eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
🍘 😋 🔸اول ٥ تا سيب زمينى رو پوست كندم و با مقدارى آب،شير، آويشن، فلفل، نمك و حريره ى سير گذاشتم بپزه. تو اين فاصله گوشت چرخكرده رو سرخ كردم زردچوبه زدم، بعد زرشك و جعفرى و پيازداغ و فلفل شيرين و اضافه كردم و تفت مختصرى دادم بعد هم قارچ و كمى رب، آخر هم كمى فلفل و نمك و آويشن، گذاشتم تا خنك بشن. سيب زمينى كه پخت ميذارم كامل خنك بشه و بعد رنده ريز ميزنم، سه تا تخم مرغ، پودر پياز، خيلى كم نمك و فلفل، پاپريكا و كمى ريحون و مرزه ى خشك اضافه مى كنم و مخلوط مى كنم، كمى آرد سوخارى هم اضافه مى كنم تا زمانى كه مايه به دست نچسبه. يه كاسه آب جلوى دستم ميذارم و طبق فيلم كوكوها رو شكل مى دم و تو روغن داغ سرخ مى كنم. اگه شيرى كه توش سيب زمينى رو پختين زياد اومد باهاش سوپ درست كنيد و دور نريزينش. اين مقدار سيب زمينى و تخم مرغ ، ده تا كوكو بهتون ميده، راز انسجام اين كوكو يكى سرد بودن كامل مواده و دومى استفاده از 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
چلو گوشت برنج رو بصورت کته با روغن حیوانی تهیه کردم. برای پخت گوشت دوتا پیاز بزرگ رو خلالی برش زدم ودرکمی روغن تفت دادم تا رنگش طلایی بشه بعد ماهیچه گوسفندی رو بهش اضافه کردم وکمی تفت دادم ‌بهش سه حبه سیر برش خورده ویه چوب دارچین ودوتا برگ بو ودوتا هل درسته‌ وکمی زردچوبه وفلفل سیاه اضافه کرده وتفت دادم و مقدار کمی آب داخل زودپز اضافه کردم تا بپزه بعداز پخت مقداری زعفرون غلیظ وکمی نمک ویک قاشق سماق بهش اضافه کنید وبزارید تا سسش حسابی غلیظ بشه بعد هم در کنارچلو یا کته ‌ومقداری زرشک که در کره وشکر وزعفرون تفت دادید نوش جان کنید 😋🤗 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
كرم دار 😋💁 مواد لازم تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱/۲ ق چ شیر ۱۰ ق غ روغن ۶ ق غ شکر ۵ ق غ آرد ۷ ق غ سرپر بکینگ پودر ۱ ق م نوتلا يا شكلات صبحانه به ميزان لازم طرز تهیه : تخم مرغ های به دمای محیط رسیده رو با وانیل ۲ دقیقه بزنید ، بعد شیر و روغن و شکر رو اضافه کنید تا حل شدن کامل با همزن بهم بزنید ، حالا آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و ۵ دقیقه بذارین استراحت کنه ، حالا به اندازه مشخص با ملاقه داخل ماهیتابه داغ مایه رو بریزین و بعد از ۳۰ ثانیه قبل از اینکه حباب ایجاد بشه به اندازه ای که روی سطح رو بپوشونه نوتلا یا شکلات صبحانه بریزین و بعد دوباره همون مقدار روش دوباره از مایه پنكيك بریزین و با احتیاط به یکباره برگردونید و بعد ۳۰ ثانیه آماده میشه و نوش جان 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 😍 گلخونه من 😍
پالتو بالا موجود فقططط ۹۹ تومن😍 🔵انواع بافت فقط ۵۸ تومن😳 🔴انواع مانتو فقط ۷۳ تومن😱 ⚫️انواع مجلسی فقط ۶۷ تومن😋 ⛔️⛔️ گرون نخرید ⛔️⛔️ اینم لینک کانال حراجیمون💯👇👇 http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047 ♨️ارسال رایگان و فوری♨️ ✅ تک به قیمت عمده ✅
