🏳🏴🏳🏴🏳🏴🏳🏴🏳
🏴
⭕️فرمول شناسایی دوست از دشمن
🔷یکی از #نشانه_های_دوست_خوب را #امام_حسین(ع) این چنین بیان فرمودند: «کسی که تو را دوست دارد، تو را نهی میکند و کسی که با تو دشمنی دارد، تو را فریب میدهد.»
🔷نهی کردن از کاری، معمولا ناخوشایند است و یا بچه ها از ممنوعیت های والدین خسته و ناراحت هستند و این درحالی است که وقتی کسی ما را دوست دارد، دلش نمی خواهد ما گرفتار شویم و به مشکلات بیافتیم و وظیفه دارد ما را از کاری که به صلاحمان نیست باز دارد.
🔷اما آنچه دیده می شود وقتی کسی به جرمی دستگیر می شود در اعترافش می گوید فریب دوستم را خوردم، او نمیدانسته که هیچوقت یک دوست خوب انسان را فریب نمی دهد و به کار زشت دعوت نمی کند.
🔷لذا کسانی که گرفتار دوست بد شوند در فردای قیامت هم از این دوستی حسرت میخورند و میگویند: «اى واى بر من! کاش فلانى را دوستِ خود نگرفته بودم.»[۱] پس سعی کنیم از دوستانی که خیر خواهمان هستند و ما را از انجام کارهایی که به نفعمان نیست باز میدارند، خسته و رنجور نشویم.
پی نوشت:
حلوانی، نزهة الناظر و تنبيه الخاطر، ج۱، ص۷۷
[۱] فرقان، ترجمه آیه۲۸
منبع: وبسایت رهروان ولایت
#امام_حسين
@Ashegh_Ahle_Beit
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
4_5947296177467688218.mp3
1.38M
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند رحمتگر مهربان
وَالشَّمْسِ وَضُحَاهَا ﴿۱﴾
سوگند به خورشيد و تابندگى اش
وَالْقَمَرِ إِذَا تَلَاهَا ﴿۲﴾
سوگند به ماه چون پى [خورشيد] رود.
🎵تلاوت بسیار زیبا و بی نظیر 👌👌
سوره مبارکه شمس
با صدای استاد عبدالباسط
@Ashegh_Ahle_Beit
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #خاصیت_دنیا
🔶با توجه به آیات قرآن، #خاصیت_دنیا #بازیگری است، یعنی دنیا اهلش را به بازی میگیرد و سرانجام اهل دنیا میفهمند که بدون توشه باید سفر کنند.
🔷در روایتی امام کاظم (ع) راجع به #دنیا به هشام فرمودند: «مَثَل دنيا مَثَل آب درياست كه شخص تشنه هر چه از آن بنوشد، تشنگى اش بیشتر میشود تا سرانجام او را بكُشد».[۱] خاصیت آب گوارا این است که جذب بدن میشود؛ ولی آب شور دستگاه گوارش انسان را در اختيار میگيرد و بر عطش او می افزايد و لذا برای رفع تشنگی، انسان ناچار است كه بار ديگر از آب بنوشد، كه آن نيز اگر شور باشد، عطش او را بيشتر میكند.
🔷 #دنيا بسان #آب_شور است و خاصیت آن هم #سیری_ناپذیری است و لذا هر چقدر بیشتر دنبالش باشیم بیشتر نسبت به آن میل پیدا میکنیم. امام علی (ع) میفرمايند: «دنيا زده سير نمیشود، بلكه هر اندازه كه انسان از دنيا بهره مند باشد، معادل يا بيش از آن، درهای حرص و ولع بر روی او باز میشود.»[۲]
🔷قرآن، دنيای منهای آخرت را #بازيچه معرفی میكند و میفرماید: «إِنَّمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا لَعِبٌ وَ لَهْوٌ»[محمد/۳۶] «زندگی دنيا تنها بازی و سرگرمی است.» نشانه بازيچه و سرگرمی بودن دنيا، آن است كه اگر كسی به آن مبتلا شود، به آن عادت میكند و اختیارش به دست آن وسيله سرگرمی می افتد و در نتيجه، اين سرگرمی تا او را فرسوده و خسته نكند و از پا در نياورد، رهايش نمیكند.
