اشپزی بانو ایرانی
#شیرینی_بادامی
كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانيل نصف ق چ
شكر يك سوم ليوان
آرد سه چهارم ليوان
بادام 100 گرم
ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود
بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم
زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید
داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .
بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید .
و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید
#شیرینی
13.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_آجیلی 😍😋
برای خمیر
کره یا مارگارین هم دمای محیط ۲۵۰ گرم
روغن مایع نصف لیوان
نشاسته ذرت ۱ لیوان ( نصفش برای داخل خمیر استفاده میشه)
پودر شکر ١ لیوان
مغز گردو یا فندق ١ لیوان
آرد سفید ۱ونیم لیوان (معیارتون منسجم شدن خمیر مثل فیلم باشه)
وانیل. کمی
بیکینگ پودر. ۵ گرم
سرکه انگور ۱ ق غ
روی شیرینی هارو بعد از پخت و خنک شدن با شکلات بن ماری شده و انواع مغز های خرد شده تزئین کنید.
.
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور رو ذخیره کنن😍👌🏼
مواد
1 فنجان آب
2 قاشق غذاخوری روغن
2 شکر یا عسل قاشق غذاخوری
1 لیوان آرد
2 عدد تخم مرغ
خمیر را آماده کنید: آب، 1 روغن نباتی، شکر و نمک را در یک قابلمه بریزید. وقتی شروع به جوشیدن کرد آرد را اضافه کنید و با قاشق به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید. آن را از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی داخل خمیر ببرید و با همزن مخلوط کنید یا با دست ورز دهید (هر بار که تخم مرغ ها را اضافه می کنید دقت کنید که خوب هم بزنید)
در یک قابلمه بزرگ مقدار زیادی روغن بریزید. خمیر را در کیسه فشاری قرار دهید. از انتهای بزرگ و پیچ خورده استفاده کنید. روغن سرد را به طول دلخواه فشار دهید و با قیچی برش دهید (در نوبت دوم روغن می تواند سرد یا کمی گرم باشد).
.
از نظر پزشکی بهترین قابلمه برای طبخ غذا کدام است؟
امروزه استفاده از ظروف تلفون در بسیاری از کشورهای اروپایی ممنوع شده . ظروف شیشهای جدید که معروف به پیرکس هستند، بهترین قابلمه برای آشپزی هستند.
این ظروف بیرنگ تا زمانی که ضربه محکم نخورده و شوک دمایی ندیدهاند، مقاوم هستند و سالمترین قابلمه به دلیل مقاومت زیاد در برابر حرات برای آشپزی محسوب میشوند.
بعد از آنها قابلمههای استیل برای طبخ روزانه غذا عالیست، اما باید مراقب باشید، چون غذا به راحتی در آنها میسوزد.
سایر قابلمه ها به خاطر مواد استفاده شده و اثرات مخربش در طول زمان توصیه نمیشود
#ترفند_آشپزی😍
👈برای ترد شدن خیار شور چند تا دونه نخود بریزید داخلش . لابلای هر ردیف دو سه تا دونه کافیه
👈همراه با فن آشپزی با بهترین آموزش های آشپزی و خانه داری😍
.
👨🍳
اشپزی بانو ایرانی
#شیرینی_پفک_نارگیلی ⛱
🔴مواد لازم🔻🥚
▫️شکر:1و نیم لیوان
▫️پودر نارگیل:2لیوان
▫️سفیده تخم مرغ بزرگ:5عدد
▫️پودر هل:1 قاشق چایخوری
▫️وانیل:1چهارم قاشق چایخوری
🔴طرز تهیه🔻🥐
🔸1. اول سفیده های تخم مرغ رو 15 دقیقه به فریزر منتقل کنید تا سرد بشن.بعد اونها رو با دور کند همزن خوب هم بزنید البته به صورت دورانی.بعد از اینکه روی سفیده ها حباب زد دور همزن رو بیشتر کنید و خوب هم بزنید تا پف کنه جوری که با برگردوندن از ظرف نریزه.پودر نارگیل ،پودر هل ،وانیل و شکر رو با هم مخلوط کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن به صورت دورانی مخلوط کنید.
🔸2. کف سینی فر رو کاغذ روغنی بذارید یا چربش کنید و بعد از مواد شیرینی با فاصله روی اون بریزید.
🔸3. سینی رو در طبقه وسط فر که از 10 دقیقه قبل با دمای 150 درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید و نیم ساعت بپزید.بعد فر رو خاموش کنید و اجازه بدید سینی 3 ساعت داخل فر بمونه و بعد با سینی 1 ساعت داخل یخچال منتقلش کنید.
🔴نکات🔻🚨
♦️1)اگر دوست دارید به این مواد رنگ خوراکی یا پودر کاکائو هم اضافه کنید.
♦️2)میتونید مقداری پودر گردو هم به مواد اضافه کنید.
♦️3)برای سرعن بخشیدن به کار میتونید از پودر شکر به جای شکر استفاده کنید
#ماقوت
نشاسته 4 ق غ
آب سرد 4 لیوان
گلاب نصف لیوان
شکر یک لیوان
خلال پسته و بادام
زعفران دم کرده به مقدار لازم
كمى شير
آب سرد و نشاسته و شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم تا غلظت پيداكنه. بعد گلاب و خلال بادام رو اضافه میکنیم.
بعد از اینکه چند تا قل زد از روی حرارت برمیداریم. من ماقوت رو به چهار قسمت تقسيم كردم تا چهار تن رنگى داشته باشم.اولين لايه ماقوت بدون رنگه دومين لايه كمى شير اضافه كردم وسفيد رنگه سومين لايه كمى زعفرون زدم ولايه بالايي زعفرون بيشترى داره.اخرسرهم روشو تزيين كردم كه مشخصه☺️
عكس آخر لايه هاى رنگى كمى مشخصه😅 اگه حال وحوصله نداشتيد ويه دسر خوشمزه فورى خواستيد همون يه مرحله همرو قاطى پاتى كنيد وبريزيد تو ظرف وتمام