eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷سلام صبح شما بخیر 🍃امیدوارم 🌷امروز بهترین روز 🍃رو داشته باشید 🌷الهی 🍃حال دلتون خوب 🌷احوالتون بر وفق مراد 🍃روز و روزگارتون خوش 🌷سرنوشتتون خوشبختی 🍃و عاقبت بخیری باشه 🌷 صبحتون عالی ‎‌‌‌‎​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
تند خوانی قرآن کریم-جزء هجده.mp3
5.26M
🔻جزء هجدهم قرآن کریم 🔸به روش تندخوانی (تحدیر) 🔹با صدای استاد ⌚️ ۳۴دقیقه ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان 🔹اَللّـٰهُمَّ نَبِّهْنى فیهِ لِبَرَکٰاتِ اَسْحٰارِهِ، وَنَوِّرْفیهِ قَلْبى بِضِیٰآءِ اَنْوٰارِهِ، 🔸خدایا در این ماه مرا به برکت سحرهاى آن آگاه کن، و دلم را با روشنایى انوار آن نورانى گردان، 🔹وَخُذْ بِکُلِّ اَعْضٰآئى اِلَى اتِّبٰاعِ اٰثٰارِهِ، بِنُورِکَ یٰا مُنَوِّرَ قُلـُوبِ الْعٰارِفینَ. 🔸و تمام اعضا و جوارحم را به پیروى از آثار آن سوق ده به نورانیّت اى روشنایى بخش دلهاى عارفان. ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
. مواد لازم: گندم : یک پیمانه جعفری : سه پیمانه ، خرد شده پیاز : یک عدد هویج : یک عد نمک ، فلفل ، زنجبیل و زردچوبه : به مقدار لازم طرزتهیه: مدت ۲۴ ساعت گندم را خیس کنید. بعد آن را در ظرفی بریزید و آب را اضافه کنید. ادویه ها را هم می توانید در این مرحله اضافه کنید و ظرف را روی حرارت بگذارید تا کاملاً گندم ها بپزد و به اصطلاح مغزش بشکفد. در پایان هویج را رنده کرده و به همراه سبزی خرد شده و پیاز به سوپ اضافه کنید و آن را بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و نوش جان کنید. 🌟
داغ کیک شیر داغ با پف عالی تخم مرغ ۴ عدد شیر یک پیمانه با یک چهاروم پیمانه آرد : دو پیمانه با یک چهاروم پیمانه کره ۱۰۰ گرم شکر ۲۲۰ گرم بکینگ پودر دو ق م وانیل کمی کره و شیر رو با هم بزارید رو حرارت تا کره باز شه همین که کره باز شد بردارید احتیاج نیست شیر بجوشه. . تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم زن خووووووب بزنید تا حجمش دو برابر بشه؛ حالا مخلوط شیر و کره رو اروم اروم همونطور که همزن روشن اضافه کنید( مخلوط کره و شیر داغ است). بعد آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و طی سه مرحله اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید ؛ در قالب ۲۵ تا ۳۰ سانت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ برای ۴۵ دقیقه بپزید 🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو فصل انجیر چی بهتر از مربای انجیر😍 من به این شکل مربای انجیر درست میکنم انجیری که اینجا استفاده کردم دو کیلو بود مقدار آب داخل قابلمه یک چهارمش بود یعنی فقط کف ظرف رو پوشش داد چون خود انجیر آب میندازه و مقدار شکر هم ۹۰۰ گرم چنتا دونه هل هم انداختم و آب لیمو تازه من یخورده غلیظ تر درست میکنم چون همراه جای میخورم😍شما میتونید رقیق تر درست کنید كف روش رو هم بگيريد 🌟
🌮 😋 ▫️خمیر یوفکا......به مقدار لازم ▫️قارچ......150 گرم ▫️ژامبون یا سوسیس......150 گرم ▫️فلفل دلمه ای.....1عدد ▫️سیب زمینی پخته.....1عدد ▫️جعفری.....نصفه پیمانه ▫️نمک و فلفل و آویشن 🔸ابتدا سیب زمینی رو بپزید.سپس نگینی خرد کنید.در یک تابه قارچ رو خرد کرده.در کمی کره تفت بدید تا آبش جمع بشه.قارچ با حرارت بالا و کمی آبلیمو تفت بدید.که سیاه نشه.سپس بهش سوسیس خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.در آخر سیب زمینی خرد شده.نمک و فلفل و آویشن و جعفری خرد شده هم بریزد.بزارید مواد کامل خنک بشه.بعد از خمیر یوفکا مخصوص سمبوسه بگیرید.مواد رو یه طرف مواد به صورت سه گوش بریزد و بپیچید.لایه آخر کمی آب بزنید که کامل به هم بچسبه.بعد در روغن داغ سرخ کنید 🌟
14.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🥐🧀 1 قاشق غذا خوری خمیر مایه 2حبه قند یا یک قاشق شکر 1 عدد سفیده تخم مرغ 1قاشق چایخوری نمک 1/5پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه ماست ۱/۴ پیمانه روغن چهار پیمانه آرد پنیر به مقدار لازم
18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🍪 تخم مرغ یک عدد آرد یک و نیم لیوان(آخر سر اگه دیدین خمیرتون غلیظ نیست میتونین دو سه قاشق آرد اضافه کنین) شکر نصف لیوان روغن مایع یک سوم لیوان شیر بک سوم لیوان گلاب سه قاشق وانیل نوک قاشق چای خوری بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری کنجد به مقدار لازم(میتونین حذف کنین) زعفران به دلخواه پودرکاکائو به دلخواه
18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🍪 تخم مرغ یک عدد آرد یک و نیم لیوان(آخر سر اگه دیدین خمیرتون غلیظ نیست میتونین دو سه قاشق آرد اضافه کنین) شکر نصف لیوان روغن مایع یک سوم لیوان شیر بک سوم لیوان گلاب سه قاشق وانیل نوک قاشق چای خوری بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری کنجد به مقدار لازم(میتونین حذف کنین) زعفران به دلخواه پودرکاکائو به دلخواه 🌟
امیدوارم شما هم درست کنید واز طعمش لذت ببرید😋 🍹🍸🍷🍹🍸🍷🍹🍸🍷 مواد لازم برای شربت به لیمو به:دو کیلو شکر:دو کیلو آبلیمو:نصف استکان آب:4 لیوان طرز تهیه شربت به لیمو به را تمیز می کنیم و می شوییم و رنده می کنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ می کنیم و مغز آنرا می گیریم و از چرخ رد می کنیم و در صافی می ریزیم و آب به را می گیریم. بعد شکر را میریزیم ته قابلمه میزاریم روی شعله زیرشو کم میکنیم تا کم کم شکرمون آب بشه وطلایی رنگ بشه با 4 لیوان آب دو سه جوش می دهیم،بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی شعله بر میداریم خنک که شد داخل بطری میریزیم تو یخچال نگهداری میکنیم برای سرو هم توی لیوانها میریزیم با نعنا ولیموتازه تزیین میکنیم 👨‍🍳