پی نوشت:
[۱] تحف العقول، ص۳۹۶
[۲] نهج البلاغة، نامه۴۹
نویسنده: تسنیم
منبع: وبسایت رهروان ولایت
@Ashegh_Ahle_Beit
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⚡️🌸⚡️🌸⚡️🌸⚡️🌸⚡️
🌸
⭕️خداوند در آيه ۱۸۶ سوره بقره وعده اجابت دعا داده، پس چرا گاهى دعاى ما مستجاب نمیشود؟
🔶«وَ إِذَا سَأَلَكَ عِبَادِى عَنِّى فَإِنّى قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الْدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُواْ لِى وَ لْيُؤمِنُوا بِى لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ»
🔷 #عدم_استجابت_دعاى ما به خاطر شرك يا جهل ماست. در تفسير الميزان میخوانيم كه خداوند در اين آيه میفرمايد: «اجيب دعوة الداع اذا دعان» خودم اجابت میكنم دعا كننده اى را كه #فقط_مرا_بخواند و با #اخلاص_تمام، از من #طلب_خير كند. پس اگر دعا مستجاب نشد، يا به جهت آن است كه ما از خداوند خير نخواسته ايم، و در واقع براى ما شرّ بوده و يا اگر واقعاً خير بوده، خالصانه و صادقانه از خداوند درخواست نكرده ايم و همراه با استمداد از غير بوده است، و يا اينكه استجابت درخواست ما، به #مصلحت ما نباشد كه به فرموده روايات، در اين صورت به جاى آن بلايى از ما دور میشود و يا براى آينده ما يا نسل ما ذخيره میشود و يا در آخرت جبران میگردد. در اصول كافى میخوانيم: كسى كه غذاى حرام بخورد، يا امر به معروف و نهى از منكر نكند و يا از سر غفلت وبی اعتنايى دعا كند، دعايش مستجاب نمیگردد.
📕تفسير نور، ج ۱، ص ۲۹۱
@Ashegh_Ahle_Beit
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⚡️🌸⚡️🌸⚡️🌸⚡️🌸⚡️
🌸
⭕️ #خویشتن_داری_جوان
🔷ارزش هر انسانی قبل از هر چیز به گزینش ارزشها و میزان دلبستگی به آنها در زندگی اش مربوط می شود. معیار تعادل او بستگی دارد به این که حقیقتا او تا چه اندازه بر اعصاب خود، مسلط بوده و از #اعتماد_به_نفس برخوردار است. هنگامی #جوان می تواند خود را #صاحب_اراده_ای_قوی فرض کند که بتواند در مقابل خواسته ها و #امیال_نفسانی اش بایستد و با #صبر و بردباری و به کار گیری #عقل و اندیشه، مشکلات زندگی را یکی پس از دیگری از سر راه خود بردارد و بر هوا و هوس خود غلبه کند.
🔷اصولا باید توجه داشت که انسان جز از طریق #خویشتن_داری نمی تواند به انسانیت، دست یابد، زیرا #نفس و غریزه به طور طبیعی به طرف لذات و شهوات تمایل دارد و اگر انسان در برابر این کششهای غریزی مقاومت نکند، عملا قدم به قدم به ورطه حیوانیت و سقوط و تباهی نزدیکتر می شود. انسانیت از این جا آغاز می شود که انسان در برابر #کششهای_نفسانی مقاومت و پایداری کند و تسلیم امیال و شهوات زودگذر خود نگردد تا زمینه برای رشد و #پرورش_استعدادهای_روحی و ملکوتی در او فراهم شود.
