#تارتلت_مرغ🥮
پیاز رو تفت دادم تکه های مرغ رو اضافه کردم ،قارچ وفلفل دلمه ای و جعفری خورد شده رو تفت دادم،
اورگانو،فلفل سیاه ،زردچوبه ونمک اضافه کردم ،خمیر یوفکارو مربعی برش دادم روی هر لایه ترکیب ،شیر ،روغن مایع و زرده تخم مرغی رو که مخلوط کرده بودم مالیدم ،
سه لایه ش رو چیدم داخل قالب کاپ کیک داخلش از مواد سرخ شده ریختم روش پنیر پیتزا و یک ربع گذاشتم داخل فر 180 درجه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_پیتزا🍕🥧
آرد 3/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شیر 3/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
پنیر پیتزا رنده شده 1 پیمانه
سوسیس سرخ شده 3/4 پیمانه
فلفل دلمه خرد شده 1/2 پیمانه
پودر سیر و آویشن از هرکدام 1/2 قاشق چای خوری
سس کچاپ 1/2 پیمانه
🍕طرز تهیه:
یک قالب مافین را خیلی خوب چرب کنید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
آرد و بیکینگ پوددر و نمک و ادویه ها را داخل کاسه ای الک کنید بعد تخم مرغ و شیر را اضافه کنید و با یک همزن دستی خوب مخلوط کنید.
پنیر رنده شده و فلفل دلمه ای و سوسیس ها را اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن ده دقیقه استراحت بدهید. مواد مافین را بین قالب ها تقسیم کنید طوری که سر قالب ها خالی باشد و جا برای پف کردن داشته باشد.
قالب را به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که مافین ها پخته شوند و روی آنها طلایی شود داخل فر قرار دهید. با سس کچاپ نوش جان کنید.
نکته : از قالب مافین نچسب استفاده کنید و خوب قالب رو چرب کنید اگه بازهم میترسید بچسبه کاغد مخصوص داخل قالبها بزارید. نوش جان.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لوبیا_چشم_بلبلی_پلو_با_گوشت_قلقلی 😍
برای دوپیمانه برنج یک پیمانه از قبل لوبیا چشم بلبلی پخته و کنار میزاریم برنج رو به مرحله آبکش رسونده و لوبیا لا به لای برنج می ریزیم بعد دم میزنیم 😊برای درست کردن گوشت قلقلی اول یک عدد پیاز رنده شده رو آبش گرفته و با گوشت چرخ کرده ورز می دهیم و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و ورز میدیم و قلقلی کرده داخل روغن سرخ میکنیم من بعد از سرخ شدن قلقلی کمی پوره گوجه بهش اضافه کردم 😊
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خرید های قبل از ما😁
سوءتفاهم بود😂😂😂
انواع مانتو های خنک بهاری 😋😋
انواع لباس مجلسی😍😍
همه چی مفت 😱😱
باور نداری بیا ببین👇
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
#مرغ_سوخارى_رستورانى 🍗 😋
🔸دوتا قاشق پودر سیر با دوقاشق پودر پاپریکا ویه قاشق چایی خوری بکینگ پودر ودوعدد تخم مرغ و یه لیوان آب مخلوط میکنیم یه مقدار ارد میزنیم غلطتش مثل ماست بشه بعد تو یه طرف دیگه ارد و میزاریم
مرغارو غلط میدیم تو ارد بعد غلط تو مایه تخم مرغ و دوباره میزاریم تو آرد وبعد سرخ میکنیم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما سفره آرایی وتزئینات👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زولبیا_رنگی😍🌈
برای رنگی شدنشون داخل خمیریکی پودرکاکائوودیگری پودرلبوریختم(میتونید شربت آلبالو بزنید👌 ) داخل شهدشون هم زعفران نزدم وبه جای شهدزعفرونی شهدقرمزوکاکائویی درست کردم که رنگشون کاملا پررنگ بشه😊
نشاسته گل یا گندم 500گرم
ماست 500گرم ،ماست شل وابکی نباشه وترش باشه بهتره،
اردسفید3ق غ سرصاف
خامه صبحانه 100گرم
جوش شیرین نصف ق چ
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرزتهیه👇👇
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوای_هویج 🥕
-هویج 500 گرم
-شیر 1 لیوان
-شکر 1 لیوان
-آرد 1 لیوان
-روغن نصف لیوان
-کره 50 گرم
-گلاب نصف لیوان
-پودر هل یا عرق هل به میزان دلخواه
-زعفران دم کرده به میزان دلخواه
* ابتدا هویج را خرد کرده و با شیر میگذاریم بپزد تا شیر کامل تمام شود و به خرد هویجهای پخته برود سپس هویج را بوسیله گوشکوب برقی یا میکسر پوره میکنیم و کمی تفت میدهیم تا آبش کشیده شود، در ظرفی جدا شکر و گلاب را میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود سپس پودر هل و زعفران را اضافه میکنیم و شربت آماده شده را با پوره هویج مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم. در یک ظرف آرد سه بار الک شده را به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم تا خامیش از بین برود ولی رنگش تغییر نکند سپس روغن و کره را اضافه میکنیم و مجدد 5 دقیقه تفت میدهیم بعد ترکیب پوره و شربت را کم کم به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به روغن بیفتد و همه حلوا منسجم شود بطوریکه حرکت گهواره را بتوانیم انجام بدهیم😋😍
پانوشت:
1- برای پخت هویج بجای شیر میتونید از آب استفاده کنید ولی مسلما با شیر خوشمزه تره🥛
2-زعفران هم میتونید حذف کنید ولی اگه باشه بهتره👌🏼
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_موس_بیسکویت🍮
خامه صبحانه.....200 گرم
پنیر ماسکارپونه.....200 گرم
شکر.....نصف پیمانه
شیر......2 پیمانه
آب.....1/4 پیمانه
بیسکویت پتی بور.......8 عدد
پودر ژلاتین......2قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
اب سرد داخل ظرفی بریزد.پودر ژلاتین اضافه کنید روی بخار کتری بزارید تا با بخار کتری صاف و یکدست شود.
