eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥕 -هویج 500 گرم -شیر 1 لیوان -شکر 1 لیوان -آرد 1 لیوان -روغن نصف لیوان -کره 50 گرم -گلاب نصف لیوان -پودر هل یا عرق هل به میزان دلخواه -زعفران دم کرده به میزان دلخواه * ابتدا هویج را خرد کرده و با شیر میگذاریم بپزد تا شیر کامل تمام شود و به خرد هویجهای پخته برود سپس هویج را بوسیله گوشکوب برقی یا میکسر پوره میکنیم و کمی تفت میدهیم تا آبش کشیده شود، در ظرفی جدا شکر و گلاب را میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود سپس پودر هل و زعفران را اضافه میکنیم و شربت آماده شده را با پوره هویج مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم. در یک ظرف آرد سه بار الک شده را به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم تا خامیش از بین برود ولی رنگش تغییر نکند سپس روغن و کره را اضافه میکنیم و مجدد 5 دقیقه تفت میدهیم بعد ترکیب پوره و شربت را کم کم به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به روغن بیفتد و همه حلوا منسجم شود بطوریکه حرکت گهواره را بتوانیم انجام بدهیم😋😍 پانوشت: 1- برای پخت هویج بجای شیر میتونید از آب استفاده کنید ولی مسلما با شیر خوشمزه تره🥛 2-زعفران هم میتونید حذف کنید ولی اگه باشه بهتره👌🏼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍵 چرخ کرده🍵 🍛120 گرم گوشت چرخ کرده 🍛1 عدد پياز نگيني خوردشده 🍛1 پر سير 🍛1 ق چ زردچوبه 🍛250 گرم نخودسبز 🍛1 عدد گوجه فرنگي خوردشده بدون پوست 🍛1 عدد سيب زميني کوچک مکعبي کوچک خوردشده 🍛1 ق چ خمیر فلفل قرمز يا رب گوجه فرنگي 🍛2-3 ق غ روغن زيتون 🍛2-3 فنجان آب داغ 🍛نمک و فلفل 🍲 گوشت چرخ کرده رو با روغن در پياز و سير سرخ مي کنيم خمير فلفل قرمز رو اضافه مي کنيم و 5 دقيقه مي پزيم گوجه فرنگي و سيب زميني خوردشده و نخود سبز و نمک رو اضافه مي کنيم . خوراک رو کمي بهم ميزنيم تا مخلوط بشه. آب داغ رو اضافه مي کنيم. وقتي به جوش اومد در قابلمه رو ميبنديم تا 35-40 دقيقه خوراک بپزه و جا بيفته. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥟🥟 ⭐️واسه درست کردنه شهدش دو پیمانه اب و با یه پیمانه شکر و یک چهرم پیمانه گلاب و مغز هل مخلوط و میزاریم رو حرارت تا بجوشه و میزاریم کنار ▫️تخم مرغ سه عدد ▫️کره به دمای محیط رسیده صد گرم ▫️شکر نصف پیمانه ▫️روغن مایع نصف پیمانه ▫️وانیل نصف ق چ ▫️ب پ یک ق چ ▫️ارد سمولینا یک پیمانه ▫️ارد سفید قنادی به مقدار نیاز 🔸ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه به ترتیب کره و روغن رو اضافه و مخلوط و ارد سمولینا و ب پ رو هم مخلوط مواد کرده در انتها ارد رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه و جمع بشه کف سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم خمیر رو به اندازه گردو برمیداریم و فرم میدیم کف سینی میچینیم با چنگال روش رو شیار میندازیم و با زرده تخم مرغ رو مالش میکنیم تو فر از پیش گرم شده با دمای صد و هفتاد درجه بیست مین قرار میدیم تا بپزه من دو مین گریل بالا رو هم زدم که کاملا طلایی بشه در انتها شیرینی داغ رو داخل شهد خنک قرار میدیم تا شهد به خورد شیرینی بره و روش رو با پودر پسته تزیین میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧁 😋 🍰🍰🍰🍰🍰 تخم مرغ 3 عدد شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان آرد سفید یک لیوان و نیم روغن مایع نصف لیوان پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری گردو خرد شده 2 قاشق غذاخوری چیپس شکلاتی 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری وانیل نوک قاشق چای‌خوری ابتدا قالب را با روغن جداکننده چرب کنید. تخم‌مرغ‌ها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار شود. سپس شیر را اضافه کنید. سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر قاطی کنید و دوبار الک کنید وکم‌کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. گردو و چیپس را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک کمی گردوی خرد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت دوم آرد 300 گرم آرد نخودچی 150 گرم پودر قند 160 گرم کره 250 گرم گلاب 3 قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده 2 قاشق غذاخوری پودر دارچین یک قاشق مرباخوری پودر هل یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل نصف قاشق مرباخوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰🍫 قسمت اول شکر : یک لیوان پودر کاکائو : چهارقاشق غذاخوری شیر : دو لیوان روغن مایع : یک لیوان تخم مرغ : سه عدد وانیل : نوک قاشق چای خوری آرد گندم یا آرد شیرینی پزی : دو لیوان بکینگ پودر : دو قاشق چای خوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه پیتزایی🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍲 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به خاطر نمی تونی مغازه 😢 نگران نباش یه پیداکردم😃 اینجا هرچی بخوای 😍 ۳۶تا۷۰ 😍😍 فقط اینجا👇👇 http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047 http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047 کارهای بهاره و تابستانه رسید💯 💃💃💃
ای شیر 2 پ شکلات تخته ای سفید 100 گرم شکر 1/2 پ خامه صبحانه 1 بسته 200 گرمی نسکافه 1 ق غ ژلاتین 2 ق.غ سر پر آب سرد 1/2 پ ژلاتین را به آب سرد بپاشید بنماری ذوب کنید . خامه را روی حرارت میزاریم تا روان بشه شکلات و شکر و بهش اضافه و مخلوط کنید تا شکر حل و شکلات آب شود . شیر و نسکافه اضافه و مخلوط کنید . وقتی مواد یکدست شد از رو حرارت بردارید و ژلاتین را اضافه و تمام مواد را مخلوط کنید . نصف مواد رو داخل قالب ریخته میزاریم کمی خودشو بگیره مغزی را میزاریم و بقیه دسر رو میریزیم بعد از خنک شدن دسر را در قالب ریخته و در یخچال میگذاریم اگر از قالب سیلکونی استفاده میکنین حتما داخل فریزر بزارین برای مغزی این دسر کیک رو پودر کردم با نوتلا مخلوط کردم حالت خمیری شد داخل قالبای کوچیک ریختم گذاشتم فریزر سفت بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما سفره آرایی وتزئینات👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دخترای گروه شوهر اوردم براتون قرعه کشی کنیمش؟😂😂😂😂 عضو شید بخندید😂😂👆👆💦💦 یکم اورژانسیه ولی خوراک خنده س😃 📛خنده به شرط 😱شدن 🤣😂😂😂 https://eitaa.com/joinchat/2129068063Cf31d2aeff5 😂😢😄😄🙊😆 https://eitaa.com/joinchat/2129068063Cf31d2aeff5 😜با خودت چندتا دوستات بیاررررر👻😂😁