7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیز_کیک_لوتوس
۲ بسته بیسکویت پتی بور پودر کنید
۱۰۰ گرم کره ذوب شده را اضافه کنید
رینگ کمربندی، بیسکویت ها را داخل رینگ که تلق گذاشتید بریزید و با گوشتکوب منسجم کنید
۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار بدید
۱/۳ لیوان آب سرد با ۲ ق پودر ژلاتین مخلوط و بنماری کنید
۱ بسته پنیر خامه ای، ۱ بسته پنیر ماسکار پونه، ۱ بسته خامه، ۴ ق پودر قند، ۱ ق چ وانیل، ۲ ق غ کرم بیسکویت لوتوس یا لت آس با همزن بزنید تا یکدست بشه
تو ۲ مرحله پودر ژلاتین بنماری شده را اضافه کنید و روی بیسکویت بریزید
حداقل ۳ ساعت داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره
۲ ق کرم بیسکویت را با آبجوش مخلوط کنید تا کمی رقیق بشه
قالب را جدا کنید و کرم روش بریزید
با بیسکویت تزئین کنید
🌟
#حلوا_گل_محمدی
حلوای گل سرخ از حلواهای خیییلی خوشمزه و میشه گفت یکی از خوشمزه ترین حلواهای بوتیکی هست. حلوای مدرن و بوتیکی که بی نهایت پر طرفداره .
آرد ۷۵ گرم (نصف لیوان)
پودر قند ۵۰ گرم (یک سوم لیوان)
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۳ تا ۴ ق غ
گلاب یک چهارم لیوان
پودر گل محمدی (گل سرخ) ۳ ق غ
پودر بادام یا پودر گردو ۴۰ گرم (۳ ق غ)
پودر هل نصف ق چ
اگر آرد سفید استفاده بشه در این حلوا بهتره رنگش تغییر نمی کنه در این صورت استفاده از ارد نونوایی موردی نداره .
آرد رو الک کردم و روی حرارت رو به کم با حوصله تفت دادم حدودا ۳۰ دقیقه اما طوری که تغییر رنگ پیدا نکنه زیاد و فقط خامی آرد گرفته بشه . در این حلوا ارد نباید تغییر رنگ پیدا کنه تا خوش رنگ بمونه حلوا .
بعد کره و روغن رو اضافه کردم . کره خوش طعم می کنه استفاده کنید و یا جاش می تونید روغن جاند هم بریزید این دو ترکیب عالی هست . میزان روغن معمولا در خلوا چشمی و تقریبی هست توجه کنید.
پودر بادام ( و یا پودر گردو هم میشه ولی باز با پودر بادام رنگش بهتر میشه ) رو داخلش ریختم و یک کم روی حرارت تفت دادم و بعد از حرارت برداشتم و بالافاصله گلاب رو کم کم ریختم . به یک باره گلاب رو نریزید کم کم بریزید اگر دیدید کافیه زیاد نریزید تا شل نشه حلوا و بعد پودر قند الک شده و پودر گل محمدی و پودر هل رو اضافه کردن و همه رو با هم مخلوط کردم تا حلوا یکدست بشه . اگر خیلی سفت بود می تونید کمی گلاب و یا حتی روغن بریزید باز در ریختن احتیاط کنید که حلوا رو شل نکنید .
این حلوا رو میتونید ساده و یا به صورت قالبی درست کنید .
من داخل قالب های ریز سیلیکونی ریختم و فشرده کردم . قالب چرب کردن نمی خواد چون حلوا به قدر کافی روغن داره و راحت بیرون میاد .داخل فریزر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم .
برای من حدودا نزدیک ۲۰ عدد شد.
🌟
#شیرینی_نسکافه
یک شیرینی ساده که می تونید با هر طعم و هر مزه ای درست کنید .
می تونید جای نسکافه هم از پودر کاکائو استفاده کنید و یا حذف کنید . می تونید پودر بادام نریزید و یا حتی از انواع پودرهای دیگه استفاده کنید .
من به صورت شیرینی نسکافه و بادام درست کردم و با ترکیبی از شکلات و فندق که بیس خیلی عالی هست 😌.
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۴۰ گرم ( تقریبا ۲ ق غ)
پودر بادام ۴۵ گرم (حدودا نصف لیوان)
نسکافه ۱ ق غ
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
مواد به دمای محیط برسه .
پودر قند و آرد الک بشه .
