eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش_بامیه جنوبی ۱۲_۱۵ نفر😍😋 بامیه ۱کیلو، گوشت گوسفندی ۱/۵ کیلو، پیاز ۳عدد خرد شده، سیر 5_6 حبه درشت، رب گوجه ۳۰۰گرم، آب جوش حدود ۲لیتر، تمر هندی نصف بسته، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، ادویه هفت قلم یا کاری 🔴پیاز رو با روغن زیاد تفت بدید(در انتها روغن بیشتر باعث خوشرنگتر شدن خورش میشه). گوشت رو اضافه ده دقیقه تفت بدید. رب گوجه رو اضافه و تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه. اگر رب کم بریزید خورشتون در انتها آبکی میشه آب جوش رو اضافه کنید طوری که نه خیلی رقیق نه غلیظ باشه ،یعنی بعد از پخت گوشت،غلظتش مناسب بشه. ۳ ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه. نیم ساعت آخر بامیه هارو توی روغن تفت بدید و به خورش اضافه کنید. نمک خورش رو هم اندازه کنید. تمر هندی رو با آب حل کنید و چند جوش که زد خاموش کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 خب چی نیاز داریم🤔 پیاز دو تا متوسط (دست خودتونه) مرغ هرچقد خواستین (من یه رون کامل و یه نصفه زدم )(از قسمت رون،سینه،قسمت استخونی و کتف و بال،به صورت درشت یا ریز خورد شده میشه استفاده کرد) گوجه پوره شده حدود ۸_۱٠ عدد ادویه نمک، فلفل، زرچوبه سیر رنده شده نصف قاشق چایخوری (قابل حذف) رب گوجه نصف قاشق غذاخوری (قابل حذف ) تخم مرغ (اختیاری) آب به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ نفر تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ، کنسرو ذرت ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۲ تا ۳ لیوان، آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ، قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد، هویج ۱ عدد، جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)، نمک و فلفل 🔴مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . 1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزیِ کوکو سبزی از سبزی های معطر گشنیز، ریحان، ترخون، سیر، تره، جعفری، شوید تشکیل شده. این کامل ترین نوع سبزی کوکویی هست. توی شهرهای مختلف ،با توجه به ذائقه شون سبزی ها کم یا زیاد و یا حذف میشن 😊 من برای یه کیلو سبزی ۷ تا تخم مرغ رو جدا جدا داخل پیاله میشکونم و اضافه میکنم زردچوبه و نمک و فلفل میزنم به خوبی مواد رو باهم ترکیب میکنم تا سبزی به خورد تخم مرغ بره بعد داخل تابه گرم، میریزم، درشو با دمکنی میزارم تا بپزه Join👇 ༅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯نکات مهم در مورد پخت گوشت 💯 ❌ آخر ویدیو مهمترین ترفند برای نرم شدن گوشت دیر پز گفتم🤩⁦☝️⁩ ❌برای نگهداری طولانی مدت هویج سر و تهشو میزنم و داخل ظرف پر از آب نگهداری میکنم. ❌برای نرم شدن گوشت دیر پز می‌تونید از کمی سرکه سفید هم استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب آناناس ۲۵۰گرم، شیر ۳۷۵گرم، پودر ژلاتین ۲ق س، آب سرد ۶۰گرم، شکر ۱۵۰ گرم، خامه قنادی فرم گرفته یا خامه صبحانه ۲۵۰گرم، وانیل ۱/۴ق چ، رنگ خوراکی زرد چند قطره به دلخواه 🔴 آب آناناس شیر شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. امکان دارد شیر بخاطر