اشپزی بانو ایرانی
#پای_سیب 👆👇
#پای_سیب
پودر قند یا پودر شکر 125گرم
روغن جامد یا کره همدمای محیط 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 200گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
سیب نازک خرد شده 1عدد
ماست 75 گرم
پودر دارچین به میزان لازم
ابتدا روغن و پودر قند را 3 دقیقه هم میزنیم تا کاملا مخلوط شده و حالت پفکی بگیرید سپس دونه دونه تخم مرغ ها رو ضافه کرده سپس وانیل را اضافه می کنیم. بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ ها 30 ثانیه هم بزنید. سپس ماست رو اضافه کرده فقط باید هم زدن ماست با مواد بحدی باشد که ماست مخلوط شود نباید زیاد هم برنیم. بعد ارد که قبلا با بکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کردیم به مواد اضافه کرده و با لیسک یا قاشق هم مخلوط میکنیم. مواد نسبتا سفتی بدست میاید. کف قالب پای سیب کپسول میندازیم بعد کمی از مواد را با قیف به داخل ظرف های پای سیب ریخته بعد دارچین را بر روی مواد پاشیده سپس دو ورقه سیب بر روی ان قرار داده سپس کمی دیگر از مواد را بر روی ان ریخته و داخل فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده به مدت حدودا 30 دقیقه قرار دهید. وقتی پای سیب خنک شد روش پودر قند الک کنید
🌟
جوجه كباب تابه ای
اول دوقاشق روغن زیتون،آب چهارپنج تا نارنج و آب يدونه پیاز بزرگ رو مخلوط کردم.دوتا سينه ى مرغ رو خورد كردم و نمك و فلفل سياه و كمى زعفران زدم و در این مخلوط دو سه ساعتی استراحت دادم و بعداز اين تايم مرغ ها رو آبکش كردم و با زعفران غلیظ کاملا مخلوط كردم و به سيخ كشيدم و بعد هم داخل تابه دو سه قاشق كره ميريزم و جوجه ها رو داخلش ميچينم و شعله رو كم ميكنم و زمان ميدم جوجه ها با آب خودشون مغز پخت بشه و در پايان شعله رو كمي زياد ميكنم تا طرفينش برشته بشه و تمام
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قارچ پفکی به سبک رستورانی
مواد لازم:
یه دونه تخم مرغ
از هرکدوم از ادویه ها یه قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا
یه قاشق چای خوری بکینگ پودر
شیر ۱/۴ لیوان
ارد به مقدار لازم
خمیرتون باید نسبتا ابکی باشه
قارچهارو داخلش بغلتونید و داخل روغن سرخ کنید
نکته : بعد از سرخ کردن قارچها روغنتون نه بو میگیره نه کثیف میشه میتونید راحت از صافی رد کنید و مجدد ازش استفاده کنید
27.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شیرینی ۳قلمی ،راحت،بدون فر وهمزن ومجلسی
☘️کره۱۲۵گرم
☘️آرد۲۰۰گرم(یک ونیم پیمانه)
☘️وانیل۱/۲ق چ
☘️پودرقند۶۰گرم(نیم پیمانه)
🌺طرز تهیه:
لطفا ویدئو رو با دقت ببینید سوالی بود کامنت بزارید پاسخ میدم ☺️
ابتدا کره ،وانیل وپودر قند رو با قاشق مخلوط بعد با همزن برقی یا دستی ۱۰دقیقه میزنیم تا پوک وسفید بشه،
حالا آرد رو کم کم اضافه میکنیم اول باقاشق بعد با نوک انگشت مخلوط تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست نمیچسبه،
به اندازه گردو برمیداریم گرد میکنیم با چنگال طرح میندازیم حالا در تابه کاغذ روغنی گذاشته وبا فاصله میچینیم .
