eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ بسته نودل رو داخل آبجوش بریزید و بعد از چهار دقیقه آبکش کنید. با قیچی تیکه کنید. یک ق غ ادویه نودل و ۳ ق غ آرد سفید بریزید و با هم مخلوط کنید. دور سیخ چوبی بزنید و یک ساعت توی فریزر بزارید. نودل ها رو داخل ۲ تا تخم مرغ همزده بغلطونید و توی روغن داغ سرخ کنید. سس بریزید و نوش جان کنید که فوق العاده محشره😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• جذاب ترین واسه مهمونیاتون😍 ۲۵۰ ماکارونی شکل دار داخل آبجوش بریزید تا بپزه. ماکارونی آبکش شده، ۱ عدد هویج رنده شده، ۱۰۰ نخودفرنگی پخته شده، ۱۰۰ گرم ذرت پخته شده، ۱۰۰ گرم خیارشور خرد شده، نصف فلفل دلمه ای رنگی خرد شده، نصف سینه پخته و ریش ریش شده. برای سس: نصف لیوان سس مایونز، ۱ لیوان ماست چکیده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، ۲ ق غ روغن زیتون، ۱ ق چ سس کچاپ، ۱ ق غ سس خردل، ۱ ق غ آبلیمو تازه ترکیب کنید. حالا سس اضاف کنید و حسابی مخلوط کنید بجای گوشت مرغ میتونید از ژامبون هم استفاده کنید.🤤 نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧀 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍شیر لبنیاتی خام و حرارت ندیده: ۲ لیتر سرکه: ۶ ق غ شیر رو در حدی گرم کنید که دستتون داغی رو حس کنه ولی نسوزه و‌سرکه رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا دلمه ببنده و بعدش با کفگیر یا با توری جمعش کنید و وقتی رنگ شیر کاملا برگشت یعنی اینکه دیگه نمیشه ازش پنیر گرفت و دوباره شیر رو داغ کنید و پنیرو داخلش بندازید و به مدت ۵ دقیقه داخل شیر هم بزنید و بیارین بیرون و آب اضافیش رو بگیرید و اینکارو ۳ بار تکرار کنید و بعدش داخل آب سرد بندازید به مدت ۵ دقیقه و بعدش بیارین بیرون و آب اضافیش رو بگیرید و این کارو ۴ بار تکرار کنید و بعدش بزارین داخل فریزر 🍂🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی ساختنی است🌸🍃 نه ماندنی بمان برای ساختن نساز برای ماندن منتظر نباش... کسی برایت گل بیاورد🌸🍃 خاک را زیرورو کن... بذر را بکار از آن مراقبت کن... خود صاحب گل خواهی شد 🌸🍃 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
خــ💜ــداوندا تـو را دارم غـمـی نـیـسـت خـدا را داشـتـن کـار کـمـی نـیـسـت در آن وقـتـی کـه زخـمـی در دل آیـد بـه جز لـطف خـدایم مرهمی نـیـست ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥫 گوجه :۲ کیلو سیر : ۳ حبه روغن مایع : ۳/۵ ق غ خ شکر سفید و قهوه ای از هر کدام۲ ق غ خ نمک به میزان لازم فلفل سیاه و قرمزاز هر کدام ۱ ق چ خ پودر سیر و پاپریکا : ۱ ق چ خ سرکه نصف فنجان: ۳/۴ ق غ خ طرزتهیه گوجه ها رو پوست گرفته و خرد و میکس کرده و در قابلمه ای بزرگ رو شعله با حرارت رو به بالا گذاشته و هر وقت جوش خورد حرارت رو به متوسط تا به ارامی جوش و اب اضافی تبخیر اول کار روغن زده تا اب گوجه زیاد نپاشه و حبه سیر هم اضافه ، شکر هم اضافه و زمان داده تا بجوشه و در اخر که به غلظت کافی رسید تمام ادویه ها اضافه و جوش بیاد و هر وقت به غلظت دلخواه رسید خاموش و داغ داغ از صافی رد کرده و در یخچال نگهداری کنید 🍂🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 🔻سالروز وفات ام‌ا‌لمومنین حضرت خدیجه کبری سلام الله‌علیها تسلیت باد ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