اسیدی بودن آناناس ببرد که کاملا طبیعی است و بعد مخلوط شدن با خامه یکدست می‌شود پودر ژلاتین را روی آب سر ریخته و بن ماری کنید به مواد اضافه کرده کنار بزارید تا کاملا خنک شود خامه قنادی فرم گرفته به همراه وانیل به محلول شیر اضافه کرده و با دور کند همزن هم بزنید تا یکدست شود در آخر در قالب دلخواه ریخته به مدت ۸ساعت در یخچال قرار دهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم👇🏻 مرغ 300 گرم نمک 1 ق چ/فلفل سیاه 1 ق چ/پاپریکا 1 ق چ/پودر زنجبیل کمی روغن زیتون 1 ق غ/سس سویا 1 ق غ . آرد گندم /تخم‌ مرغ /پودر سوخاری به میزارن لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 چی بهتر از اینکه با یه خوراکی سالم و خوشمزه راهی مدرسه اشون کنیم اینارو میخوایم 😍👇🏻 ارد قنادی ۲ لیوان شکر ۱ ق چ نمک ۱ ق چ خمیر مایه ۱ ق غ اب ۳/۴ لیوان روغن ۵ ق غ گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد نمک فلفل سیاه پولبیبر فلفل هندی اویشن پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم 🍃مدت زمان استراحت خمیر حداقل یک ساعت در جای گرم 🍃در دمای ۲۰۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزه تایم پخت بستگی به دمای دقیق فر شما داره
میخام دعا کنم هم برای خودم هم برای عضوای کانالمون که بعضیاشون خیلی گرفتارن بعضیاشون خیلی دلشکستن بعضیاشون خیلی تنهان بعضیاشون خیلی ناامیدن بعضیاشون عاشقن بعضی ها آرزوی رفتن به مکان های مقدس بعضی هادر آرزوی داشتن فرزند بعضی هاگره سختی افتاده تو زندگیشون بعضیاشونومیشناسم بعضیاشونونمیشناسم خداجون هوای دلاشونوداشته باش یه دستی به سرو گوش زندگیشون بکش نزار حسرت به دل بمونن نزارامید شون ضعیف بشه دستشونو بگیر خدایا دل منو و دل این عضوای مهربون کانالو شادکن🤲 آمین اللهم‌آمین. 💕اللَّـﮬـُمَّ صـَلِِّےوَسَلِّـمْ؏َـلَے مُحَمد💕 ┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر کس که در دعایش یادی کند زِیاران شیرین ترازعسل باد کامش به روزگاران خدایا به همه ی ي دوستانم در این شب زیبای زمستانی سلامتی،برکت و عمر باعزت بده آمین یارب العالمین 🤲🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه پیمانه شیر گرم رو به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا موادی که اضافه کردیم کاملا حل بشن ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کنین و مجدد هم بزنید تا یکدست بشه وقتی آماده شد بزارین داخل یخچال تا سرد بشه ژله ی بسته شده رو مثل ویدئو برش بزنید خب ژله و نوشیدنی ما آماده شد و حالا باید داخل شیشه های مورد نظر بریزیم با کمک قیف تکه های ژله رو داخل شیشه بریزید بعد هم نوشیدنی خنک رو اضافه کنید نسبت ژله و‌نوشیدنی به ذائقه ی خودتون بستگی داره حتما درست کنید و مطمئن باشید خوشتون میاد اگه از این آموزش خوشتون اومد برای دوستانتون هم بفرستید نوش جان ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشهاد میکنم یه بار با این دستور امتحان کنید قول میدم که از خوردنش سیر نمیشین😋 ☘آرد یڪ لیوان (آردسبوس دار ترجیحا) ☘کره۵۰ گرم ☘روغن حیوانے دو الے سه قاشق پر(اگرنبود روغن جامد) ☘ادوےهها:زردچوبه ؛دارچین؛زنجفیل؛پودر هل هر کدام یڪ قاشق مرباخورے 🌸براے شربت: ☘آب۴ لیوان ☘نبات حدود یڪ لیوان ☘زعفران غلیظ ۳ قاشق غذاخورے ☘گلاب ۱/۳ لیوان براے شهد آب و نبات و زعفران و گلاب را روے حرارت قرار میدیم تا وقتے که نبات آب بشه بعد شعله رو خاموش میکنیم. آرد را تفت میدیم با شعله ے کم تا عطرش بلند بشه (مواظبباشید آرد نسوزه ) 🌈بعداز ظرف خارج میکنیم و کره و روغن حیوانے رو اضافه میکنیم و آرد روالڪ میکنیم. باحرارت کم هم میزنیم تا آرد کمے تیره بشه (زیادنه). 