#نان_خوشمزه 🥯 😋
▫️یک عدد سفیده تخم مرغ
▫️یک پیمانه روغن مایع من روغن زیتون استفاده کردم
▫️شیر گرم یک پیمانه
▫️خمیر مایه یک ق غذا خوری
▫️شکر یک ق
▫️نمک یک ق
🔸من برای شیر زرد چوبه ریختم تا رنگ نونم طلایی بشه
آرد به اندازه ای که خمیر نرم باشه و به دست نچسبه
یک ساعت خمیر رو استراحت می دیم
بعد یک ساعت هر فرمی دوست داشتین به خمیر می دیم و با زرده تخم مرغ رو مال می کنیم در فر گرم 180 درجه تا وقتی روی نان طلایی بشه می پزید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_پرتقالى 🍊 😋
🔸تکه های مرغ رو به مدت سه چهار ساعت داخل آب پرتقال، نمک، پودر زنجبیل،پودر پیاز،کمی پودر سیر و پاپریکا،یک لیوان زعفران دم کرده،پیاز حلقه ای بذارید،سیب زمینی رو با پوست شسته و به مواد اضافه کنید و در اخر روغن زیتون و در فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 2 ساعت
♦️نکته: اواسط پخت مرغ هارو زیر و رو کنید و با قلم روی مرغ هارو با روغن داخل ظرف رومال کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رشد_گیاه
#کود 3 بیست کاملترین کود برای گیاهان آپارتمانی هستش گیاهان مواد مغذی خودشون رو از خاک تهیه میکنن برای رشد .پس باید هر 15 روز خاک رو با کود گیاهی یا شیمیایی تقویت کنید تا گلهاتون رشد خوبی داشته باشه .این کود برای رشد رویشی گیاه عالی هستش
♦️طریق مصرف
هر دو گرم در یک لیتر اب حل کنید و گیاه رو آبیاری کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بستنى رژيمى🍦
1 عدد موز بزرگ رسيده 1 ق غ پودر كاكائو كمى بيشتر از نصف فنجان شير 2 تكه شكلات تلخ
ابتدا شكلات تلخ رو به تكه هاى ريز خرد كنيد موز يخ زده و پودر كاكائو و شير رو با همزن ميكس كنيد شكلات خرد شده رو بهش اضافه كرده مخلوط كنيد در قالب بستنى ريخته و حداقل 4 ساعت در فريزر قرار بديد براى راحتتر جدا شدن بستنى از قالب چن دقيقه در دماى اتاق نگه داريد ....
🎀 🌸 🎀
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای بهتر رنگ دادن زعفران
روی زعفران یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود
با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن به مراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ است...
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👸هنرهای خانوم خونه دار👸
https://www.instagram.com/khaanomkhanoma
👩💼👆پیج ما در #اینستاگرام 👆💁♀
#ساندویج_مرغ 🌯 😋
🔸من از نون اماده مغز دار از نان حجیم تهیه کردمشون وسطش رو افقی برش دادم
برای مواد میانی مرغ پخته و ریش شده رو با پیاز داغ و فلفل دلمه ای رنگی و قارچ و ذرت رو با هم مخلوط و تفت دادم نمک و فلفل و زرچوبه و اویشن زدم و وقتی حرارت و خاموش کردم یه ق غ خامه صبحانه اضافه کردم بهش ،روی لایه زیرین نان برش داده شده پنیر ورقه ای گذاشتم از مواد میانی مرغ روی پنیر گذاشتم و رو سطح نون پخش دوباره روش پنیر گذاشتم و لایه ویه نون رو روش قرار دادم و در ماهیتابه که داغ شده بود رو حرارت کم گذاشتم ساندویج و داخل ماهیتابه گذاشتم و یه ظرف سنگین روش گذاشتم تا موادبه خورد هم برن و نونش کرانچی بشه ،هر طرف نون رو یه ربع تو تابه قرار میدیم و موقع سرو از وسط به صورت عمودی برش میدیم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👸هنرهای خانوم خونه دار👸
https://www.instagram.com/khaanomkhanoma
👩💼👆پیج ما در #اینستاگرام 👆💁♀
#زولبیا
مواد لازم:
نشاسته نیم کیلو
ماست نیم کیلو
آرد گندم75گرم
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه: نشاسته را در ماست حل کرده و از صافی رد کنید تا هیچ گلوله ای نماند.من با همزن زدم و کاملا صاف شد.آرد را مخلوط کنید و خمیر را یکی دو ساعت بگذارید تا استراحت کند.روغن را به اندازه دو سه سانت در تابه ریخته اجازه دهید داغ شود.رینگ مخصوص زولبیا را درون روغن قرار دهید رینگ برای یک اندازه شدن زولبیا است بدون آن هم امکان پذیر است .از مواد داخل قیف یا هر وسیله ای که راحت ترید مثل ظرفهای سس یا پاکت های یکبار مصرف ریخته و بصورت دایره ای داخل قالب بریزید رینگ را بردارید وقتی هر دو طرف طلایی شد درون شهد قرار دهید یک دقیقه درون شهد بماند و سپس بردارید
