eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1/2 بوته ی کاهو 4_5 عدد خیار شور 1_2 عدد سینه مرغ آبپز و ریش ریش شده 5_6 عدد پیازچه یک مشت جعفری و نعنا تازه خرد شده(یا آروگولا) یک مشت ذرت کنسروی یا پخته شده مواد سس👇 5-6 قاشق غذاخوری ماست یونانی یا چکیده 3-4 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری سس خردل 1-2 حبه سیر رنده شده 1.5 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری ادویه کاری(کاملا اختیاری مطابق ویدیو در یک کاسه،کاهو خرده شده را با پیازچه،خیارشور،جعفری، نعنا و مرغ ریش ریش شده مخلوط کنید،همزمان در یک ظرف جداگانه تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده، روی مواد سالاد ریخته و هم بزنید،سپس سالاد رادر ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل با ذرت سرو کنید 🧚‍♀ 👨‍🍳
مرغ بدون استخوان.....۵۰۰ گرم ماست پرچرب.....۴قاشق غذا خوری پیاز خلالی.....۲ عدد پودر تخم گشنیز....،،نصف قاشق چای خوری اب لیمو ترش.....۲قاشق غذا خوری نمک و فلفل سفید جعفری.....۲قاشق روغن مایع.....نصف پیمانه پیاز خلال کنید.نمک و فلفل و تخم گشنیز بهش اضافه کنید،با دست خوب چنگ بزنید.جوری که آب پیاز در بیاد.ماست اضافه کنید بعد مرغ خرد شده را بریزد.بعد جعفری خرد شده برای قشنگی جوجه،به مرغ اضافه کنید.مواد خوب مخلوط کنید.روغن مایع روی مرغ بریزد،بهتره شب تا صبح مرغا در مواد بماند.بعد مرغ ها را به سبخ بکشید و روی ذغال کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👨‍🍳
15.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: سوسیس آلمانی پیاز رب گوجه نمک و فلفل قرمز و زردچوبه آب روغن گوجه خیارشور پیاز و جعفری نون بولکی سس مایونز و یا کچاپ به اختیار من که خودم با این سس رنچ میزنم اصلا یه وضعی اگه ویدیو رو تا آخر نگاه کنی قطعا رازشو میفهمی اینم بگم لطفا سوسیس آلمانی باشه اصلا فقط با این سوسیس هست که میشه خوده خوده بندری اصل راستش قیمتشم خیلی خوبه و قشنگ میشه با مقدار کمیش کلی ساندویچ درست کرد نگید طعمش خوب نیست که اتفاقا خوشمزه هم هست 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لواشک چند میوه هر میوه ای که تو یخچال دارید و نمیخورید و تمیز میشورید تو قابلمه میریزید(میوه هایی که استفاده کردم:گوجه سبز_آلبالو_کیوی_توت فرنگی_سیب) نصف فنجان آب میریزید و درشو میزارید تا قشنگ بپزه حدود ۲ ساعت و هسته های میوه جدا بشه بعد از صافی رد کنید و دوباره بریزید تو قابلمه چاشنی اضافه کنید من فقط نمک زدم اگه طعم ملس دوست دارید دو قاشق شکر اضافه کنید هم بزنید و بزارید تا آب لواشک کشیده بشه و زیرشو خاموش کنید داخل سینی نایلون انداخته بعدلواشک و داخلش بریزید و صاف کنید بعد از چند روز لواشک خشک میشه مال من دو روزداخل محیط خونه خشک شد. 🌟
13.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عصرونه خوشمزه یک عدد تخم مرغ رو کمی هم بزنید یک لیوان شیر ولرم یک لیوان آب ولرم یک قاشق غذاخوری شکر نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری یک قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید ۴.