eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستان 😍 تو این ویدیو میخوایم یه پودینگ خیلی خوشمزه بهتون آموزش بدیم؛ به هیچ وجه از دستش ندید مواد لازم: 4 پیمانه شیر پودر شکر 1 پیمانه پودر کاکائو 1/4 پیمانه نشاسته ذرت 1/2 پیمانه شکلات خرد شده 1 پیمانه بیسکویت ساده 250 گرم خامه نصف پیمانه جهت تزیین: پودر شکر یا قند 1 و نیم قاشق چایخوری شکلات ذوب شده 1 قاشق چایخوری چهار پیمانه شیر رو داخل یه ظرف بریزید و بهش یک پیمانه پودر شکر اضافه کنید؛ یک چهارم پیمانه پودر کاکائو رو هم به شیر و شکر اضافه کنید؛ در آخرم نصف پیمانه نشاسته ذرت داخل ظرف بریزید و شروع کنید به هم زدن کمی که هم زدید مواد روی شعله کم اجاق قرار بدید تا زمانی که کامل یک دست و غلیظ بشن هم بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوجه فرنگی یک کیلو فلفل پاپریکا و سبز . یک کیلو فلفل تند 250 گرم پاپریکا رو کبابی کرده و پوست بگیرید گوجه رو داخل اب جوش بلاچ کرده و پوست بگیرید دانه های فلفل تند رو خارج کنید همه رو با هم تو غذاساز میکس کنید رو حرارت بزارید میتونید بعد پخت با گوشت کوب برقی میکس کنید فرقی نداره دایم رو حرارت بمونه تا به غلظت رب هیچگونه اب نداشته باشه برسه نمک بزنید داخل شیشه تمیز ریخته روی سطح شیشه روغن بریزید در شیشه رو خوب کیپ کنید داخل یخچال نگهداری کنید حتماا موقع پاک کردن فلفل تند دستکش درست کنید نوش جان 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرپ_رول_سوخاری کرپ از اون دسته غذاهاییه که نه نمیشه بهش گفت😁😍 همون طور که قبلا گفتم کرپ به روش های مختلفی سرو میشه این مدل سوخاریش معرکه اس . مواد لازم برای 9 عدد . برای کرپ: تخم مرغ: 2 عدد روغن: 1/4 پیمانه آب: 1/4 پیمانه شیر: 2 پیمانه شکر: 1 ق چ نمک: 1 ق چ آرد سفید : 2 پیمانه . برای سوخاری کردن: پودر سوخاری: به میزان لازم تخم مرغ: 2 عدد شیر: 1/4 پیمانه نمک: کمی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوجه فرنگی یک کیلو فلفل پاپریکا و سبز . یک کیلو فلفل تند 250 گرم پاپریکا رو کبابی کرده و پوست بگیرید گوجه رو داخل اب جوش بلاچ کرده و پوست بگیرید دانه های فلفل تند رو خارج کنید همه رو با هم تو غذاساز میکس کنید رو حرارت بزارید میتونید بعد پخت با گوشت کوب برقی میکس کنید فرقی نداره دایم رو حرارت بمونه تا به غلظت رب هیچگونه اب نداشته باشه برسه نمک بزنید داخل شیشه تمیز ریخته روی سطح شیشه روغن بریزید در شیشه رو خوب کیپ کنید داخل یخچال نگهداری کنید حتماا موقع پاک کردن فلفل تند دستکش درست کنید نوش جان 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستان 😍 تو این ویدیو میخوایم یه پودینگ خیلی خوشمزه بهتون آموزش بدیم؛ به هیچ وجه از دستش ندید مواد لازم: 4 پیمانه شیر پودر شکر 1 پیمانه پودر کاکائو 1/4 پیمانه نشاسته ذرت 1/2 پیمانه شکلات خرد شده 1 پیمانه بیسکویت ساده 250 گرم خامه نصف پیمانه جهت تزیین: پودر شکر یا قند 1 و نیم قاشق چایخوری شکلات ذوب شده 1 قاشق چایخوری چهار پیمانه شیر رو داخل یه ظرف بریزید و بهش یک پیمانه پودر شکر اضافه کنید؛ یک چهارم پیمانه پودر کاکائو رو هم به شیر و شکر اضافه کنید؛ در آخرم نصف پیمانه نشاسته ذرت داخل ظرف بریزید و شروع کنید به هم زدن کمی که هم زدید مواد روی شعله کم اجاق قرار بدید تا زمانی که کامل یک دست و غلیظ بشن هم بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم غذای خوشمزه با مواد لازم برای تهیه : مرغ 750 گرم عسل دو قاشق روغن زیتون 4 قاشق سرکه 1 قاشق ( می تونید از سس سویا هم استفاده کنید) پاپریکا 1 قاشق آویشن 1 قاشق فلفل 1 قاشق چایی خوری نمک به میزان لازم برای تهیه ی این غذا کافیه یک تا دو ساعت قبل مواد رو با هم مخلوط کرده و اجازه بدید در یخچال استراحت کنن سپس در فر با دمای 200_220 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(میگو پفکی) مناسب برای 3 تا 4 نفر مواد لازم برای آماده سازی آرد طعم‌دار 1 پیمانه آرد 1 قاشق غذاخوری ادویه کاجون 2 قاشق چای‌خوری نمک 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه مواد لازم 453 گرم میگو، پاک شده 1 عدد تخم‌مرغ 3 قاشق غذاخوری شیر 1 قاشق چای‌خوری ادویه کاجون طرز تهیه 1. آرد، ادویه کاجون، نمک و فلفل را در یک کاسه متوسط ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم. 2. نیمی از مخلوط آرد طعم‌دار را داخل یک کیسه پلاستیکی زیپ‌دار بزرگ ریخته و نیمه دیگر را برای بعد نگه می‌داریم. 