✍نگهداری قارچ در یخچال برای چند روز
🍄برای این که قارچ ها را طی چند روز در یخچال سالم و تازه نگه دارید، باید به نوعی آن ها را از رطوبت دور کنید. زیرا رطوبت بلافاصله باعث تغییر رنگ و چروکیده شدن قارچ ها خواهد شد.
به این منظور معمولاً توصیه می شود که قارچ ها را داخل یک پاکت کاغذی تمیز قرار داده و درب آن را محکم کنید. به طوری که نور یا رطوبت به محیط داخل پاکت وارد نشود.
یا در صورتی که پاکت کاغذی در اختیار نداشتید، می توانید قارچ ها را داخل یک پارچه پیچیده و در یخچال قرار دهید.
با این روش قارچ های تازه برای مدت 3 الی 4 روز سالم می مانند. و بیشتر از این مدت نیز تاریخ مصرف برای سلامت قارچ قائل نیستیم.🍽
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
🥣🥘مرغ قلقلی با سس
مرغ چرخ کرده400 گرم
پیاز2 عدد
ساقه کرفس ریز خرد شده1/2
سیر له شده1 حبه
سویاسس رقیق2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد
پیازچه1 دسته کوچک
سویاسس غلیظ3 قاشق غذاخوری
کنجد1 قاشق چایخوری
🥘دستور تهیه:
مرغ را به تکههای کوچک خرد کنید. آنها را به مدت ۲-۳ دقیقه در روغن در داخل ماهیتابه بر روی حرارت زیاد سرخ کنید تا طلایی شود.
مرغ را از ماهیتابه خارج کنید. پیاز، کرفس و سیر را در ماهیتابه بریزید و ۱ الی ۲ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند.
مرغ، پیاز، کرفس و سیر سرخ شده را در غذاساز بریزید تا خمیر شوند.
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق، تخم مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل به خمیر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
از خمیر گلولههایی به اندازه یک گردو درست کنید. به مدت ۵-۴ دقیقه در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
پیازچهها را به قطعات ۵ سانتیمتری خرد کنید. به مدت ۲-۱ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند، سپس سویا سس غلیظ و کنجد را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.
مرغهای قلقلی را داخل ظرف بچینید و پیازچه را کنار آن قرار دهید.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
🥒طرز تهیه مربای خیار برای تجربه یک طعم خاص و متفاوت👌
مواد لازم :
خیار ریز : یک کیلو شکر : یک کیلو آب : سه پیمانه گلاب : مقدار کمی هل درسته : کمی آب آهک : به مقدار لازم جوهر لیمو : مقدار کمی
روش تهیه:ابتدا خیار ها را بشویید و در آب و نمک قرار دهید تا نرم شوند سپس به منظور از بین بردن نمک شان آن ها را بشویید.
در این مرحله از روش تهیه مربای خیار حالا خیار ها را اجازه دهید به مدت چهار ساعت در آب آهک بمانند و چهار ساعت دیگر در آب سرد قرار دهید.
حال چند بار آب آن را تعویض کنید سپس خیار ها را اجازه دهید به مدت ده دقیقه در آب داغ بجوشند و ده دقیقه در آب سرد قراردهید.
در مرحله آخر طرز تهیه مربای خیار، حالا خیار ها را داخل شرب شکری که چند جوش زده است به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید تا قوام بگیرید سپس هل و گلاب به مقدار لازم به آن اضافه کنید.
به منظور تازه ماندن مربا آن را داخل ظرف شیشه ای در دار و در دمای محیط قرار دهید بنابراین دمای ۲۵ درجه دور از نور آفتاب برای نگهداری مربا مکان مناسبی می باشد و نیازی به قرار دادن آن در یخچال نمی باشد.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
😋طرز تهیه “فالوده هندوانه”🍉
مواد لازم:
آب هندوانه:500 میلی لیتر یا 2 پیمانه شکر:100 گرم فالوده:500 گرم پودر ژلاتین:2 قاشق سوپ خوری عرق نسترن یا آب:یک دوم پیمانه
طرز تهیه :
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا فالوده یخ زده را از فریزر خارج کنید تا به دمای اتاق برسد. حالا آب یا عرق نسترن را در ظرفی بریزید پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا حل شود
بعد از این که دانه های ژلاتین خوب حل شد آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
هندوانه را قاچ کرده پوستش را بگیرید و بعد از خرد کردن داخل مخلوط کن بریزید تا له شود ، هندوانه را از صافی عبور دهید و با شکر مخلوط کنید ، اجازه دهید هندوانه به دمای محیط برسد و دانه های شکر حل شود.
