eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 مواد لازم: گوشت چرخ کرده 750 گرم آرد 0.۵ پیمانه شیر یک دوم پیمانه پیاز سرخ شده 4 ق غ جعفری خرد شده 3-2 ق غ تخم مرغ 4 عدد رب گوجه فرنگی 2 ق غ طرز تهیه: زرده وسفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. آرد را در شیر حل نموده سپس نمک جعفری فلفل پیاز را به مایه اضافه کرده و بعد زرده و گوشت را اضافه می کنیم سفیده را جداگانه با همزن برقی زده تا پف کند وبه مایه گوشت اضافه می کنیم. کف قالب را چرب کرده ومقداری آرد سوخاری می پاشیم.ومایه را داخل قالب ریخته و برای اینکه ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده وبطریق بن ماری آنرا می پزیم.
🥪 😋 ▫️1 لیوان روغن مایع ▫️1لیوان ماست ▫️1 لیوان شیر ▫️1 /5 پیمانه آرد ▫️2 عدد تخم مرغ ▫️1بسته بیکینگ پودر ▫️3 عددسیب زمینی متوسط ▫️1 فلفل قرمز و 1 سبز ▫️نعناع ، فلفل قرمز ، نمک ▫️برای رویه پنیر پیتزا 🔸مواد را در یک کاسه مخلوط کنید. ادویه و نمک را مطابق با سلیقه خود اضافه کنید و سیب زمینی و فلفل دلمه ای بسیار ریز خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سینی فر متوسط ​​خود را با کاغذ روغنی بپوشانید، در دمای 200 درجه از قبل گرم شده بپزید. (با چک کردن 40 دقیقه طول می کشد) ، سپس آن را از فر بیرون بیاورید و رویش پنیر پیتزا بریزید و دوباره تو فر بزارید (تا زمانی که ذوب شوند)
✨✅نماز همانند نماز صبح دو رکعت است، با این تفاوت که به جای سوره توحید در رکعت اول و دوم به ترتیب سوره‌های اعلا و سوره والشمس خوانده می‌شود و در رکعت اول ۵ قنوت و رکعت دوم ۴ قنوت دارد. 1⃣✨رکعت اول نماز نمازگزار در رکعت اوّل بعد از خواندن حمد و سوره (که سوره اعلی مرسوم است) باید پنج تکبیر بگوید و بعد از هر تکبیر یک قنوت بخواند و بعد از قنوت پنجم تکبیر دیگری بگوید و به رکوع رود، بعد دو سجده به جا آورد و برخیزد. 2⃣✨رکعت دوم نماز در رکعت دوّم بعد از خواندن حمد و سوره (که سوره شمس مرسوم است) خوانده می‌شود و چهار تکبیر گفته می‌شود و بعد از هر تکبیر قنوت خوانده می‌شود و بعد از تکبیر پنجم به رکوع رفته و بعد از رکوع دو سجده به جا آورد و تشهّد و سلام گفته می‌شود. دعای قنوت👇🏻✨ اللّهُمَّ اَهْلَ الْکِبْرِیاَّءِ وَالْعَظَمَهِ وَاَهْلَ الْجُودِ وَالْجَبَرُوتِ وَاَهْلَ الْعَفْوِ وَالرَّحْمَهِ واَهْلَ التَّقْوی وَالْمَغْفِرَهِ اَسْئَلُکَ بِحَقِّ هذَا  الیَومِ الَّذی جَعَلْتَهُ لِلْمُسْلِمینَ عیداً وَلِمُحَمَّدٍ صَلَّی اللّهُ عَلَیْهِ وَ الِهِ ذُخْراً وَشَرَفاً وَمَزِیْداً اَنْ تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ وَاَنْ تُدْخِلَنی فی کُلِّ خَیْرٍ اَدْخَلْتَ فیهِ مُحَمَّداً وَ الَ مُحَمَّدٍ وَاَنْ تُخْرِجَنی مِنْ کُلِّ سُوَّءٍ اَخْرَجْتَ مِنْهُ مُحَمَّداً وَ الَ مُحَمَّدٍ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلَیْهِمْ اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ خَیْرَ ما سَئَلَکَ مِنْهُ عِبادُکَ الصّالِحُونَ وَاَعُوذُ بِکَ مِمَّا اسْتَعاذَ مِنْهُ عِبادُکَ الْمُخلَصونَ.🌱✨ ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
