eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
✅مینی پیتزای فوری با نان تست😋 ✍ مواد لازم : ذرت ،هویج خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده ، سوسیس ، و چهار تا نان تست 🥣 طرز تهیه: سینی فر رو کاغذ روغنی بزارید و نان تست ها رو تو سینی فر بزارید و روی نان ها رو سس کچاب بریزید حالا باید مواد دلخواهتون که آماده کردید رو روش بریزید ذرت و هویج فلفل دلمه ای ، سوسیس و پنیر پیتزای رنده شده پیتزا هارو تو فری که از قبلبا دمای دویست گرم کردیم به مدت ده دقیقه میزاریم تا آماده شه خب پیتزای ما آمادست... به همین راحتی... فقط حواستون باشه که بیشتر تو فر نمونه چون باعث میشه نونش خشک بشه! مواد روی نان تست سلیقه ایه و هر جوری که دوست دارید میتونید تغییر بدید. امیدوارم امتحان کنید و مورد پسندتون
شیر سرد :1 لیوان نشاسته گل :2 ق غ شیره انگور 2 تا 3 ق غ گلاب 1 ق غ زعفران دم کرده دلخواه شیر و نشاسته گل رو با هم مخلوط کنین روی حرارت کم شیره را اضافه و مدام روی حرارت ملایم هم بزنین مواظب باشین که ته نگیره اواخر پخت یه کم گلاب اضافه کنین داخل ظرف بریزین و بزارین یخچال تا سفت بشه بعد هم تزیین کنین نوش جان 💝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
لگیمات پنیری باشعریه برای خمیر (آرد...........1/5پ شیرخشک....1/5ق غ شکر.........1/5ق غ مایه خمیر فوری.....نصف ق غ روغن مایع.....2ق غ ماست..........1/4پ آب ولرم......نصف پ بکین پودر. ...نصف ق چ نمک.........یک پنس وانیل.......1/4ق چ) مواد میانی وروی لگیمات (پنیر مثلثی ......10تا12 عدد شیر پاستوریزه ....1/4پ شعریه پاکستانی. ....1/4بسته) روغن سرخ کردنی وشربت بار یا شیرعسلی همه موادخمیربه جز آب راباهم مخلوط کرده وآب راکم کم اضافه میکنیم تا خمیر مناسبی به دست اید که خیلی سفت نباشد وچسبندگی هم نداشته باشد ممکنه همه آب استفاده نشه.روی خمیر راپوشانده ویک ساعت استراحت میدهیم. پف خمیر را بادست خوابانده وگلوله هایی به اندازه فندق درشت برداشته نصف یا کمتراز یک مثلث پنیری را داخل خمیر گذاشته می بندیم وبادست گرد میکنیم.ودرشیر وبعد شعریه که ریز خرد کرده ایم میغلتانیم ودر روغن فراوان وداغ باحرارت ملایم سرخ میکنیم وروی دستمال گذاشته تا روغن اضافه انها جذب شود.وبعد روی آنها شربت یا شیر عسلی میریزیم نوش جان 💝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
قارچ میگو گوجه فرنگی سیر ریحان خرد شده آب لیمو نمک و فلفل روغن زیتون طبیعی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡
✅مینی پیتزای فوری با نان تست😋 ✍ مواد لازم : ذرت ،هویج خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده ، سوسیس ، و چهار تا نان تست 🥣 طرز تهیه: سینی فر رو کاغذ روغنی بزارید و نان تست ها رو تو سینی فر بزارید و روی نان ها رو سس کچاب بریزید حالا باید مواد دلخواهتون که آماده کردید رو روش بریزید ذرت و هویج فلفل دلمه ای ، سوسیس و پنیر پیتزای رنده شده پیتزا هارو تو فری که از قبلبا دمای دویست گرم کردیم به مدت ده دقیقه میزاریم تا آماده شه خب پیتزای ما آمادست... به همین راحتی... فقط حواستون باشه که بیشتر تو فر نمونه چون باعث میشه نونش خشک بشه! مواد روی نان تست سلیقه ایه و هر جوری که دوست دارید میتونید تغییر بدید. امیدوارم امتحان کنید و مورد پسندتون
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجونو يه برش روش ميزنم تو اب نمك نيم ساعت ميخابونيم بعد با روغن كم درشو ميذاريم يه ذره نرم شده درشو ور دارين همه ورشو سرخ كنين اينجوري روغن خيلييييي كم ميبره حالا مواد داخلش :من سبزي معطر سرخ شده فريز داشتم اگه ندارين هر چي معطر دوس دارين ريزه ريز خورد و سرخ كنين اول پياز زردچوبه سير سبزي سرخ شده گردو رب گوجه رب انار ملس يه كم اب نارنج نمك فلفل سياه يه تفت كوچيك و مواد حاضره شيكم بادمجونا رو پر ميكنيم كف ماهيتابه گوجه روش مواد شكم پر بعد بادمجونا درشو ميذاريم يه ساعت بعد حاضره حالا با نون ميزنين يا برنج اون ديگه با خودتونه من با برنج جان خوردم نوش جان 💝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
