رژیمی باشه براتون . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ امروز☀️در شب آرزوها 🌙 ✨ 🌙 آرزو دارم فاصله نباشد میان شما و تمام 🌸💖🌸 احساس های خوبتون🌸💖🌸 شما باشید و 🌸💖🌸 عشق باشد و 🌸💖🌸 یک دنیا سلامتی 😍😉 👇👇 و 👇👇 💖 امضای خدا پای تمام آرزوهاتون 💖 💖روزتون پُر از یاد خدا پیشاپیش لیله الرغائب مبارک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخر هفته ات رنگین کمانی🌈 همراه با بارانی از عشق و شادی💖 تعطیلات خوش بگذره حسابی😎 شادی و لبخندت جاودانی🌹 ظهرتون بخیر ☀️☀️🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در پنجشنبه اول ماه رجب به یاد آن عشق های بار بسته فاتحه ای ره توشه میکنی باشد که پروردگار بیامرزدشان و بیامرزدمان 😔 🌸🍃به یاد همه آسمانی ها 🌸🍃 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم پنجشنبه و یاد اموات با خواندن فاتحه ای روحشان را شاد کنیم🕯🕯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آوردم خیلی خوشمزس من خودم اینجوری درست میکنم خیلی دوست دارم شماهم یکبار امتحان کنین مطمینم خوشتون میاد خیلی هم راحته و اما دستور مرغ بدون استخوان 7-8 تکه 1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی روغن مایع 2/3 قاشق غذا خوری سیر 1 حبه 1 قاشق چای خوری نمک فلفل سیاه و سفید تکه های فلفل قرمز پودر اویشن 1 قاشق غذاخوری خامه 100 میلی لیتر همه مواد را با هم مخلوط کنید و دو ساعت زمان بدید تا مرغ مزه دار بشه. انها را در نایلون های مخصوص فر قرار داده و سپس دو عدد سیب زمینی را خرد کنید و با باقیمانه سس مرغ مخلوط کنید و انها را هم در نایلون مخصوص فر قرار بدین. سپس در فر 180 درجه گذاشته و به مدت 50 تا 60 دقیقه زمان بدین تا مرغ بپزه خیلی خوشمزه میشه میتونین اگه نایلون فر ندارین توی ظرف چیده و روی ان رو فویل کشیده و در فر قرار بدین وقتی پخت فویل را برداشته و گریل را 5 دقیقه روشن کنید تا برشته بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبنبات خونگی😍😋 اول از همه میوه هاتون (که ما از کیوی و سیب و پرتقال استفاده کردیم)رو به صورت حلقه های نازک برش بزنید هرچی برش نازک تر ، آبنبات خوشمزه تره 😍توجه داشته باشید که وسط‌ سیب رو هم با چاقو برش بزنید داخل ماهیتابه یک لیوان شکر به همراه یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه میکنیم آبمون وقتی جوش اومد ، میوه هامون رو بهش اضافه‌ میکنیم و به مدت ۴۵ دقیقه رو حرارت کم میزاریم تا شهد وارد میوه هامون بشه میوه هامون رو با فاصله کف سینی که کمی چرب کردیم میزاریم و روشون سیخ چوبی یا خلال دندون میزاریم به مدت ۱ساعت داخل فر‌‌ با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد یا مدت ۲ساعت با دمای معمولی میزاریم تا آبنبات هامون درست بشه
مواد لازم🔻 🍪بیسکوییت ساده ۱۸۰ گرم 🥄شکر ۲۰۰ گرم یا ۱ پیمانه 🥡آرد همه کاره یا اگه نداشتین آرد سفید ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه 🥄نشاسته ۲ ق غ 🍫پودر کاکائو ۲ ق غ 🥛شیر ۱ لیتر 🍫شکلات ۱۲۰ گرم 🧈کره ۱ ق غ 🧁خامه ۲۰۰ میلی لیتر (خامه قنادی راحت فرم میگیره اما میتونید از خامه صبحانه هم استفاده کنید؛ به این شکل که با حدود ۱ لیوان پودر نارگیل مخلوط کنید تا سفت تر بشه چون اگه زیاد شل باشه از رول میزنه بیرون) 🥜انواع مغز ها ۱۰۰ گرم به دلخواه ⛄️بهتره قبل سرو کردن حدود یک ساعت و نیم داخل یخچال بذارین. طرز تهیه🔻 بیسکوییت رو پودر کنید، روی کاغذ شیرینی پزی پهن کنید.