برین میوه فروشی محلتون و بگین هویچ زردک میخواین ( رنگش خیلی کم رنگتر از هویچ فرنگی )دقت کنین هویچ زردک نه هویچ فرنگی هایی که معمولا ازش استفاده میکنیم هویچ زردک معمولا یک ماه میاد و کم هم هست و زود هم تموم میشه پس زود دست بکار شین از خاصیتش هم نگم براتون که اینقدر عالیه که حد نداره ( ی سرچ بزنید تو گوگل متوجه میشین)
اصلا به نظر من چیزهایی که طی سال نیستن و ی مدت محدود هستن ی ارزش غذایی خاصی دارن که همیشه نیستن🧐🧐
پس بنجبید رسیپی رو میزارم براتون برای اینکه خریدین سریع دست بکار شین و درست کنید🤗
مربا هویج زردک 🥕
مواد لازم:
هویج زردک ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
اب ۴ لیوان
وانیل ،زعفران،هل
گلاب نصف لیوان
خلال پسته ی سوم پ
جوهر لیمو نوک ق م
طرز تهیه:
هویجها رو شسته و رنده ی ریز کنید
با شکر و اب مخلوط کنید و روی حرارت بزارید جوش که اومد شعله رو کم کرده و بزارید با حرارت کم دو ساعت پخته شه در حین پخت کف روی مربا رو جهت کدر نشدن مربا حتما بگیرید
بعد از اینکه شربت مربا قوام اومد گلاب و هل و زعفران رو بریزد
در اخر سر جوهر لیمو را جهت شکرک نزدن بریزید و زیر مربا رو خاموش کنید
با هویج فرنگی هم با این دستور میشه درست کرد اما با زردک مربا ی چیز دیگه اس
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_ترایفل
ترایفل ترکیبی از ژله میوه کیک پودر شده خامه یا انواع کرم مثل کرم وانیلی کرم کاسترد پودینگ و و ومن برای لایه اول ژله گذاشتم وقتی بست میوه گذاشتم دیگه سلیقه ایه هر میوه ای دوست دارید میتونید بزارید بعد روش کیک پودر شده ریختم از هر کیکی میتونید استفاده کنید کیک و با پشت قاشق فشردش کردم بعد خامه فرم گرفته ریختم دوباره کیک پودر شده ریختم و روشم خامه و با بیسکوییت و شکلات و ژله خورد شده تزیین کردم بجای خامه هم از انواع کرم میتونید استفاده کنید یه نکته اینکه بهتره این دسر لااقل سه ساعتی تو یخچال باشه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پلو مرغ كاري
پياز خلال كرده و در روغن سرخ كردم و كمي طلايي كه شد سينه مرغ رو مكعبي خرد كردم و با پيازها تفت دادم تا كمي سرخ بشه و ادويه كاري دو قاشق غذا خوري و نمك و فلفل سياه ريختم و باهم تفت دادم و نخود فرنگي جداگانه ابپز شده بهش اضافه كردم و مخلوط كردم و وقتي برنج را ابكش كردم ، لاي به لاي برنج مواد را ريختم و دم گذاشتم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش طراحی چیدمان منزل به معنای واقعی
دنیایی از ایده های جالب و کم هزینه
برای👇
#آشپزخانه
#پذیرایی
#اتاق_کودک شما
همراه ما باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952
ایده های خاص برای استفاده از فضاهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی_سنتی🌸
با صدا ببینید 🔴🔴🔴🔴
برای ۳ نفر
شیر پر چرب نیم لیتر (حدودا ۲ لیوان)
شکر ۱۵۰ گرم (حدودا ۳/۴ لیوان)
ثعلب ۲ گرم (حدودا ۱ ق چ) ( در لوازم قنادی ها و عطاری ها موجود هست)
گلاب ۲ ق غ
زعفران ۱ ق غ
خامه ۵۰ گرم (در صورت تمایل)
پسته به میزان لازم در صورت تمایل
نکات : ثعلب برای کشدار شدن و بسته شدن بستنی لازم هستش . لطفا میزان رو دقیق بریزید کمتر بریزید بستنی بسته نمیشه . بیشتر بریزید بستنی یخ می زنه و یخی میشه .
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#کوفته_بیگندلی
مواد لازم
بادنجان 3 عدد
کره 2 ق غ
آرد 2 ق غ
شیر 1/5 لیوان
پنیر چدار 100 گرم
نمک و فلفل هرکدوم ½ قاشق
کوفته
گوشت چرخ کرده 350 گرم
پودر نان 2 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
سیر 1 حبه
نمک 1 ق چ
طرز تهیه
بادنجان هارو کباب کنید.بعد یه برش وسطش بزنید و با قاشق گوشت داخلش رو بکنید و در ظرفی بریزید.
