eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
حیوانی یا روغن محلی که از کره محلی درست میشه من دوکیلو کره محلی داشتم که ریختم داخل قابلمه روی حرارت کم گذاشتم تا کم کم کره ذوب شد نیازی نداره هم بزنید بعد روش کف جمع میشه اون کف همون دوغی هست که داخل کره موجوده میذاریم تا کم کم اون کف ازبین بره و ته نشین بشه و مثل تهدیگ کف قابلمه جمع بشه و کره به روغنی صاف و زلال و شفاف تبدیل میشه گاهی به آرامی هم میزنیم نیازی نیست کف رو جدا کنیدحدودا یک ساعت یابیشتر زمان میبره مواظب باشید وقتی کف روش ازبین رفت و کف قابلمه ته نشین شد نسوزه وگرنه طعم و عطر روغن ازبین میره بعد میذاریم کمی خنک بشه و داخل شیشه یا ظرف مورد نظر میریزیم درنهایت از دوکیلو کره 1.5 کیلو روغن بدست اومد. 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه 👇🧀 اول شیرتون رابزارید بجوشه موقع جوشیدن کمی سرکه سفید بریزید موقعی که برید شعله را خاموش کنید بعد داخل صافی ریز یا تور مخصوص بریزید که کاملا ابش خارج بشه محکم کیسه رافشار بدید که کاملا ابش بره بعد از کیسه خارج کنید گرد یاقالبی بزارید کیسه فریزر بزارید داخل فریزر به مدت حداقل ۵ساعت بعدش رنده کنید واستفاده کنید ... 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
ترفند های پخت 🌸🍃 اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود. می توانید 2-3 قاشق غذا خوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود، اگر بر اثر فراموشی برنجتان بی نمک شد اصلاً نگران نباشید موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید با این کار بی نمکی برنج شما رفع می شود 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🥦 🍭 --------------------------- ریواس‌ها را پوست کنده، بعد از شستن به قطعات کوچک خرد کردم بعد نمک و فلفل سیاه به مرغ ۴ تیکه بزنید و تفت بدید زعفرون هم بهش اضافه کنید مرغ که تفت داده شده رو گذاشتم کنار حالا پیاز خرد شده رو تفت دادم پیاز طلایی شد ۱۵۰ گرم جعفری خردشده رو بهش اصافه کردم کمی تفت دادم و کمی نعنا بهش اضافه کردم یه قاشق رب انار ملس و دو قاشق رب گوجه و زردچوبه و ادویه کاری و پاپریکا و فلفل قرمز و نمک و کمی دارچین بهش اضافه کردم و‌ تفت دادم و مرغ بهش اضافه کردم و همه باهم مخلوط کردم اب بهش اضافه کردم و اول شعله رو زیاد کردم تا خورش قل بخوره بعد کمش کردم و درشو بستم تامرغ پخته بشه و‌جا بیفته وقتی خورش جا افتاد، ریواس هم بهش اضافه کنید حدودا کمتر از ده دقیقه میپزه و زود نرم و له میشه 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ رو نواری برش های طولی زدم به مدت یک ساعت با روغن زیتون،زردچوبه، پاپریکا،نمک،فلفل،کمی آبلیمو مرینیت کردم و فرستادمش تو یخچال استراحت کنه. بعد به ترتیب توی آرد،تخم مرغ و 3 مدل پودر سوخاری غلت دادم ، نیم ساعت گذاشتم بمونه تا خودش رو بگیره تا توی روغن پودر سوخاریش کنده نشه. با روغن زیاد به شکل شناور و