▫️آب 2 پیمانه ▫️نشاسته گل 2 ق غ ▫️شکر 1/3 لیوان ▫️گلاب 1/4 لیوان ▫️زعفران به میزان لازم ابتدا آب رو بزارید جوش بیاد . نشاسته رو در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان بشه بعد کم کم و در حال همزدن به آب جوش اضافه کنید . چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاد و یک دقیقه بجوشه حالا شکر و زعفران رو اضافه کنید ترجیحا زعفران را هم قبل از آن در یکی دو قاشق آب حل کنید هم بزنید تا باز به جوش بیاد و شکر حل شود . در مرحله آخر گلاب رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید2 دقیقه ای کنار بگذارید بعد ماقوت رو در ظرف سرو بریزید . اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید وقتی سرد شد به مدت دو ساعت در یخچال نگه دارید نوش جان 💝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
🍗 😋 🔸براي مواد مياني از مرغ پخته شده ، فلفل دلمه ايي قرمز خورد شده ،جعفري خورد شده ،پنير خامه ايي ،سماق ،فلفل سياه ،نمك يك لايه تست ميذاريم بعد مواد رو وسط ميذاريم و لايه دوم تست رو ميذاريم و به وسيله ي كاتر دايره ايي برش ميزنيم و چوب بستني را فرو ميكنيم وسط توست ها و ابتدا در تخم مرغ زده شده با پودر سير و بعد در پودر سوخاري ميغلطونيم و در روغن با حرارت متوسط سرخ ميكنيم اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
. مواد لازم: فیله مرغ: ۱.۵ کیلوگرم سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری ماست: ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۳ عدد روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم طرز تهیه: فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. فیله ها را از یخچال درآورده و با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای چند ساعت (حداقل ۵-۴ ساعت) داخل یخچال میزاریم. بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید. نوش جان 😄😍 نکات: زعفران دمکرده را همان ابتدا به فیله ها اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران‌ بخاطر پیاز و بقیه مواد از بین نره. روغن مایع را بعد زعفران اضافه کنید تا روی فیله ها را کاور کنه و چرا که آبلیمو و نمک موقعه استراحت در یخچال، بافت فیله ها رو سفت می کنه. با توجه به ذائقه همراه با پیاز، فلفل دلمه ای هم می توانید اضافه کنید. برای انواع جوجه کباب؛ مثل بال کباب، جوجه با استخوان و یا قسمت های دیگه مرغ می توانید از این مواد استفاده کنید. بهتره فیله ها را از شب قبل با مواد مزه دار کنید و داخل یخچال قرار دهید. در صورت استفاده از آب لیموترش تازه، طعم جوجه رو بهتر
آرد 2 پیمانه شکر 2/5 پیمانه شیر 3 پیمانه آب 1/5 پیمانه روغن 1 پیمانه کره 50 گرم زعفران دم كرده 3 ق س گلاب 1/2 استكان ابتدا آرد را تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس روغن را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ آرد عوض شود. همزمان شیر و آب و زعفران و گلاب و شكر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت گذاشته تا شیر داغ شده و شکر حل بشود. سپس شیره را به آرد سرخ شده اضافه میکنیم و در اخر كره را اضافه می کنیم. رنگ حلوای شیر باید طلایی باشد. بعد از اضافه كردن شربت شير به ارد، انرا روي حرارت كم و در يك جهت هم ميزنيم تا جايی كه رد قاشق روی حلوا بيافتدو حلوا از ظرف جمع شود. سپس از روی حرارت برداشته و داخل قیف ریخته و روی نان های تارت شکوفه می زنیم نوش جان 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