eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
🍘 😋 🔸سینه مرغ چرخ شده +سیب زمینی خام رنده شده + پیاز رنده شده بدون اب+ سیر رنده شده + نمک فلفل دارچین زعفران پودر زنجبیل + ارد سوخاری همه رو با هم مخلوط و بعد سرخ کنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ این کانال پرازایده های خوشمزست سریع عضو شو وبرای کدبانوهافرواردکن... .👇👇 آشپزی سه سوته 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ رول پنیری 👌 ‌ ساده،لذیذ،آسان،سریع 😋 ‌ مواد لازم:👇 نون مخصوص سمبوسه ایرانی پنیر کیبی مغز گردو ریز خرد شده عسل یا شیر عسلی برای روکش ‌ ‌طرز تهیه:👇 خمیر سمبوسه روی سطح صاف قرار بدین پنیر خامه ای یا کیبی و کمی پودر گردو البته درصورت تمایل خیلی ها اصلا نمیزنن رو چند سانت ازلبه عقبتر بزارین لبه های هردوسمت رو روی لبه های پنیر بزارین بعد خمیرتون رو رول کنید در روغن داغ سرخ کنید بعد روی کاغذ روغن گیر انداخته تا روغن اضافه رو جذب کنه کاملا که سرخ کردین روش عسل یا شیر عسلی بریزین ودر صورت دلخواه داخل ظرف پودر پسته بزنید واین لذیذ جان بینظیر رو نوش جان کنید ‌ ‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌ ‌ ‌ ‌‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌
__ ✅سوم اينكه من اين مراحل پخت گوشت رو تو زودپز درست كردم ، شما همين مراحل كار رو تو قابلمه (فقط مقدار اب رو چند برابر كنيد ) و سه ساعت زمان پخت بديد و سعى كنيد نصف پيمانه از اب گوشت براتون باقى بمونه بقيه ى داستان در پايان دستور . . ☺️👇مقدار مواد لازم گوشت گوسفندى به نياز لازم :4 تكه زعفران دم كرده :2 ق غ خ چوب دارچين :1 يك تكه كوچيك نمك و زردچوبه به ميزان لازم پياز :1 عدد روغن به ميزان لازم 4/5 ق غ خ فلفل قرمز پاپريكا :1 ق چ خ (يا فلفل سياه جانشين) . . . ✍طرزتهيه اول گوشت رو تميز و شسته و با روغن و پياز و زدچوبه تفت داده و بعد يك ق غ خ زعفران زده و چوب دارچين و اب كافى ك يك استكان لازمه رو ميريزيم و در زود پز رو بسته تا مدت يك ساعت به خوبى بپزه و بعد پخت چوب دارچين رو برداشته و نصف ابى ك از گوشت باقى مانده رو ميگيريم و گوشت رو به تابه منتقل كرده و روغن روى اب گوشت رو گرفته روى گوشت ميريزيم و باهاش كمى تفت داده ك از خامى در بياد وبراى خوشمزه شدن كمى زعفران و فلفل قرمز زده و اب گوشت روش ريخته و در ماهيتابه رو بسته و با ي قول خوردن خاموش تا جا بيافته و با پلو نوش جان . . ✅نكته : اگر دوست دارين گوشت رو ابكى و همينطور نوش جان كنيد در اخر كمى زعفران و فلفل زده و به حال خودش رها كنيد تا مزه دار بشه .. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ این کانال پرازایده های خوشمزست سریع عضو شو وبرای کدبانوهافرواردکن... .👇👇 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 لوبیا سبز 1کیلو گوشت چرخ کرده 300گرم سیب زمینی 500گرم هویج 2عدد متوسط تخم مرغ 5عدد پیاز 4عدد متوسط زعفران وادویه جات به مقدار لازم لوبیا سبز رو ریز خرد کرده باکمی آب میذاریم بپزه, درنظرداشته باشید که باید زیاد پخته بشه بعد آبکش کرده درماهیتابه باروغن تفت میدهیم سیب زمینی هاو پیازها و هویج هامونو پوست کنده نگینی خردش میکنیم وهمه روجداگانه مانند لوبیا سبز در روغن تا حد طلایی شدن سرخ میکنیم,نوبت به گوشت چرخ کرده مون میرسه که باپیازرنده شده مخلوط کرده و مزه دارش میکنیم و اونم تو روغن سرخش میکنیم,حالا تمام مواد که درروغن سرخشون کرده بودیم رو ظرفی ریخته و تخم مرغ هامونو یکی یکی در موادمون میشکنیم ونمک و زعفران و ادویه جات اضافه کرده و تابه یا قالب رو خیلی کم روغن میزنیم مواد کوکو مونو داخل قالب ریخته رو حرارت میگذاریم خودشو گرم و کمی زیرش برشته شد کافیه(میتوانید قالب را درفرهم قراربدهید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پوست پسته تازه رو جدا کنید و مغزش رو بیرون بیارید و از وسط نصف کنید و بعد پوست رویی رو جدا کنید و با چاقو خلال کنید و روی دستمال تمیز بریزید و جای خنک و کم نور قرار بدین تا خشک بشه وقتی خشک شد داخل یخچال یا کابینت و اگه برای مدت طولانی تری میخواید داخل فریزر نگه داری کنید فقط حتما اجازه بدید کاملا خشک بشه وگرنه داخل ظرف دربسته بخاطر رطوبتی که هنوز داره کپک میزنه 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍰 روغن جامد 1/2 پیمانه شکر 1/2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد آرد 1 پیمانه بکینگ پودر 1 ق چ شیر 4 ق غ وانیل یا هل کمی روغن و شکر را میزنیم تا حجیم شود بعد تخم مرغ و وانیل و شیر را اضافه میکنیم و بعد آرد و بکینگ پودر.ابتدا ساندویچ سازو با قلم چرب کنید یکبار اینکارو بکنید کافیه بعد مواد را با قاشق یا در قیف ریخته و بعد در ساندویچ ساز ریخته و دربش را میبندیم تا بپزد.با خلال دندان تست کنید ببینید پخته یا نه.اگر خواستید کمی از مواد را پودر کاکائو بزنید بعد در قالب ساندویچ ساز کمی از مواد وانیلی و کمی کاکائویی بریزید بعد بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. هر میوه ای که تو یخچال دارید و نمیخورید و تمیز میشورید تو قابلمه میریزید(میوه هایی که استفاده کردم:گوجه سبز_آلبالو_کیوی_توت فرنگی_سیب) نصف فنجان آب میریزید و درشو میزارید تا قشنگ بپزه حدود ۲ ساعت و هسته های میوه جدا بشه بعد از صافی رد کنید و دوباره بریزید تو قابلمه چاشنی اضافه کنید من فقط نمک زدم اگه طعم ملس دوست دارید دو قاشق شکر اضافه کنید هم بزنید و بزارید تا آب لواشک کشیده بشه و زیرشو خاموش کنید داخل سینی نایلون انداخته بعدلواشک و داخلش بریزید و صاف کنید بعد از چند روز لواشک خشک میشه مال من دو روزداخل محیط خونه خشک شد.   ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥗 قرابیه فندقی شکلاتی مواد لازم: 150 گرم کره 4 قاشق روغن مایع 1 لیوان نشاسته 1 قاشق بکینگ پودر 1 لیوان پودر قند 1 عدد تخم مرغ 1 پاکت وانیل 3 لیوان آرد 300 گرم شکلات فندق خرد شده طرز تهیه: تمام مواد خمیر به جز آرد را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. وقتی خمیر به این قوام رسید کار ورز دادن را تمام کنید. تکه هایی از خمیر بردارید و شکل گرد بدید با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 175 درجه از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزید. شکلات را به روش بنماری آب کنید. فندق را به شکلات اضافه کنید. بعد از اینکه قرابیه پخت و سرد شد در شکلات آب شده بزنید یا شکلات را روی قرابیه بریزید و در یخچال بذارید. وقتی شکلات سفت شد سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ باقلوا گردویی مواد لازم : خمیر یوفکا مخصوص باقلوا یک بسته کره ۲۰۰ گرم هل برای لای ورقه ها به مقدار لازم گردو درسته شربت: دو لیوان شکر یک لیوان اب گلاب دو ق غ زعفرا و هل کمی ابلیمو یک دوم ق چ شیر عسلی ۵ ق غ . . طرز تهیه: اول شیره ی باقلوا رو اماده میکنیم اب و شمر مخلوط بزارید روی حرارت تا جوش بیاد بعد گلاب و هل و زعفران رو اضافه کنید و بزارید با حرارت متوسط یک ربع بجوشه اواخر تایم شربت ابلیمو رو اضافه کنید و بزارید کنار . . . ورقه های باقلوا رو باز کرده و از کره ی اب شده با برس روش زده و پودر هل بپاشید و مدل کلیپ رول کنید و تو ظرفی که با کره چرب شده بچینید روی هر رول رو کمی کره زده و ی گردوی درسته گذاشته و یک مقدار فشار بدید تا هم فُرم باقلوا قشنگ بشه به واسطه ی فشار دادن و هم گردو بچسبه به باقلوا ؛ بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه تا روی با قلوهای قشنگ طلایی بشه از فر که در آوردید به شیره ی داغ شیر عسلی رو اضافه کنید و هم بزنید و به باقلوا ی داغ اضافه کنید پس دقت منید هم باقلوا هم شیره هر دو باید داغ باشن ی ظرف بزارید رو باقلوا و احازه بدید یک ساعت شیره خوب به جسم با قلواتون بره بعد با پودر پسته تزیین کنید و با چای نوش جان کنید ، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. نوعی سس شکلاتی براق برای روکش کیک و دسر با دستور آقای ژاک تورس سرآشپز فرانسوی و متخصص شکلات . . 🍴مواد لازم: پودر ژلاتین 9 گرم+آب 3 قاشق غذاخوری آب 125 گرم شکر 225 گرم خامه 130 گرم پودر کاکائو 30 گرم . . . .🍴طرز تهیه: ابتدا پودر ژلاتین را روی 3 قاشق غذاخوری آب بپاشید . در قابلمه کوچکی آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید سپس خامه و پودر کاکائو را اضافه کرده مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید. سپس مخلوط ژلاتین را اضافه کرده خوب مخلوط کنید و از روی حرارت برداشته صبر کنید تا دمای مخلوط به 24 درجه سانتی گراد برسد سپس برای روکش کیک استفاده کنید. این دستور بسیار ساده تهیه میشه فقط حتما همه مواد را دقیق اندازه گیری کنید. اگه دماسنج ندارید با انگشت دمای سس را تست کنید باید کمی خنک تر از دمای بدن باشه اگه زیاد خنک بشه دیگه مناسب ریختن روی کیک نیست و باید دوباره کمی گرمش کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نوشیدنی “لیموناد صورتی” خوشرنگ را تهیه کرده و از نوشیدن آن نهایت لذت را ببرید. آب لیمو یک پیمانه آب زرشک یک پیمانه آب 4 پیمانه شکر یک و یک چهارم پیمانه شکر و 1 پیمانه آب را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و شکر در آب حل شود.بعد شهد به دست آمده را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود. سپس شهد خنک شده را با آب لیمو ، آب زرشک و 3 پیمانه آب باقی مانده مخلوط کنید و هم بزنید.برای خنک کردن لیموناد بدست آمده میتوانید چند تکه یخ در آن بریزید و یا به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. 🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 اگر از طعم به خوشتون میاد, قطعا عاشق دلمه ی به خواهید شد. ضمنا این دلمه رو میشه بدون گوشت یا مرغ درست کرد که بسیار مناسبه برای دوستان گیاهخوار. برای این دلمه، برنج زعفرانی رو با تکه های گردو, خلال پسته, زرشک و کشمش مخلوط کنید (میتونید مرغ یا گوشت رو پخته و ریز خرد کرده, به برنج اضافه کنید)، بعد در قابلمه پیاز و رب رو تفت داده, آلوهای خیس خورده را اضافه کنید.مقدار مناسب آب بریزید و بگذارید آب جوش بیاد, به ها رو پوست بکنید, سرشان را ببرید و با قاشق توشون رو خالی کنید, داخل به رو با برنج پر کنید, قسمت سر به رو روی اون قرار بدید و در قابلمه ی حاوی آلو, چهل و پنج دفیقه تا یکساعت بپزید. دقت کنید به را آخر سر پوست بکنید تا سیاه نشه. طعم این خورش ملس و بسیار خوشمزه و خوش عطره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