AudioCutter_Shab30Ramazan1399[03].mp3
23.33M
📝زیارت امام حسین در شب عید فطر و عید قربان 🎤حاج میثم عیدتون مبارک بندگان خوب خدا 🔸🌸🔸🌸🔸🌸🔸⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
ضمن تبریک عید سعید و مبارک فطر 🌿🌸 اعمال شب و روز 🌙✨ ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید فطر ضیافتی است برای پایان این میهمانی عید فطر پاداش افطارهای خالصانه و بجاست عید فطر قبولی انفاقهای به قصد قربت است عید فطر پایان نامه دوره ایثار و گذشت است عید فطر مبارک 🌺 ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا از اون دسرهای خوشمزه است که داریم به ایام ماه مبارک هم می رسیم و در افطار جایگاه خاصی داره . آرد 1 پیمانه ( هم ارد نانوایی و از نوع سنگک میشه و هم آرد سفید قنادی ، با آرد سفید رنگش خوش رنگ تر و با ارد سنگکی خوشمزه تر میشه ) شکر ۱ پیمانه آب ۲ پیمانه کره و روغن جامد و مایع ۱/۲ پیمانه (مجموعا همه روی هم نصف پیمانه . دقت کنین میزان روعن در حلوا تقریبی هستش بیشتر چشمی باید دید که روعنش کافیه یا نه حدودی اینجا براتون ذکر کردم ) گلاب به میزان لازم (۱/۳ پیمانه) زعفران سابیده به میزان لازم (در حد زیاد 😉) هل پودر شده ( به دلخواه) پیمانه من از لیوان دسته دار فرانسه استفاده کردم . هر چیزی میشه فقط معیار همشون رو براساس همون پیمانه ای که همه رو با اون اندازه می گیرین استفاده کنین . اول آرد رو الک کردم و تفت دادم . چون می خوایم خیلی پر رنگ نشه من خیلی زیاد تفت ندادم حدودا ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با حرارت خیلی خیلی کم . برای شربت : در ظرف دیگه آب و شکر رو ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا شکر حل بشه و بعد زعفران و گلاب رو ریختم و به دلخواه هل هم می تونبن بریزین . وقتی آرد رو بو دادم دوباره الک کردم و روغن و کره رو اضافه کردم ، کره باعث خوش طعمی و نرم شدن حلوا میشه . بعد کمی آرد رو با روغن تفت دادم و زیر شعله ملایم شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا بسته بشه. اون هایی که رنگش شکلاتی شده مقداری از حلوا جدا برداشتم و یه مقدار پودر کاکایو رو با اب حل کردم و داخل حلوا ریختم و روی حرارت قرار دادم .
11.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام سلام از این همه نیمرو و املت تکراری خسته شده‌ای؟ 😁 عین این تبلیغای زرد شد 😆 پس بیا این نیمروی پنیر رو برای دفعه‌های بعد تست کن ☺️ ‌ مواد مورد نیاز برای ۲ نفر: تخم‌مرغ ۳ عدد کره ۱ قاشق غذاخوری شیر ۵ قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم ‌ طرز تهیه: کره رو داخل ماهی‌تابه بریزید و شیر رو اضافه کنید. یکمی که کره آب شد، تخم‌مرغ‌ها رو اضافه کنید و نمک و فلفل رو بریزید. در آخر پنیر رو بهش اضافه کنید و آروم آروم هم بزنید تا با هم ترکیب بشن و اجازه بدید تا شیر کامل تبخیر بشه و به روغن بیفته. ╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
اشپزی بانو ایرانی
کیک هویج کاراملی .