۵ لیوان آرد رو اضافه و مخلوط کنید روشو بپوشونید ۳۰ دقیقه استراحت کنه خمیر رو کمی هم بزنید تا پف اضافه اش خارج شه سبزیجات خرد شده رو یکی یکی اضافه کنید یک عدد پیاز نصف فلفل دلمه قرمز ۲ عدد فلفل‌ کبابی یک دسته جعفری یک عدد سیب زمینی رنده شده مخلوط کنید و داخل قیف بریزید داخل روغن به وسیله قیچی پایپ کنید وقتی سرخ شد از روغن خارج کنید عطر این توپک ها واقعا عالیه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بااین دستور یه کوفته ی خیلی پوک و عالی وخوشمزه خواهین داشت تخم مرغ و آردم نمیخواد نباید گوشت کوفته زیاد چرب باشه که دراینصورت کوفته ترک خواهدخورد. گوشت کوفته زیاد باشه کوفته سفت میشه وپوک نخواهد بود لپه و برنج کوفته زیاد باشه کوفته وا میره قسمت کلیدی کوفته اینجاست گوشت رو که چرخ کردین مقدارلپه ی چرخ شده باید ۱دوم یا نصف گوشت چرخ شده باشه وبرنج پخته ۱دوم لپه ی چرخ شده باشه توفیلم من هم کاملاً مشخصه اینجوری یه کوفته ی پوک وخوشمزه خواهین داشت دقیقا ۱کیلو گوشت ۸تا کوفته متوسط شد بقیه ی کوفته هارو جداداخل کیسه فریزر میزارم وبعد فریز میکنم و طی یه ماه تا۴۰ روزم استفادشون میکنم برا وقتهایی که مهمون ناخونده دارم گوشت گوساله 1 کیلو لپه دو لیوان (خام) برنج 1 لیوان سرخالی یا۱چهارم لیوان(خام) سبزی شامل ۳۰۰گرم تره و مرزه تازه ریز خرد شده و یا۱ قاشق مرزه خشک یه کم ترخون هم بزنین عالی میشه پیاز ۲عدد بزرگ نمک، فلفل سیاه، زردچوبه برامغز کوفته پیاز داغ + زرشک، گردو، تخم مرغ آبپز یا آلو خشک و یا آلبالوخشک ازهرکدوم که دوست داشتین 🌟
31.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر. ۵۰۰ میلی لیتر نشاسته. ۱ ق غذا خوری ۱ ق غ_شکرنصفکره. نصف ق غ پودر خامه ۱ق غوانیل ۱ ق غشعریه تفت داده شده نوتلا شیر٬نشاسته٬آرد٬پودر خانه٬وانیل و شکر را با هم مخلوط کنید سپس روی حرارت قرار دهید .همین که جوش زد کره را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا غلیظ شود. در ظرف مورد نظر یک لایه شعریه (یا بیسکویت خرد شده) یک لایه پودینگ یک لایه آجیل و یک لایه نوتلا بریزید و در آخر. با توت فرنگی تزیین کنید. داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨خـدایا ✨تنهـا یک نگاهت ✨برای بیمـه شـدنِ ✨زندگی و آخرتمان کافی‌ست ✨بحـق بـزرگی این مـاه ✨این نگاهِ مهـربانت را ✨نـصیبِ تـک تـکِ ✨دوستـان و عزیزانـم گـردان طاعات_و_عباداتتون_قبول در این لحظات آخرین افطار ما،رو از دعای خیرتون بی نصیب نذارید. ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. تخم مرغ 4عدد شکر 1 لیوان سرپر آرد 3 لیوان روغن مایع سه چهارم لیوان شیر 1لیوان زعفران آبشده 2 ق غ وانیل نصف ق.چ بکینگ پودر 1ق.غ کنجد بمیزان لازم همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه آرد+ بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه) تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه. اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود 🌟
🌸🌸اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید. ها: 🔹ادویه پلو :گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید) 🔹ادویه ابگوشت:زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک 🔹ادویه ترشی مخلوط و لیته:نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه. 🔹ادویه ترشی بادنجان :گلپر ,زردچوبه ادویه ماست و خیار :فلفل سیاه , نعناخشک, ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ 🔹ادویه فلافل:زیره سبز ,کاری ,زنجبیل, فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله 🔹ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه 🔹ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین 🔹ادویه مرغ و ماهی :بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است 🔹ادویه کباب تابه ای :فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق 🔹ادویه گوشت:جوز هندی ولی بیش از 4گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه 🔹ادویه سوپ:پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو 🔹ادویه قیمه پلو :دارچین , زیره سبز، پودر گل محمدی 🍃 🍃🍃🍃🌸 👨‍🍳