حرارت نسبتا بالا سرخش کردم👌 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🔰آش عباسعلی کرمانشاه گویش محلی; آش وسلی 💐در زمان پهلوی اول وقتی برگزاری مراسم مذهبی ممنوع اعلام شد شخصی بنام عباسعلی به جهت ادای نذری که داشت در مسجد محل این آش رو پخت آوازه ی بی نظیر این آش در همه جا پیچید و بسیار طرفدار پیدا کرد تا جایی که امروز نماد کرمانشاه محسوب میشه و همچنین غذاهایی مثل خورشت خلال دنده کباب آش سورانه یا انواع نون برنجی و کاک ...💐 ❇️مواد لازم 💠گوشت دنده گوسفند ... 1 کیلو 💠گندم پوست کنده ... 2 پیمانه 💠برنج ... 1 پیمانه 💠عدس ... 1 پیمانه 💠نخود ... 1 پیمانه 💠لوبیا چیتی ... 1 پیمانه 💠لوبیا سفید ... 1 پیمانه 💠پیاز درشت ... 1 عدد 💠سیر ... مقداری 💠نعناع خشک ... برای تزیین اش 💠روغن حیوانی ... مقداری 💠نمک فلفل سیاه و قرمز وزردچوبه ❇️روش تهیه 1⃣حبوبات رو از شب قبل خیس کنید 2⃣پیاز خرد شده را با مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید 3⃣گندم و لوبیا و نخود رو همراه با آب اضافه کنید و اجازه بدید حداقل سه ساعت بپزه 4⃣در مرحله بعد عدس و برنج رو اضافه کنید 5⃣گوشت دنده را با پیاز و ادویه بزارین تا 3 ساعت بپزه بعد پخت گوشت استخوانها ی دنده رو بکشین گوشت رو بکوبین و به حبوبات اضافه کنین و حسابی هم بزنید تا کشدار و غلیظ بشود 6⃣در اواخر پخت نعنا داغ رو برای عطر آش و سیر داغ رو اضافه کنین (نعنا اختیاریه) 7⃣روغن حیوانی رو اضافه کرده و مواظب باشید ته نگیره وقتی غلیظ و کشدار شد آش ما امادست 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎗😋 دو تا ایده عالی و آسون با تخم مرغ👌😍 ❤️🍃 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
حیوانی یا روغن محلی که از کره محلی درست میشه من دوکیلو کره محلی داشتم که ریختم داخل قابلمه روی حرارت کم گذاشتم تا کم کم کره ذوب شد نیازی نداره هم بزنید بعد روش کف جمع میشه اون کف همون دوغی هست که داخل کره موجوده میذاریم تا کم کم اون کف ازبین بره و ته نشین بشه و مثل تهدیگ کف قابلمه جمع بشه و کره به روغنی صاف و زلال و شفاف تبدیل میشه گاهی به آرامی هم میزنیم نیازی نیست کف رو جدا کنیدحدودا یک ساعت یابیشتر زمان میبره مواظب باشید وقتی کف روش ازبین رفت و کف قابلمه ته نشین شد نسوزه وگرنه طعم و عطر روغن ازبین میره بعد میذاریم کمی خنک بشه و داخل شیشه یا ظرف مورد نظر میریزیم درنهایت از دوکیلو کره 1.5 کیلو روغن بدست اومد. 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🥦 🍭 --------------------------- ریواس‌ها را پوست کنده، بعد از شستن به قطعات کوچک خرد کردم بعد نمک و فلفل سیاه به مرغ ۴ تیکه بزنید و تفت بدید زعفرون هم بهش اضافه کنید مرغ که تفت داده شده رو گذاشتم کنار حالا پیاز خرد شده رو تفت دادم پیاز طلایی شد ۱۵۰ گرم جعفری خردشده رو بهش اصافه کردم کمی تفت دادم و کمی نعنا بهش اضافه کردم یه قاشق رب انار ملس و دو قاشق رب گوجه و زردچوبه و ادویه کاری و