شیر روی حرارت بزارید شکر اضافه کنید.احتیاج به جوشیدن شیر نیست.
یکم از مواد به خامه و پنیر اضافه کنید تا یکدست بشه.بعد خامه وپنیر به بقیه مواد اضافه کنید.ژلاتین بن ماری را به مواد اضافه کنید.مواد داخل میکسر بریزد بیسکویت اضافه کنید و خوب میکس کنید.مواد داخل قالب چرب شده بریزد.حدود 4،5 ساعت داخل یخچال بزارید تا سفت بشه.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بيف_استراگانف 🍲 😋
▫️فیله گوساله 200 گرم
▫️خامه 200 گرم
▫️کره 100 گرم
▫️سیب زمینی2 عدد
▫️قارچ 200 گرم
🔸سیب زمینی رو رشته ای خرد کنین و تو آب سرد بذارین و بعد از نیم ساعت آبکش کنین و رو یه پارچه تمیز خشک کنین و با کمی نمک و زردچوبه سرخ کنین
گوشت فیله ی گوساله رو به صورت تیکه های باریک دو سانتی برش بزنین ،پیاز رو خلالی خرد کنین و توی کره تفت بدین و فیله ها رو اضافه کنین کمی زردچوبه و نمک و فلفل ویک لیوان آب اضافه کنین و بذارین گوشت خوب بپزه با حرارت کم. کمی از آب گوشت رو بردارین و قارچ های خرد شده رو توش تفت بدین و خامه بزنین.گوشت رو به این مخلوط اضافه کنین و بذارین مزه ها به خورد هم برن.. در نهایت سرو و نوش جان
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👸هنرهای خانوم
#شیرینی_نارگیلی 🥥🥯 😋
▫️پودرنارگیل چرب 100 گرم
▫️شکر دانه ریز 180 گرم
▫️سفیده تخم مرغ 100 گرم
▫️روغن مایع 80 گرم
▫️آبلیمو 1 ق چ
🔸پودر نارگیل و شکر و سفیده تخم مرغ را باهم مخلوط کرده با دستگاه مخلوط کن
خوب هم میزنیم تا مواد خوب فیکس بشه مواد رو داخل تابه روی حرارت متوسط میزاریم و مرتب هم میزنیم که به این عمل داغ زدن میگن و بسیار مهمه نیمی از روغن مایع رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم مواد باید به دمای 70 تا 80 درجه برسه اگر دماسنج ندارین
وقتی مواد داغ شد جوری که دست نتونه گرماشو تحمل کنه داغ زدن کافیه
مواد رو از روی حرارت برمیداریم و مابقی روغن و آبلیمو رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط کرده و اجازه میدیم مواد در دمای محیط کاملا خنک بشه تو این مرحله اگر مواد خیلی سفت بود باید با کمی سفیده مجاز کنین و اگر شل بود با پودر نارگیل!
مواد را با ماسوره ساده با فاصله پایپ میکنیم و تو فر از قبل گرم شده 160 درجه به مدت 20 دقیقه میزاریم تا بپزه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👸هنرهای خانوم
#ایده
عدسی اگر با لیمو ترش مصرف شود، می تواند مغز را فعال و برای یادگیری آماده کند.
از این رو توصیه می شود حداقل هفته ای یک بار عدسی مصرف کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👸هنرهای خانوم