🔷بدون چنین خویشتن داری راه به روی #انسانیت و #معنویت، بکلی مسدود است، لذا می توان گفت که لازمه هر کمالی در انسان، #خویشتن_داری در برابر #امیال و شهوات است. از طرفی تحمل هر ناگواری و محرومیتی همراه با یک گشایش باطنی و راحتی است، چنان که قرآن می فرماید: «فان مع العسیر یسرا؛ با هر سختی البته گشایشی و راحتی است.» او باید بداند که همواره در معرض بزهکاری و لغزش به سوی شهوات قرار دارد و تنها با #تقویت_ایمان و #رعایت_تقوا می تواند بر اهریمن درون (تمایلات شهوانی و وسوسه های شیطانی و دشمن برون (عوامل منحرف و دوستان ناباب) پیروز شود.
🔷اگر جوانی غفلتی مرتکب عمل انحرافی و معصیت گردید، باید بلافاصله در پیشگاه خدا #توبه کند و تصمیم جدی بر ترک گناه بگیرد تا رفتار ناشایست به شکل یک #خصلت زشت و ناروا در وجود او جایگزین نگردد و به صورت #عادت_ثانوی در نفسش رسوخ نکند. او باید بداند که #تواناییهای_لازم را برای اصلاح رفتار خویش دارد و در ضمن، #قدرت_پذیرش او از افراد مسن بیشتر بوده و از تعصبهای بیجا به دور است. #قرآن_کریم پس از بیان خطاهایی که ممکن است انسان، مرتکب آنها بشود، #توبه را به عنوان #راه_حل_اصلی اصلاح رفتارش پیشنهاد می کند. «إلا الذین تابوا من بعد ذلک وأصلحوا فان الله غفور رحیم» (نور، آیه ۵)
🔷پیامبر اکرم (ص) می فرمایند: توبه از گناه و خطا به این معناست که فرد، دیگر قصد نداشته باشد که به سوی آن گناه باز گردد. #جوان نباید خطای خود را هر چند هم اندک است کوچک بشمارد، تا این که در او #ملکه_گناه پیدا نشود. (ملکه حالت و صفتی پایدار در فرد است که به صورت عادت در می آید و تغییر آن بسیار مشکل بوده و در بعضی اوقات، محال است). اگر جوان، مطیع خواسته ها و شهوتهای خود گردید، خود را به هلاکت می اندازد. اصولا #نفس_انسان، میل به بدی دارد و جوان، تنها با #ایمان و #توجه_به_خدا می تواند آن را به طرف خوبیها بکشاند. «إن النفس لأمارة بالسوء إلا ما رحم ربی؛ به راستی که نفس، انسان را به سوی بدی امر می کند، مگر این که مورد رحمت خداوند قرار بگیرد.» (یوسف، آیه ۵۳).
🔷جوان با رعایت #خویشتن_داری (تقوا) باید خود را برای #زندگی_آینده آماده سازد و بداند که این دوران کوتاه به زودی سپری خواهد شد و او نیز به گروه بزرگسالان خواهد پیوست و در آینده ای نه چندان دور عهده دار #مسؤولیت_اجتماعی شده و تشکیل زندگی خانوادگی خواهد داد. باید بداند و هوشیار باشد که: کسانی در پذیرش و انجام مسؤولیت اجتماعی و خانوادگی موفق خواهند بود که #دوران_بلوغ و #جوانی را به پاکی و سلامتی گذرانیده و از آلودگیهای جنسی در امان بوده باشند
|منبع: وبسایت راسخون به نقل از کتاب والدین و مربیان مسؤول، رضا فرهادیان
@Ashegh_Ahle_Beit
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️
🌹
⭕️ویژگیهای #حکومت_امام_عصر (عج)
⭕️هر یک از جملههای حدیث زیر به اصلی از اصول #حکومت_واحد_جهانی #امام_عصر(ع) و یا به یکی از ویژگیهای حکومت او اشاره میکند؛ شایسته است به متن این فرازها توجه شود:
🔷«یملکهم الله مشارق الارض و مغاربها»؛
خداوند سراسر جهان را از خاور و باختر، در اختیار آنان قرار میدهد، یعنی #حکومت_او_جهانی میشود نه منطقهای.