پاپریکا و فلفل قرمز و نمک و کمی دارچین بهش اضافه کردم و‌ تفت دادم و مرغ بهش اضافه کردم و همه باهم مخلوط کردم اب بهش اضافه کردم و اول شعله رو زیاد کردم تا خورش قل بخوره بعد کمش کردم و درشو بستم تامرغ پخته بشه و‌جا بیفته وقتی خورش جا افتاد، ریواس هم بهش اضافه کنید حدودا کمتر از ده دقیقه میپزه و زود نرم و له میشه 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🥮 😋 🔸مواد لازم:آرد دو ليوان(ليوان دسته دار فرانسوي)،شكر يك ليوان،تخم مرغ سه عدد،كدو حلوايي پخته و له شده يك ليوان،پودر دارچين يك ق غذاخوري،ماست يك چهارم ليوان،روغن مايع سه چهارم ليوان،نمك نوك ق چ،وانيل يكچهارم ق چايخوري، بيكينگ پودر دو ق مرباخوري،گردو خرد شده يك سوم ليوان(ميتونيد حذف كنيد) 🔸طرز تهيه:قالب بيست و سه سانتي رو چرب و آردپاشي كنيد.فر رو با صد و هفتاد و پنج درجه روشن كنيد. آرد+بيكينگ پودر+نمك+دارچين رو مخلوط و الك كنيد. روغن+ماست+شكر رو با همزن بزنيد، تخم مرغ ها رو يكي يكي اضافه كنيد با همزن بزنيد بعد وانيل+پوره كدو حلوايي و مواد خشك رو اضافه كنيد و در اخر گردو رو بريزيد و با ليسك هم بزنيد.مواد رو در قالب بريزيد و حدود چهل و پنج دقيقه تا يك ساعت طبقه وسط فر بپزيد. ♦️بعد از پخت،كمي كه خنك شد از قالب بيرون بياريد.ميتونيد روش كمي پودر قند بپاشيد و سرو كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه کیک قیصی😍 مواد لازم: ۴عدد تخم مرغ ۱لیوان شکر ۱لیوان شیر ۱لیوان روغن ۱لیوان ارد الک شده ۲لیوان ارد برنج الک شده ۱ق چ خ بیکینگ پودر ۱ق چ خ وانیل ۱لیوان قیصی خردشده ♨️طرز تهیه♨️ شکر و تخم مرغ هارو ۵دقیقه با همزن بزنید تا کرمی شکل شود.روغن رو هم اضافه و هم بزنید و مواد خشک رو الک کنید و مخلوط کنید و قیصی را هم اضافه کنید و در دمای ۱۸۰درجه بین ۳۰تا۴۰دقیقه بپزید.با پودر قند تزیین کنید نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم سینه مرغ 500گرم پیاز متوسط 1عدد سیر 3حبه تخم مرغ 2عدد آرد معمولی 1/2پیمانه آرد سوخاری 1/2پیمانه پنیر پیتزا 1پیمانه سرخالی پودر سوخاری نارنجی روغن سرخ کردنی سس خردل 1تا2قاشق نمک وفلفل وپودر پاپریکا مرغ ها رو کمی تیکه کرده وداخل غذاساز ریخته ،پیاز رو هم خرد کرده به همراه سیر اضافه کرده ومواد رو خوب میکس کرده ودر نهایت ادویه ها وسس اضافه کرده ومخلوط میکنیم ودر آخر پنیر را هم به موادمون افزوده ومخلوط میکنیم من با دست به موادم شکل دادم کمی از مواد حدود35گرم برداشتم و کمی آرد معمولی زدم وتوی دست فرم دادم داخل سینی چیدم وبعد از اینکه همه ی ناگت ها آماده شد سه تا ظرف برداشتم ،توی یکی اردسوخاری،یکی دیگه تخم مرغ زده شده ودر آخر پودر سوخاری نارنجی تابه را روی حرارت گذاشته وروغن اضافه کرده وناگت ها را اول داخل سوخاری بعد تخم مرغ ودر آخر داخل پودر سوخاری نارنجی میزنیم وداخل تابه با حرارت ملایم میپزیم چند بار ناگت ها رو پست ورو میکنیم تا 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