eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه سوسیس بندری 🎥🔝 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد بگذارید خنک شود برنج را با سیب زمینی خنک و پوست گرفته شده با استفاده از گوشت کوب بکوبید تا نرم نرم شود. سپس از مواد به اندازه ی یه نارنگی بردارید با دست فرم دهید داخلش رو با مواد پر کنید و داخل روغنی که از یک ربع قبل با شعله ی ملایم داغ کرده بودین و کمی به روغن زردچوبه زده بودین سرخ کنید هر طرف 5 دقیقه کافیه حتما شعله ملایم باشد 🔥🔥داخل فر هم میتونید درست کنید و اصلا سرخ نکنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه کبه عربی به روش من👇 برنج را با کمی نمک و آب خیس کنید مقدار آب را به میزان برنج کته اندازه بگیرید.یعنی به اضای هر پیمانه برنج یک پیمانه آب اضافه کنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز را به آن اضافه کنید و تفت دهید. بعد به پیاز نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت چرخ کرده اضافه کرده و تفت دهید. بعد از تفت این مواد و تغییر رنگ گوشت سیر رو اضافه کرده سپس جعفری اضافه کنید و کمی تفت دهید،ادویه کاری و زرشک رو اضافه کنید تفت دهید و کنار بذارید برنج را بدون اضافه کردن روغن،همراه با 1 ق غ زردچوبه به صورت کته درست کنید . کمی آب آن را بیشتر کنید تا برنج شفته شود. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستورای متفاوتی برای این خوشمزه وجود داشت که من اونی که راحت تر میشد درست بشه رو با اندکی دخل و تصرف خدمت شما عزیزان آوردم😁👇 از اساتید هم بخاطر تغییرات عذرخواهی میشود🤭 . مواد لازم گوشت چرخ کرده :150 گرم سیب زمینی:1 عدد کوچک(اگر چسبنده نبود 2 عدد) 🔥اگر برنج شما به قدری شل میشه که خودش به شکل کوفته در میاد میتونید سیب زمینی رو حذف کنید اگرم مطمئن نیستید میتونید از یک یا 2 عدد سیب زمینی کوچیک استفاده کنید برنج :2 لیوان زرشک :3 ق غ سیرله شده:2 حبه پیاز ریز خورد شده یا رنده شده:1 عدد ادویه کاری :2 قاشق چای خوری جعفری:3 ق غ زردچوبه:به مقدار لازم . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نحوه پخت: 🌿 آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه مرتبه الک می‌کنیم. 🌿تخم‌مرغ‌ها رو به همراه شکر و وانیل هشت دقیقه با دور تند همزن می‌زنیم تا کشدار و کرم‌رنگ بشه. 🌿 شیر، گلاب و زعفران رو بهش اضافه کرده و سی ثانیه با دور کند میزنیم. 🌿 روغن رو اضافه میکنیم، چند ثانیه درحد مخلوط شدن می‌زنیم. 🌿 مواد خشک رو طی سه مرحله اضافه کرده و به صورت دورانی با لیسک مخلوط می‌کنیم. هم زدن زیاد در این مرحله باعث میشه کیک پف نکنه. 🌿 قالب رو چرب و مواد رو داخلش می‌ریزیم و چند بار قالب رو به سطح می‌کوبیم تا حبابی نداشته باشه و سطح کیک صاف بشه. 🌿قالب رو به مدت پنجاه الی 60 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180د س قرار می‌دیم. 🌿 با خلال چوبی چک می‌کنیم اگر چیزی نچسبید بهش کیک پخته‌. 🌿بعد از خنک شدن کیک رو از قالب خارج می‌کنیم و ب دلخواه تزیین می‌کنیم. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️درست کردن استند تولد با مقوا😍😍 ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰 کیک گلاب زعفران 🍰 🌸🌿 مواد لازم: آرد قنادی: 2/5 ل دسته‌دار فرانسوی بیکینگ پودر: 1 ق م تخم‌مرغ: 3 عدد شکر: 1 ل شیر: 1/2 ل روغن: 2/3 ل وانیل: 1/4ق چ زعفران غلیظ دمکرده غلیظ: 5 ق غ گلاب: 1/3 ل پودر هل: 1/2 ق م ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه مکزیکی😋😋😋😋 خب این خوشمزه ی آسون که تو ویدیو میبینید نکته ی خاصی نداره . هر نون که بشه تاش کرد رو میتونید استفاده کنید،نون تصلی ترتیای مکزیکیه که ارد ذرت داره . یکم کره استفاده کنید خوشمزه تر میشه داستان . زیاد پر ملات درستش نکنید چون ازش میریزه بیرون ضدحال میشه . هر پنیر و تاپینگ دلخواه دوس دارید میتونید استفاده کنید . من از سس فلفل هالوپینو برای خوشرنگ شدن نون استفاده کردم.اگه استفاده نکنید نون رنگ خودشو حفظ میکنه و جذابیتش کمتره . سعی کنید سریع انجامش بدید که نون خشک نشه و موقع تا شدن خرد نشه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخت در 20 دقیقه! پاستا - 500 گرم خامه - 250 میلی لیتر 10/20٪ سیر -3 حبه پنیر - 100 گرم آرد -1 قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه. ———————————————————— درون قابلمه سه حبه سیر را سرخ کرده بیارید بیرون. قارچ ها را بشویید ، خشک کنید و برش دهید. بعد از یک دقیقه قارچ ها را بریزیم ، درب قابلمه را ببندیم و بگذاریم پنج دقیقه بپزه.خامه اضافه کنید، پاستا را بجوشانید تا نرم شود ، ابکش کنید و آن را درون قابلمه بریزید و مخلوط کنید ، پنیر را بپاشید و در فری که از قبل با دمای 200 درجه گرم شده به مدت پنج دقیقه بزارید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔝🎥 طرز تهیه مرغ شکم پر ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🔘روایت شنیده نشده‌ای از پیشنهاد آیت‌الله درباره 🔵عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب روایت شنیده نشده‌ای از ماجرای قرار گرفتن مزار امام در کنار شهدا و فراهم‌ شدن فرصت وداع ملت با پیکر امام خمینی(ره) را مطرح کرد... ناگفته های عصر ۱۳ خرداد سال ۶۸ .... اینجا بخوانید👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/3955294221C08b3a28b6f ♨️♨️♨️♨️
هدایت شده از پست آشپزبانو
🔵دوست داری مشرف بشی کربلا 👇👇👇👇 بــله انشاالله ████████ خیــر 😔▶️██ https://eitaa.com/joinchat/1128529983Cdbfe06391b بیا این کانال هر جا دوست داری میری 👆