🌈حالاادويه ها رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. بعد هم شربت رو کم کم اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا آرد گلوله نشه و مواد یکدست بشه. 🌈حالابا حرارت خیلے کم حدود بیست دقیقه کاچے رو دم میکنیم تا به روغن بیفته. 🌈مغزیجاتهر چے دوست داشتین خرد کنید و توش بریزید. اگرم دوس نداشتید بدون مغزیجات سرو کنید. کاچ یباید گرم سرو بشه..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رپ مرغ با سس شگفت انگیز😍 مواد لازم : ۱.۵عدد سینه مرغ آب پز ۳ قاشق غذاخورے ذرت کنسرو شده ۱ قاشق مرباخورے فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخورے فلفل قرمز نمک پنیر چدار رنده شده ۲ قاشق غذاخورے ماست ۱ قاشق غذاخورے سس مایونز ۳ قاشق غذاخورے سس تند ۸ تکه نان لواش یا نان تورتیلا که به صورت دایره هاے کوچڪ بریده شده است دستور پخت : مرغآب پز را داخل کاسه بریزید و بقیه مواد به جز پنیر چدار را اضافه کنید و مخلوط کنید.وسط نان مقدارے پنیر چدار بریزید.روے آن مخلوط مرغ را بریزید و دو طرف آن را بپوشانید و هر دو طرف را در کمے روغن سرخ کنید. نوشجون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تردوخوشمزه یک کاسه آب ویخ درست کنید سیب زمینی رو پوست کنده وبا رنده ریز رنده کنید. تو صافی بریزید، زیر شیر سرد آبی روش بکشید و بریزید تو آب و یخ و بزارید یک ساعتی بمونه هم نشاسته موجود تو سیب زمینی بیرون میاد هم سیب زمینی ترد میشه بعد از یکساعت آبکش کنید وبا فشار دست ابشو بگیرید تو قابلمه نچسب چند ق روغن داغ کنید وسیب زمینی رو بهش اضافه کنید حدود 5 دقیقه تفت بدید مدام با ق هم بزنید کمی سیب گلوله گلوله میشه مشکلی نیست با ق بازش کنید کمی که تفت خورد از قابلمه خارج کرده ته قابلمه کمی زعفران دم کرده بریزید دوباره سیب زمینی رو به قابلمه برگردونید نمک بزنید وبا پشت قاشق فشار میدیم و روشو صاف میکنیم تا یکدست بشه، برنج ابکش شده روش میریزیم و میزاریم رو گاز با شعله کم تا دم بکشه حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه واسه این سیب زمینی رو خارج کردم و زعفران ته قابلمه ریختم نمیخوام موقع ریختن برنج رو ته دیگ برنج‌زرد رنگ بشه شما دوست دارید زعفران رو به کل سیب زمینی بریزید یا زعفران قابل حذفه دوست ندارید نریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهمترین نکته در خوشمزه شدن جوجه کباب مرینیت یا همان طعم دار کردن پیش از پخت است. مرینیت مرغ انوای بسیار زیادی دارد، در اینجا یکی از روشهای متداول در آشپزی را که نتیجه بسیار خوشمزه ای دارد خدمتتان آموزش داده ایم 👌👌 این جوجه را میتوانید روی منقل گازی یا ذغالی یا در فر بپزید یا در تابه سرخ کنید یا از گریل برای پخت استفاده کنید.