لوبیاونخود1پ عدس1پ آلو150گرم لبو1عدد بزرگ سبزی350گرم رشته آشی250گرم پیاز داغ1پیمانه سرکه نصف پیمانه شیره انگور زردچوبه1 ق م نمک و فلفل نعناع داغ روغن هویج رنده شده نخود و لوبیا رو از قبل خیس میکنیم میذاریم بپزه لبو هم جدا با آب میپزیم در قابلمه ای پیاز داغ درست میکنیم و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم آب میریزیم وسپس سبزی آش وعدس اضافه میکنیم ی دونه عصاره گوشت بره هم میریزم تا خوش طعم بشه نخود لوبیا پخته ولبوی پخته نگینی هم به مواد اضافه میکنیم من ی دونه هویج رنده شده هم میریزم وانواع آلوی سیاه و آلوی بخارا همرا چاشنی سرکه و ‌شیره به آش اضافه میکنیم نمک رو اندازه میکنیم مقدار ملس بودن آش به ذائقه خودتون بستگی داره در آخر نعناع داغ و رشته آشی رو اضافه میکنیم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
‍ 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 مواد لازم: گوشت چرخ کرده 750 گرم آرد 0.۵ پیمانه شیر یک دوم پیمانه پیاز سرخ شده 4 ق غ جعفری خرد شده 3-2 ق غ تخم مرغ 4 عدد رب گوجه فرنگی 2 ق غ طرز تهیه: زرده وسفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. آرد را در شیر حل نموده سپس نمک جعفری فلفل پیاز را به مایه اضافه کرده و بعد زرده و گوشت را اضافه می کنیم سفیده را جداگانه با همزن برقی زده تا پف کند وبه مایه گوشت اضافه می کنیم. کف قالب را چرب کرده ومقداری آرد سوخاری می پاشیم.ومایه را داخل قالب ریخته و برای اینکه ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده وبطریق بن ماری آنرا می پزیم.
🥪 😋 ▫️1 لیوان روغن مایع ▫️1لیوان ماست ▫️1 لیوان شیر ▫️1 /5 پیمانه آرد ▫️2 عدد تخم مرغ ▫️1بسته بیکینگ پودر ▫️3 عددسیب زمینی متوسط ▫️1 فلفل قرمز و 1 سبز ▫️نعناع ، فلفل قرمز ، نمک ▫️برای رویه پنیر پیتزا 🔸مواد را در یک کاسه مخلوط کنید. ادویه و نمک را مطابق با سلیقه خود اضافه کنید و سیب زمینی و فلفل دلمه ای بسیار ریز خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سینی فر متوسط ​​خود را با کاغذ روغنی بپوشانید، در دمای 200 درجه از قبل گرم شده بپزید. (با چک کردن 40 دقیقه طول می کشد) ، سپس آن را از فر بیرون بیاورید و رویش پنیر پیتزا بریزید و دوباره تو فر بزارید (تا زمانی که ذوب شوند)
✨✅نماز همانند نماز صبح دو رکعت است، با این تفاوت که به جای سوره توحید در رکعت اول و دوم به ترتیب سوره‌های اعلا و سوره والشمس خوانده می‌شود و در رکعت اول ۵ قنوت و رکعت دوم ۴ قنوت دارد. 1⃣✨رکعت اول نماز نمازگزار در رکعت اوّل بعد از خواندن حمد و سوره (که سوره اعلی مرسوم است) باید پنج تکبیر بگوید و بعد از هر تکبیر یک قنوت بخواند و بعد از قنوت پنجم تکبیر دیگری بگوید و به رکوع رود، بعد دو سجده به جا آورد و برخیزد. 2⃣✨رکعت دوم نماز در رکعت دوّم بعد از خواندن حمد و سوره (که سوره شمس مرسوم است) خوانده می‌شود و چهار تکبیر گفته می‌شود و بعد از هر تکبیر قنوت خوانده می‌شود و بعد از تکبیر پنجم به رکوع رفته و بعد از رکوع دو سجده به جا آورد و تشهّد و سلام گفته می‌شود. دعای قنوت👇🏻✨ اللّهُمَّ اَهْلَ الْکِبْرِیاَّءِ وَالْعَظَمَهِ وَاَهْلَ الْجُودِ وَالْجَبَرُوتِ وَاَهْلَ الْعَفْوِ وَالرَّحْمَهِ واَهْلَ التَّقْوی وَالْمَغْفِرَهِ اَسْئَلُکَ بِحَقِّ هذَا  الیَومِ الَّذی جَعَلْتَهُ لِلْمُسْلِمینَ عیداً وَلِمُحَمَّدٍ صَلَّی اللّهُ عَلَیْهِ وَ الِهِ ذُخْراً وَشَرَفاً وَمَزِیْداً اَنْ تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ وَاَنْ تُدْخِلَنی فی کُلِّ خَیْرٍ اَدْخَلْتَ فیهِ مُحَمَّداً وَ الَ مُحَمَّدٍ وَاَنْ تُخْرِجَنی مِنْ کُلِّ سُوَّءٍ اَخْرَجْتَ مِنْهُ مُحَمَّداً وَ الَ مُحَمَّدٍ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلَیْهِمْ اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ خَیْرَ ما سَئَلَکَ مِنْهُ عِبادُکَ الصّالِحُونَ وَاَعُوذُ بِکَ مِمَّا اسْتَعاذَ مِنْهُ عِبادُکَ الْمُخلَصونَ.