eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 تقدیم به شما خوبان 💝 چهارشنبه تون پر از عطر خدا 🌷 روزتـون زیبـا 💝 دلتون از غصه ها دور 🌷 ان شاالله امروزتون 💝 شیرین تر از عسل 🌷 زیباتر از گلها 💝 با طراوت تر از باران 🌷 خوش عطر تر از نسیم 💝 و مـتبرک به الـطاف 🌷 بی شمار خـــدا باشـد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رژیمی 🥳🥳🥳🥳 مواد لازم: موز یک عدد تخم مرغ یک عدد بکینگ پودر یه قاشق چایخوری پودر کاکائو دو قاشق غذا خوری برا تزیین: شکلات ۵۰ گرم شیر دو قاشق غذا خوری طرز تهیه: تمام مواد و باهم مخلوط کرده داخل ظرف رو چرب میکنیم مواد و میریزیم به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تو مایکروفر یا ۱۵ دقیقه تو فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا کف قابلمه رینگ و پایه قرار میدیم و قالب رو روی پایه میزاریم و قابلمه رو روی شعله پخش کن میزاریم درشو کیپ میکنیم بیست دقیقه ای آماده است شکلات و شیر رو توی مایکروفر یا روی کتری یا گاز ذوب میکنیم و به عنوان روکش کیک استفاده میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 🟡مواد لازم : بستنی موز خامه گردو برای تزیین( پودر قهوه ، پسته ، گردو ، موز ، کنجد، عسل) ✅از پودر قهوه حتمااا استفاده کنید طعمش شبیه بیرونی ها میشه ✅میتونین از خامه صبحانه یا سنتی یا قنادی هرکدومو که دارین استفاده کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ادویه ای که برای مرغ بریان استفاده کردم زیره یک و نیم ق چ زیره گشنیز یک و نیم ق چ سیر سه حبه روغن زیتون چهار ق غ نمک و فلفل به میزان لازم جعفری خرد شده دو الی سه ق غ زعفران غلیظ دو ق غ . مرغ رو از مواد مرینت بیرون بیارید مواد رو از داخل شکمش بردارید. تخم گشنیز و زیره رو آسیاب کنید سیر رو رنده ریز کنید و همراه با روغن زیتون، نمک وفلفل، جعفری و زعفران مخلوط کنید و با دست تمام سطح مرغ رو بهش آغشته کنید قسمت سینه مرغ رو زیر پوستش حتما از ادویه ها بزنید. پاهای مرغ رو بهم وصل کنید و محکم ببندین. بال رو به سینه مرغ بدوزید. ته یه ظرف یکم هویج، کرفس، سیر، لوبیا بذارید مرغ رو روی سبزیجات قرار بدین. دو لیوان اب بریزید (من تو فیلم فراموش کردم بذارم) روی مرغ رو فویل بکشید فویل رو جوری بکشید که مرغ هیچ تماسی با فویل نداشته باشه چند تا سوراخ کوچیک روی فویل بذارید. داخل فر از پیش گرم شده طبقه وسط با درجه ۱۸۰ به مدت دو ساعت
ژله شربت🍻🍷 گل بنیرک ۲ ق مرباخور... شکر ۱ ق غ خوری گلاب ۱ ق مرباخوری آب سرد ۲ لیوان گل پنیرک رو در نصف لیوان آب سرد ریخته و هم میزنیم،۵ دقیقه زمان میدیم تا رنگ آبی خوشرنگشو پس بده.در ظرف دیگه بقیه آب گلاب شکر رو هم زده تا حل بشن.آب گل پنیرک رو از صافی رد کرده و به محلول اضافه میکنیم در صورت تمایل میتونین از تخم شربتی که از قبل با آب سرد قاطی کرده و ژله ای شده داخل شربت اضافه کنید 💞ایده_خلاقیت 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉
🌹🍃یڪ دل خــوش 🌹🍃یڪ لب خنــدان 🌹🍃یڪ روز پر از برڪت 🌹🍃دعـای امروز من برای شمـاست 🌹 عصرتون بخیر و شادی ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مانند فیلم بادمجون را سرخ کرده وفلفل وگوجه فرنگی گذاشته ودر فریزر نگه داری کنید نی نوشابه را داخل کیپ زیپ کرده وهوای داخل آن را با دهان بکشید درشو کیپ کنید.
