eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام سلام من اومدم با ی ، خب دیگه کل ایران سرای من است، همه ی شهرها ی غذاهای خوشمزه ای دارن که باب دل بقیه شهرها هم هست و این میرزا قاسمی جان یکی از اوناست، اگر تا حالا نخوردید حتما درست کنید و حالشو ببرید 😋😋😋 چندتا بادمجون رو کبابی کنید و پوستسو بکنید، حسابی بکوبید که نرم و یکدست بشه. بعد تو یک قابلمه چند حبه سیر له کنید و با کمی روغن یکم تفت بدید، بعد بادمجون هارو بهش اضافه کنید و بزارید یکم باهم بپزن رو شعله خیلی کم چند تا گوجه رنده کنید و بهش اضافه کنید، نمک و فلفل و زرچوبه یادتون نره، بزارید کم کم آب گوجه کشیده بشه و مواد به خورد هم برن. وقتی یکم موادتون سفت شد تخم مرغ بسته به مقدار موادتون روش بشکنید و همش بزنید که با هم یکدست بشن وقتی تخم مرغ پخت دیگه غذاتون آمادست 😉😉😉 به همین راحتی و خوشمزگی 😊😊😊 من برای ۱۰ تا بادمجون متوسط وه روی ذغال کباب کردم، ۵ تا گوجه رنده کردم و ۳ تا تخم مرغ و ۴ حبه سیر استفاده کردم 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. . اول از همه یه دونه پیاز رو نگینی خرد کرده و تو قابلمه سرخش کردم بعد یک و نیم پیمانه برنج آش رو که از قبل خیس کرده بودمو همراه چن حبه سیر خرد شده و ساقه سیر تازه به قابلمه اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه بعد دو قاشق آرد رو با یکم آب سرد خوب همش زدم و ریختم تو قابلمه ودو بسته دوغ محلی که بهتره ترش باشه رو اضافه کردم و اینقد هم زدم تا به جوش اومد و در آخر نیم کیلو سبزی آش که شامل گشنیز تره. اسفناج و کمی شوید و ترخون رو بهشون همراه یک پیمانه نخود پخته شده اضافه کردم یکم که لعاب انداخت آشمون آماده شد نکته مهم:تا موقع جوش اومدن مدام هم بزنید تا دوغ نبره پ.ن:خیلیا زرده تخم مرغ و با ارد مخلوط میکنن و به دوغ اضافه میکنن ولی من از تخم مرغ استفاده نمیکنم اینحوری هم ماندگاریش بیشتره هم برا اون عده ای که از تخم مرغ خوششون نمیاد بهتره در ضمن با این رسپی دوغ فوری به جوش میاد ولی مجبور نمیشیم که زیاد هم بزنیم تو عکس هم کاملا مشخصه که دوغ نبریده  سبزی آش دوغ در شهرهای مختلف متفاوته و کاملا سلیقه ایه ولی این سبزی ها طعم فوق العاده ای به آش میده  بعدا نوشت :قابل توجه دوستانی که هی میان میگن دستورت کلا اشتباهه چون پیاز سرخ کرده نمیریزن !میخوام بدونم قبل از اینکه این دستورو امتحان کنید چطور میتونید بگید اشتباهه؟طعم پیاز سرخ کرده تو هر غذایی محشررمیشه وجدانن اول برین امتحان کنید بعد بیایین بگین اشتباهه یا نه ؟مطمئنم دستورای دیگه رو بیخیال میشید این دستورو هرکی خورده گفته .... در ضمن هیچ جای دنیا نگفتن که کسی نمیتونه دستور اصیل غذاهارو عوض کنه تو خیلی از موارد با عوض کردن مواد اولیه اونم با رعایت اصول و جایگزینی یا حتی اضافه کردن مواد و رعایت ترکیب ها خیلی خوشمزه تر از دستور اصلیش شده توهمه جای دنیا شف ها رسپی هارو به شکل درست تغیر میدن یا اضافه میکنن .