🔴برای تهیه شربت زولبیا دو پیمانه شکر،یک پیمانه آب و نصف پیمانه گلاب را روی حرارت قرار دهید تا جوشیده و غلیظ شود .غلظت آن باید مثل شربت یا مربای قوام آمده باشد در آخر نصف قاشق چایخوری آبلیموی تازه اضافه کرده بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید.شربت زولبیا باید کمی گرم باشد👌
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما سفره آرایی وتزئینات👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_آلو 🥘 😋
🔸دو تا پياز رو سرخ كردم مرغ رو اضافه كردم وحدود بيست دقيقه با پياز وزردچوبه وسير خوب تفت دادم،بعد يكم پودر فلفل سياه،
ادويه كاري و رب رو اضافه كردم وهمراه با مرغ خوب تفت دادم،
دو ليوان آب اضافه كردم تا مرغ تقريباً بپزه،بعد يك ساعت آخر آلو هاي خيس خورده ،هويج و زعفرون رو اضافه كردم
♦️براي گوشت سفيد از فلفل سياه استفاده كنيد واز همون اول نمك بريزين،
♦️اگه عجله داشتين ميتونين مرغ رو به اندازه مكعبهاي كوچيك خورد كنيد همون مراحل بالا رو انجام بدين بعد همون لحظه هويج والو رو اضافه كنيد يك ساعته آماده ميشه،
♦️بسته به اينكه ترش يا ملس ميپسندين از آلو بخارا،آلو جنگلي(قرمز تيرس رنگش وترشه)يا آلو برغان استفاده كنيد
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترفندهای_خانه_داری
تا حالا شده موقع گردگیری پرز دستمال کلافتون کنه😩 این روش امتحان کنین تا پرز های دستمال گرفته بشه👇
دستمال رو داخل اب داغ و کف دار بذارید و چند قطره تربانتین داخلش بریزید و بگذارید چند ساعت بماند.سپس دستمال رو بچلانید و پهن کنید تا خشک شه.حالا این دستمال بدون پرز به خوبی برق میندازه😍 این کار رو هر دوهفته یکبار انجام بدین.
پ ن :تربانتین رزینی روغنی است که از شیرهی درختانِ خانواده کاج و سایر درختان خانوادههای پهن برگ استخراج میشود.(فکرکنم از رنگ فروشی ها میتونید تهیه کنید)
#لاکچری_باشید😘
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👸هنرهای خانوم خونه دار👸
https://www.instagram.com/khaanomkhanoma
👩💼👆پیج ما در #اینستاگرام 👆💁♀
#سالادماکارونی_با_کالباس 🍲 😋
🔸آب و2ق نمک را در1قابلمه ریخته تا به جوش آید.2 ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود 7 دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش میکنیم سس را همراه نمک و فلفل در1 ظرف بزرگ ریخته، هم میزنیم. سپس نصفخیارشور خرد کرده، نصف کنسرو ذرت، نصف کالباس خرد کرده نصف قوطی نخودفرنگی ودوعددهویج پخته را به سس اضافه میکنیم و هم میزنیم.3 ماکارونی آبکش شده و ، مخلوط میکنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را2ساعت در یخچال میگذاریم تا جا افتاده، آماده شود
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👸هنرهای خانوم خونه
#كراكت_سيب_زمينى
💢دو تا سيب زميني رو بخار پز و له كردم با دو عدد تخم مرغ و دو سه قاشق جعفري ريز شده و نمك و فلفل مخلوط كردم تا به شكل خمير دربياد.اگه چسبندگي معقولي داشت كه هيچ ولي اگه حس كرديد زيادي چسبناكه يكي دو قاشق آرد بهش اضافه كنيد.يك ساعت داخل ظرف درب دار توي يخچال ميذاريم تا بهتر بتونيم بهش شكل بديم.حالا از خمير مقداري بر ميداريم و بهش شكل ميديم فرم بيضي كشيده.و وسطش هرچي كه دوست داريم(مرغ ريش شده،هويج پخته،فلفل دلمه ايي،پنير ،سبزيجات ...)ميذاريم و ميبنديم و بعد ابتدا داخل آرد ميغلطونيم و بعد داخل تخم مرغ و در انتهاتوي آرد سوخاري و بعد توي روغن فراووون و داغ سرخشون ميكنيم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👸هنرهای خانوم خونه دار👸