ژلاتین و فالوده را به مخلوط هندوانه و شکر افزوده در قالب مورد نظر بریزید و به مدت 2 تا 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را ببندد.
بعد از گذشت زمان مورد نظر قالب را از یخچال بیرون آورده و در ظرف پذیرایی برگردانید و سرو کنید.
طرز تهیه کمپوت شلیل🍑
مواد لازم برای 3 نفر
شلیل 800 گرم آب به مقدار لازم شکر 1 لیوان
طرز تهیه:
✍️1-شلیل ها رو بشوریید و پوست آنها را بگیرید و تکه تکه کنید ودرون ظرف شیشه ای بریزید که در آهنی داشته باشه بعد آب و شکر را بجوشانید فقط در حد دو سه جوش بعد از کمی حرارت افتادن روی شلیل ها بریزید ودر آن را محکم ببندید ودر قابلمه ای شیشه را قرار داده وتا جایی که کمی مانده به سر شیشه آب بریزید وبه مدت یک ربع بجوشانید
2-بعد از یک ربع کمپوت آماده هست تمام میوه هایی که قابلیت کمپوت شدن را دارند بدین ترتیب درست کنید وبه مدت یک سال می توان نگه داری کرد سعی کنید که سر شیشه ها سالم باشند تا هوا نفوذ نکند والا فاسد میشود.
✅ساده ترین و خوشمزه ترین روش تهیه ی “کارامل موز”🍌
مواد لازم کارامل موز:
پودر کارامل آماده:1 بسته پودر ژله:1 بسته شکر:1 قاشق غذاخوری شیر:2 لیوان آب جوش:1لیوان آب سرد:1 لیوان
طرز تهیه :
✍️پودر کارامل را با دو لیوان شیر مخلوط کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کارامل آماده شود.
سپس دسر را در نصف ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا دسر سرد شود.پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید و بعد یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید تا ژله سرد شود و به دمای محیط برسد.ژله را کم کم و با قاشق روی دسر کارامل بریزید و در داخل یخچال قرار دهید تا ژله روی کارامل بسته شود.
برای تزیین دسر هم میتوانید از کمپوت انواع میوه ویا موز استفاده کنید.
😋😊 یه پای آناناس خوشمزه وعالی
🥧
کره همدمای محیط ۱۰۰گرم
روغن مایع ۸۰گرم
آرد ۲۰۰گرم
پودر قند ۲۰۰گرم
بیکینگ پودر۱قاشق چایخوری
پودر نارگیل ۴ق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ق غذاخوری سر پر
تخم مرغ۴عدد
شیر۱/۴پیمانه
آب آناناس کمتر از ۱/۴پیمانه
کمپوت آناناس حلقه ای مقداری
وانیل کمی
طرز تهیه:
کره وپودر شکر روغن مایع رو خوب بزنید تا حجیم وروشن وسبک بشه حدودا ۵دقیقه
تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید وهر کدوم رو حدودا ۳۰ثانیه بزنیدتا تخم مرغ آخر وانیل رو هم اضافه کنید.
حالا آرد وبیکینگ پودر و نشاسته ذرت رو با هم الک کنید وپودر نارگیل رو هم بهش اضافه کنید.
بطور متناوب شیر+آب آناناس ومخلوط آردها رو به بقیه مواد اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید .
من داخل قالبهای پای سیب رو کپسول گذاشتم وتا نصف قالب مواد ریختم ونصف یک حلقه آناناس روی کیک قرار دادم.
با این قالبها حدودا ۱۲تا پای آناناس خواهید داشت.
قالبها رو داخل سینی بزارید وداخل فر گرم با حرارت ۱۸۰درجه به مدت تقریبی ۳۰تا ۵۰دقیقه بپزید وقتی روی پای ها طلایی از خارج کنید
ترافل شکلاتی با مغز فندق🌰🍫
کره ۱۰۰گرم
خامه ۶۰گرم
شکلات تلخ ۲۰۰گرم
پودر کاکائو مرغوب تلخ ۳۰گرم
پودر شکر ۱۲۰گرم
فندق تست شده حدودا ۴۰ عدد
پودر کاکائو یا قهوه ترک مقداری برای الک کردن روی ترافل ها
طرز تهیه:
شکلات روریز خرد کنیدبه همراه کره وخامه روی حرارت ملایم قرار بدید تاموادتون یکدست بشه ،وقتی کامل یکنواخت شد هم بزنید واز روی حرارت بردارید وکنار بزارید تا خنک بشه.