•🖤🌱• خدیجه در مسیر دین شتــرهـا داد بی منت زنــی روی شـتر امــا هوای فتنه در سر داشت... 🌙 🌸 🖤 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است . امام علی (ع) (غرر الحکم) . . قارچ سوخاری به روش های مختلفی درست میشه این یه روشش هست که خیلی هم عالی و رستورانی در میاد . با این روش تخم مرع هم نداره و عالیه . با خمیر بنیه هم میشه . ان شاا.. یه روزی هم خمیر بنیه رو میگم . قارچ ۱۰ عدد (یا هر تعداد که بخواین ) آرد سفید ۴ ق غ نشاسته ذرت ۲ ق غ ( جاش آرد ذرت هم میشه ) (آرد ذرت زرد رنگه نشاسته ذرت سفید رنگ ) بیکینگ پودر نوک قاشق نمک نوک قاشق آرد سوخاری به میزان لازم ( 🔊🔊هر نوع ارد سوخاری میشه حتی خونگی . این ارد من که این مدل هستش بهش میگن پانکو . مارک هر نوع مارکی من توصیه خاصی ندارم انواع مارک ها در سوپری ها و هایپر مارکت ها موجود هست برای من تردک هستش ) یه نکته مهم در تهیه قارچ سوخاری این هست که قارچ نباید خیس باشه و آب داشته باشه و الا قارچ سواخاری تون آبکی میشه و کیفیت لازم رو نداره . به خاطر همین قارچ ها رو با دستمال مرطوب پاک کنین و بعد سیاهی هاش رو با چاقو ببرین ، اگر هم احساس می کنین با این کار تمیز نمیشه زیر آب که قارچ رو دونه دونه گرفتین زود هر کدوم رو بلافاصله با دستمال خشک کنین . آرد و نمک و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت رو توی یه ظرفی مخلوط کردم و بهش کمی آب اضافه کردم تا به حالت ماست در بیاد . قارچ ها رو دونه دونه داخل این مواد انداختم و بعد در آرد سوخاری غلتوندم . توی یه ظرفی روغن ریختم و گذاشتم روی حرارت ملایم تا گرم بشه و بعد قارچ ها رو انداختم (بهتره دونه دونه سرخ بشه) حرارت هم خیلی کم باشه تا مغز پخت بشه . روغن به خودش جذب نمی کنه حتی من بعد از سرخ داخل آبکش انداختم هیچ روغنی بیرون نریخت .
27.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لطف (مهربانى)، كليد روزى است امام علی (ع) آشپزی خاص بلانچ کردن (Blanching) روش یا تکنیکی در آشپزی است، که از آن برای حفظ طعم، رنگ و طراوات سبزیجات در طولانی مدت استفاده کرد😊. قارچ مدت زمان کمی رو داخل یخچال می مونه و برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ در فریزر بهترین راه همین بلانچ کردن هستش . لازم به ذکر هستش که به این روش کلی سبزیجات رو میشه بلانچ کرد فقط آب لیمو برای دیگر سبزیجات حذف میشه و تایم جوش دادن بسته به سختی و نوع سبزیجات کمی بیشتره 😉. قارچ نیم کیلو آب لیمو ۲ ق غ نمک حدودا ۱ ق غ آب ۲ تا ۳ لیوان قارچ رو خیلی جزیی با آب شستم . داخل آب غوطه ور قرار نمیدیم . پوست رویه اش رو گرفتم .و بعد ورقه ای خرد کردم .میشه خرد هم نکرد و همین طور استفاده کرد . داخل قابلمه آب ریختم و گداشتم جوش بیاد . نمک و آب لیمو ریختم . قارچ ها رو اضافه کردم . ۳ تا ۵ دقیقه جوش خورد بعد آبکش کردم و بلافاصله داخل آب و یخ قرار دادم و بعد آبکش کردم و گذاشتم قارچ خشک بشه و بعد داخل زیپ لاک ریختم و بسته بندی کردم و داخل فریزر قرار دادم . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز 2 عدد سیر 1 عدد ماکارونی 1 بسته گوجه بادمجان روغن نعنا نمک ، نعناء ابتدا پیاز و سیر را کاملا خورد کرده و درون روغن سرخ کنید.حال بادمجان ، گوجه و نعنا را نیز کاملا خورد کرده و درون ظرفی که پیاز های سرخ شده قرار دارند اضافه کنید و شروع به سرخ کردن نمائید. سپس ماکارونی فرنگی را اضافه و مخلوط و آب داغ را نیز اضافه نمائید.حال اجازه دهید کاملا پخت شود و در آخر نعنا هارا نیز اضافه نمائید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز 2 عدد سیر 1 عدد ماکارونی 1 بسته گوجه بادمجان روغن نعنا نمک ، نعناء ابتدا پیاز و سیر را کاملا خورد کرده و درون روغن سرخ کنید.