🔷«و یظهر الدین و یمیت الله به و باصحابه البدع و الباطل»؛
به وسیله او #دین_خدا زنده و بدعتها و باطلها نابود میشوند، یعنی قوانین حکومت او را، #قوانین_الهی که آئین خاتم اسلام است تشکیل میدهند.
🔷«حتی لایری اثر من الظلم و یأمرون بالمعروف»؛
از #ستم اثری دیده نمیشود و به نیکیها امر میکنند، یعنی دارای #قدرت_اجرایی_گستردهای میشود که هر نوع ستم را در سراسر جهان میزدایند و نیکیها را گسترش میدهند. این چنین ویژگیهایی فقط از آن حکومت جهانی اسلام است و بس که #مهدی_صاحب_زمان(عج) تحقق بخش آن هست.
🔷یکی از ویژگیهای حکومت امام(عج) گسترش #عمران و آبادی در سراسر جهان و تسلط بشر بر معادن زیرزمینی است و بشر در پرتو #عدل، بر این تکامل دست مییابد. پیامبر اکرم (ص) در این مورد میفرمایند: در زمان مهدی (عج) آب در جهان افزایش پیدا کرده و نهرهایی پدیدار میشوند و گنجها از دل زمین بیرون میآیند.
🔺ابن عباس که در دامان پیامبر گرامی اسلام (ص) و مکتب امیرالمؤمنین (ع) پرورش یافته دوران «حضرت مهدی» (عج) را چنین توصیف میکند: #مهدی (عج) روی زمین را از داد پر کرده همچنان که پیش از او از ستم پر میشود و زمین پارههای جگر خود را بیرون میریزد، آنگاه به عنوان نمونه میگوید: ستونهایی از طلا و نقره!
💠این نوع از احادیث اسلامی که به صورت متواتر «معنوی» در کتابهای حدیث وارد شده است، از یک حکومت جهانی توأم با تمدن عمیق و ریشهدار گزارش میدهد که در عصر طلایی #امام_عصر (عج) تحقق میپذیرد.
📕جستجوی نور، آیتالله العظمی جعفر سبحانی
#امام_عصر
@Ashegh_Ahle_Beit
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔰هفده شهریور از #ایام_الله است
💢یادتان نرود که ما یک ۱۷ شهریور داشتیم. ۱۷شهریور از «ایّام الله» است. و باید یادمان نرود این را. آن قدر شهید دادیم و آن قدر خون دادیم ما آن روز و در مقابل اجانب و در مقابل وابستگان به اجانب. قیام کردند ملت ما و خونشان ریخته شد، لکن پیروز شدیم.
📅 امام خمینی(ره) | ۱۷ شهریور ۵۸
📌 به مناسبت جنایت رژیم پهلوی در به خاک و خون کشیدن مردم در روز ۱۷ شهریور ۵۷🌷
🌴🌴🌴
#زندگی_بر_مدار_اهلبیت
☘پیامبر خدا (ص) میفرمایند :
💫به وسيله من هشدار داده شديد
و به وسيله على (ع) هدايت مى يابيد
وبه وسيله حسن(ع)احسان داده مىشويد
و به وسيله حسین(ع)خوشبخت مى گرديد
و بدون او بدبخت...
✨بدانيد كه حسين درى از درهاى بهشت است،
هر كس با او دشمنى كند، خداوند بوى
بهشت را بر او حرام مى كند.