در ماهیتابه روی شعله متوسط کره رو اضافه کنید.سپس آرد رو اضافه کنید و تفت بدید.بعد بادنجون هارو اضافه کنید. شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید.در آخر نمک و فلفل و پنیر چدار رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
برای کوفته ها هم پیاز و سیر رو رنده ریز کنید.همه موادش رو باهم مخلوط کنید و ورز بدید و نیم ساعت درشو سلفون بکشید و داخل یخچال بذارید.بعد به اندازه گردو ازش بردارید و بهش شکل بدید و سرخش کنید.
کوفته ها رو در آخر روی مواد بادنجون بچینید.
نوش جان❤️
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_خونگی 🍦💜
۲ لیوان شیر ۲ قاشق غذاخوری عسل میوه خرد شده وانیل گلاب قالب مخصوص
شیر نیمه داغ کنید و عسل در اون حل کنید وانیل و گلاب بهش اضافه کنید از روی شعله بردارید و بگذارید به دمای اتاق برسه میوه های خرد شده اضافه کنید و در قالب مخصوص بریزید و بذارید در فریزر یکم که خودشون و گرفتن چوب بستنی ها رو بزارید در هر قالب و بعد ۲ تا ۳ ساعت بذارید بمونه تو فریزر شما میتونید همه مواد را در مخلوط کن میکس کنید و بعد در قالب بریزید 👏☺️
🎀 🌸 🎀
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی_سنتی🌸
با صدا ببینید 🔴🔴🔴🔴
برای ۳ نفر
شیر پر چرب نیم لیتر (حدودا ۲ لیوان)
شکر ۱۵۰ گرم (حدودا ۳/۴ لیوان)
ثعلب ۲ گرم (حدودا ۱ ق چ) ( در لوازم قنادی ها و عطاری ها موجود هست)
گلاب ۲ ق غ
زعفران ۱ ق غ
خامه ۵۰ گرم (در صورت تمایل)
پسته به میزان لازم در صورت تمایل
نکات : ثعلب برای کشدار شدن و بسته شدن بستنی لازم هستش . لطفا میزان رو دقیق بریزید کمتر بریزید بستنی بسته نمیشه . بیشتر بریزید بستنی یخ می زنه و یخی میشه .
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کمپوت گیلاس🍒
گیلاس ها رو خوب میشوییم و میذاریم آبش بره بعد داخل شیشه که دربشو حسابی کیپ و محکم بشه میریزیم و ۴ق غ شکر روش میپاشیم و بعد آب میریزیم تا شیشه پُر بشه درب ظرف محکم میبندیم و شیشه هارو تو دیگ که از آب پر کردیم میچینیم و روی گاز قرار میدیم تا آب جوش بیاد بعد یک ربع تا بیست دقیقه زمان میدیم تا بجوشه و رنگ گیلاسها تغییر کنه حالا گاز خاموش کرده تا شیشه از داغی بیفته و بعد سرو ته میذاریم تا دو ساعت بمونه و بعد داخل یخچال بمدت یک سال نگه داری میکنیم
🎀 🌸 🎀
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
اینم لینک تولیدی لباس های #60تومنی👆 درخواست واسه لینک این کانال خیلی بود👆👇 انقد لباس تکراری نپوش
خانم ها توجه🔈🔈🔈
یه عالمه مانتو خوشگل تابستونه ولاکچری داره
از ۵۰ تومن مانتو داره
دنبال مانتوی شیک و ارزون با کیفیت بودم تا
اینکه چند روز پیش تو ایتا این #کانال رو پیدا کردم😱😱
لینک حراجی👇🏃♀️
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
ارسال با پست🚚🚚🚚
.
شربت سکنجبین یکی از نوشیدنی های پر خاصیت و معروف در طب سنتی است که باعث نشاط و شفابخشی زیادی میشود. از این شربت میتوانید در مهمانی های گرم تابستان استفاده کنید و به آن گلاب و عرق نعناع هم اضافه کنید.
#شربت_سکنجبین_خیار
شکر.... 4 لیوان
آب جوش .....دو لیوان
نعنای تازه با برگ وساقه..... یک دسته ( 150 گرم)
سرکه .....5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
شکر و اب جوش رو بریزید تو یه ظرف و یکم هم بزنید بذارید روی حرارت وقتی جوش اومد حرارت رو کم کنید و نعنا رو برگ و شاخه اضافه کنید و اجازه بدین با اب و شکر بجوشه تقریبا یک ربع الی بیست دقیقه اجازه بدین بجوشه اواخر پخت بهش سرکه رو اضافه کنید یکم ک جوش خورد حرارت رو خاموش کنید سرد که شد از صافی رد کنید و داخل یخچال نگهداری کنید.
برای شربتم یکم خیار رو رنده و با اب و سکنجبین مخلوط کردم
نوش جان
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