🌱✨ ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
AudioCutter_Shab30Ramazan1399[03].mp3
23.33M
📝زیارت امام حسین در شب عید فطر و عید قربان 🎤حاج میثم عیدتون مبارک بندگان خوب خدا 🔸🌸🔸🌸🔸🌸🔸⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
ضمن تبریک عید سعید و مبارک فطر 🌿🌸 اعمال شب و روز 🌙✨ ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید فطر ضیافتی است برای پایان این میهمانی عید فطر پاداش افطارهای خالصانه و بجاست عید فطر قبولی انفاقهای به قصد قربت است عید فطر پایان نامه دوره ایثار و گذشت است عید فطر مبارک 🌺 ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا از اون دسرهای خوشمزه است که داریم به ایام ماه مبارک هم می رسیم و در افطار جایگاه خاصی داره . آرد 1 پیمانه ( هم ارد نانوایی و از نوع سنگک میشه و هم آرد سفید قنادی ، با آرد سفید رنگش خوش رنگ تر و با ارد سنگکی خوشمزه تر میشه ) شکر ۱ پیمانه آب ۲ پیمانه کره و روغن جامد و مایع ۱/۲ پیمانه (مجموعا همه روی هم نصف پیمانه . دقت کنین میزان روعن در حلوا تقریبی هستش بیشتر چشمی باید دید که روعنش کافیه یا نه حدودی اینجا براتون ذکر کردم ) گلاب به میزان لازم (۱/۳ پیمانه) زعفران سابیده به میزان لازم (در حد زیاد 😉) هل پودر شده ( به دلخواه) پیمانه من از لیوان دسته دار فرانسه استفاده کردم . هر چیزی میشه فقط معیار همشون رو براساس همون پیمانه ای که همه رو با اون اندازه می گیرین استفاده کنین . اول آرد رو الک کردم و تفت دادم . چون می خوایم خیلی پر رنگ نشه من خیلی زیاد تفت ندادم حدودا ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با حرارت خیلی خیلی کم . برای شربت : در ظرف دیگه آب و شکر رو ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا شکر حل بشه و بعد زعفران و گلاب رو ریختم و به دلخواه هل هم می تونبن بریزین . وقتی آرد رو بو دادم دوباره الک کردم و روغن و کره رو اضافه کردم ، کره باعث خوش طعمی و نرم شدن حلوا میشه . بعد کمی آرد رو با روغن تفت دادم و زیر شعله ملایم شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا بسته بشه. اون هایی که رنگش شکلاتی شده مقداری از حلوا جدا برداشتم و یه مقدار پودر کاکایو رو با اب حل کردم و داخل حلوا ریختم و روی حرارت قرار دادم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام از این همه نیمرو و املت تکراری خسته شده‌ای؟ 😁 عین این تبلیغای زرد شد 😆 پس بیا این نیمروی پنیر رو برای دفعه‌های بعد تست کن ☺️ ‌ مواد مورد نیاز برای ۲ نفر: تخم‌مرغ ۳ عدد کره ۱ قاشق غذاخوری شیر ۵ قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم ‌ طرز تهیه: کره رو داخل ماهی‌تابه بریزید و شیر رو اضافه کنید. یکمی که کره آب شد، تخم‌مرغ‌ها رو اضافه کنید و نمک و فلفل رو بریزید. در آخر پنیر رو بهش اضافه کنید و آروم آروم هم بزنید تا با هم ترکیب بشن و اجازه بدید تا شیر کامل تبخیر بشه و به روغن بیفته. ╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
اشپزی بانو ایرانی
کیک هویج کاراملی .