بعداز سرد شدن مواد پودر شکر وپودر کاکائو رو الک کنید وبه موادتون اضافه کنیدوبزارید کمی در دمای محیط تا حسابی خنک بشه وخودش رو بگیره اگه محیط آشپزخونتون گرمه چند دقیقه ای در یخچال بزارید .
بهتره قبل از استفاده از فندق ها اونها رو در فر تست کنید ،اینجوری طعم بهتری پیدا میکنه .
حالا از موادتون به اندازه یک گردو کوچیک برداید ویک فندق تست شده وسطش بزارید وخوب گردش کنید وداخل سینی قرار بدید،حدود نیم ساعتی در یخچال استراحت بدید وبعد روی ترافل ها رو بوسیله الک پودر کاکائو یا قهوه ترک بپاشید.
با این اندازه مواد حدودا ۳۵عدد ترافل خوشمزه خواهید داشت.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
🍛یه غذاهاییی در کمال سادگی بسیار خوشمزه و دلچسبن
مثل نهار امروز ما😋
قرار بود کباب تابه ای بشه ولی با کمی تغییر تبدیل شد به این خوشمزه،دوس دارید شما هم امتحان کنید؟
پس بریم سراغ رسپی
یه پیاز بزرگ رو رنده کنید و۴تا حبه سیر وآبشون رو بگیرید،۴۰۰گرم گوشت چرخ شده رو اضافه کنید +سه قاشق غذاخوری جعفری وبرگ پیازچه ساطوری شده+یک قاشق سماق ومقداری نمک وفلفل ،بعد حسابی ورز بدید وبا دستتون بصورت استوانه های کوچیک درست کنیدودر مقداری روغن سرخ کنیدوکنار بزارید.
یک قاشق سر پر رب گوجه فرنگی رو تفت بدید وبعد سه عدد گوجه رنده شده بهش اضافه کنیدوچند حلقه فلفل دلمه ای قرمز و سبز به مواد سس اضافه کنید با نصف لیوان آب وبزارید تا بجوش بیاد،حالا کبابهای کوچولو رو بهش اضافه کنید ودر ظرف رو بزارید تا بپزه وبه روغن بیفته ودر انتها بهش چاشنی مورد علاقتون رو اضافه کنید ،من بهش آبلیمو تازه اضافه کردم.
این خوشمزه جان رو در کنار یه کته کره ای زعفرونی نوش جان کنید ولذت ببرید.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
لوز بادام ونارگیل دو رنگ🥥🥥
بادام خام بدون پوست یک لیوان
پودر قند نصف لیوان
اسانس بادام چند قطره
گلاب به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادام را به همراه پودر قند آسیاب کنیدچون به تنهایی به روغن میفته واسانس را هم اضافه کنید وتا حدی گلاب بریزید تا خمیر لطیفی بدست بیاد بعد داخل یه ظرف مسطح دلخواه خمیر رو پهن کنید وبزارید داخل یخچال تا خودش رو بگیره وبعد بدلخواه برش بزنید.
حتما کف ظرفتون رو کمی چرب کنید.
لایه رویی هم هم لوز نارگیلیه که کمی بهش زعفرون زدم تا لوزم دو رنگ بشه.
لوز نارگیلی رو هم دقیقا به همون روش بالا تهیه کردم وبعد روی لوز بادامی پهن کردم وهردو لایه که خودش رو داخل یخچال گرفت با چاقوی تیز برش زدم وروی هر قسمت یه خلال پسته گذاشتم.
دقت کنید که ظرفتون درش محکم باشه تا لوزتون خشک نشه.
من داخل قوطی فلزی در دار درست کردم که درشم خوب کیپ میشه ولی با اینحال بازم روی لوزم یه سلفون نازک میکشم که تازگیش حفظ بشه.
👆یه غذای خوشمزه و آسون😍
🍲🍲
سیب زمینی رو مکعبی خرد و سرخ کنید.وقتی سرخ شد کمی نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.اگر مقداری آویشن یا جعفری ساطوری به سیب زمینی سرخ شده اضافه کنید طعمش خیلی خوب میشه. حالا کمی پنیر چدار یا موزارلا یا پنیر پیتزا روی سیب زمینی بریزید (میتونید حذف کنید)، به تعداد تخم مرغها حفره هایی باز کنید و تخم مرغها رو بریزید،روشون نمک و فلفل بپاشید،در تابه رو بذارید تا تخم مرغ بپزه.