3. میگوها را داخل کیسه ریخته، درب آن را بسته و خوب تکان می‌دهیم تا کاملا با مخلوط پوشانده شوند. 4. در یک کاسه جداگانه، تخم‌مرغ، شیر و ادویه کاجون را مخلوط می‌کنیم. 5. میگوهای آردی را ابتدا به مخلوط تخم‌مرغ آغشته کرده و بعد در ظرف مخلوط آرد طعم‌دار می‌غلتانیم. 6. روغن را در ماهی‌تابه‌ای روی حرارت بین ملایم و زیاد تا دمای 180 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کرده و میگوها را به مدت چند دقیقه تا زمانی که مغزپخت و رنگ‌شان قهوه‌ای مایل به طلایی شود، در آن سرخ می‌کنیم. 7. با سس مورد علاقه‌تان سرو کنید نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر نون که بشه تاش کرد رو میتونید استفاده کنید،نون تصلی ترتیای مکزیکیه که ارد ذرت داره یکم کره استفاده کنید خوشمزه تر میشه زیاد پر ملات درستش نکنید چون ازش میریزه بیرون ضدحال میشه هر پنیر و تاپینگ دلخواه دوس دارید میتونید استفاده کنید من از سس فلفل هالوپینو برای خوشرنگ شدن نون استفاده کردم.اگه استفاده نکنید نون رنگ خودشو حفظ میکنه و جذابیتش کمتره سعی کنید سریع انجامش بدید که نون خشک نشه و موقع تا شدن خرد نشه 💖‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
مواد لازم برای سس پستو برگ ریحان سبز بصورت فشرده دو لیوان روغن زیتون یک سوم لیوان(اگه احساس کردید سس سفته سه قاشق دیگه اضافه کنید) پنیر پارمزان نصف لیوان سیر درشت سه حبه نمک و فلفل سیاه پودر گردو یک سوم لیوان گردو رو خوب آسیاب کردین و بصورت پودر در امد همه مواد رو با بلندر یا مخلوط کن خوب مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست بیاد. سپس میگو ها رو بعد از تمیز کردن چهار الی پنج ساعت داخل این مواد مزه دار کنید سپس ب سیخ بکشید بذارید داخل فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 190 سانتیگراد به مدت یک ربع الی بیست دقیقه ... بعد از ده دقیقه زمان پخت میگو ها رو جا ب جا کنید تا طرف دیگه میگو هم برشته بشه. چون حرارت فرها متغیره ممکنه زمان کمتری ببره نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
مواد لازم 15 کیلو‌فلفل قرمز کاپیا(تند یا شیرین به دلخواه) 15 کیلو‌فلفل حدود 3 کیلو رب میده 8-10 ق غ سنگ نمک روغن زیتون برای سطح روی فلفل برای جلوگیری از کپک زدگی طرز تهیه👇🏼👇🏼 ابتدا فلفل ها را شسته و قسمت سر فلفل را جدا کنید هسته ها را خارج کرده و از وسط به طولش نصف کنید سپس فلفل ها را داخل قابلمه ای برید و آب جوش روی فلفل ها بریزیدنیازی نیست روی سطح فلفل را بپوشاند و 20-30 دقیقه بجوشانید تا نرم شود سپس فلفل ها آبکش کنید تا آب اضافشان گرفته شود و بعد از اینکه کامل آبش گرفته شد با غذاساز کامل پوره کنید سپس فلفل های پوره شده را داخل آبکشی ریخته و با کمک دست پوره فلفل را از صافی رد کنید تا پوست و تفاله اضافیش گرفته شود و دو مرتبه داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید هر از گاهی هم بزنید تا آب اضافش تبخیر شود و رب سفتی شود و تا موقعی که رب غلیظ شود بجوشانید نزدیک به غلیظ شدنش نمک را اضافه کنید میتوانید این مرحله را به یک روش دیگر انجام دهید پوره فلفل را داخل سینی بزرگی ریخته و جلوی آفتاب خشک کنید(هر روز هم بزنید) بعد از خنک‌شدن داخل شیشه ریخته و رویش روغن زیتون بریزید و درش را ببندید و جای تاریک و خنک نگهداری کنید میتوانید بعد از جوشیدن داخل سینی بزرگی بریزید و یکی دو‌ روز هم جلوی آفتاب قرا دهید تا غلیظتر شود نوش جان 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶
مواد لازم برای سس پستو برگ ریحان سبز بصورت فشرده دو لیوان روغن زیتون یک سوم لیوان(اگه احساس کردید سس سفته سه قاشق دیگه اضافه کنید) پنیر پارمزان نصف لیوان سیر درشت سه حبه نمک و فلفل سیاه پودر گردو یک سوم لیوان گردو رو خوب آسیاب کردین و بصورت پودر در امد همه مواد رو با بلندر یا مخلوط کن خوب مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست بیاد. سپس میگو ها رو بعد از تمیز کردن چهار الی پنج ساعت داخل این مواد مزه دار کنید سپس ب سیخ بکشید بذارید داخل فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 190 سانتیگراد به مدت یک ربع الی بیست دقیقه ... بعد از ده دقیقه زمان پخت میگو ها رو جا ب جا کنید تا طرف دیگه میگو هم برشته بشه. چون حرارت فرها متغیره ممکنه زمان کمتری ببره نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