😋به جرات بگم هیچ زیتون پرورده ای اون زیتون پرورده خانگی ساخت مادر یا بانوی هنرمند گیلانی نمیشه،😍 زیتون پرورده اصل با زیتون ماری درست میشه،زیتونی که ذاتا لاغر و کشیده ست و روغن خوبی داره ،هسته‌ هاش با دستان هنرمند بانوی شمالی کنده میشه و در نمکیار آب انار و دانه هاش گردو و سیر و 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🔰چلمه کباب ❇️مواد لازم 💠مرغ محلی ... 1 عدد 💠مغز گردو ... 400 گرم 💠پیاز بنفش … 4 عدد 💠رب آلوچه … 2 قاشق غذاخوری + مقداری برای مارینه کردن تکه‌های مرغ 💠کره ... 3 قاشق غذاخوری 💠آب … 1 لیوان 💠نمک … به مقدار لازم 💠فلفل سیاه … به مقدار دلخواه . ❇️مواد لازم پلو 💠برنج …4 پیمانه 💠آب ... به مقدار لازم 💠نمک … به مقدار لازم 💠زعفران … به مقدار لازم ❇️مواد لازم ته دیگ 💠آرد … 1 لیوان 💠ماست … 2 قاشق غذاخوری 💠کره … 2 قاشق غذاخوری 💠تخم مرغ …1 عدد 💠نمک … به مقدار لازم ❇️روش تهیه 1⃣تمام تکه‌های مرغ را به نمک ، فلفل سیاه و رب آلوچه آغشته کرده و در ظرف مناسبی می‌‌ریزیم و درِ ظرف را گذاشته و به مدت 1تا 2 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مرغ‌ها مزه_دار شود. 2⃣مغز گردو و پیاز ها را به صورت جداگانه چرخ می‌کنیم پیازهای چرخ کرده را در صافی ریخته و آبِ اضافه‌ی آن را می‌گیریم گردو و پیاز چرخ کرده را درون ظرف مناسبی ریخته و رب آلوچه ، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود 3⃣ سپس تکه‌های مرغ مارینه شده و آب و کره را به آن اضافه کرده و ظرف را روی شعله ی اجاق قرار می‌دهیم تا به جوش آید سپس شعله‌ی اجاق را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خورش به آرامی بپزد تا جا افتاده و به روغن 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🔰خورشت کدو ❇️مواد لازم برای چهار نفر 💠کدو سبز ...4 عدد 💠گوجه فرنگی ...4 عدد متوسط 💠گوشت گوسفندی ...400 گرم 💠پیاز ... 2 عدد متوسط 💠سیر ...2 حبه 💠رب گوجه فرنگی ...2 قاشق غذا خوری 💠روغن مایع ... به مقدار لازم 💠آبلیمو تازه ... 2 قاشق غذا خوری 💠نمک، زردچوبه و فلفل سیاه ... به میزان لازم ❇️روش تهیه 1⃣در مرحله اول پیاز و سیر را پوست بگیرید و بشویید. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و سیر را رنده کنید. 2⃣یک قابلمه را انتخاب کنید و مقداری روغن مایع درون آن بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید. صبر کنید تا روغن داغ شود، سپس پیاز خرد شده را به همراه سیر رنده شده به قابلمه اضافه کنید و مقداری آن ها را تفت دهید. بعد از اینکه مقداری سیر و پیاز تفت خوردند و نرم شدند به آن زردچوبه و مقداری فلفل سیاه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم یکدست شوند و تفت بخورند. 3⃣در گام بعدی گوشت را آماده کنید. گوشت را پاک کنید و بشویید و سپس بر روی تخته آشپزخانه با استفاده از یک چاقوی تیز به اندازه خورشتی آن ها را خرد کنید. 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
روش تهیه شیربرنج روی اجاق گاز🍚 مواد لازم 🍚۴ پیمانه شیر 🍚۱پیمانه شکر 🍚۳ پیمانه برنج 🍚یک چهارم قاشق چایخوری دارچین یا دو عدد چوب دارچین طرز تهیه 🧊-چهار پیمانه شیر را در یک قابلمه بریزید و ۲ دقیقه روی حرارت قرار بدهید. - حالا یک پیمانه شکر را به آن اضافه کنید. - سه پیمانه برنج را هم در این مرحله به شیر و شکر اضافه کنید. 🧊- اجازه بدهید شیربرنجتان ۷ دقیقه با حرارت متوسط پخته شود. یادتان باشد نباید زیاد شیر را داغ کنید چون میسوزد؛ بنابراین تا زمانی که موادتان جوش بیایند آن را حرارت بدهید. 🧊- یک چهارم قاشق چایخوری دارچین را به مخلوط شیربرنجتان اضافه کنید.۶- شعله را کم کنید. 🧊- حالا در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید شیربرنج ۸ دقیقه روی حرارت کم بماند تا خوب جا بیفتد. 🧊- اگر از چوب دارچین استفاده می کنید، آنها را از وسط نصف کنید و در مرحله ۲ به شیر اضافه کنید تا طعم بگیرد. قبل از اضافه کرد برنج هم باید چوب دارچینها را از شیر بیرون بیاورید. __ 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
