امروز در آهنگ صبح
شعـرے باید گفت
پر از طلوع
قصہ اے باید گفت
پر از امید
و ترانہ باید خواند
پر از مهربانی...
تا اسباب حال خوب دل هم شویم...
#صبح_بخیر
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلواي_لبناني
مواد لازم
شعريه يا رشته عربي ٢ بسته
كره ١٠٠ گرم
گردو خرد شده ١ پيمانه
شير عسلي يك قوطي
پودر هل ١/٢ ق چ
شير ٢/٣ پيمانه
پودر پسته يا خلال پسته براي تزيين به ميزان لازم
طرز تهيه
ابتدا رشته هاي شعريه را كامل خرد كرده روي حرارت ملايم با كره تفت داده در حدي كه رنگش عوض نشه زياد ولي خوب تفت بخوره تا بوي خامي اش برود بعد گردو را اضافه كرده باز كمي تفت داده بعد شير عسلي و پودر هل را اضافه كرده
بعد شير را هم اضافه كرده هم زده يك دقيقه بعد از روي حرارت برداشته داخل قالب هاي كوچك كه چرب كرديم ريخته خنك كه شد بر مي گردانيم و رويش را پسته مي ريزيم.من داخل جا تخم مرغي ريختم.
مي شه داخل سيني پهن كر و بعد برش زد در ضمن اگر شير را حذف كنيد حالت ترد و خشك دارد ولي با شير نرم مي شه.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_فاصولیه
مواد لازم:
پیاز درشت:۲عدد
مرغ:۴تکه
نمک ،فلفل، زرچوبه، پودر زنجبیل،پودر
عصاره مرغ:۱عدد ( من نداشتم نزدم)
رب گوجه:۲ ق غ
لوبیا سفید:۱لیوان
زعفران دم کرده:نصف لیوان
ابتدا 2تا پیاز نسبتا درشت رو خرد کردم و تفت دادم و تیکه های مرغ رو اضافه کردم ( هم از مرغ میشه استفاده کرد و گوشت) نمک، فلفل، زردچوبه، پودر زنجبیل و کمی پودر سیر به مرغ اضافه کردم. 3 لیوان آب و یه عصاره مرغ اضافه کردم. 2 قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کردم و گذاشتم بپزه. 1 لیوان لوبیا سفید رو از شب قبل خیس کردم و گذاشتم بپزه وقتی پخت به مرغ اضافه کردم نصف لیوان زعفرون دم کرده رو به خورش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته.
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
همراه ما باشید💞
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کراکت_سوسیس
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
کره ۲۰ گرم
سوسیس ۱۵۰ گرم
پودر سوخاری تند یا ساده به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان دلخواه
تخم مرغ ۱ عدد
✍اول سیب زمینی را پوست کندم درشت خرد کردم و با ۱ لیوان اب و کره و کمی نمک گذاشتم خوب بپزه بعد به همراه سوسیس یک بار از چرخ گوشت رد کردم (اگه چرخ گوشت نداشتید میتونید هر دو رو رنده ریز بزنید) به خمیر اماده نمک و فلفل زدم و کمی ورز دادم از خمیر گلولهای ۲۶ گرمی جدا کردم (اگه ترازو نداشتید به اندازه کمی کوچکتر از سوسیس کوکتل جدا کنید) خمیر را به صورت بیضی با دست شکل دادم و اطرافش رو با تخم مرغی که یکم با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد پوشوندم و بعد داخل پودر سوخاری زدم حدودا نیم ساعت تو یخچال استراحت دادم و داخل قابلمه کوچکی رو تا نصف روغن ریختم وقتی که خوب داغ شد سرخش کردم وبا هر مدل سسی که دوست دارید میتونی میل کنید سس چیلی یا سس سفید یا سس گوجه خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#نان شکلاتی #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان شکلاتی 🍫🍩🍫
موادلازم:
شیر ولرم نصف لیوان
خمیر مایه یک ق .غ
شکر چهار ق .غ
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع پنج ق .غ
نمک یک پنس
وانیل نوک ق چ
پودرکاکائو ۳ ق غ .