کیک هویج کاراملی عزیزان این کیک هم تو فر هم بدون فر هم تو ماهی تابه رژیمی هرسه حالت عالی میشه گاز رو با شعله کم روشن کرده قابلمه رو بزارید روش تا گرم بشه بارها گفتم قابلمه نه آب میخواد نه میسوزه هویج رو با رنده ریز رنده کنید. آرد وپکینگ پودر رو مخلوط والک کنید تخم مرغ ۴ عدد هویج یک ونیم لیوان روغن مایع نصف لیوان ارد یک ونیم لیوان یک ذره بیشتر شکر یک لیوان سر خالی وانیل یک هشتم قاشق چایخوری پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری تخم مرغ وشکر ووانیل را مخلوط کرده وبا سرعت تند همزن ۴ الی ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه سپس روغن اضافه در حد مخلوط کردن میزنیم مخلوط آرد وپکینگ پودر رو در سه مرحله اضافه کرده مرحله آخر چند ثانیه با دور کند همزن میزنیم تا مخلوط بشه توجه کنید فقط چند ثانیه بیشتر پفش میخوابه سپس هویج رنده شده رو اضافه ودورانی مخلوط میکنیم ومیریزیم تو قالب از قبل چرب شده قالب ۲۰در ۳۰ کافیه ،میزاریم تو قابلمه از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تاو۴۵ دقیقه میخواید تو فر بزارید با دماید۱۸۰ درجه تا کیک میپزه کارامل رو آماده میکنیم شکر یک لیوان سر خالی اب یک لیوان سر خالی کره ۶۰ گرم شکر رو در ظرفی مناسب ریخته میزاریم رو گاز با شعله خیلی کم تا شکر کم کم آب بشه و قهوه ای رنگ بشه به محض اینکه شکر آب شد آب گرم بریزید وبزارید ذرات شکر تو آب حل بشه کمی قوام بیاد کره رو اضافه کرده میزاریم تا کره آب بشه وچند دقیقه باهاش جوش بزنه گاز رو خاموش میکنیم سس خیلی رقیق نباشه حال که کیک پخته شده میزاریم تا از داغی بیفته برش میزنیم وکارامل ولرم رو روش میریزیم هر دو ولرم باشن وقتی که کارامل روش ریختیم بزارید سرد بشه وکارامل جذب کیک سپس نوش جان کنید حتما برای داخل قابلمه از رینگ ویا سه پایه ویا هر چیز فلزی که بتونه قالب کیک روش بزارید استفاده کنید این کار باعث میشه زیر کیک زود نسوزه اگر قابلمه درش کیپ نیست دم کنی بزارید 🌟
36.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگو سوخاری میگو اگه سایز ۳۰Tتا ۴۰ باشه عالیه آرد سفید تخم مرغ پودر سوخاری پانکو ادویه طعم دار کردن آرد سفید: نمک فلفل سیاه تخم گشنیز پاپریکا پودر سیر برای تهیه سس چیلی تای : یک پیمانه سرکه یک پیمانه آب یک پیمانه شکر ۲ حبه سیر یک قاشق سرخالی غذاخوری زنجبیل تازه ۱ قاشق غذاخوری کچاپ فلفل چیلی تند ۲ عدد نشاسته ذرت ۱ قاشق جایخوری در آب سرد حل میکنیم و اضافه میکنیم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ۳ نفر رشته فالوده (برین لوازم قنادی ها بگین رشته برای فالوده بهتون میدن) نصف بسته شکر یک لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب ۲ تا ۳ق غ آب لیمو و شربت آلبالو دل به خواهی اول شربت رو درست کردم . آب و شکر رو ریختم داخل ظرفی و روی حرارت قرار دادم ، وقتی جوشید بهش