تابه رو میزاریم رو شعله پخش کنی که از قبل گرم شده در حرارت ملایم به مدت ۲۰دقیقه بعد زیرش طلایی شد آماده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سبزی_آرایی 🥕🥒🍅
برای دورچین بشقاب غذا عالیه 👉🌸
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانما ببینید چی براتون آوردم😍
این جوجه کباب استثنایی رو خودتون درست کنید و ببینید چطور همه عاشقش میشن😍
یک عدد سینه مرغ کامل رو جوجه ای برش بزنین
داخل ظرف مناسبی بریزین
مقداری عصاره زعفران اضافه کنین مخلوط کنید و پانزده دقیقه زمان بدین تا زعفران جذاب گوشت بشه
میتونین از بال هم استفاده کنین
یک عدد پیاز درشت خلالی
نصف فلفل دلمه خلالی
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا از هر کدام یک قاشق چایخوری
یک قاشق سس خردل
و یک قاشق غذاخوری سس مایونز هم بزنین
مواد رو یکدست کنین و یک شب داخل یخچال بزارین
جوجه ها رو از مواد خارج کنین و به سیخ بکشین
روی زغال یا منقل گازی دو طرفش رو کباب کنین
در حین پخت از مخلوط کره و زعفران روی جوجه ها بزنید که عطر و طعمش فوق العاده میشه
بعد هم با برنج یا نون و گوجه کبابی سرو کنین
درست کنید مطمئن باشید همه ازش تعریف میکنن
نوش جان
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته چین عدس پلوی مجلسی😋
۳ پیمانه برنج رو ۳ بار بشورین
و بعد به اندازه ۱ بند انگشت روش آب بریزین
۳ قاشق چایخوری نمک اضافه و بزارین کنار
۱٫۵ پیمانه عدس رو با مقداری آب بزارین تا پخته بشه
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پیاز رنده شده
نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه مزه دار کنین
داخل تابه مقداری روغن بریزین و مواد رو تفت بدین
۱ قاشق رب ، مقداری عصاره زعفران اضافه و تفت بدین واجازه بدین تا پخته بشه
برنج ها رو روی حرارت بزارین و کمی روغن بریزین صبر کنین تا آبش کشیده بشه
مقداری برنج رو زنده تر بردارین
به بقیه برنج ها عدس های آبکش شده رو اضافه و هم بزنین
برای تهچین
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری ماست
کمی زعفران دمکرده
کمی نمک
و ۱قاشق غذاخوری گلاب بریزین
و مخلوط کنین
بعد برنج زنده تر رو بهشون اضافه ،با ۱ قاشق روغن مواد رو یکدست کنین
کف قابلمه ی نچسب مقداری روغن بریزین
و مواد تهچین رو کف قابلمه صاف کنین
روی مواد ب ترتیب
گوشت
کشمش شسته شده
مقداری زرشک
برنج و عدس
مقداری دارچین بپاشین ،
و این کارو تا تموم شدن مواد ادامه بدین
روی برنج ها کمی کره بزارین
و ۱ ساعت دم کنین
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین سالاد🥗
از این نوع تزیین می تونین برای هرنوع سالادی مثل سالاد الویه، سالاد سیب زمینی، سالاد ذرت و ... که اب نندازن استفاده کنین من اینجا ازسالادشیرازی استفاده کردم وسریع سرسفره بردم چون سالادشیرازی بمونه اب میندازه ولی برای بقیه سالادها چندین ساعت هم بمونه مشکلی نداره تازه منسجم ترهم میشه وراحتتر برش میخوره، در کل این نوع تزیین برای بقیه سالاها استفاده بشه بهتره،
حتی می تونین داخلش یک ردیف کاهوی خردشده، یک ردیف گوجه، یک ردیف کلم ،خیارو ... هم بچینین در اصل سالاد فصل باشه کلا درونش سلیقه ایه.
ضمنا می تونین همین روش را با برشهای بادمجان، کدو و هویج هم انجام بدین و با مواد متناسب پرکنید