انشالله از این دستور هم راضی باشین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍛 آلو بخارا ١٠عدد پیاز ١عدد سینه يا ران مرغ آلو (سیاه و خورشتی)٤تا٦عدد کشمش پلویی نصف ليوان برگه قیسی يا برگه آلو (اگر اهل غذاهاي ترش هستين برگه ي آلو سياه و يا اگه غذاهاي شيرين و ملس دوست دارين قيصي) رب گوجه فرنگي ٣قاشق رب انار يك قاشق زعفران آب كرده ◀طرز تهیه: ابتدا در ظرفی مناسب پیازها را به صورت نگینی خرد كرده و در مقداری كره سرخ می‌كنیم سپس نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و مخلوط میكنیم و بعد شعله را ملایم میكنیم تا عطر ادویه به مشام برسد. قطعات مرغ رو تفت بدين حسابي رب ها رو هم تفت بدين آب جوش بريزين و اجازه بدين بپزه آلو بخارا و آلو سیاه را به مدت ۱۰ دقیقه با مقدار كمی آب نیم‌پز می‌كنیم و قیصی را در پنج دقیقه آخر به آلوها اضافه می‌نماییم و در حدی میپزیم كه قیصی له نشود. سپس آنها را از آب جدا كرده و آبشان را نگه میداریم. كه اگه لازم بود به خورش اضافه كنيم كشمش را در آب به مدت پنج دقیقه خیسانده و سپس با كمی كره تفت می‌دهیم آلوها، برگه ،قيسي و كشمش رو به خورش اضافه كرده اجازه مي ديم به روغن بيفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
* . سواد نمی‌خواهد؛ بنویس "دوستت دارم" مثل شاگردِ کلاسِ اول، پشتِ سَرت بی‌انتها تکرار میکنم!!! . رشته ترش طرز تهيه: دو تا پياز متوسط رو نگینی خرد وبا زرد چوبه سرخ ميكنيم يه قاشق غذا خوري رب گوجه اضافه ميكنيم و با هم تفتشون مي ديم تا خامی رب گرفته بشه (می تونید گوجه رنده شده هم اضافه کنید) وبعد حبوبات (نخود ولوبيا چيتي یک پیمانه وعدس دوپيمانه ) وچند تا آلو بخارا وقیصی اضافه ميكنيم وآب جوش می ریزیم واجازه میدیم آش جوش بیاد بعد سبزي آش (اسفناج تره گشنیز)رو اضافه می‌کنیم ودر آخر رشته آش وآبغوره ونمک‌وفلغل اضافه مي كنيم و اجازه مي ديم تا آش جا بيفته ودر آخر نعنا داغ وسير داغ اضافه ميكنيم نکته؛ تو دستورش شیره انگور وسرکه هم بود که من ترجیحا نریختم‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نشاسته نصف ليوان اب سرد نصف ليوان كلاب نصف ليوان شكر يك ليوان پودر ژله هر طعمي كه دوست داريد يك بسته، من از شاتوت استفاده كردم. داخل ظرف مستطيل سلفون بكشيد نشاسته را در اب سرد و كلاب حل كنيد ، شكر را اضافه و حل كنيد، زله را اضافه و حل كنيدو رو حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا از ماست غليظ تر شود مواد را داخل ظرف بريزيد و در يخجال قرار دهيد تا كاملا" بسته شود بعد با جاقوي جرب برش دهيد و در بسته و در نارگيل بغلطونيد نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پنيرى آرد,شير,تخم مرغ,مرغ,پنير پيتزا,خوشمزه😋 كرپ پنيرى ؛ مواد لازم: شير٢ ليوان، تخم مرغ٢ عدد آرد١ ليوان نمك يك ق م طرز تهيه: تخم مرغها را با همزن مى زنيم نا يك دست بشه بعد شير آرد و نمك را مى ريزم و خوب مخلوط مى كنيم و بعد از صافى رد مى كنيم تا يكدست بشه بعد يك ملاقه از مواد داخل تابه نچسب مى ريزم حرارت كم ميزاريم هر دو طرفش كمى طلاى بشه مواد داخل كرپ هر چى دوست داشتيد بزاريد و كمى پنير پيتزا بريزيد و كرپ را از چهارطرف ببنديد يا رول كنيد بعد داخل روغن كمى سرخ كنيد خيلى خوشمزه ميشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای گلم خوبید؟