♥️ℒℴνℯ♥️ ‏هر چه 🕊 «به جز خيالِ او» قصد حريمِ دل كند در نگشايمش به رو از درِ دل ، برانمش ..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده رو یه کم میزنیم بعد ۳ق از شکر رو بهش اضافه میکنیم و با دور تند میزنیم تا سفید و برفی بشه حالا سفیده رو میزاریم یخچال وزرده ،شکر،وانیل ،پوست لیمو رو میزنیم بعد از چند دقیقه زدن آبلیمو رو هم اضافه میکنیم و میزنیم تا سفید و کشدار بشه روغن رو اضافه و هم چند دورمیزنیم بعد شیر رو اضافه و چند دور هم میزنیم آرد،بیکینگ پودر نشاسته ذرت رو ۳بار الک کرده و در ۳مرحله به مایع کیک اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم در آخر سفیده رو کم کم به موادمون اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا پف کیک نخوابه . کیک رو درفر پیش گرم با دمای ۱۷۰ به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه میپزیم . . من برا تزیین کیک از کرم پنیری استفاده کردم میتونین از خامه خالی هم استفاده کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. یه کیک خیلی پوک و پنبه ای و خوشمزه ❎بدون خامه و کرم هم یه کیک عصرونه ی خوشمزس😍 . برا دیدن کلیپ کامل کرم پنیری این هشتک و ببینین . . . . . ۴عدد تخم مرغ ۱ونیم لیوان شکر آرد ۱ونیم لیوان شیر ۲سوم لیوان روغن مایع ۲سوم لیوان پوست یه لیموی تازه آب یه لیموی تازه حدود ۲ق غ بیکینگ پودر ۱ق م وانیل نوک ق م نشاسته ذرت ۲سوم لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم میتونید برای شام سرو کنید و برای فینگرفود استفاده کنید. و اعتراف کنم که پایه ثابت اکثر مهمونیهای من هست 🥰 مواد لازمش : ۱ کیلو بادمجان نصف شیشه کشک نعنا خشک پیاز داغ چیپسی و سیر داغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخه تو رنگشو ببین، دلت نرفت براش؟😍😜اصلا بو یا طعم اسفناج نمیده ولی واسه دلبری کردن از مهمونا عالیه🤤😋🥰 . مواد لازم: تخم مرغ: ۳ عدد شکر: ۲/۳ لیوان وانیل: نوک‌ق چ برگ اسفناج: ۸۰ الی ۱۰۰ گرم روغن مایع: نصف لیوان شیر: نصف لیوان آرد: ۲ لیوان سرخالی بکینگ پودر: ۱ ق غ . اندازه قالب: قالب گرد ۲۲ سانتی خوبه . دمای پخت: فر گازی: ۱۸۰ درجه فر برقی: ۱۷۰ درجه مدت زمان پخت: ۶۰ دقیقه . و تمام😍🤗 .✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز براتون یک نوشیدنی ژله ای بسیار خوشمزه رو آماده کرده که پیشنهاد میکنم درست کنید و از طعم جذابش لذت ببرید برای ژله دو پیمانه آب یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه دو بسته نسکافه فوری و یک بسته پودر ژله بدون طعم روی حرارت بذارید و اجازه بدین بجوشه تا کاملا حل بشه مواد رو داخل ظرف مناسب بریزین و بزارین توی یخچال تا ببنده برای نوشیدنی یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه یک چهارم پیمانه شکر دو بسته نسکافه فوری ✦
کسی چه می داند!؟ شاید همه ی آرزوهای ما همین طورند. شاید هم تمام آرزوهایمان جایی منتظرند. منتظرند که ماآنها را ازته دل بخواهیم تابرآورده شوند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه پیمانه شیر گرم رو به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا موادی که اضافه کردیم کاملا حل بشن ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کنین و مجدد هم بزنید تا یکدست بشه وقتی آماده شد بزارین داخل یخچال تا سرد بشه ژله ی بسته شده رو مثل ویدئو برش بزنید خب ژله و نوشیدنی ما آماده شد و حالا باید داخل شیشه های مورد نظر بریزیم با کمک قیف تکه های ژله رو داخل شیشه بریزید بعد هم نوشیدنی خنک رو اضافه کنید نسبت ژله و‌نوشیدنی به ذائقه ی خودتون بستگی داره حتما درست کنید و مطمئن باشید خوشتون میاد اگه از این آموزش خوشتون اومد برای دوستانتون هم بفرستید نوش جان ✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍆😍😋 بادمجان متوسط🍆 5عدد نشاسته ذرت🌽 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون 1/4 لیوان کره 🧈1 قاشق غذا خوری رزماری و آویشن🌱🌿 سیر رنده شده🧄 4_5حبه(دلبخواهی) نمک🧂 فلفل سیاه🌶 پودر فلفل قرمز🌶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 موادلازم برای۳نفر: 🌈یک عددسینه ویک عددران مرغ 🌈رب انار۳ق غ 🌈رب گوجه۱ق غ 🌈نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل، 🌈سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن 🌈پیاز۱عددمتوسط 🌈سیر۱حبه
ماه رمضان شروع شده و باید سعی بشه از نوشیدنی و غذاهایی استفاده کنیم که مناسب این ماه هستند. نوشیدنی تخم شربتی زعفرانی خوشمزه و سنتی یکی از همین هاست. من برای درست کردن نوشیدنی تخم شربتی زعفرونی از شیره زعفرونی که خودم درست کردم استفاده می کنم. یک لیوان شکر ، دو لیوان آب و کمی زعفرون روی حرارت میگذارم تا غلیظ بشه. در پایان یک قاشق چایخوری آبلیموی تازه بهش اضافه میکنم و میگذارم کنار سرد بشه. از این شیره داخل شربت تخم شربتی هم استفاده کردم چون آب را به خودش جذب میکنه، وقتی میخوریم به مدت زیادی تشنه نمیشیم. تخم شربتی را ازچند دقیقه قبل با آب جوش خیس کرده و بعد داخل شربت استفاده کنید. من داخل تخم شربتی زعفرانی عرق بیدمشک و گلاب هم استفاده می کنم تا عط و طعم بهتری بگیره. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