eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
اشپزی بانو ایرانی
#لوکوم_انار .
بهترین کار‌ها در پیش خدا نگهداری زبان است. پیامبر اکرم (ص) (کنزالعمال) لوکوم از شیرینی های ترکیه ای که در طعم و مزه های مختلف تهیه میشه ، که میشه با انواع میوه و آب میوه تهیه و مغزیحات تهیه کنید . قبلا لوکوم پرتقالی درست کردم . این بار لوکوم انار که حسابی خوشمزه و عالیه🤗 . یکی از ایده های یلدایی می تونه باشه . آب انار ۲ لیوان شکر ۵ ق غ نشاسته گندم ۴۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ) کره ۲۵ گرم پودر نارگیل به میزان لازم برای آب انار از آب انار طبیعی استفاده کنید . آب انار و نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مرتبا هم زدم . از وقتی که به جوش می رسه ، حدودا ۴۰ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت بمونه و مدام هم باید زده بشه تا به غلظت برسه . آخر کار کره رو ریختم و بعد از ترکیب شدن از حرارت برداشتم . همون طور گرم هست یک ظرفی رو کفش کمی پودر نارگیل (یا نشاسته) ریختم و مواد لوکوم رو ریختم و صاف و یکدست کردم و روش کمی پودر نارگیل (یا نشاسته) ریختم و در یخال ۵ ساعتی گذاشتم و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و در یک دیس برگردوندم و به شکل دل خواه برش دادم . پ.ن : جای ظرف نسطح مربع یا مستطیل میشه در فنجان چرب شده ریخت و بعد از خارج کردن از یخچال و خارج کردن از فنجان در پودر نارگیل غلتوند و برش دایره وار داد. نشاسته هم ترجیحا نشاسته گندم باشه که بهتر هست ، نشاسته ذرت اگر استفاده کنید دیرتر سفت میشه و شل می مونه . این لوکوم رو می تونید با طعم و آب میوه دلخواه خودتون به همین شکل و با همین میزان مواد درست کنید ، فقط میزان شکر رو بسته به آب میوه تون تنظیم کنید . .
🥳🥳🥳🥳 🔸در یک قابلمه شکر قهوه ای را می ریزیم. نشاسته ذرت و کمی نمک به آن اضافه می کنیم. در یک ظرف شیر و چهار عدد زرده تخم مرغ را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. مخلوط شیر و تخم مرغ را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم. با حرارت متوسط تا زمانی پختن آن را ادامه می دهیم که پودینگ غلیظ شود. از روی اجاق برداشته و به آن کره را اضافه می کنیم، در ظرف های مورد نظر ریخته و با سلیقه خود آن را تزیین کنید
. ۸۵۰ گرم سیب زمینی ۴ عدد تخم مرغ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار نیاز سبزیجات معطر خرد شده درصورت تمایل دو قاشق غذا خوری ابتداسیب زمینیهارو بشویید بعد با پوست اجازه بدین باشعله ی ملایم تاابپز بشن بعد از پخت سیب زمینیها روپوست بگیرید و با گوشت کوب خوب له کنید چهار عدد تخم مرغ رو افزوده و ادویه جات دلخواه و نمک را هم اضافه کنید مواد رو خوب هم بزنید تا یکدست بشن .فر رو با دمای ۱۸۵ درجه سانتیگراد از قبل روشن کنید .قالب مورد نظرتون که بهتره زیاد ارتفاع نداشته باشه و توخالی باشه رو با روغن چرب کنید .ازمواد کوکو با قاشق برداشته و داخل قالبهارو پر کنید وبا پشت قاشق خوب فشار بدین تا کاملاقالبها پربشن وداخلش منفذ خالی نمونه .قالب حاوی کوکوهارو بمدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه داخل فر گذاشته تاکوکوها پخته و خودشون رو بگیرند .بعد از پخت کوکوهارو اروم از قالب خارج کنید .پخت داخل فرباعث میشه کوکوها فرم زیبایی بگیرند وخوب مغزپخت بشن اما اگرداخل روغن سرخ بشن طعم بهتری پیدامیکننددرتاوه روغن بریزید بمدت حدود ۲ الی۳ دقیقه کوکوهارو داخل روغن سرخ کنید. .