ممنون که از کانال خودتون حمایت میکنید امروزم با یه غذای ترکی دیگه اومدم پیده یکی از غذاهای اصیل ترکیه و در واقع یه جور پیتزای ترکی هستش که با انواع گوشت و مرغ و سبزیجات تهیه میشه و اسم اصلیش لاح ماجون هستش طرز تهیه ش بسیار آسونه مواد لازم خمیرمایه فوری ۲ق چ شکر ۱ق چ اب ولرم ۲/۳لیوان روغن ۱/۳لیوان مواد رویه گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم جعفری یا ریحون ساطوری پیاز ۱عدد رب گوجه ۱قاشق غذاخوری ادویه نمک و فلفل و اوبشن به مقدار لازم فلفل دلمه در صورت تمایل دستور اصلی پنیر پیتزا نداره من دوست داشتم زدم😜 بریم سراغ خمیر اب ولرم و خمیرمایه و شکر رو مخلوط کنید بذارید یه گوشه فعال بشه بعد مایه خمیر نمک آرد و یک لیوان آب ولرم رو مخلوط و در اخر روغن رو اضافه کنید انقدر ارد اضافه کنید که خمیر به دستتون نچسبه بذارید یک ساعت و نیم بمونه تا ور بیاد مواد رویه همون مواد ماکارونی هستش اما بدون آب بعد خمیرو به ۵ قسمت تقسیم کنید به حالت بیضی باز کنید و مواد رویه رو بریزید و کناره هارو جمع کنید و انتهاش رو یه نشگون بگیرید😜 بذارید فر ۲۰۰درجه به مدت ۳۵دقیقه تا طلایی بشه میتویند روی کاغذ روغنی رو چرب کنید پیده هارو روش بچینید یا کف سینی فر رو ارد بریزید که نچسبن😋همین تمام😜 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشمزه سالاد ميگو 🍤سرخ شده با كنجد مواد لازم -ميگو -كلم بروكلى-سيب زمينى شيرين-لوبيا سبز-قارچ-روغن كنجد -پودر سير -پودر پياز -گوجه گيلاسى- طرز تهيه -سيب زمينى را مكعبي خرد كرده وبا روغن كنجد و نمك به مدت ٤٥ دقيقه با دماى ٤٠٠ درجه كبابى و رست كرده - كوجه گيلاسى با روغن كنجد و نمك كباب كرده -ميگو هم با پودر سير و پودر پياز و روغن كنجد با دماى ٤٠٠درجه ٣٠دقيقه در فر مى پزيم تا كريسپى بشه و تمام مواد را در يك تابه ريخته با باقى سبزيجات(كلم بروكلى و لوبيا سبز و قارچ )با كمي روغن در تابه تفت داده و در نهايت مقداري كنجد سياه بر روي آن مي پاشيم، حالا سالاد ما آماده است.البته به جاي ميگو مي تونيد از مرغ هم استفاده كنيد. 🔸شما هم اگر فرصت داشيد درست كنيد و از خوردنش لذت ببريد🔸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای شربت : ۲ لیوان شکر ۱ لیوان آب نوک ق چ پودر هل نصف لیوان گلاب یک ق چ زعفران پودر شده طرز تهیه شربت : آب و شکر رو داخل یه قابلمه میریزیم،پودر هل رو بهش اضافه میکنیم میزاریم حل بشه ، حل که شد زعفران پودر شده رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم،یک دقیقه میمونیم،گلاب رو اضافه میکنیم و شربت رو از روی شعله ورمیداریم میزاریم کنار. مواد لازم برای حلوا : آرد گندم ۲ لیوان ۴۰۰ گرم روغن مایع یک و نیم لیوان کره ۲۰ گرم طرز تهیه حلوا : آرد گندم رو داخل قابلمه الک میکنیم ، الک که شد قشنگ یک ساعت با شعله متوسط تفت میدیم،تو این فاصله باید بی وقفه آرد رو هم بزنین تا خامیش گرفته بشه و بوی آرد بلند بشه ، تایمش رو دقت کنین(یکسره باید هم زد وگرنه ته میگیره،بعد که تفت دادیم دوباره از قابلمه خارج میکنیم و الک میکنیم(میتونین اینجا ۲ باز الک کنین،به کیفیت حلواتون کمک میکنه)،الک که کردین دوباره میریزیم داخل قابلمه و سریع روغن و