فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسرمقوی_انجیر
برای برای بچه هاوخوشمزه برای بزرگترها
خیلی خوبه مخصوصا برای بچه مدرسه ای ها که نیازبه انرژی دارن
دوستای گلم میتونید از انجیر تازه که قیمتش مناسبتره هم استفاده کنید امایه کم نرمتره
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کیک_نشاسته_ای
مواد لازم:
آرد 2 لیوان(سرخالی)
نشاسته 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
شکر 2 لیوان (سرخالی)
تخم مرغ 6 عدد
پکینگ پودر 1 ق چ خوری
گلاب به مقداری که نشاسته در آن حل شود
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها رو در ظرفی شکسته همراه شکر به مدت 10 دقیقه با هم زن میزنیم (به یک جهت) حالا یک پیمانه روغن رو بهش اضافه میکنیم ب طوری که کمی مخلوط شود. بعد نشاسته را که قبلا با گلاب مخلوط کرده بودیم رو به مواد اضافه میکنیم. این هم در حدی که به مواد مخلوط شود. زیاد هم نزنید بعد از آن آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و با همزن هم میزنیم تا یک دست شود.
(قالب مورد نظر را آرد پاشی کرده و مواد را داخل آن میریزیم)
سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده بودیم میگذاریم ب مدت 50 الی 60 دقیقه. البته زمان پخت کیکتون بستگی به فری که دارید هست.
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اکبر_جوجه
طرز تهیه
مواد لازم...
مرغ سایز 800 الی900 گرمی
پیاز و هویج و فلفل دلمه سبز و سیر و کرفس به مقدار لازم
پودر انبه ،زردچوبه،نمک،فلفل،ادویه مرغ به مقدار لازم
رب انار ملس
روغن سرخ کردنی
کره حیوانی آب کرده
مرحله اول....ابتدا مرغها را به دونیم کرده و شستشو داده و در قابلمه ای آب را جوش بیاورید
و مرغها را به داخل قابلمه انتقال دهید و در حین جوش خوردن کف روی آب قابلمه را بگیرید.
مرحله دوم....سبزیجات را قاچ زده و به مرغها اضافه کنید سپس سعی کنید قسمتی که بیشتر جوش میزنه از اونجا ادویه ها را بریزید تا کاملا به تمام قسمت مرغها برسه.
مرحله سوم ...مرغها که حدود 80 درصد پخته شد از آب خارج کنید و در روغن مایع سرخ کردنی
تفت دهید.و بعد تفت مرغها را در ظرفی که کره آب کرده اید انتقال دهید و اجازه دهید کمی همراه کره جوش بزند.
مرحله چهارم ....به طور دلخواه در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و در کنار هر اکبر جوجه یک کاسه رب انار ملس موقع سرو بزارید.. لازم به ذکر است که چندین روش دیگر وجود داره ولی این روش هم عالیه و طرفدارای زیادی داره.
نوش جان ❤️
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودینگ شکلاتی خونگی
4 ق غ پودر کاکایو
یک پیمانه شکر
2 ق غ ارد برنج
نصف ق چ نمک
نشاسته ذرت 4 ق غ
1 لیتر شیر پرچرب
1 پیمانه شکلات خرد شده
4 ق غ خامه پرچرب ( هوی کرم ) جایگزین خامه صبحانه یا خامه قنادی که یخش باز شده
همه مواد خشک رو باهم داخل ظرف سس پن مخلوط میکنیم اینکار باعث میشه کاکایو گوله گوله نشه
بعد شیرو اضافه میکنیم مدام روی حرارت ملایم هم میزنیم تا غلیظ و پودینگی بشه
شکلات و خامه رو اضافه کرده و ی سر که قل خورد خاموش میکنیم و تا داغ هست داخل جامها ریخته و میزاریم خنک بشه
اگه بیشتر از 24 ساعت میخوایین دسرو نگه دارین بهتره از خامه صبحانه بدون اب استفاده کنین تا پودینگ آب نندازه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_بستنی_بیسکویتی
مواد لازم🥣
♨️بیسکویت کرم دار شکلاتی 30 عدد
♨️بستنی توت فرنگی 2 لیوان
♨️بستنی شکلاتی 2 لیوان
♨️خامه شیرین شده 2 لیوان
✴️ طرز تهیه
