۲۴ بهمن ۱۴۰۱
۲۴ بهمن ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوشنبه ی زمستانی❄️
سلام دوستان گلم
روزتان پرازنعمت❄️
بیایید امروزببخشیم
عشق ومهربانی❄️
لبخند و شادی
و ایثارو گذشت را❄️
و ایمان داشته باشیم
خدا عاشقانه نگاهمان میکند❄️
۲۴ بهمن ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️صبحها...
مسیری روشن آغاز میشود
به سوی مقصدی و هدفی؛
پس با همهٔ توانت قدم بردار
و یادت باشد🌼🍃
همهٔ آنچه زیباست در همین مسیر
و در بین راهِ رسیدن نهفته است.
روز "خوب" رو خودت میسازی
روز "بد" رو ديگران🌼🍃
پس سعی کن یه سازنده عالی باشی👌
صبحتون عالی و بینظیر🌼🍃
۲۴ بهمن ۱۴۰۱
۲۴ بهمن ۱۴۰۱
۲۴ بهمن ۱۴۰۱
۲۴ بهمن ۱۴۰۱
سلام سلام دوست جونیا چطورین چه خبرا عزیزان دلم ...یک شیرینی دیگه آوردم یه شیرینی سریع و فوری با ماندگاری بالا به شدت هم خوشمزه و خوش خوراک تو کوتاه ترین زمان آماده میشه
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
برشتوک
مواد لازم
آرد نخودچی دو لیوان
روغن جامد سه ق غ (دو سوم لیوان کره آب شده)
پودر قند یا پودر شکر ( خودتون میتونید اسیاب کنید و از الک ریز رد کنید) شش ق غ_
پودر هل دو ق چ
شکلات تخته ای خرد شده نصف لیوان
آرد نخودچی رو روی حرارت ده دقیقه تفت بدین بیشتر نشه نباید تغییر رنگبده بعد روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد هم پودر قند و هل رو وقتی مخلوط شد خاموش میکنیم غلظت مواد باید مثل فیلم باشه که براتون گذاشتم نه شل باشه نه سفت مثل حلوا ولی کمی سفت تر . اینجا اگه دیدید مواد خیلی خشکه یکم دیگه روغن جامد بهش اضافه کنید فقط در حدی که یکم نرم بشه
🌟
۲۴ بهمن ۱۴۰۱
۲۴ بهمن ۱۴۰۱
سلام دوستان نازنینم ✋طاعت وعباداتون قبول درگاه حق 🌹
مواد لازم
نشاسته گل یک لیوان(دون دون وسفیدرنگه)فروشگاهها ولوزام قنادیا دارن
آب شش لیوان
شکر دولیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
گلاب مرغوب دوسوم لیوان
زعفران دم کرده(توریختن زعفران دست ودلباز باشید)☺ جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری
گلوکز یک قاشق(اختیاریه)
خلال بادام نصف لیوان(اختیاریه)
__
نشاسته رو با یک لیوان اب مخلوط کنید واز صافی رد کنید
بقیه آب +شکر+گلاب رو اضافه کرده وهم بزنید وبزارید رو شعله گاز با حرارت خیلی کم مدام با قاشق چوبی هم بزنید بعد از یک ساعت که گذشت زعفران و جوهر لیمو رو اضافه کنید ومدام هم بزنید تا کم کم غلیظ بشه وقتی غلیظ شد روغن مایع اضافه کنید ودوباره هم بزنید تا مواد وروغن مایع به خورد هم برن گلوکز اضافه بعد از دو ساعت دم کنی بزارید شعله باید خیلی کم باشه هر پنج دقیقه هم بزنید تا ته نگیره در این فاصله مقداری خلال بادام رو بو بدید وبهش اضافه کنید وچند دقیقه ای که با خلال بادام بهم زدید گاز رو خاموش کنید . فوری بریزد تو قالب با قاشق چرب روشو صاف کنید وبزارید جای خنک به مدت ۸الی ۱۰ ساعت(بیرون از یخچال باشه)سپسبه سلیقه خود برش بزنید وتزیین کنید
اگه مسقطی تکه تکه از قاشق چوبی بیفته زمان پختش کافیه
پخت مسقطی بین۲/۵ تا ۳ساعت باید طول بکشه
تا نشاسته کاملا بپزه و شفاف بشه وبوی خامی نده
میتونید به جای جوهر لیمو از دو قاشق آب لیمو استفاده کنید ولی اون کیفیت رو نداره
ولی در ریختنش احتیاط کنید وگرنه مسقطی ترش مزه میشه
گلوکز برای شفافیت مسقطی زده میشه ندارید نریزید
خلال بادام رو حرارت کم پنج دقیقه تفت دهید(بدون روغ)میتونید تو فر هم بزارید مواظب باشید تغییر رنگ نده
مسقطی در ظرف در بسته ده روز در جای خنک یا در یخچال قابل نگهداریه
نیازی نیست قالب چرب بشه به راحتی جدا میشه از هر قالبی میتونید استفاده کنید
هرچه روند پخت طولانی تر باشه مسقطی خوشمزه تره
بجای روغن مایع از کره استفاده نکنید
🌟
۲۴ بهمن ۱۴۰۱
۲۴ بهمن ۱۴۰۱
بوی سوختگی برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید
◾️چند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد.
◾️پنبـه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد.
◾️موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارید، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید.
◾️یک پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی!
۲۴ بهمن ۱۴۰۱