نوتلا یا شکلات چیپسی به میزان لازم
آرد حدودا دو پیمانه ( بستگی به نوع وجنس آردتون داره )
ابتدا شیرولرم رو با یک قاشق شکر مخلوط میکنیم و یک قاشق مایه خمیر رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم به مدت ده تا پانزده دقیقه در جای گرم تا عمل بیاد
در ظرفی تخم مرغ، وانیل ،نمک ،سه قاشق شکر باقیمانده وروغن مایع رو کمی با چنگال یا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشن
خمیر مایه عمل اومده رو هم اضافه میکنیم وآرد وپودر کاکائو الک شده رو هم کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد بعد ده دقیقه حسابی ورزش بدید(ورز اصولی).خمیر رو توی ظرف گودی که چربش کردیم میزاریم وروش و سلفون یا نایلون میکشیم وروش یه پارچه ی تمیز میندازیم و به مدت دو ساعت تو یه جای نسبتاً گرم استراحت میدیم .
بعد از اینکه خمیر پف کرد وحجمش دو برابر شد پف خمیر رو میگیریم وبه هشت قسمت تقسیم میکنیم ، هر قسمت رو باز میکنیم بشکل مستطیل یا بیضی داخلش نوتلا میزنیم یا شکلات چیپسی میرزیم ومیبندیمش بعد با یه چاقوی آردی خمیر رو از طول برش میدیم ودور هم می پیچیم وسر وتهش رو بهم وصل میکنیم و توی سینی فری که کاغذ روغنی انداختیم قرار میدیم و روش رو میپوشونیم و دوباره نیم ساعت استراحت میدیم بعد به مدت حدوداً بیست دقیقه درفربا دمای صدو هشتاد قرار میدیم حتماً حتماً چک کنید چون دمای فرها متفاوته و زیر نونها زود میسوزه (یک کاسه آب گرم هم داخل فر میزازیم) .
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفنجی
تخم مرغ ٨ عدد/ ارد ٢٠٠گرم/ شکر ٢٠٠ گرم /بکینگ پودر ١ ق چ/ اب جوش ٤ ق س/ وانیل ١/٤ ق چ
طرز تهیه:
زرده و سفيده روجدا کنین،سفیده روخوب بزنید تا حالت فومی بگیره زرده و شکر و وانیل روبا همزن برقى بزنید و آب جوش رو اضافه كنيدودر حدى بزنيد تا حجم پیدا کنه وكرمى و کشدار بشه حالا سفیده هارو کم کم به مواد اضافه کنین و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنیدبعد آرد و بكينگ پودر رو كه از قبل سه بار الك كردين به مواد اضافه كنيد و به صورت دورانى مخلوطكنيد
قالب مناسب برای این مقدار مواد ،سایز ٢٥هست كه از قبل كفِش رو كاغذ روغنى انداختين ديواره ها رو چرب نكنيد و در فر از قبل گرم شده با ۱۸۰درجه.
دوستان تو قابلمه هم میتونین درست کنین قبلا دستورش رو تو کانال یا تو پیجم گذاشتم😍
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
همراه ما باشید💞
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_قیفی
موادلازم
شیر ۱/۲ فنجان
آب ۱/۲ فنجان
روغن ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱/۴ فنجان
تخم مرغ زده ۱ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
مخمر فوری ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد نان به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.
✍طرزتهیه:
مخمر فوری را با شکر مخلوط کرده و در آب ولرم می ریزیم و مدت ۱۰ دقیقه در محل تاریکی قرار داده تا عمل بیاد.
شیر ولرم را با روغن و مخمر فعال شده مخلوط می کنیم سپس آرد و نمک را که الک کردیم به مواد اضافه می کنیم .
و آرد را به اندازه ای اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد.
روی خمیر را می پوشانیم و به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا خمیر دو برابر شود.
شما می توانید از خمیری که همیشه برای پیتزا درست می کنید هم استفاده کنید .
حالا از قالبهای قیفی شکل استفاده کرده و خمیر را دور آن بپیچید .
در فر قرار داده تا بپزد و سپس مواد دلخواهی که برای پیتزا دوست دارید داخل قیف ها بریزید و برای مدت کوتاهی در فر قرار دهید.
