#حلوا_مجلسی
آرد گندم : 2 لیوان
آرد نخودچی : 1 لیوان
شکر : 2 لیوان
روغن : 2 لیوان
آب : 2/5 لیوان
زعفران : 1 قاشق چای خوری
پودر هل : به اندازه دلخواه
شکر و آب را ترکیب میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم تا به جوش بیاد زعفران و پودر هل را اضافه میکنیم . آرد نخودچی و آرد گندم را الک میکنیم و روی حرارت متوسط تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره و به رنگ دلخواه برسه . روغن رو به ارد اضافه میکنیم و تند هم میزنیم وقتی ترکیب یکدست شد کم کم مخلوط شکر و آب رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا حلوا سفت شه و به تابه نچسبه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
42.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_ترکیه_ای
برای 3 نفر
تکه های مرغ
پیاز 1 عدد
آرد سفید 1 ق غ
فلفل دلمه 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
پونه یا نعنا خشک 1 ق م
چاشنی های آلس پایس
من از ران مرغ استفاده کردم و گوشت مرغ رو تکه تکه خرد کردم ، البته سینه مرغ خیلی راحت خرد میشه ولی چون من ران مرغ رو دوست دارم ازش استفاده کردم .توی تابه کمی روغن ریختم و قطعات مرغ رو توش تفت دادم . تکه های مرغ رو از تابه بیرون اوردم . داخل تابه یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم . فلفل دلمه رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم . بهشون رب گوجه ، و کمی نعنا خشک اضافه کردم و کمی تفت دادم من از ترکیب دو تا چاشنی استفاده کردم ، چاشنی شاندیزی و چاشنی زعفرانی که بسیار خوشمزه می کنه این غذا رو . یه مقدار آب ریختم و گذاشتم جوشید ، بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم . گذاشتم روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و قوام بیاد ، حدود یک، یک و نیم ساعتی روی گاز موند
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 طرز تهیه کرپ فرانسوی 🍴 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 🍽 موارد مورد نیاز برای 12 نفر: 🔹 آرد 1 فنجان
🔹 شکر 1 قاشق چایخوری
🔹 نمک 1/4 قاشق چایخوری
🔹 تخم مرغ 3 عدد
🔹 شیر 2 فنجان
🔹 کره 2 قاشق
🔹 میوه دلخواه
🔹 خامه ⏱ زمان آمادهسازی: 5 دقیقه
⏱ زمان پخت: 30 دقیقه 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
💥 دستور پخت:
کرپ فرانسوی
آرد، شکر و نمک را باهم در ظرفی الک کنید و آنها را کنار بگذارید. در یک کاسه مناسب تخم مرغ و شیر را باهمزن برقی خوب هم بزنید. مخلوط آرد را به محتوای کاسه اضافه کنید. کره آب شده را نیز بریزید و هم بزنید.
یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط و ملایم قرار دهید. هنگامی که تابه حاضر شد، 2 قاشق از مایه کرپ را در وسط تابه بریزید. سپس کرپ را برگردانید. وقتی کرپ کمی قهوه ای رنگ شد می توانید آن را از روی تابه بردارید.
کرپ را می توانید با میوه مورد علاقه تان و خامه سرو کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ژله_ای
این کیک فوق العاده ست حتما ببینید😁
موادلازم:
تخم مرغ 4عدد
شکر 150گرم
روغن مایع 1پیمانه
ارد 300گرم
پودر ژله یک بسته
نمک یک پنسه
بکینگ پودر یک ق م
اب یا اب میوه هم طعم با ژله دوسوم پیمانه
طرز تهیه کیک:
تخم مرغها رو با شکر حسابی مخلوط میکنیم , سپس روغن مایع را اضافه و درحد مخلوط شدن هم میزنیم.
مواد خشک را که شامل ارد,پودر_ژله ،نمک،بکینگ پودر است را باهم مخلوط کرده و به همراه آبمیوه به مواد فوق اضافه کرده و مواد را با لیسک مخلوط میکنیم.
مواد را داخل قالب ریخته , در فر ازقبل گرم شده 180 به مدت 45 دقیقه میپزیم.
پ. ن من از ژله انار استفاده کردم.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_استریپس 😍😍
ماست1/2پیمانه،سس مایونز1/2پیمانه،خامه1/2پیمانه،سیر له شده2حبه،آبلیمو1ق غ،نمک و فلفل،سرکه1ق غ، جعفری خردشده تازه3ق غ
همه رو باهم مخلوط کرده
اين سس براى سيب تنورى عاليه
❦┅
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
عضو شو رایگان یاد بگیرید👆👆
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معجون
اینجا از ترکیب شیر و عسل و موز و توت فرنگی و پسته و فندق و یخ برای نوشیدنیش استفاده کرد و برای روی معجون هم موز و توت فرنگی و پودرپسته و پودر فندق
نوش جان ❤️
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#نیمرو_فنجانی
روش جدید برای پخت #تخم_مرغ
🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسرمقوی_انجیر
برای برای بچه هاوخوشمزه برای بزرگترها
خیلی خوبه مخصوصا برای بچه مدرسه ای ها که نیازبه انرژی دارن
دوستای گلم میتونید از انجیر تازه که قیمتش مناسبتره هم استفاده کنید امایه کم نرمتره
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کیک_نشاسته_ای
مواد لازم:
آرد 2 لیوان(سرخالی)
نشاسته 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
شکر 2 لیوان (سرخالی)
تخم مرغ 6 عدد
پکینگ پودر 1 ق چ خوری
گلاب به مقداری که نشاسته در آن حل شود
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها رو در ظرفی شکسته همراه شکر به مدت 10 دقیقه با هم زن میزنیم (به یک جهت) حالا یک پیمانه روغن رو بهش اضافه میکنیم ب طوری که کمی مخلوط شود. بعد نشاسته را که قبلا با گلاب مخلوط کرده بودیم رو به مواد اضافه میکنیم. این هم در حدی که به مواد مخلوط شود. زیاد هم نزنید بعد از آن آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و با همزن هم میزنیم تا یک دست شود.
(قالب مورد نظر را آرد پاشی کرده و مواد را داخل آن میریزیم)
سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده بودیم میگذاریم ب مدت 50 الی 60 دقیقه. البته زمان پخت کیکتون بستگی به فری که دارید هست.
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