📚البرهانفیتفسیرالقرآن،ج۳،ص۲۳۲
#امام_حسین(ع)
@Ashegh_Ahle_Beit
✨🔶✨🔶✨🔶✨🔶✨
✨
✅ #امام_علی علیه السلام:
🔷 #نعمتها با ناسپاسى از دست انسان میروند و معلوم نيست دوباره برگردند.
📕بحارالأنوار، ج ۷۱، ص ۵۴
#امام_علی
@Ashegh_Ahle_Beit
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✨🔶✨🔶✨🔶✨🔶✨
🔶
⭕️چه کسی #چادر را از زندگی ما حذف میکند؟
💠گویا هیچ #خانم_چادری در اجتماع وجود ندارد، هیچ خانم چادری خرید نمیکند، هیچ خانم چادری از امکانات خوب دنیا استفاده نمیکند و خانم چادری هم درس نمیخواند، دانشجو نيست و تحصیل نمیکند و...
👈اینها را میشود با دیدن پیامهای بازرگانی تلویزیون و فیلمها و سریالها فهمید.
🔷نمیدانم چرا آنهایی که فیلم و سریال میسازند و #مدعی آن هستند که ما از #واقعیت_های_جامعه فیلم میسازیم، آیا #زنان_چادری ما جز این واقعیت جامعه نیستند؟ اگر آنها جزیی از این واقعیت جامعه هستند، پس چرا آنها در فیلمها، سریالها و حتی پیام های بازرگانی شما حضور ندارند؟
🔷تا به حال به این اندیشیدهاید که خود ما داریم #بد_حجابی را رواج میدهیم و ما داریم چادر را از زندگی زنانمان حذف میکنیم و به صورت غیر مستقیم صدا و سیمای ما تبلیغ بی چادری میکند و هر چه پوشش ها کمتر شود به همان میزان از حیای افراد کاسته خواهد شد.
🔷و آیا میدانید که فیلمسازان، کارگردانها و تهیه کنندگان فیلمها و سریالها بر اساس نوع تفکر و سبک زندگی خود فیلم میسازند و #حذف_چادر هم یک نوع #تفکر_شیطانی است؟
رسانههای ما باید در خدمت #تکامل و #رشد انسان باشند، نه اینکه در خدمت تفکرات شیطانی باشد و رسانه در خدمت بشر باشد تا #تفکرات_الهی در جامعه ما حاکم گردد.
🔺اين #سبک_زندگی كه رسانهها تبليغ ميكنند مدل و سبک زندگي اسلامي در آن ديده نميشود و #رسانه ها به صورت #غير_مستقيم، #فرزندان ما را تربيت ميكنند.
|منبع: وبسایت رهروان ولایت
#حجاب
@Ashegh_Ahle_Beit
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔶علت سرخ بودن پرچم گنبد امام حسین ( ع ) چیست؟
در میان اعراب رسم بر این بوده کسی که خونش به ناحق و مظلومانه بر زمین ریخته میشد و انتقام آن به نحو شایستهای گرفته نمیشد پرچم سرخی بر مزار او میگذاشتند. پرچم سرخ افراشته شده بر گنبد امام حسین علیه السلام نیز از همین باب میباشد.
در زیارتی که امام صادق علیه السلام به «عَطِیه» آموخت آمده است: «شدت همبستگی و پیوند سیدالشهدا با خدا به نحوی است که شهادتش همچون ریخته شدن خونی از قبیله خدا میماند که جز با انتقامگیری و خونخواهی اولیا خدا، تقاص نخواهد شد»از همین روی است که امام حسین علیه السلام را ثارالله یعنی خون خدا مینامند و خونخواهانش را لثارات مینامند.