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
همراه ما باشید💞
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_لوبیا
خوب طرز تهیه این خوراک گوشتو لوبیام اینه که اول از همه باید یدونه پیاز خورد شده رو با یکم روغن تفت بدین تا نرم بشه و بعدش بهش یه قاشق مربا خوری سیر رنده شده و یه قاشق مرباخوری پودر پاپریکا اضافه کنین و باز تفت بدین تا بوی سیر بلند بشه حالا دویست گرم گوشت چرخ کرده بریزین توی مخلوط پیازو خوب تفت بدین تا گوشت بپزه بعدش یه قاشق رب گوجه و فلفل بزنین و ربم تفت بدین تا بپزه و از خامی دربیاد بعد نوبت دو تا گوجه خورد کرده و یه فلفل دلمه ای خورد کرده اس اینارم اضافه کنین و باز تفت بدین تا گوجه آب بندازه و فلفلم یکم نرم بشه آخرشم دو پیمونه کنسرو لوبیا چیتی یا لوبیایی طعم داری که خودتون پختین اضافه کنینو یه پیمونه آب گوشت هم بریزین (من از آب و قص طعم دهنده گوشت استفاده کردم) در قابلمه رو ببندین بذارین یه بیست دقیقه ای با هم بپزن تا مزه ها به خورد هم بره و تنگ آب بشه. همین دیگه خوراکتون حاضره و به نظرم با یکم گشنیز خورد کرده و ماست عاااالی میشه.
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
همراه ما باشید💞
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#کیک_سیب_با_رویه_مرنگ #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_سیب_با_رویه_مرنگ
مواد لازم:👇👇👇👇 کره ۱۱۰ گرم (در دمای اتاق)
شکر ۳/۴ پیمانه (۱۵۰ گرم)(من کمتر زدم)
تخم مرغ ۴ عدد
خامه ترش یا ماست غلیظ ۱/۴ پیمانه یا ۶۰ گرم (بدون نمک)
وانیل کمی
بیکینگ پودر یک و نیم ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
آرد ۲۵۰ گرم
شیر نصف پیمانه
سیب متوسط ۲ الی ۳ عدد
آب ۱/۲ لیمو
دارچین
۳ الی ۴ قاشق شکربرای مخلوط کردن با برشهای سیب
شکر برای مرنگ ۳/۴ پیمانه (۱۵۰ گرم)(من کمتر زدم) .
.
دستور تهیه:
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده قالب فر کمربندی به ابعاد حدود ۲۵-۲۰ سانتی را کاغذ روغنی میندازیم.
سیب ها را پوست میکنیم نازک برش میزنیم. آب لیمو رو روی سیبها میریزیم ، دارچین و ۳الی ۴قاشق شکر هم روی سیبها میپاشیم ترکیب میکنیم و کنار میزاریم.
آرد، نمک و بیکینگ پودر رو الک میکنیم و کنار میزاریم.
زرده و سفیده تخم مرغامونو جدا میکنیم و سفیده هاشو میزاریم کنار برا مرنگ کره و شکر را با همزن حدود ۵ دقیقه میزنیم تا سبک و پفکی بشه ، زرده ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و هر کدومو یکی دو دقبقه میزنیم ، شیر و وانیل رو هم اضافه میکنیم همینطور خامه ترش یا ماست غلیظمونو . هم میزنیم تا کاملا ترکیب بشن ترکیب آرد را به تدریج اضافه کرده آرام و دورانی هم میزنیم تا یکدست بشه .مایه کیکمونو کف قالب میریزیم سطحشو صاف میکنیم و سیب هامونو روش میچینیم و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار میدیم ؛ کیک وقتی پخت درش میاریم میزاریم یکم خنک بشه .
تو این فاصله برای تهیه مرنگ سفیده ها را میزنیم. شکر را به تدریج اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا کاملا پفکی ، سفید و سفت بشه جوری که ظرفو برمیگردونیم نریزه.
حالا مرنگو روی سطح کیک پخش میکنیم و شکل میدیم و به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه تو فر میزاریم تا بپزه
حواستون باشه مرنگ نسوزه اگه خواستید بیشنر مرنگتون طلایی بشه چند دقیقه گریل رو روشن کنید ولی حواستون باشه نسوزه
کیکو از فر دربیارید دورشو آزاد کنید و از قالب دربیارید و میزاریم سرد بشه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