حال بادمجان ، گوجه و نعنا را نیز کاملا خورد کرده و درون ظرفی که پیاز های سرخ شده قرار دارند اضافه کنید و شروع به سرخ کردن نمائید. سپس ماکارونی فرنگی را اضافه و مخلوط و آب داغ را نیز اضافه نمائید.حال اجازه دهید کاملا پخت شود و در آخر نعنا هارا نیز اضافه نمائید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لواشک چند میوه هر میوه ای که تو یخچال دارید و نمیخورید و تمیز میشورید تو قابلمه میریزید(میوه هایی که استفاده کردم:گوجه سبز_آلبالو_کیوی_توت فرنگی_سیب) نصف فنجان آب میریزید و درشو میزارید تا قشنگ بپزه حدود ۲ ساعت و هسته های میوه جدا بشه بعد از صافی رد کنید و دوباره بریزید تو قابلمه چاشنی اضافه کنید من فقط نمک زدم اگه طعم ملس دوست دارید دو قاشق شکر اضافه کنید هم بزنید و بزارید تا آب لواشک کشیده بشه و زیرشو خاموش کنید داخل سینی نایلون انداخته بعدلواشک و داخلش بریزید و صاف کنید بعد از چند روز لواشک خشک میشه مال من دو روزداخل محیط خونه خشک شد. 🎭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله کروی 🌸 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ هر بسته پودر ژله رو با نصف لیوان اب جوش حل کنین (اب کمتر میریزیم که حالت پاستیلی بگیره و راحت تر از مولد دربیاد) روی بخار اب جوش هم میزنیم تا ذرات ژلاتین حل بشن بعد از اینکه کاملا سرد شد یک چهارم لیوان شیر یا بستنی نرم شده بریزین ژله سفید : نصف بسته پودر ژله آلوئه ورا رو با نصف لیوان اب جوش بنماری کنین و بعد از سرد شدن یک چهارم لیوان شیر یا بستنی سرد شده بریزین ژله بی رنگ: نصف بسته ژله آلوئه ورا رو با دو سوم لیوان اب جوش بنماری کنین و بذارین نیمبند شه کمی از ژله سفید تو مولد چرب شده بریزین و بعد از نیمبند شدنش مولد رو با ژله رنگی پر کنین بذاربن چند ساعت تو یخچال بمونه تا ژله سفت بشه و از مولد خارج کنین تو قالب کره که از قبل با روغن مایع چرب کردین، کمی ژله سفید بریزین بعد از اینکه نیمبند شد گل ها رو توی قالب بچینین یک قاشق ژله الوئه ورا روی گل ها بریزین و بذارین نیمبند بشن تا فیکس بشن باقی ژله آلوئه ورا رو توی قالب بریزین در قالب رو بذارین و خوب فیکسش کنین و بذارین چند ساعت تو یخچال بمونه تا ژله سفت بشه در قالب رو بردارین و ژله های کروی رو از تو قالب جدا کنید. 🥦 👩🏻‍🍳👨🏽‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 لیتر شیر 1لیوان شکر200 میلی لیتر (میتونیدکمتر بزنید) 200 میلی لیتر خامه(یک پاکت خامه صبحانه) 1 ق م ثعلب 100 گرم شکلات تیره 1 ق غ پر شکلات صبحانه شیر را در قابلمه بریزیدخامه،شکر و ثعلب را اضافه ومخلوط کنید و بزارید روی حرارت با شعله متوسط رو به زیاد تا شیر را به مدت نیم ساعت بجوشد. و بعد از روی حرارت بردارید. شکلات وشکلات صبحانه رو اضافه وهم بزنید توظرف دیگه بریزید وبذارید یکساعت فریزر بماند، از فریزر بیرون بیارید وبستنی را هم بزنید و دوباره تو فریزر بزارید،4 مرتبه هر 1ساعت اینکار را انجام دهید. هرساعت از فریزر بیرون بیاریدمخلوط کنید.در آخر بزارید چند ساعتی در فریزر بماند تا کاملاً بستنی سفت ومنجمد شود 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳 🧑🏻‍🍳 * مرغ متوسط 1 عدد * حلب روغن * سیخ مخصوص برای مزه دار کردن مرغ * پیاز کوچیک 1 ک * سیر 5-4 حبه * گوجه 2 عدد * فلفل سبز 3-4 عدد * میکس سبزیجات تازه کوهی (نعناع، جعفری، خالواش، چوچاق، ترخون، شمبلیله، پیازچه و سایر سبزیجات معطر ) حدود 2 ق غ * زعفرون دم کرده 1/2 پ * روغن مایع 1 پ * فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه هرکدام 1/2 ق غ * نمک بمقدار لازم (حدود 2 ق غ) 🎭
🧚‍♀ ✨ ┄┄┅┅🍃✿❀🌺❀🍃✿┅┅ 🔮 👨‍🍳