•┈••✾یاحسین(ع)✾••┈•
#ثارالله
#عاشورا
#منتقم
#یا_مهدی_ادرکنی
@Ashegh_Ahle_Beit
✨🌷✨🌷✨🌷✨🌷✨
🌷
✅چگونه #ايمان در شخصيت مومنان، #خوشبيني ايجاد ميكند؟
💠يكي از مهمترين #آثار_ايمان از نظر #نشاط_آفرينى و بهجت زايي، #خوشبينى به جهان و خلقت و هستى است. #ايمان_مذهبى از آن جهت كه #تلقى_انسان را نسبت به جهانْ #شكل_خاص میدهد، به اين نحو كه آفرينش را هدفدار و هدف را خير و تكامل و سعادت معرفى میكند، طبعاً #ديد_انسان را نسبت به نظام كلى هستى و قوانين حاكم بر آن #خوشبينانه میسازد.
🔷حالت #فرد_با_ايمان در نظام هستي، مانند حالت فردى است كه در كشورى زندگى میكند كه قوانين و تشكيلات و نظامات آن كشور را صحيح و عادلانه میداند، به حسن نيت گردانندگان اصلى كشور نيز ايمان دارد و قهراً زمينه ترقى و تعالى را براى خودش و همه افراد ديگر فراهم مى بيند و معتقد است كه تنها چيزى كه ممكن است موجب عقب ماندگى او بشود، تنبلى و بى تجربگى خود او و انسان هايى مانند اوست كه مانند او مكلّف و مسئول اند.
🔷از نظر چنين شخصى، مسئول عقب ماندگى او خودش است نه تشكيلات و نظامات كشور، و هر نقصى وجود دارد از آنجاست كه او و امثال او وظيفه و مسئوليت خويش را انجام نداده اند. اين انديشه طبعاً او را به غيرت مى آورد و با #خوشبينى و #اميدوارى به حركت و جنبش وادار مى كند.
🔷اما يك #فرد_بى_ايمان در نظام هستى، مانند فردى است كه در كشورى زندگى مى كند كه قوانين و تشكيلات و تأسيسات كشور را فاسد و ظالمانه مى داند و از قبول آنها هم چاره اى ندارد. درون چنين فردى همواره پر از عقده و كينه است. او هرگز به فكر #اصلاح_خودش نمى افتد، بلكه فكر مى كند در جايى كه زمين و آسمان بر ناهموارى است و سراسر هستى ظلم و جور و نادرستى است، درستىِ ذره اى مانند من چه اثرى دارد؟!
🔷چنين كسى هرگز از جهان لذت نمى برد. جهان براى او همواره مانند يك زندان هولناك است. اين است كه قرآن كريم مى فرمايد: «وَ مَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكاً»[۱]؛ هر كس از توجه و ياد من رو برگرداند، زندگى تنگ و پر از فشار خواهد داشت.
پي نوشت:
[۱] سوره طه، آيه ۱۲۴
انسان و ايمان، مجموعه آثار، ج ۲، ص ۴۶
منبع: وبسایت انوار طاها
@Ashegh_Ahle_Beit
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🍃داستانهای اخلاقی 🍃
✍ کسی آمد محضر آیت الله میلانی در مشهد
در اطراف حرم امام رضا علیه السلام مغازه داشت. عرض کرد:
مغازه دارم در اطراف حرم، در ایامی که شهر شلوغ است و زائر زیاد، قیمت اجناس را مقداری بالا میبرم و بیشتر از نرخ متعارف میفروشم. حکم این کار من چیست؟
🔸 آیت الله میلانی فرمود: این کار "بیانصافی" است.
مغازهدار خوشحال از این پاسخ و اینکه آقا نفرمود حرام است، کفشهایش را زیر بغل گذاشت و دست بر سینه عقب عقب خارج میشد.
🔹 آقای میلانی با دست اشاره کرد به او که برگرد! برگشت!
آقا دهانش را گذاشت کنار گوش مغازهدار و گفت: داستان #کربلا را شنیدهای؟ گفت: بله! گفت: میدانی #سیدالشهدا علیه السلام تشنه بود و تقاضای آب کرد و عمر سعد #آب را از او دریغ کرد؟گفت: بله آقا، شنیدهام. آقای میلانی فرمود: آن کار عمر سعد هم "بیانصافی" بود!