🗨ابتدا درون قالب یک لایه پلاستیک پهن می کنیم و سپس بیسکویت ها را تک تک روی دیواره قالب قرار می دهیم. باقیمانده بیسکویت ها را خرد کرده و سپس نیمی از آنها را کف قالب می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم تا یک لایه بیسکویتی حاصل شود. سپس بستنی توت فرنگی را ریخته و پس از آن نیمی از خامه را می ریزیم. باقیمانده بیسکویت ها را در مرحله بعد روی خامه ریخته تا یک لایه بیسکویتی در وسط کیک بستنی حاصل شود.روی بیسکویت ها به ترتیب بستنی شکلاتی و خامه باقیمانده را می ریزیم و به مدت حداقل 4 ساعت درون فریزر قرار می دهیم.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودینگ شکلاتی خونگی
4 ق غ پودر کاکایو
یک پیمانه شکر
2 ق غ ارد برنج
نصف ق چ نمک
نشاسته ذرت 4 ق غ
1 لیتر شیر پرچرب
1 پیمانه شکلات خرد شده
4 ق غ خامه پرچرب ( هوی کرم ) جایگزین خامه صبحانه یا خامه قنادی که یخش باز شده
همه مواد خشک رو باهم داخل ظرف سس پن مخلوط میکنیم اینکار باعث میشه کاکایو گوله گوله نشه
بعد شیرو اضافه میکنیم مدام روی حرارت ملایم هم میزنیم تا غلیظ و پودینگی بشه
شکلات و خامه رو اضافه کرده و ی سر که قل خورد خاموش میکنیم و تا داغ هست داخل جامها ریخته و میزاریم خنک بشه
اگه بیشتر از 24 ساعت میخوایین دسرو نگه دارین بهتره از خامه صبحانه بدون اب استفاده کنین تا پودینگ آب نندازه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشي ليمو
لطفا با صدا گوش كنيد اما توضيحش ، عزيزان همونجوري ک ميبينيد برا اين ترشي ما ب ليموهاي زرد و رسيده و حلقه شده ک هسته هاش و در اورديم نياز داريم حدود يك كيلو ، فلفل دلمه اي رنگي از هر كدوم يك عدد ، قارچ خرد شده 250 گرم ، اب ليمو تازه ، ب سركه نيازي نيست اما من كمي ريختم ، فلفل تند خرد شده ( من از فلفل سياه استفاده كردم ) ،یک حبه سير ، وزيتون بدون هسته حدد 250 گرم ك خرد شده است ، روغن زيتون ، نمك و زردچوبه نياز داريم ، همه ي مواد رو اماده كنيد و مثل فيلمي ك ديديد رو هم بريزيد و هم بزنيد و تو ظرفهاتون بريزيد، در اخر كار روغن زيتون روي مواد بريزيد تا كپك نزنه و در شيشه رو ببنيد ، داخل يخچال نگهداري كنيد ، براي انواع غذاها عالي هست ، و اما دستور اورجينال اين ترشي فقط ليموهاي حلقه شده با اب ليمو تازه و نمك و زردچوبه هست ، اما من در طول چندين سال اين تركيبات و اضافه كردم و نتیجه ي فوق العاده اي گرفتم
#نان_رژیمی_مغزدار
مواد لازم:
آرد همه منظوره 160 گرم
آرد کامل گندم 100 گرم
مغز تخمه آفتاب گردان 65 گرم
مغز تخمه کدو 75 گرم
کنجد سفید 2 قاشق غذاخوری
کنجد سیاه 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
باترمیلک 310 میلی لیتر
روغن 60 میلی لیتر (اینجا برای سلامتی از روغن زیتون فوق بکر استفاده شده ولی شما میتونید از هر نوع روغن مایع که در دسترس دارید استفاده کنید)
تخم مرغ درشت یک عدد
عسل 80 گرم
طرز تهیه:
اردها، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و تخمه کتان و آفتاب گردان و کنجدها را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
باترمیلک به دمای محیط رسیده به همراه تخم مرغ، روغن و عسل را خوب با هم ترکیب کرده و روی مواد خشک بالا ریخته و در حد یکدست شدن هم بزنید
ترکیب را داخل قالب لوف 23 در 13 سانت که از قبل خوب خوب با کره یا روغن جدا کننده چرب شده ریخته و روی آن را با دو قاشق غذاخوری تخمه کتان و آفتابگردان و یک قاشق غذاخوری کنجد سیاه و سفید تزئین کنید
قالب را درون فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 45 دقیقه و یا تا زمانی که طلایی شود و پخت کامل شود قرار دهید
دقت کنید دمای فر و مدت زمان پخت را متناسب با فر منزل خودتون تنظیم کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_گوشت
گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید.
سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه.
ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید.
به مدت 15_20 دقیقه در دمای 170 درجه قرار بدید.
مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید.
اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