💕💕 سال ، دارد تمام می شود ... دارم فکر می کنم ؛ به روزهایی که رفت ... به لحظاتی که خندیدم ...🌼🍃 لحظاتی که اشک ریختم ... و تمامِ ثانیه هایی که کنارِ عزیزانم گذشت ... با سرعت ، مرور می کنم ؛ اتفاقاتِ خوب و بدی را که برایم افتاد ...🌼🍃 آدم هایِ جدیدی را که وارد زندگی ام شدند ... و آدم هایی را ... که از زندگی ام رفتند ... دیگر قرار است یک جمله ی "یادش بخیر" قبل از خاطراتِ خوبِ امسالم بیاید ...🌼🍃 قرار است امسالم بشود ؛ "پارسال" ... من تمام این روزها را زندگی کردم ، خوب هایشان برایم امید بود ، و بدهایشان برایم درس ! میانِ همین روزها بود که یاد گرفتم ؛ قوی تر باشم ...🌼🍃 عاشق تر باشم ... مهربان تر باشم ... خدایا ، به مردمِ کشورم کمک کن ! دستی به سر و رویِ زندگیشان بکش ... دردهایشان را درمان باش ...🌼🍃 و دلهایشان را از همیشه شادتر کن !!! ای کاش سالِ جدید برایمان ، سالِ اتفاقاتِ خوب باشد ... کاش بادهایِ بهار ، همدلی و عشق را همه جا پخش کنند ... و کاش ابرها ، مهربانی بر سرِ این مردم ببارند ...🌼🍃 آنقدر که انسانیت ، جانی دوباره بگیرد ! کاش سالِ پیشِ رو ، بهترین سالِ زندگیمان شود ... سالی که تنها اشکِ جاری از چشم ها ، اشکِ شوق باشد ... سالی که همگی خوشبخت باشیم ... سالی که ... دلمان نیاید تمام شود ... 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسفناج: به دلخواه پنیر لبنه: ۳۵۰ گرم گردو: ۵ عدد خمیر یوفکا کره آب شده: ۱۰۰ گرم زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد سیاه‌دونه (یا کنجد): برای تزیین دمای فر: ۱۸۰ درجه زمان پخت: تا زمانی که طلایی بشه (عملکرد فر‌ها خیلی متفاوت هستند به همین دلیل شاید در یک فر ۲۰ دقیقه طول بکشه در یه فر یک ساعت) پنیر لبنه‌ی آنا، علی رغم اینکه چربیش نسبت به پنیرهای خامه‌ای موجود توی بازار کمتره کاملا لذت طعم پنیر خامه‌ای رو داره و بافتش نرم و لطیف و سبکه
🌼صبحتان با گل خورشید ☕️هم آغوش باد،،، 🌼درد و غم از دل و ☕️از سینه فراموش باد،،، 🌼صبح امید ☕️بخندد به گل روی کسی،،، 🌼که او به شادی کسی ☕️یکسره در جوش باد،،،
گوشت چرخ کرده همراه با یک عدد پیاز متوسط رنده شده، هویج یک عدد رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه یک ق چ آردنخودچی سه ق غ من از نخود آبگوشتی اندازه چهار قاشق غذاخوری داخل تابه نخودو کمی تفت دادم ...بعد ریختم داخل آسیاب وآسیاب کردم. بعد اضافه کردم به مواد شامی هویج، طعم خوشمزه ای میده به شامی، حسابی موادو ورز بدید داخل ظرفی بریزید و حدود یکساعت داخل یخچال گذاشتم. بعد داخل تابه روغن بریزید، به اندازه ی نارنگی بردارید. و با دستتون فروم بدید... وداخل تابه سرخ کنید .با حرارت کم تا بپزه .بعد میتونید شامی هویج و داخل ی تابه دیگه انتقال بدید. دو قاشق سرکه، یک قاشق شکر، و نصف استکان آب با هم مخلوط کنید. بریزید رو شامیا مجددا بزارید. روی حرارت تا چاشنی وارد شامی بشه. و جذب شامی بشه. طعم شامی ملس میشه. که بانان یا برنج سرو کنید ..... نکته: طعم هویج داخل شامی وشیرین نمیکنه