⛔️ #بیانصاف نباشیم...
🌼اللّٰھـُم عجِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌼
@Ashegh_Ahle_Beit
🍃عاقبت جاه طلبی🍃
⚫️عمر سعد، چگونه #عمرسعد شد؟!
بی شک یکی از عبرت آمیزترین، سرگذشتها در کربلا، سرگذشت عمر سعد است.
⚫️در واقع عمر سعد فقط یک شخص نیست، نماد و نمایندهی یک جریان و نوعی #تفکر است که اگر بر جامعهای حاکم شود، عمر سعدها در آن پرورش مییابند!
او از کودکی هم بازی امام حسین(ع) بوده است و از جایگاهش نزد خدا و رسول(ص) کاملا آگاه است!
اما، یک #آرزوی دیرینه دارد(یک نقطه ضعف)، دست یافتن به حکومت سرزمین ری!
ابن زیاد این را خوب میداند، بنابراین از همین راه وارد میشود:
حکم حکومت ری را آماده میکند، عمر سعد را فرامیخواند و حکم را به او میدهد اما شرط رسیدن به حکومت ری را رفتن به کربلا و رویارویی با فرزند پیامبر خدا(ص) قرار میدهد!
عمر سعد، مات و مبهوت از آرزویی که در یک قدمی دستیابی به آن است و شرطی که سرانجام آن....
یک شب مهلت می طلبد و تمام شب را با خود فکر می کند. هر بار تصمیم میگیرد، که از رویایی با امام حسین(ع) سرباز زند، تصور حکومت بر سرزمین خوش آب و هوا و پر نعمت ری مانع میشود...
(دو گانههایی که بارها درون هر کدام از ما شکل گرفته ، دوگانهی نفس و عقل)
و بالاخره تصمیم خود را میگیرد:
به کربلا میروم و کاری میکنم بین حسین و عبیدالله صلح ایجاد شود، تا نه حسین را کشته باشم و نه حکومت ری را از دست بدهم.
روز سوم محرم، در راس چهار هزار نفر، به کربلا میآید، در حالی که تصورش را هم نمیکند، چند روز دیگر دستش به خون پسر پیامبر آلوده شود....
⚫️امام(ع) در این چند روز، بارها با او سخن میگوید، تا بازگردد، اما عمر سعد بهانه میآورد...
در آخر امام به او میگوید: امید دارم که به فضل خدا از گندم عراق نخوری
و او با طعنه می گوید: اگر گندم آن به من نرسید به جوی آن راضی خواهم بود.
و باز میگردد...
⚫️تلاش های عمر سعد برای برقراری صلح نتیجه نمی دهد، نه امام، میپذیرد زیر بار ذلت بیعت با یزید برود و نه شمر میگذارد، عبیدالله پیشنهادهای عمر سعد برای صلح را بپذیرد و روز نهم محرم، با آمدن شمر، همه چیز تمام میشود.
شمر که میآید، همه میدانند که دیگر کار کربلا تمام است...
به عمر سعد می گوید، یا نبرد با حسین را آغاز کن و یا فرماندهی را به من بسپار و....
⚫️امان از #دنیاطلبی...
عمر سعد فرماندهی را از دست نمی دهد و فردای عاشورا، اولین کسی است که به سمت خیمههای حسینی تیر پرتاب میکند...
▪️به همه میگوید ، شاهد باشید که من اولین تیر را در کربلا پرتاب کردم!!!