شکر،آرد،نشاسته،پودرکاکائو رو روی حرارت باهم مخلوط کنید تا یکدست و غلیظ شه،شکلات و کره رو اضافه کنید. ‌ کرمی که آماده کردین رو روی بیسکوییت ها بریزین،روش هم خامه زده شده و انواع مغز رو به دلخواه بریزین. ‌ به آرامی و به وسیله کاغذ شیرینی پزی رولش کنید تا ترک نخوره. ‌ اگه کاغذ شیرینی پزی ندارین یا رول کردنش براتون سخته،میتونین توی یک ظرف درست کنید و در آخر هم روش دوباره بیسکوییت پودر شده بریزین و دیگه رول نکنید و توی همون ظرف سرو کنید. 🌟
هدایت شده از سابقه گسترده موج 🌊
هموطن سلام 🙋‍♂🙋‍♀ این کار جذاب، وارداتی نیست ❌❌ تولید هموطن خودتونه 👆😳😍 برای حمایت از تولید ملی 😍😍😍 😳 💪 ⭕️از یکی از ارزان و منصفانه ترین فروشگاه های پوشاک کشور دیدن فرمایید. برای همه هموطنان برای ثبت سفارش کافیه پیام بدین👇 https://eitaa.com/joinchat/1332478021C84a1d3cd0d جدیدترین مدلها اینجاست👇 https://eitaa.com/joinchat/1332478021C84a1d3cd0d
وقتے که قــــــــــــــهرے ! مواظب حـــــــرف هایت باش ! بعضے حرف هاے قَهـــــــرانہ چنان زخمے بہ دل میزند . کہ مٓرهمِ صد آشتے براے آن الــتیامے نیســـــت.
‌ 🔸برای مواد داخلش🔻 ‌🥩گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم 🌱تره فرنگی نیم کیلو 🌶فلفل کاپی تفت داده شده یا فلفل دلمه ۳ عدد 🥣روغن مایع 🥄فلفل سیاه ۱ ق چ 🧂نمک ۱ ق چ 🔹مواد داخلش به دلخواه شما قابل تغییره. ‌ 🔸برای کرپ🔻 🥚تخم مرغ ۳ عدد 🧂نمک ۱ ق چ 🥛شیر ۳ پیمانه 🥡آرد ۲ پیمانه 🔹میتونین کمی وانیل هم اضافه کنید. ‌ 🔸سس بشامل🔻 🧈کره ۲ ق غ پر 🥡آرد دو و نیم ق غ 🥛شیر ۲ پیمانه 🧂نمک ۱ ق چ 🥄فلفل سیاه ۱ ق م 🧀پنیر چدار یا پیتزا برای روش ‌ طرز تهیه🔻 گوشت رو ۳-۴ دقیقه تفت بدین، تره فرنگی و فلفل کاپی و ادویه ها رو اضافه کنید، دربشو بذارین تا روی حرارت کم بپزه و آبش کشیده بشه. ‌ مواد کرپ رو با هم مخلوط کنید، تابه مورد نظرتون رو چرب کنید و از مواد داخلش بریزین و هر طرف که پخت، پشت و روش کنید، هر دفعه برای هر کرپ تابه رو‌ چرب کنید. ‌ برای سس بشامل، کره رو بذارین روی حرارت تا آب شه، بهش آرد اضافه کنید، یکی دو دقیقه تفت بدین بعد به تدریج شیر رو اضافه کنید.در آخر نمک و فلفل بزنید. ‌ مثل کلیپ از مواد گوشتی داخل کرپ ریخته و جمعش کنید. توی ظرف مورد نظرتون بذارین روش سس بشامل و پنیر چدار بریزین.میتونین روش به دلخواه کمی فلفل قرمز و گوجه گیلاسی بریزین. بذارین‌ توی فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد، تا زمانی که پنیرش آب بشه و کرپ ها یکم قهوه ای بشه (میتونین آخرش کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی شه) ‌ با این دستور ۱۰ تا کرپ به سایزی که توی کلیپ هست درست میشه. 🌟
🌺🧚‍♀️دریاب خویشتن واقعی را ... از عشق، گلی خوشبو و عطری ماندگار درونت جاری نما! عشق را لمس کن و آنرا منوط به حضوری بیرون از خویش ننما.... عشق ژرفای حضور تو است... آنجا که نه می رنجی ،نه می رنجانی ... نه تملک می کنی ،نه در سلطه ی دیگری دست و پا می زنی ... برای عشق ، عشق کافیست و چونانی که در عشق ، غمگین شدی آن فقط عادت است و نه عشق ... عادت کن که عادت نکنی ....🌺