eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
شیرینی راحت وبی دردسر از اونایی که تو دهن آب میشه كره یا مارگارین یا مخلوطی از هر دو : 125 گرم آرد : 110 گرم نشاسته ذرت : 2 قاشق سوپخوری پودر قند : 5 قاشق سوپخوری وانیل : 1/8 قاشق چایخوری پودر کاکائو مرغوب : 1/5 تا 2 قاشق سوپخوری طرز تهیه : کره به دمای محیط رسیده و پودر قند و وانیل را در کاسه همزن ریخته و با همزن تا موقعیکه کره و پودر قند نرم و پوک و حجم دار شود هم بزنید آرد و کاکائو و نشاسته ذرت را روی بقیه مواد الک کرده و با همزن در حدیکه با هم مخلوط و یکدست شوند هم بزنید . خمیر شیرینی را قیف ریخته و با ماسوره دلخواه خمیر شیرینی را ماسوره زده و فرم دلخواه دهید. مقداری پسته نگینی شده را روی خمیر شیرینی قرار داده و تزئین نمایید . سینی حاوی خمیر شیرینی را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد و در طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه پخت نمایید . شیرینی را بعد از پخت بگذارید کاملا سرد شده و بعد در ظرف سرو بچینید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی رسپیری(نسکافه ای تلخ) 🌹 آرد 225 گرم کره 225 گرم پودرقند 50 گرم+ 1 ق غ شکر وانیل 1/8. ق چ نسکافه 4 ق چ ابجوش 1 ق غ نشاسته ذرت 50 گرم 🌹کره به دمای محیط رسیده+پودرقند+وانیل زده تا کرم رنگ شود.نسکافه در ابجوش حل کرده به مخلوط اضافه میکنیم هم میزنیم.آرد و نشاسته ذرت راباهم الک کرده کم کم ریخته بادورکند همزن میزنیم.یک دقیقه آخر را با دور تند میزنیم.مواد راداخل قیف ریخته شکوفه میزنیم روی آن شکلات چیپسی گذاشته و یک ربع داخل یخچال استراحت میدهیم.سپس در فر گرم شده دمای 170 به مدت 20 دقیقه می پزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👤 تحلیل های آدمیزادی وقتی تازه می‌فهمی دوستت توی یه ویلای لاکچری زندگی می‌کنه و یه ماشین لوکس خریده؛ حرفهایی از این قبیل توی ذهنت میاد ↓ - اگه نون حلال خورده بود که وضعش این نبود! - یه حس بدی میده بهم، از اولشم از این خوشم نمیومد! - آخه این‌همه پول رو از کجا آورده؟! به‌جز دزدی، اونم از جیب ما فقیر بیچاره‌ها!؟ 💥این فکرها یه نشونۀ خطرناکه و باید بدونی که «نظام درونی» ت خیلی به هم ریخته است!!! ▪️«نظام درونی» چیه؟ و چطور ما رو میرسونه به زندگیِ آدمیزادی؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی راحت وبی دردسر از اونایی که تو دهن آب میشه كره یا مارگارین یا مخلوطی از هر دو : 125 گرم آرد : 110 گرم نشاسته ذرت : 2 قاشق سوپخوری پودر قند : 5 قاشق سوپخوری وانیل : 1/8 قاشق چایخوری پودر کاکائو مرغوب : 1/5 تا 2 قاشق سوپخوری طرز تهیه : کره به دمای محیط رسیده و پودر قند و وانیل را در کاسه همزن ریخته و با همزن تا موقعیکه کره و پودر قند نرم و پوک و حجم دار شود هم بزنید آرد و کاکائو و نشاسته ذرت را روی بقیه مواد الک کرده و با همزن در حدیکه با هم مخلوط و یکدست شوند هم بزنید . خمیر شیرینی را قیف ریخته و با ماسوره دلخواه خمیر شیرینی را ماسوره زده و فرم دلخواه دهید. مقداری پسته نگینی شده را روی خمیر شیرینی قرار داده و تزئین نمایید . سینی حاوی خمیر شیرینی را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد و در طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه پخت نمایید . شیرینی را بعد از پخت بگذارید کاملا سرد شده و بعد در ظرف سرو بچینید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا مرغها رو با نمک و زردچوبه مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید استراحت کنه. در یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ بشه حالا مرغها رو با شعله کم سرخ کنید. شعله کم به این علته که مرغ علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشه. دو قاشق سس مایونز رو با دو لیوان آب مخلوط کنید و نصف استکان زعفران دم کشیده رو بهش اضافه کنید. مقدار سس مایونز و آب بستگی به تعدادمرغها داره هر چی مرغ بیشتر بشه طبعا از سس و آب و زعفران بیشتری استفاده ميشه. قانونش برای 4 تکه مرغ یک قاشق سس مایونز هست. سس آماده شده رو کنار بگذارید. دو عدد پیاز بزرگ رو بصورت کبریتی خلال کنید . بعد از این که مرغها سرخ شد و تموم شدپیاز ها رو در همون روغن سرخ کنید و روغن رو دور بریزید. مرغها رو کف ماهیتابه بچینید و پیازها و سس رو روش بریزید. گاز رو روشن کنید و صبر کنید تا سس غلیظ بشه و حدود دو سه قاشق ازش باقی بمونه.روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و بگذارید وسط تابه دو عدد ذغال بزرگ رو بزارید روی گاز خوب سرخ بشه و بگذارید روی فویل نعلبکی دو سه قطره از روغن مرغ رو بریزید روی ذغال ها و به محض دود کردن سریع درب تابه رو بزارید و اجازه بدید مرغهاحسابی زغالی بشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍مواد لازم: 3 عدد کدو سبز گوشت گاو کم چرب 200 گرم( می تونید گوشت مرغ رو جایگزین کنید) 1عدد پیاز رنده شده 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری زیره سبز 🍴😋 همه مواد را با هم مخلوط کنید. نصف کاسه پودر سوخاری 2عدد تخم مرغ نمک روغن سرخ کردنی کدو سبز را بشویید و حلقه ای خرد کنید. وسط آنرا با یک چاقو یا حلقه بردارید. با گوشت چرخ شده پر کنید ابتدا آن را در تخم مرغ زده شده فرو کنید، سپس در پودر سوخاری . آنرا برای 3-4 دقیقه صبر کنید و سپس دوباره تکرار کنید. و در مقدار زیادی روغن سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پارت اول بریم واسه یه کوبیده ی جانانه 😂😂😂 . نکاتی به هنگام خرید گوشت مورد نیاز: 1- مناسب ترین گوشت برای پخت کباب کوبیده، گوشت قلوه گاه (گوشت بین دنده ها) گوسفند است. در صورت تمایل به استفاده از گوشت گوساله بهتر است راسته را انتخاب کنید که چربی کمتری دارد چرا که چربی مورد نیاز توسط گوشت گوسفندی تامین می شود. پخت كباب كوبیده با گوشت گوساله به‌ تنهایی امكان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت كباب كوبیده و سلامتی شما مناسب نیست😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥞🍌 ☕️🥖 امروز طرز تهیه پنکیک موز رو داریم😍 خیلی راحته و سریع آماده میشه👌🏻 🎀مواد لازم: 🍌موز 🥞خمير پنكيک 🥣کره . 🎀طرز تهیه خمیر پنکیک: 1 پیمانه و نصف آرد 1پیمانه شیر 30گرم کره 1قاشق غذاخوری شکر 1عدد تخم مرغ 1قاشق مرباخوری بیکینگ پودر نوک قاشق چایخوری وانیل نوک قاشق چایخوری نمک . ابتدا تخم و مرغ و شكر رو با همزن ميزنيم تا شكر حل شه بعد وانيل اضافه ميكنيم باز هم ميزنيم. بعد شير و كره كه در دماى اتاق بودن رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا كامل مخلوط شن،بعد نمک و آردو بیکینگ پودر رو با هم الک میکنیم و اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا جایی که گوله های آرد حل شن. _ اين شيرينيش كمه،اگر شيرين تر دوست داريد ميتونيد شكرشو بيشتر بريزيد يا با شكلات سرو كنيد. 💕امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان_صبحانه ازبکستانی شیر 250 گرم (یک لیوان) کره 50 گرم شکر 50 گرم (حدودا 2 تا 3 ق غ) آب ولرم 60 گرم (یک چهارم لیوان) پودر خمیر پایه 7 گرم (1 ق غ سر صاف) آرد سفید یا آرد نان فانتزی حدودا 375 گرم ( حدودا دو و نیم لیوان) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در منزل آلوهایی رو که برای خشک کردن انتخاب میکنین بهتره که گوشتی و شیرین باشه. همه ی آلوها رو می تونیم خشک کنیم از آلو سیاه گرفته تا قطره طلا. آلوها بعد از شستن و چیدن دم هاشون کنار میذاریم. یک قابلمه متناسب با اندازه آلوها برداشته و با مقدار مناسب آب میذاریم جوش بیاد، 2 قاشق روغن هم بهش اضافه می کنیم. اگر بافت آلوها نرمه بعد از جوش آمدن آب آلوها رو داخل قابلمه ریخته و زیر گاز رو خاموش میکنیم اما اگر بافت آلو سالم و له شده نیست اجازه میدیم آلوها ی جوش بخوره و بعد از روی حرارت برمیداریم. بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد، میبینین که پوست آلوها جمع شده حالا به راحتی میتونین پوست آلوها رو جدا کنین و در سینی یا آبکش بچینین و روش به دلخواه کمی نمک یا شکر بپاشین و اجازه بدین جلوی آفتاب خشک بشه. دقت کنین که اگر 2 روز میخواین جلوی آفتاب باشه روز دوم آلوها رو پشت و رو کنین و اگر آفتاب خیلی تیزه این زمان رو کمتر کنین در غیر این صورت تمام بافت آلو خشک میشه و تقریبن هسته های آلو فقط میمونه! اگر فضای کافی برای استفاده از آفتاب ندارین میتونین آلوها رو جلوی باد پنکه خشک کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