کیک هویج کاراملی عزیزان این کیک هم تو فر هم بدون فر هم تو ماهی تابه رژیمی هرسه حالت عالی میشه گاز رو با شعله کم روشن کرده قابلمه رو بزارید روش تا گرم بشه بارها گفتم قابلمه نه آب میخواد نه میسوزه هویج رو با رنده ریز رنده کنید. آرد وپکینگ پودر رو مخلوط والک کنید تخم مرغ ۴ عدد هویج یک ونیم لیوان روغن مایع نصف لیوان ارد یک ونیم لیوان یک ذره بیشتر شکر یک لیوان سر خالی وانیل یک هشتم قاشق چایخوری پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری تخم مرغ وشکر ووانیل را مخلوط کرده وبا سرعت تند همزن ۴ الی ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه سپس روغن اضافه در حد مخلوط کردن میزنیم مخلوط آرد وپکینگ پودر رو در سه مرحله اضافه کرده مرحله آخر چند ثانیه با دور کند همزن میزنیم تا مخلوط بشه توجه کنید فقط چند ثانیه بیشتر پفش میخوابه سپس هویج رنده شده رو اضافه ودورانی مخلوط میکنیم ومیریزیم تو قالب از قبل چرب شده قالب ۲۰در ۳۰ کافیه ،میزاریم تو قابلمه از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تاو۴۵ دقیقه میخواید تو فر بزارید با دماید۱۸۰ درجه تا کیک میپزه کارامل رو آماده میکنیم شکر یک لیوان سر خالی اب یک لیوان سر خالی کره ۶۰ گرم شکر رو در ظرفی مناسب ریخته میزاریم رو گاز با شعله خیلی کم تا شکر کم کم آب بشه و قهوه ای رنگ بشه به محض اینکه شکر آب شد آب گرم بریزید وبزارید ذرات شکر تو آب حل بشه کمی قوام بیاد کره رو اضافه کرده میزاریم تا کره آب بشه وچند دقیقه باهاش جوش بزنه گاز رو خاموش میکنیم سس خیلی رقیق نباشه حال که کیک پخته شده میزاریم تا از داغی بیفته برش میزنیم وکارامل ولرم رو روش میریزیم هر دو ولرم باشن وقتی که کارامل روش ریختیم بزارید سرد بشه وکارامل جذب کیک سپس نوش جان کنید حتما برای داخل قابلمه از رینگ ویا سه پایه ویا هر چیز فلزی که بتونه قالب کیک روش بزارید استفاده کنید این کار باعث میشه زیر کیک زود نسوزه اگر قابلمه درش کیپ نیست دم کنی بزارید 🌟
36.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگو سوخاری میگو اگه سایز ۳۰Tتا ۴۰ باشه عالیه آرد سفید تخم مرغ پودر سوخاری پانکو ادویه طعم دار کردن آرد سفید: نمک فلفل سیاه تخم گشنیز پاپریکا پودر سیر برای تهیه سس چیلی تای : یک پیمانه سرکه یک پیمانه آب یک پیمانه شکر ۲ حبه سیر یک قاشق سرخالی غذاخوری زنجبیل تازه ۱ قاشق غذاخوری کچاپ فلفل چیلی تند ۲ عدد نشاسته ذرت ۱ قاشق جایخوری در آب سرد حل میکنیم و اضافه میکنیم 🌟
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای ۳ نفر رشته فالوده (برین لوازم قنادی ها بگین رشته برای فالوده بهتون میدن) نصف بسته شکر یک لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب ۲ تا ۳ق غ آب لیمو و شربت آلبالو دل به خواهی اول شربت رو درست کردم . آب و شکر رو ریختم داخل ظرفی و روی حرارت قرار دادم ، وقتی جوشید بهش گلاب رو اضافه کردم و گذاشتم کمی بجوشه و کمی غلیظ بشه حدودا ۵ تا ۱۰ دقیقه حالا شربت رو که از کمی حرارت افتاد توی فریزر گذاشتم . بهتر ظرفتون فلزی باشه حدودا ۷ الی ۸ ساعتی بمونه رشته های آماده رو داخل آب جوش خرد کردم و ریختم و گذاشتم ۲۵ دقیقه بجوشه ، زودتر بر ندارین چون سفته و اگه خیلی دوست دارین نرم بشه بزارین بیشتر بمونه ولی مواظب باشین وانره . خودتون بردارین بخورین و هر جوری دوست دارین . بعد رشته ها رو آبکش کردم و روش آب سرد ریختم . شربت یخ زده رو بیرون آورده و ازش برداشتم و داخل طرفی با رشته های فالوده مخلوط کردم . اگردیدین یخی و تگری نیست باز هم بزارین فریزر. آخر هم با آب لیمو و شربت البالو می تونین بخورین .