❇️میگو پلو جنوبی ❇️مواد لازم برای 4 نفر 💠میگو پاک شده ...300 گرم 💠برنج ... 3 پیمانه 💠گشنیز ... 100 گرم 💠پیاز ...1 عدد 💠سیر ... 3 حبه 💠زعفران آب کرده ...1 قاشق غذا خوری 💠رب گوجه ... 2 قاشق غذا خوری 💠روغن مایع ... به مقدار لازم 💠نمک، زردچوبه و فلفل سیاه ...به مقدار لازم ❇️روش پخت 1⃣ابتدا پیاز و سیرها را پوست بگیرید و بشوییدو به صورت نگینی خرد کنید، سپس یک تابه مناسب را انتخاب کنید و در آن روغن مایع بریزید. سپس بر روی اجاق گاز بگذارید و بعد از داغ شدن روغن، پیاز و سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا مقداری نرم شود. سپس به مقدار دلخواهتان نمک، زردچوبه و فلفل را به پیاز و سیر اضافه کنید و کاملا هم بزنید و تفت دهید تا پیاز و سیر ها رنگ طلایی به خود بگیرند. 2⃣میگو هایی را که برای میگو پلو انتخاب کنید که اندازه ریزی داشته باشند. میگو ها را پاک کنید و بشویید و به پیاز و سیر اضافه کنید. خوب مواد را هم بزنید تا طعم یکدیگر را بگیرند، مقداری که میگو ها تفت خوردند و رنگ آن ها تغییر کرد به تابه 2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید و آن ها را با هم تفت بدهید. 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🧆برای درست کردنش حدودا چهارصد گرم گوشت چرخ شده رو با یدونه سیب زمینی متوسط رنده شده ی آبگرفته، یدونه پیاز کوچیک رنده شده،یکی دوقاشق آرد معمولی،دوقاشق سبزی معطر که بیشترش ترخون و مرزه باشه،نمک، فلفل وادویه کاملا ورز میدم و کنار میزارم. پیازداغ نگینی درست میکنم و رب گوجه و ادویه و نمک اضافه کرده کاملا تفت میدم و بعد به میزان کافی آب اضافه میکنم و صبر میکنم تا سس کمی بجوشه و قوام بیاد 🍔 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🔰بشقاب رویایی ❇️مواد لازم 💠پاستا ... 100 یا 200 گرم ❇️سس پنیر 💠پنیر خامه ای ... 1/2لیوان 💠شیر ... 1/4 لیوان 💠پودر سیر ... 1/2قاشق چایخوری 💠نمک و فلفل ... به میزان لازم 💠میگو ... 10 الی 15 عدد 💠پودر فلفل قرمز و پاپریکا و سیر آویشن 💠روغن ... 2 قاشق غذاخوری 💠و هر ادویه دلخواه برای مرینیت میگو ❇️روش تهیه 1⃣ابتدا در یک کاسه یا مخلوط کن پنیر خامه ای شیر پودر سیر نمک و فلفل ریخته و کامل با هم مخلوط می کنیم 2⃣سس آماده را روی پاستا پخته شده بریزید و هم بزنید تا ترکیب شود 3⃣میگو را با پودر سیر پاپریکا و فلفل قرمز و هر ادویه دلخواه و در صورت تمایل یکم آب لیمو مرینیت کنید 4⃣سپس در تابه نچسب با روغن خیلی کم سرخ کنید 5⃣از تابه در آورده سپس در همان تابه قارچ ها را روی حرارت متوسط تفت دهید نمک و فلفل و پودر سیر آویشن زده و مرتب هم بزنید تا آب قارچ کشیده شود و کاراملی شوند 6⃣قارچ ها را از تابه در آورده و اسفناج ها را اضافه کنید نمک بزنید مقداری تفت دهید تا اسفناج ها نرم شوند 7⃣همه مواد را در کنار هم در بشقاب سرو کنید 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