همه لحظات ماه خدا زیباست لحظه غروب رمضان لحظه ربنا لحظه افطار لحظه سحر لحظه دعا دلخوشم به دعايت درهمه لحظه هایش لحظاتتان پر از نور خدا ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
خدایا دراین روزهای زیبای رمضان سلامتے را 🌸 نصیب خانواده هایمان🌻 دلخوشے را نصیب خانه هایمان و آرامش را نصیب دلهایمان گردان "آمین"🌼 طاعات وعباداتتون قبول درگاه حق 🌷 ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
اشپزی بانو ایرانی
#ترافل_خرما .
هرچیز بهاری دارد و بهار قرآن ماه رمضان است.امام باقر (ع) (کافی) سلام عزیزان طاعات و عباداتتون قبول باشه . یه ایده عالی که سر افطار خیلی استقبال میشه . این توپک های کوچولو مقوی و عالی هستش . . . ۲۰ عدد ترافل (توپک خرما) خرما ۲۰ عدد بیسکوییت پتی بور ۶ عدد کره ۱ ق غ گردو به میزان لازم پودر نارگیل و پسته و کنجد و ... به میزان لازم خرماها رو پوستش رو کندم و هسته اش رو در آوردم . برای اینکه راحت از پوستش در بیاد یه دقیقه داخل آب جوش قرار دادم و به راحتی کنده میشه و بعد لهش کردم و با بیسکوییت پتی بور پودر شده مخلوط کردم و با کمی کره تفت دادم . (می تونین کره هم استفاده نکنین و تفت ندین اگر برای بچه ها درست می کنین کره مقوی هست و خوب بهتره استفاده بشه و هم اینکه چسبندگی رو می گیره و باعث میشه راحت باهاش کار کنین ) بعد از مواد خرمایی به اندازه یه فندق برداشتم و میانش پسته یا گردو یا فندق یاهر چی دوست داشته باشین ، من گردو قرار دادم بعد توی دست گوله کردم . آخرش هم توی پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گل محمدی یا کنجد غلتوندم . .
🥳🥳🥳🥳 یکی از خوشمزه ترینهاست ،به این روش یه مرغ پرتقالی فوق العاده خوشمزه و مجلسی رو خواهید داشت مواد لازم . فیله مرغ ۱کیلو آب پرتقال شرکتی۱لیتر زرشک خلال پسته روغن و کره ادویه دلخواه (نمک ،فلفل،دارچین) زعفرون طرزتهیه . . فیله های مرغ رو با ادویه و زعفرون مزه دار کنید و از شب قبل با حداقل برای چند ساعت در یخچال بزارید حالا فیله هارو با مخلوط روغن و کره سرخ کنید دوطرف مرغها که سرخ شد آب پرتقال رو بریزید تا حدی که روی مرغها رو بگیره حرارت رو کم کنید و اجازه بدید کامل بپزه وقتی که سس غلیظ شد زرشک تفت داده شده رو روی مرغها بریزید یکی دو قل که زد امادست حرارت رو خاموش کنید و برای سرو از خلال پسته یا بادوم استفاده کنید.
کادایف را با تخم مرغ نم دار کنید(در حد نم شدن خیلی خیس نشود) و دور قالب قیفی بپیچید و داخل روغن سرخ کنید و در شربت که از قبل با آب و شکر درست کردید و خنک شده بندازید و بیرون آورید و داخل کادایف را با گردو و کرم شانتی (یا خامه قنادی و با خامه محلی هم خوشمزه میشه) پر کنید. کرم شانتی(بسته هاى 75 گرمى) در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با یک لیوان شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 ق چ) 1.5 لیوان آرد 1 استکان شیر (100 گرم) 100 گرم مارگارین (کره هم میشه) برای روی کیک: 1 لیوان گردوی ریز خرد شده 2 ق غ شکر 80 گرم مارگارین (و یا کره) 2 ق غ شیر ابتدا برای روی کیک تمام مواد را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق تا وقتی که مارگارین آب شود هم بزنید. برای مایه کیک تخم مرغ، شکر و مارگارین که در دمای اتاق نرم شده را خوب هم بزنید تا به قوام خامه برسد. شیر ، آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و تا وقتی که یکدست شود هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب 26 سانتی که با مارگارین چرب کردین بریزید سپس مواد رویی را روی تمام قسمتهای مایه کیک بریزید. داخل فر 160 درجه به مدت 35_30 دقیقه بپزید.