کره رو اضافه و با سرعت هم میزنیم،بعد یکم میمونیم تا یه جوش ریز بزنه ، اینجا در این مرحله شربت رو اضافه میکنیم❌شعله گاز رو کمِ کم کنین❌ به سرعت هم بزنین تا حلوا جمع بشه ، سعی کنین زیاد رو حرارت بالا نباشه چون حلوا خشک میشه. بعد دستکش فر رو بپوشید و قابلمه رو بلند کنین و به سمت چپ و راست کج کنین تا به اصطلاح حلوا قنداق پیچ بشه و اگه روغن اضافی داره گرفته بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با خمیر بنیه مواد لازم :👇 پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی من از نصف مواد استفاده کردم شیر یک ششم پیمانه ماءالشعیر لایت نصف پیمانه تخم مرغ دو عدد ارد تقریبا یک پیمانه نمک ، فلفل، پودر سیر ب میزان لازم آبلیمو دو ق غ مایه خمیر نصف ق غ دستور تهیه :👇 تخم مرغ، مایه خمیر، ماالشعیر، شیر رو با هم مخلوط کنید با همزن دستی هم بزنید سپس ارد و نمک ، فلفل و پودر سیر رو کم کم اضافه کنید .من از یک پیمانه + دو قاشق غذاخوری کاملا سر پر بیشتر زدم ( مثل ماست چکیده ) در نهایت ابلیمو رو اضافه کنید درشو ببندین خمیر رو یه ربع الی بیست دقیقه استراحت بدین سپس میگو ها رو داخل خمیر بذارید باز یه ربع بهش استراحت بدین. سپس در حالی ک تمام سطح میگو ب این خمیر اغشته ست داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنید. . برای مزه دار کردن میگو پیاز رو خرد کنید و بهش نمک بزنید و خوب با دست ورز بدین تا پیاز به اب بیافته فلفل و دو تا لیموی تازه رو با پوست بهش اضافه کنید و باز خوب ورز بدین میگو رو داخل این مواد و ظرف دربسته قرار بدین به مدت ۸ الی ۱۲ ساعت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترکیه بسی لذیذ و خوشمزه طرز تهیه 400گرم گوشت را با یک پیاز بزرگ چرخ میکنیم و نمک و فلفل و یک عدد تخم مرغ و یک ق غ پودر نان باگت خشک شده خوب مخلوط کرده و یک ق.غ جعفری خرد شده تازه بهش اضافه میکنیم، از گوشتها گلوله هایی برداشته و آنها را کمی تپل حالت میدهیم، در روغن کم سرخ میکنیم.دو عدد سیب زمینی متوسط را به شکل دلخواه برش بزنید و در کمی در روغن سرخ میکنیم تا نیم پز شود برای سس : یه عدد پیاز کوچیک را خورد و در کمی روغن تفت داده و کمی زردچوبه و پاپریکا و فلفل اضافه کرده و تفت میدیم و دو عدد گوجه متوسط را رنده کرده و یک ق.غ رب گوجه را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم، یک لیوان آب به مواد افزوده و میگذاریم سس کمی بجوشد. سس را در ظرف مورد نظر ریخته و کوفته ها را رویش قرار میدهیم، لا به لای کوفته ها سیب زمینی قرار میدهیم روی کوفته ها دو گوجه فرنگی کوچیک از وسط نصف شده و دو عدد فلفل سبز برش داده قرار میدهیم و روی ظرف را با فویل میپوشونیم میره تو فر صدوهشتاد درجه به مدت سی دقیقه نکته بعد از یک ربع فویل روی ظرف را بردارید. برای برنج هم برنج را بعد از ابکش کردن توی قابلمه میریزم و مقداری روغن اصافه میکنم و و با کف گیر یا قاشق یکم فشار میدم تا برنج یکم منسجم بشه و یکساعت میزارم روی حرارت کم تا دم بکشه بعد توی ظرف سرو برعکس میکنم بهمین راحتی😊 جنس قابلمه خیلی مهمه باید نسوز باشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