پودر قند و کره نرم روبا همزن خوب سه دقیقه زدم و بعد نسکافه رو با خیلی کم اب گرم حل کردم و داخلش ریختم .پودر بادام رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم . آرد رو کم کم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبی هست باز حواستون باشه و با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم . خمیر ورز دادن و استراحت هم نمی خواد . خمیر خیلی نرم و لطیفی به دست میاد .
طرح دادنش دست خودتونه من بین دو تا کیسه فریزر با وردنه به قطر ۳ میلی باز کردم و قالب دلخواه زدم .
داخل سینی چیدم . سینی هم در حد خیلی کم جرب شدن کافی هست چون کره به قدر کافی داره نیازی به خیلی چرب شدن و حتی کاغذ روعنی هم نداره .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۶۰ درجه طبقه وسط حدودا ۱۵ دقیقه قرار دادم . باز دمای فرها فرق داره حتما چک کنید .
بعد که کمی از دما افتاد گرم نباشه از سینی شیرینی ها رو برداشتم .
برای تزیینش دست خودتونه من از کمی شکلات و مغز فندق استفاوه کردم .شکلات آب شده رو با قیف یکبار مصرف وسطش زدم و از نصف فندق روش قرار دادم . (می تونید از مغز بادام و پسته و... هم استفاده کنید )
سر شیرینی ها هم باز کمی شکلات آب شده ریختم .
👈👈نکات :
در مورد جایگزینی همیشه تاکید داشتم بیس شیرینی ها رو دست نزنید و طبق دستور مواد اولیه برید جز جایی که امکان باشه . جای کره هم خیلی توصیه به ریختن روعن جامد ندارم بافت رو تغییر میده .
جای پودر قند هم شکر نمیشه چون دونه درشته زیر دندون میاد . پودر شکر بد نیست البته کیفیت با پودر قند بهتره .
بدون فر هم توی فر دست ساز و تابه می تونید درست کنید و در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
ماندگاری این شیرینی تا یک الی دو هفته با کیفیت در ظرف درب بسته محیط خنک می مونه .
برای من ۲۵ عدد شیرینی شد.
🌟
شکستن سنگ به ضربات مکرر چکش نیازمند است
و نابود کردن افکار منفی
به تکرار "باورهای مثبت"
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
تا خدا هست
بهمخلوق دمی تکیه مکن
که خدا کوه ثبات است
وبشر عین نیاز ...
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#تلنگر
🍂هیچ وقت نگو:
محیط خرابه، منم خراب شدم
👈هر چه هوا سردتر باشد،
لباست را بیشتر میکنی!!!
✅پس هر چه جامعه فاسدتر شد،
تو لباس تقوایت را بیشتر کن👌
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خاگینه_مغزدار
تخم مرغ: ۴ عدد
ماست شیرین :۴ ق غ سرپر
آرد: ۴ ق غ سرپر
بکینگ پودر:۱ ق م
موادمیانی:
دارچین
مغزگردو نیم کوب شده
پودرگل محمدی
موادشربت
شکر یک لیوان
آب یک لیوان
هل و زعفران به مقدار لازم.
تهیه شربت: شربت رو آماده میکنیم.شکر، آب و هل رو روی حرارت گذاشته تا شکر آب بشه بعد زعفران رو اضافه میکنیم چند تا جوش خورد خاموش میکنیم و میزاریم تا سرد بشه
طرز تهیه:
تخم مرغها رو به همراه کمی وانیل مخلوط کرده کمی هم میزنیم تا از لختگی در بیاد و بعد مقداری زعفران داخل ماست ریخته ، مخلوط کرده و به تخم مرغها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم در اخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و اضافه میکنیم(غلظت مواد هم تقریبا مثل غلظت فرنی هست) کف ظرفتون رو روغن مالی کنید موادرو توی تابه ریخته اجازه میدیم تا کمی خودشو بگیره حالا مواد میانی رو روی لایه اول ریخته و بقیه مواد رو روش میریزیم و درب تابه رو میذاریم اجازه میدیم تا روی خاگینه حبابهای ریزی بزنه و خودشو بگیره بعد بر میگردونیم تا طرف دیگش هم پخته بشه ،سپس برش میزنیم و شربت سرد رو روی خاگینه داغ میریزیم چند دقیقه بعد گاز رو خاموش کرده و به ظرف سرو ب
🌟