#سیدالشهدا
#کربلا
#عطش
#محرم
#عبرت
#عاشورا
@Ashegh_Ahle_Beit
✨﷽✨
✅تاریخ را مطالعه کرده اید؟
✍به "زبیر بن عوام" میگفتند «سِیفُ الاسلام»! فقط زبیر در روز ضربه خوردن حضرت زهرا "سلام الله علیها"، دست بر قبضه شمشیرش برد. آیا میدانید چه گره هایے را در راه اسلام باز کرد؟ اما…
به "عبدالرحمن بن ملجم مرادے" مے گفتند شیعه امیرالمومنین، خودش به امیرالمومنین گفت حب و عشق تو، در خون و رگ من وجود دارد؟؟؟!!! اما…
"شمر بن ذے الجوشن" جانباز جنگ صفین بود و در این جنگ تا شهادت هم پیش رفت!!! اما…
هیچ مے دانستید وقتے در کربلا وارد گودال قتلگاه شد؛ زانوهایش را بسته بود؟
بدلیل اینکه آنقدر نماز شب خوانده بود، زانوانش پینه شترے بسته بودند.
آیا میدانستید "عمربن سعد" روز عاشورا نماز صبح را که تمام کرد، گفت: "قربة الے الله" و اولین تیر را به سوي خیام "سیدالشهدا" علیه السلام نشانه رفت؟
مے دانستید همه آنهایے که به کربلا آمدند، مسلمان بودند، نماز میخواندند و روزه مي گرفتند و سایر واجبات دینے را نیز انجام مے دادند؟؟؟!!!
همگے با نیت "قربة الے الله" آمدند براي کشتن " سیدالشهدا"...
"زهیر بن قین"عثمانے مسلک بود؛ اما… آمد براے یارے ابا عبداله الحسین! و حسینے شد.
وهب، مسیحے بود ولے در واپسین لحظات،حسینے شد
حر بن یزید ریاحے فرمانده لشگر یزید بود که راه بر حسین بست ولے به کجا رسید...
ملاک حال فعلے افراد است ولو قبلا امامزاده باشد
"شمربن ذے الجوشن"هم نماز شبش ترک نمیشد هم شیخ و سابقون جانباز امت بود اما… شد قاتل ابا عبدالله...
بصیرت که نداشته باشیم،
مے شویم:
«خَسِرَ الدُّنیا والآخرة»
✨اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا✨
کانال عاشق اهل بیت
@Ashegh_Ahle_Beit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 فرازی بی نظیر👌
از سوره مبارکه مریم علیه السلام
و معجزه حرف زدن حضرت عیسی علیه السلام
با مردم، همراه با برشی از فیلم مریم مقدس
با صدای ملکوتی استاد عبدالباسط
@Ashegh_Ahle_Beit
⭕️چطور #در_فضای_مجازی #شایعه را از واقعیت تشخیص دهیم؟
🔷 #شایعه_در_فضای_مجازی همه خصوصیات فضای واقعی را دارد با این ویژگی که #سرعت و تعداد انتشار آن بیشتر است. مخاطب و فرستنده نیز یکدیگر را نمی بینند و این به تقویت شایعه کمک می کند.
🔷پرسیدن این سوالات به کشف شایعه کمک می کند: #منبع_اصلی این پیام کجاست؟ واقعا #چه_کسی این حرف را زده؟ آیا فرد اعتبار کافی دارد؟ ذینفعان دخیل در این شایعه چه کسانی هستند و از این آب گل آلوده چه ماهی قرار است، بگیرند؟ چرا الان؟ چرا این حرف؟ و چرا این آدم این حرف را می زند؟
🔷 #شایعه، معمولا #یک_تلاش_جمعی برای تفسیر یک موقعیت مبهم، ولی جذاب است. مخاطب نیز به علت عدم دسترسی به اطلاعات دقیق به آن پناه می برند و آن را دهان به دهان نقل می کنند و گاه بر آن می افزایند. دو شرط #اهمیت و #ابهام قانون اصلی شایعه هستند.
🔺 #قانون درباره #شایعه_پراکنی در فضای مجازی حبس از ۹۱ روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا چهل میلیون ریال یا هر دو #مجازات را برای محکومان را در نظر گرفته است، پس شایعه پراکنی #قابل_تعقیب_کیفری است.
@Ashegh_Ahle_Beit
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد