eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
ماهی شکم پر 🐟 🌀من اول ماهی رو نمک میزنم و روش آبلیمو میریزم و دو سه ساعت استراحت میدم تا ترد و مزه دار بشه و بوی ضحم ماهی از بین بره.داخل شکم ماهی رو با سبزی شکم پر،پر کرده و میدوزم.بعد روی ماهی رو با چاقو چند برش داده تا خوب مغزپخت شود و سپس روی آن را با دستمال کاغذی خوب خشک کردم تا به تابه نچسبه و داخل روغن داغ و با 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
پنج عدد هویج درشت رو با رنده آلمانی رنده می کنم. داخل ماهی تابه می ریزم (فقط به اندازه کف ماهی تابه می ریزم) . نصف لیوان آب و نصف ق روغن می ریزم و درش و می ذارم تا هم بپزه و هم سرخ شه. حدودا ده دقیقه بعد وقتی هویج پخته و آبش کشیده شد ،یک ق چایخوری آبلیمو می ریزم تا وقتی هویج ها رو با قاشق هم می زنم نشکنن و له نشن.‌ بعد از اینکه سرخ شد ، از ماهی تابه بر میدارم و باز دو مشت هویج می ریزم و همین کار تکرار می کنم تا همه‌ی هویج ها پخته و سرخ بشن . در آخر هویج ها رو یکجا می ریزم و نصف ق رب گوجه، دو ق غذا زعفرون، نمک، روغن ‌و به مقدار دلخواه آبلیمو اضافه می کنم و هم‌می زنم، درش و می ذارم تا ده دقیقه با بخارش، جا افتاده بشه و کنار گوشت یا مرغ 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
 🔰کاری پلو 💐کاری پلو یکی از پلو‌های پر مصرف و پر طرفدار است که غذایی شیرازی محسوب می‌شود. 🥰 کاری پلو به دلیل داشتن ادویه کاری که طبع گرم و خشکی دارد فوق العاده خوش طعم و پر خاصیت می‌باشد. ادویه کاری از پر مصرف‌ترین ادویه‌ها در میان ما ایرانیان محسوب می‌شود که در انواع خورش‌ها و پلو‌ها به کار می‌رود. 😋 ❇️مواد لازم 🔻مرغ (پخته شده) ... ۶ قطعه 🔻ادویه کاری ... ۳ ق غ 🔻برنج ...۴ پیمانه 🔻سیب زمینی ...۳ عدد 🔻نخود فرنگی ... ۱۰۰ گرم 🔻پیاز متوسط ...۲ عدد 🔻زعفران (ساییده) ... ۱ ق چ 🔻روغن (حیوانی) ... ۳ ق غ 🔻نمک ... به مقدار نیاز 🔻فلفل ... به مقدار نیاز 🔻زرد چوبه ... به مقدار نیاز 🔻آب ... ۲ پیمانه ❇️طرز تهیه 1⃣ابتدا در یک ظرف مقداری روغن بریزید و سپس پیاز را در ابعاد کوچک خرد کرده و شروع به تفت دادن پیاز کنید. 2⃣فراموش نکنید که نمک، فلفل و زردچوبه را نیز در مقادیر دلخواه به آن اضافه کنید. 3⃣مرغ را هم می‌توانید از قبل نیم پز کنید. بعد از طلایی شدن و پخت پیاز، مرغ پخته را نیز به تابه اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید. 4⃣بعد از تفت کامل مرغ ۲ پیمانه آب نیز به مواد اضافه کنید. مواد را روی شعله ملایم بگذارید تا آب آن کم شود. 5⃣بعد از کم شدن آب خورش مواد را مجددا با روغن حیوانی (روغن زیتون یا مایع) سرخ کنید و در آخر کاری و زعفران را نیز به آن‌ها اضافه کنید. 6⃣هنگام سرخ شدن مواد بهتر است که برنج را از قبل در آب نمک گذاشته و آن را بجوشانید و آبکشی کنید. 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🔰دلمه برگ چغندر 💐خیلی شبیه به دلمه برگ مو اما از آن نرم تر و خوشمزه تر و براق تر💐 ❇️مواد لازم 💠برگ چغندر به مقدار لازم (همه مواد بستگی به مقدار برگ چغندر دارد) 💠عدس پخته شده 💠لپه پخته شده 💠پیاز سرخ شده 💠برنج خیس شده 💠بلغور خیس شده 💠سبزی دلمه خام کمی 💠نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه ❇️روش تهیه مواد داخل دلمه را مانند دلمه برگ مو جدا در یک ظرف آماده می کنیم. 2⃣برگ ها چغندر را نیز در آب جوش ریخته و زود برمیداریم چون فقط می خواهیم کمی نرم شوند و موقع پیچوندن نشکنند. 2⃣و دلمه هامونو می پیچونیم و تو یک قابلمه کنار هم می چینیم و با آب خیلی کم میذاریم بپزه. ❇️نکته ⏹این که برگ چغندر خیلی زودتر از برگ مو میپزه باید مواد داخلش پخته باشند و آبشم کم باشه تا دلمه ها خراب نشند. 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🔰کوفته گوشت یونانی ❇️مواد لازم 💠 گوشت گاو ... 1 کیلو  💠تخم مرغ زده شده ... 1 عدد  💠برگ نعنا تازه ... 2 ق س 💠شوید ... نصف ق چ 💠سرکه ...  1 ق چ 💠نان نرم ... 4برش 💠سیر آسیاب شده ... 6 حبه 💠پیاز خرد شده. ... 1 عدد 💠نمک و فلفل ... به میزان لازم ❇️سس 💠سس گوجه فرنگی ... 250 گرم  💠پیاز خرد شده ... 1 عدد  💠کره ... سه چهارم فنجان 💠دارچین ...  1 ق چ 💠میخک ... یک چهارم ق چ 💠برگ بو ... 2 عدد   ❇️طرز تهیه 1⃣تمام مواد را با هم مخلوط کرده ، آنها را به شکل توپهای اندازه گردو درست کنید . 2⃣ آنها را در آرد غلطانده و در روغن سرخ کنید . 3⃣ آنها را به سس افزوده ، به مدت 20 دقیقه سرخ کنید . 4⃣ درصورت نیاز کمی آب به آن اضافه کنید. گوشت ها را می توانید در برگ مو قرار داده و در سس بپزید . 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
پنج عدد هویج درشت رو با رنده آلمانی رنده می کنم. داخل ماهی تابه می ریزم (فقط به اندازه کف ماهی تابه می ریزم) . نصف لیوان آب و نصف ق روغن می ریزم و درش و می ذارم تا هم بپزه و هم سرخ شه. حدودا ده دقیقه بعد وقتی هویج پخته و آبش کشیده شد ،یک ق چایخوری آبلیمو می ریزم تا وقتی هویج ها رو با قاشق هم می زنم نشکنن و له نشن.‌ بعد از اینکه سرخ شد ، از ماهی تابه بر میدارم و باز دو مشت هویج می ریزم و همین کار تکرار می کنم تا همه‌ی هویج ها پخته و سرخ بشن . در آخر هویج ها رو یکجا می ریزم و نصف ق رب گوجه، دو ق غذا زعفرون، نمک، روغن ‌و به مقدار دلخواه آبلیمو اضافه می کنم و هم‌می زنم، درش و می ذارم تا ده دقیقه با بخارش، جا افتاده بشه و کنار گوشت یا مرغ 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🔰کوفته گوشت یونانی ❇️مواد لازم 💠 گوشت گاو ... 1 کیلو  💠تخم مرغ زده شده ... 1 عدد  💠برگ نعنا تازه ... 2 ق س 💠شوید ... نصف ق چ 💠سرکه ...  1 ق چ 💠نان نرم ... 4برش 💠سیر آسیاب شده ... 6 حبه 💠پیاز خرد شده. ... 1 عدد 💠نمک و فلفل ... به میزان لازم ❇️سس 💠سس گوجه فرنگی ... 250 گرم  💠پیاز خرد شده ... 1 عدد  💠کره ... سه چهارم فنجان 💠دارچین ...  1 ق چ 💠میخک ... یک چهارم ق چ 💠برگ بو ... 2 عدد   ❇️طرز تهیه 1⃣تمام مواد را با هم مخلوط کرده ، آنها را به شکل توپهای اندازه گردو درست کنید . 2⃣ آنها را در آرد غلطانده و در روغن سرخ کنید . 3⃣ آنها را به سس افزوده ، به مدت 20 دقیقه سرخ کنید . 4⃣ درصورت نیاز کمی آب به آن اضافه کنید. گوشت ها را می توانید در برگ مو قرار داده و در سس بپزید . 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🥘 😋 🔸اول ازهمه ک مرغ تو آب میذارم یکم ک جوش اومد ابشو خالی میکنم بره.ی پیاز بزرگ خلالی میکنم باکره تفت میدم تیکهای مرغ اضافه میکنم میذارم سرخ شن زردچوبه فلفل ادویه وپاپریکاهم میزنم لابلای مرغم فلفل دلمه وهویج میذارم زعفرون دم کرده اضافه میکنم وی لیوان اب.یکم ک گذشت ی ق رب حسابی تفت میدم بهش نمک میزنم و ب مرغم اضافه میکنم و میذارم جابیفته.زرشکم ک توی گلاب خیس میکنم بعد با کره و ی ق شکر تفت میدم.بادمجون هم تو آب و نمک ی ساعتی گذاشتم موند و بعد سرخش کردم. بادمجونارو بگذارید تو سس‌ مرغ ی جوش بخوره بعد زیرشوخاموش کنید. ♦️رب رو همون اول ب مرغ هم میتونین اضافه کنین ولی حتما برای مجلس ب روش بالا درست میکنم ❁🍟🥦🍔 🌺🌸🌹@AshpaziiiiiAsan🌹🌸🌺
مواد لازم: ارد برنج 5 قاشق غذاخوری کره 3 قاشق غذا خوری آب 2تا3 لیوان گلاب2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری شکر 5 قاشق غذاخوری هل 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: کره را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، پس از داغ شدن کره آرد برنج را بریزید و تفت دهید تا طلایی شود، وقتی آرد برنج طلایی شد حالا هل رو اضافه کنید و ی کوچولو تفت بدید حالا میتوانید آرام آرام آب را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد برنج گلوله نشود. پس از مخلوط شدن آرد و آب میتوانید شکر، زعفران و گلاب و ادویه ی مخصوص کاچی را اضافه کنید، تمام مواد را روی حرارت ملایم آنقدر بهم بزنید تا مواد غلیظ شوند سپس درون ظرف بریزید و سرو کنید. نکته ها:از آرد برنج ریز استفاده نکنید آرد برنج کاچی باید کمی درشتر باشد میتوانید از عسل بجای شکر استفاده کنید، مقدار شکر بنابر سلیقه میتواند کم و زیاد شود. ☘👩‍🍳 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🐟ابتدا فیله های ماهی را از پوست جدا کنید. بهتر است از فیله ماهی قزل آلای قرمز استفاده کنید؛ فقط بعد از شستشو از طول به دو قسمت تقسیمش کنید و پوستشو جدا کنید. بعد با موچین تمیزی باقیمانده تیغ‌های ماهی رو از گوشتش خارج کنید. بعد از طول، فیله ماهی رو به ضخامت یک سانت برش بزنید. هر برش را روی تخته کار بصورت حلزونی بپیچید و با خلال دندان ماهی حلزونی را فیکس کنید. آب لیموها را گرفته و با بقیه مواد که برای مزه دار کردن ماهیه توی یک ظرف بریزید و مواد ماهی رو کاملا میکس کنید. حال به مدت یک ساعت مواد را روی فیله های پیچیده شده، قرار دهید 🍔 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
📣📣 همه کیف و کفش‌ها حراج شد👆👆😱 فروش حضوری وغیر حضوری با بیش‌از دوهزار مدل😍😍 🔴 از 50 تومن😳 🔵 ست 85 تومن😱 🔴 75تومن همه شیک پسندا اینجان👇👇👇😍 http://eitaa.com/joinchat/1585184786C068d842537
💫 آشپز بانو 💜
📣📣 همه کیف و کفش‌ها حراج شد👆👆😱 فروش حضوری وغیر حضوری با بیش‌از دوهزار مدل😍😍 🔴#صندل از 50 تومن😳
⚜️هم 💶 ⚜️هم 😍 ⚜️هم با بالا 😱 ❌پس و بيشترازاين فرصت رواز دست نده ❌ فقط امروز❌❌❌ 🛑💢در هفته دو روز حراج💢🛑 http://eitaa.com/joinchat/1585184786C068d842537 بدو حراجش را از دست ندهی❌❌❌