eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"خدایــــا شکــرت" چقدر روزانه از این عبارت استفاده میکنی؟! شاید بگی زیاد درسته، این خیلی خوبه ولی سعی کن با تک تک سلولهات خدارو شکر کنی و به قول خودمون از ته دلت بگی... خیلی وقتها دیدن دونه دونه نعمتهای پروردگار،بهترین مسکن برای دردها و ناراحتی های ماست🍃 پس حواسمون باشه اگر برای نعمت ها و موفقیت های کوچک سپاس گزاری نکنیم؛ نعمت ها و موفقیت های بزرگ به ما داده نمیشه... ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
قشنگ‌ترین حس زمانیست که؛ یه اتفاقِ خوب برات میفته🌱 و تو مطمئنی که اون اتفاقِ خوب یه پاداش از طرف خدا بوده برای تو امروزتون پُر باشه از این اتفاق‌های خوب....🌷🍃 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
غصه هامو برمیدارم همه رو جمع میکنم یه جا بسته بندیشون میکنم میام سمتت خدا جون یه بسته 📦داری پر از دلتنگی ها و غصه ها و ناراحتی های من همه رو آوردم تا به خودت بگم میدونم دونه دونه شو میشنوی ته تهشم اگه هیچی درست نشه بهم یه آرامش میدی که عطر آغوشتو داره میدونم نا امیدم نمیکنی🤲✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤗 لواشک 😘 به ميوه ها نمك بزنيد روى حرارت بزاريد،نيازي به اب نيس،بعد ازپخت از صافي ردوهسته گيري كنيددرميكسر بريزد.بزاريدروحرارت تاغليظ شه،مواد رودرسيني كه پلاستيك پهن كرديد بريزيد
🤗 لواشک 😘 به ميوه ها نمك بزنيد روى حرارت بزاريد،نيازي به اب نيس،بعد ازپخت از صافي ردوهسته گيري كنيددرميكسر بريزد.بزاريدروحرارت تاغليظ شه،مواد رودرسيني كه پلاستيك پهن كرديد بريزيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گلها امضـاے " خدا " برروے زمیــن هستند... تقدیم به شما مهــربانان ... که زیباتــریـن امضاے خداونــد هستید ... عصرتون بخيرو شادي...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 📝چیزایی که میخوایم ۱ دونه جوجه یا‌مرغ نمک و فلفل سیاه زردچوبه ۲ تا پیاز درشت روغن ۱ مشت گردو ۱ لیوان اب ۳ قاشق رب ازگیل(نداشتین رب انار بزنید) ۲ قاشق رب آلوچه مرغ لونگی معمولا با گوجه و سیب زمینی سرخ شده سرو‌میشه🤌 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل بدون نخود😍😋 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🔻 : 1- دانه‌های خشک « » را بکوبید و بجوشانید. پس از صاف کردن تا چند روز نیم گرم به وسیله پنبه به چشم بمالید و با آب آن شستشو دهید. ضمناً می‌توانید آب آن را داخل چشم بچکانید. 2- « پیاز خام» را رنده کنید. با « » مخلوط نموده، چند هفته روی چشم ضماد کنید. ــــــــــــــ○●°🌿💐🌿°●○ـــــــــــــــ
در این عصر زیبـا آرزو میکنم زنـدگیتـون پُـر باشـه از اتفاق‌های قشنگ دلتـون آروم بـاشه و لـبتـون خـنـدون آرزو میکنم لحظه‌هاتون سـراسـر نـور بـاشـه و آرامـش💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنیکرز رژیمی😍😋 مواد لازم: خرما ۲ لیوان گردو یا ( فندوق ، بادوم زمینی بدون نمک ، بادوم ، پسته و یا هرمغزی که با مزاجت سازگارتره )🌰 ۱ لیوان شکلات تلخ🍫 پودر نارگیل🥥
برای۴ نفر گوشت راسته گوساله ۱ کیلوگرم روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم روغن گیاهی به مقدار لازم ۱- راسته‌ها را به قطر 2 الی 3 سانتیمتر می‌بریم و دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته می‌کنیم و آنها را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌نماییم ۲- منقل گازی یا زغالی را آماده می‌کنیم. اگر منقل زغالی باشد، باید بگذاریم تا زغال‌ها کاملاً داغ شود و بگیرد و سفید شود. ۳- ظرف چدنی مناسب استیک را روی زغال‌ها می‌گذاریم و کمی روغن روی سطح آن اسپری می‌کنیم ۴- پس از اینکه کمی ظرف داغ شد، استیک‌ها را روی آن یا روی صفحه گریل می‌گذاریم. اگر استیک آبدار بخواهیم، هر طرف آن را 8 دقیقه روی حرارت می‌گذاریم. اگر نیمه آبدار بخواهیم، 10 دقیقه هر طرف را کباب می‌کنیم. پس از آن، استیک‌ها را از روی حرارت بر می‌داریم و 2 دقیقه می‌گذاریم تا کمی خنک شود، سپس سرو می‌کنیم. #
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه 😍😋 این روش دلمه من که یه مقدار تند و ترش 🙆🏼‍♀️ حتما ذخیره اش کن یه بار امتحانش کنی 😘 اینارو میخوایم 😍👇🏻 گوشت ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد سبزی معطر ۱۵۰ گرم برنج ۱/۴ پیمانه لپه ١/٢ پیمانه برگ مو نیم کیلو ادویه ؛ نمک و زردچوبه ، فلفل سیاه و پولبیبر و پرک فلفل قرمز رب گوجه ۳ ق غ گوجه سبز و غوره به مقدار دلخواه آب لیمو تازه ۱/۲ عدد اب ۱/۴ لیوان برگ هارو بشورید و ۱۰ دقیقه با اب جوش خیس کنید برای تهدیگ میتونید برگ بزارید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍗 😋 🔸مواد لازم🔻🍋 ▫️مرغ کامل با پوست ۱ عدد ▫️ روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری ▫️ آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری ▫️آب پیاز ۴ قاشق غذاخوری ▫️زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری ▫️ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم 🔸طرز تهیه🔻🍢 🔸زعفران دم کرده ، آب لیمو ترش ، روغن زیتون،آب پیاز،گراماسالا، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.مرغ را با سس زعفرانی ماساژ دهید و به مدت ۲ – ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا کباب شوند.در اواسط پخت مجدد روی مرغ ها سس زعفرانی بریزید تا به خوبی طعم دار شوند ، این مرغ های زعفرانی را میتوانید با سیب زمینی سرخ کرده ، انواع پلو ، سالاد و … سرو کنید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