گلاب رو اضافه کردم و گذاشتم کمی بجوشه و کمی غلیظ بشه حدودا ۵ تا ۱۰ دقیقه حالا شربت رو که از کمی حرارت افتاد توی فریزر گذاشتم . بهتر ظرفتون فلزی باشه حدودا ۷ الی ۸ ساعتی بمونه رشته های آماده رو داخل آب جوش خرد کردم و ریختم و گذاشتم ۲۵ دقیقه بجوشه ، زودتر بر ندارین چون سفته و اگه خیلی دوست دارین نرم بشه بزارین بیشتر بمونه ولی مواظب باشین وانره . خودتون بردارین بخورین و هر جوری دوست دارین . بعد رشته ها رو آبکش کردم و روش آب سرد ریختم . شربت یخ زده رو بیرون آورده و ازش برداشتم و داخل طرفی با رشته های فالوده مخلوط کردم . اگردیدین یخی و تگری نیست باز هم بزارین فریزر. آخر هم با آب لیمو و شربت البالو می تونین بخورین .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:👇 برای خمیر (آموزش خمیر تو هایلایت هست) ۶ پیمانه آرد ۱/۵ قاشق غذاخوری مخمر ۱ قاشق غذاخوری شکر شیر خشک ۲ قاشق غذاخوری نصف قاشق غذاخوری نمک ۵ قاشق غذاخوری روغن آب به میزان لازم برای سس پیتزا، رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری ۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری روغن کمی آب برای رقیق شدن رب گوجه فرنگی فلفل سیاه نمک ۱ قاشق چایخوری پودر سیر ۱ قاشق چایخوری نعنا خشک فلفل قرمز .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نودل قارچ و پنیر😍😋 مواد لازم: قارچ 🍄چهارعدد شیر 🥛نصف لیوان پنیر ورقه ای🧀 دو عدد پنیر پیتزا کمی نودل🍜 یک عدد پیازچه 🌱کمی قارچ تفت بدید حرارت خاموش کنید ک تابه از دما بیفته بعد نصف لیوان شیر ب تابه اضافه کنید حرارت روشن کنید و پنیر ورقه ای و پیتزا اضافع کنید نودل رپ دو دقیقه داخل آب جوش قرار بدید ک کمی نرم شه نباید خیلی خیلی نرم شه چون در این صورت داخل سس پنیری خمیری میشه نودل و نصف ادویه نودل اضافه کنید.کلشو نریز شور میشه. مخلوط ک شد برای تزیین پیازچه بریز 🌟
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍روش نگهداری برگ مو🍀👍 تا فصلشه برگ مو رو به این ۳روش نگهداری کن تا تو زمستون هم بتونی دلمه درس کنی به ساده ترین روش تو این پست بهت یاد میدم برگ مو رو نگهداری کنی ✅🍀مدل اول کنسروی هست که برگ مو های شسته و خشک شده رو رول کنید توی شیشه با در فلزی کنار هم بچینید تا فضای خالی نباشه آبجوش سرکه و نمک رو مخلوط روش بریزید و درش رو ببینید و توی قابلمه پر آب به صورت برعکس بزارید تا با حرارت ملایم بجوشه به محض جوشیدن خاموش و بزارید تو آب بمونه تا خنک بشه برای هر لیتر آب هم یک ق غ سر پر نمک و دو ق سرکه نیازه ✅🍀برای مدل فریزی برگ ها شسته و خشک شده تو زیپ کیپ بریزین و تو فریز نگهداری کنید که اگه فریز جا دارین گزینه خیلی خوبیه ✅🍀مدل بعدی برگ مو شور هست که برگ ها رو طبق فیلم به صورت فشرده تو بطری پر کنید و روش آب جوش خنک شده و نمک بریزن و درش رو بینید به ازای هر لیتر آب دو ق غ نمک بزنید 🍃🍃