🔔تلنگر
⁉️در برابر انتقاد،علوی هستیم یا اُمَوی❗️
1⃣سال ۴۰ هجری قمری:
✳️امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام:❣
((از اینکه سخن حقی به من بگویید یا توصیه به عدالت نمایید، خودداری نکنید زیرا من خود را برتر از آن نمیدانم که خطا نکنم و از اشتباه در کارها ایمن نیستم مگر آنکه خداوند مرا حفظ فرماید))
2⃣سال ۷۳ هجری قمری:
❌عبدالملک مروان(حاکم اموی):
((هر کسی که مرا به پرهیزگاری و تقوای الهی دعوت کند، گردنش را خواهم زد! همه شما را وادار به اطاعت و فرمانبرداری خواهم کرد. دردهای این اُمّت، فقط با شمشیر درمان میشود!))
📚نهج البلاغه ، خطبه ۲۱۶
📚تاریخ الخلفا سیوطی، صفحه ۲۱۹
📚تاریخ ابن کثیر، جلد ۹ ، صفحه ۶۴
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
🌹امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف:
🔹…کسی که امام خود را شناخت ، تحقق یا عدم تحقق حکومت ظاهری ائمه عليهم السلام ، موجب زیانی برای او نخواهد بود
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🔻فُضَیل بن یَسار، از حضرت صادق علیه السلام درباره آیه شریفه
"يَومَ نَدعوا كُلَّ اُناسٍ بِاِمامِهِم"(اسراء/۷۱)
"روزی که هر مردمی را با امامشان می خوانیم"
🔷پرسید، حضرت چنین فرمودند :
💠 يا فُضَيل ، اِعرِف اِمامَكَ . فَاِنَّكَ اِذا عَرَفتَ اِمامَكَ ، لَم يَضُرُّكَ تَقَدَّمَ هذا الاَمرِ اُو تَأخَّرَ ؛ وَ مَن عَرَفَ اِمامَهُ ثُمَّ ماتَ قَبلَ أن يَقومَ صاحِبُ هذا الاَمرِ ، كانَ بِمَنزِلَةِ مَن كانَ قاعِداً في عَسكَرِهِ . لا ، بَل بِمَنزِلَةِ مَن قَعَدَ تَحتَ لِوائِهِ .
🔹 ای فضیل ! امام خود را بشناس ؛
زیرا اگر معرفت امام خود را داشته باشی ، جلو افتادن یا به تأخیر افتادن این امر (حکومت ظاهری ائمه حق) زیانی به تو نمی زند و کسی که امام خود را بشناسد ، سپس (با معرفت) از دنیا برود قبل از آنکه صاحب این امر قیام نماید ،
همچون کسی است که در لشکر آن حضرت بوده باشد ؛
نه ! بلکه (بالاتر) مانند کسی است که زیر پرچم ایشان (در میدان جنگ) نشسته باشد .
📚اصول کافی،کتاب الحجه،باب أنه من عرف امامه،ح۲
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
💢 این مژده به کسانی که آرزوی درک زمان قیام و ظهور امامشان را دارند ،
بزرگترین مژده و بالاترین نوید است و آنها را بیش از پیش نسبت به اهمیت معرفت امام عصر عجل الله فرجه و التزام به آثار و نشانه های آن معتقد می سازد .
🌤الّلهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج الساعة
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
✳️حکمت ۵۵ نهج البلاغه ؛ اقسام بردبارى (اخلاقى)
الصَّبْرُ صَبْرَانِ: صَبْرٌ عَلَى مَا تَکْرَهُ، وَصَبْرٌ عَمَّا تُحِبُّ.
امام(علیه السلام) مى فرماید: صبر بر دو قسم است صبر در برابر انجام کار خوبى که دوست ندارى و صبر بر ترک کار بدى که دوست دارى.
🌴شرح و تفسیر
دو شاخه مهم صبر امام در این گفتار حکیمانه، صبر و شکیبایى را بر دو گونه تقسیم مى کند. مى فرماید: «صبر بر دو قسم است صبر در برابر انجام کار خوبى که دوست ندارى و صبر بر ترک کار بدى که دوست دارى»; (الصَّبْرُ صَبْرَانِ: صَبْرٌ عَلَى مَا تَکْرَهُ، وَصَبْرٌ عَمَّا تُحِبُّ). در واقع نوع اول اشاره به صبر در برابر مشکلات عبادت است و نوع دوم اشاره به شکیبایى در مقابل ترک معصیت و آنچه بعضى از شارحان گفته اند: نوع اول از نوع دوم سخت تر است، گفتار صحیحى به نظر نمى رسد، زیرا موارد، کاملاً مختلف است; گاه مورد اول مهم تر است و گاه مورد دوم تا اطاعت چه اطاعتى باشد و معصیت چه معصیتى. نیز آنچه بعضى دیگر از آنان گفته اند که صبر در این دو مورد از دو مقوله و دو ماهیت است آن هم به نظر درست نمى آید، زیرا صبر به معناى کف نفس و خویشتن دارى و مقاومت در برابر مشکلات است; گاه مشکل انجام طاعتى است و گاه مشکل ترک معصیتى. بر این پایه پیمودن راه حق و رسیدن به مقام قرب پروردگار و حتى رسیدن به اهداف و مقامات مادى در دنیا راه صاف و هموارى نیست. در این راه سنگلاخ ها، گردنه هاى صعب العبور، پرتگاه ها و حیوانات درنده و دزدان خطرناک وجود دارد. اگر صبر و مقاومت انسان کم باشد، با برخورد به این موانع از راه مى ماند و به مقصد نمى رسد. به همین دلیل صبر و استقامت مهم ترین وسیله پیروزى انسان در دنیا و آخرت است، از این رو قرآن مجید مى فرماید: «(إِنَّ الَّذینَ قَالُوا رَبُّنَا اللّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلائِکَةُ أَلاّ تَخافُوا وَلا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتی کُنْتُمْ تُوعَدُونَ); به یقین کسانى که گفتند: پروردگار ما خداى یگانه است سپس استقامت ورزیدند فرشتگان بر آنان نازل مى شوند و مى گویند: نترسید و غمگین مباشید و بشارت باد بر شما به آن بهشتى که به شما وعده داده شده است». بنابراین نزول و حمایت فرشتگان از مؤمنان در درجه اول مشروط به صبر و استقامت است و در جاى دیگر، قرآن مجید مى گوید: «فرشتگان بر بهشتیان از هر درى وارد مى شوند به آنها به خاطر صبر و استقامتشان درود مى گویند. چه نیکو است سرانجام آن سراى جاویدان; (وَالْمَلائِکَةُ یَدْخُلُونَ عَلَیْهِمْ مِنْ کُلِّ باب * سَلامٌ عَلَیْکُمْ بِما صَبَرْتُمْ فَنِعْمَ عُقْبَى الدّارِ).
📚تفسير حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی
#حکمت شماره ۵۵ 🌴
همراه با #نهج_البلاغه 🌴🌱🌳🎍
🌺🍀🌸🍀🌼🍀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
1_70150596.mp3
14.57M
✨کار برای خدا
✨کسان دیگری بودند ومفاتیح های بهتری از مرحوم شیخ عباس قمی،نوشتند و چاپ کردند،ولی چرا اثر آنها مانند مفاتیح الجنان شیخ عباس ماندگارنشد✨🌱
🎙 صوت سخنرانی آیت الله حسین گنجی اشتهاردی.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