#میگو_سوخاری_با_سس_پستو
مواد لازم
برای سس پستو
برگ ریحان سبز بصورت فشرده دو لیوان
روغن زیتون یک سوم لیوان(اگه احساس کردید سس سفته سه قاشق دیگه اضافه کنید)
پنیر پارمزان نصف لیوان
سیر درشت سه حبه
نمک و فلفل سیاه
پودر گردو یک سوم لیوان
گردو رو خوب آسیاب کردین و بصورت پودر در امد همه مواد رو با بلندر یا مخلوط کن خوب مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست بیاد.
سپس میگو ها رو بعد از تمیز کردن چهار الی پنج ساعت داخل این مواد مزه دار کنید سپس ب سیخ بکشید بذارید داخل فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 190 سانتیگراد به مدت یک ربع الی بیست دقیقه ... بعد از ده دقیقه زمان پخت میگو ها رو جا ب جا کنید تا طرف دیگه میگو هم برشته بشه.
چون حرارت فرها متغیره ممکنه زمان کمتری ببره
نوش جان❤️
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
#نان_حلوایی
طرز تهیه
برای تهیه خمیر این نون به نصف پ ماست و نصف پ شیر نیاز داریم که باهم مخلوط میکنیم و یک چهارم پ روغن مایع رو به این مخلوط اضافه میکنیم
یک ق غ پودر خمیر مایه داریم که روی ماست میپاشیم، یک ق غ شکر هم اضافه کرده و دو دقیقه ای صبر میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد،
دو و نیم پ آرد داریم و یک ق غ بیکینگ پودر و نصف ق چ نمک که باهم الک کرده و به بقیه مواد میافزاییم
خمیر یکدست شده را یک ساعت تو جای گرمی استراحت میدیم، از خمیر دوازده چونه گرفته باز میکنیم و لاشو با یه گلوله از هر حلوای دلخواهی پرمیکنیم ، خمیر رو بسته، دوباره بازش میکنیم و با تیغ قنادی دورشو برش میدیم،و رومال میکنیم، میزاریم تو فر صدوهشتاد درجه به مدت سی دقیقه
نوش جان ❤️
🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قمری_پلو
برنج 4پیمانه
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند وگوساله 500گرم
کلم.سنگ.یا قمری500گرم
پیاز 1تا2عددمتوسط
زردچوبه کمی
نمک.فلفل.
آبغوره یا آبلیمو2قاشق
کره 50 گرم
روغن به میزان لازم
آب نصف پیمانه
کلم ها راشسته وپوست کنده خلالی یا ژولین خردمیکنیم.باکمی از روغن سرخ کرده آبغوره ویا آبلیمو وآب اضافه کرده میگذاریم تا بپزد
گوشت رابانمک وفلفل وپیاز رنده شده مخلوط کرده وازآن میت بال درست میکنیم(قلقلی).ودرروغن سرخ کرده.
برنج را مطابق معمول آبکشی میکنیم.
بعدته قابلمه از برگ کاهو ویابرگ کلم سفید ویا نان ویا سیب زمینی.گذاشته وکمی روغن میریزیم.بعدیک لایه برنج ویک لایه کلم وگوشت میریزیم تا تمام شود.بعد دم کرده حدود45دقیقه..وسرو میکنیم.مولود نوش جان
نکته درشیراز به این غذا سبزی اضافه میکنند
برای این مقداربرنج 1کیلو سبزی پاکنکرده کافی است .
سبزی شامل کمی ترخون.شوید.ریحان.وتره است.
زردچوبه را معمولا درآب درحال جوش میریزند تا رنگ برنج طلایی شود.
کره را درآخر پخت روی برنج میدهیم.کره طعم این غذا را بسیار خوشمزه میکند.
برای تزیین از زعفران هم استفاده کنید...
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#یه_دسر_خوشمزه
مواد لازم
شیر4لیوان
بیسکویت پتی بور1بسته
شکر8ق غ
کاسترد 3ق غ
پودر کاکائو 4ق غ
100گرم کره
1بسته خامه
2بسته کارامل
طرز تهیه
کره +شیر+1بسته کارامل+کاسترد+شکر+پودر کاکائو رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگزاریم تا جوش بیادبود بیسکویت ها رو که قبلا با مولینکس خورد کردیم به مواد اضافه میکنیم و میگزاریم جوش بخوره قبل از اینکه به غلظت برسه از روی حرارت بر میداریم کناری بگذارید تا خنک شود بعدش با مولینکس خوب میکس میکنیم تا یکدست وبعد تو پیریکس ریخته و ظرف را در یخچال می گزاریم تا خودش را بگیرد بعد
1بسته کارامل همراه با خامه هم میزنیم تا صاف شود و روی دسر را با مخلوط خامه و کارامل را میپوشانیم ...
نوش جان ❤️
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :
لوبیا چشم بلبلی نصف لیوان
گوجه فرنگی يك عدد
ذرت کنسروی4 قاشق غذاخوری
جعفری و گشنیز تازه خرد شده2 قاشق غذاخوری
پیاز نصف يك عدد متوسط
آبلیمو نصف قاشق
سرکه بالزامیک (سرکه سفید)یك قاشق
نمک و فلفلبه مقدار لازم
طرز تهيه :
لوبیا ها را از شب قبل خیس کنید٬ بعد با آب بزارید روی شعله کم تا آهسته بپزند . اواخر پخت نمک به آن اضافه کنید. بعد بزارید تا خنک شوند. بقیه مواد را خرد کنید و با لوبیا و ذرت مخلوط کنید. فلفل و سرکه (می توانید سرکه سفید رو هم جایگزین کنید) و آبلیمو رو هم اضافه کنید و بذارید داخل یخچال تا خوب مزه بگیرد. بعد از یکی دو ساعت ، از خوردن این سالاد سرد و خوشمزه لذت ببرید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_شیرازی🍘
آرد یک لیوان
آب یک لیوان
کره بیست و پنج گرم
سیب زمینی متوسط آبپز سه عدد
پیاز رنده شده و آب گرفته یک عدد متوسط
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری دو قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری (قابل حذف)
ادویه ها شامل
نمک، زردچوبه، به مقدار لازم فلفل سیاه، پاپریکا، گرد لیمو از هر کدوم نصف قاشق چایخوری
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما سفره آرایی وتزئینات👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷#جوجه_ایتالیایی🌷
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما خانه داری،دکوراسیون و خلاقیت👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷#جوجه_ترش🌷
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما خانه داری،دکوراسیون و خلاقیت👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه:
سیرو با کره تفت بدین،سبک که شد قارچ درشت خورد شده رو اضافه کنین. اجازه بدین قارچ تفت بخوره و آبش کامل کشیده بشه. حالا خامه صبحانه بربزین و مخلوط کنین. شیر و ادویه هارو اضافه کنید و اجازه بدین سس کمی بجوشه و غلیظ بشه.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