eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
عدد تخم مرغ ۲عدد . نصف پیمانه ارد . آب جوش ۲ق غ نصف پیمانه پودر قند . نصف ق چ بکینگ پودر کمی وانیل. عسل اگه دوست داشتین برایه تیره تر شدن نونتون نصف ق بریزید زرده وسفیده جداشود.سفیده رابزنید تا پف کنه بعد با 2قاشق از پودر قند بزنید تا فرم بگیرد. زرده ها را باوانیل وبقیه پودر قند بزنید کمی بزنید بعد دو ق غ ابجوش اضافه تاکرم رنگ بشه و ربانی شکل. اردوبیکینگ پودر الک شده را به زرده اضافه کنید. وهم بزنید و بعد سفیده رو به مواد اضافه و فولد کنید یه کاسه ماست خوری از مواد و برداشتم و. بهش پور کاکائو اضافه کردم مواد سفید رو داخل تابه ریختم و مواد کاکائویی رو. تو قیف ریختم و مثل تو عکس خط انداختم و. با یه خلال دندون به حالت زبرا درآوردم بعد سرشو گذاشتم حدود هشت دقیقه ای آماده شد درشو باز کنید دیدید کنار هاش رنگ گرفت آمادس نباید بزارید رولت خشک بشه بیرون آوردم و روی پارچه گذاشتم کاغذ رو. جدا کردم و تو همون پارچه رول کردم وقتی خنک شد خامه رو فرم. دادم و خامه کشی کردم و دوباره رول کردم و برش زدم 😉 این بود دستور فقط و فقط تنها نکته ای که باید رعایت کنید و نشکنه رولتون اینه که تمامی کار با همزن تا مثل کیک پف نکنه دوم اینکه حتما با دمای بالا و زمان کم بپزید طی هیچ شرایطی نزارید کناره های نون رولت خشک‌بشه نصف زمان رو بزارید با دمای زیر بپزه و دو دقیقه هم گریل بالغ رو روشن کنید هم از چسبندگی دربیاد بپزه هم خوشرنگ بشه موفق باشید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستان عزیزم نماز روزهاتون قبول باشه دستور حلیم خوشمزه امتحان کنید حتما درست کنید حالشو ببرید 😍😍😍👏👏 حليم خونگي بوقلمون در ٣ ساعت 😍 مواد لازم براي ١٠ نفر بلغور گندم ٨٥٠ گرم گوشت بوقلمون ١/٨٠٠ گرم نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين چوب دارچين شير ١ ليوان شكر و كنجد و پودر نارگيل براي تزيين . ١ ساعت خيس خوردن بلغور گندم ١ ساعت و نيم براي پخت گندم و گوشت يك ربع براي كوبيدن گوشت و بلغور يك ربع براي هم زدن نهايي . اول از همه ماه رمضان مبارك 🙏🏻 التماس دعا. دوما ، من اين حليم رو تو زمان كم خواستم درست كنم ، چون خيليا ميگن كار سختيه 😃 ولي با كمي دستكاري تو دستورهاي قديمي ميشه خيلي راحت تو خونه يه حليم عالي درست كرد 😋 . 🟢ترفندها : به جاي گندم كه هم خيلي بايد خيس بخوره و هم خيلي زمان پخت لازم داره و همچنين بعد از پخت حتما بايد پوستش رو جدا كنيد ، ميشه از بلغور گندم استفاده كرد 😁 . به جاي كوبيدن بلغور از گوشتكوب برقي استفاده كردم 👍🏻 . اب گوشت رو با حليم مخلوط كردم كه طعم و چسبندگي خوبي ميده بهش 👍🏻 . يك ليوان شير تو اخرين مرحله اضافه كردم به حليم كه عالي ميشه 😌 . حتما درست كنيد ❤️😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اونم چه زولبیایی🥰تردو شفاف 👌 . نشاسته ی گل (گندم)یک لیوان سرخالی ماست ترش نصف لیوان گلاب یک سوم لیوان بکینگ پود یک ق چ خ روغن یک قاشق ق غ خ شربت بار یک قاشق غ خ آرد گندم یک ق غ خ استوری مراحل رو کامل گذاشتم و هایلایت هم شده. نشاسته و ماست رو خوب باهم هم بزنید تا نشاسته حل بشه و بعد گلاب و زعفران و آرد و بکینگ پودر وشربت بار هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه،از صافی رد کنید. مایه ی زولبیا رو که آماده کردید دو ساعت استراحت بدید و بعد سرخ کنید و داخل شربت داغ بندازید و بعد سی ثانیه بردارید و بذارید خنک بشه.... شربت بار شكر دو ليوان و نيم آب يك ليوان گلاب يك چهارم ليوان زعفران ابليمو ترش يه ق غ خ بری اینکه شربت بار شکرک نزنه یک هشتم قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنید. اب رو بداريد بجوشه و بعد شكرو گلاب وزعفران رو اضافه كنيد و بدون اينكه هم بزنيد بذاريد تا شكر اب بشه وبه غلظت برسه و در اخر ابليمو رو اضافه كنيد تا شكرك نزنه(غلظت شربت بعد خنك شدن بايد يكم از عسل كمتر باشه) مى تونيد از گلوكز هم استفاده كنيد تا باميه هاى براقترى داشته باشيد فقط دو سه دقيقه اخر كه شربت رو مى خواهيد از رو اجاق برداريد يه قاشق گلوكز اضافه كنيد.... می تونید گلوکز رو‌حذف کنید... 🥰مراحل زولبیا گذاشتم 🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براي رنگ اول شربت زعفران داخل ليوان بريزيد بعد براي رنگ دوم تخم شربتی كه قبلا تو آب خيس كرديد و خوب لعاب دار شده رو به اندازه چند قاشق داخل ليوان بريزيد بعد برای رنگ سوم گل ختمی تو آب سرد خيس كنيد به مدت ١٠ دقيقه الی ١٥ دقيقه بعد به آرومی داخل ليوان بريزيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.‍ بازهم لحظات نورانے افطار ✨ ميان سفره لطفت ميان سجده سبزت🍃 ميان ربناي دست پر مهرت🙏 اگر بر خاطرت رد شدخيال من دعايم کن🙏 که محتاج دعايم من🙏 قبول حق 🙏 🙏 . 1. برای تهیه ي موهیتوي نعنا به روش ساده ابتدا یک قاشق غذاخوری شکر رو داخل یک لیوان بریزید. 2. لیمو‌ترش‌ها رو با پوست به برش‌های کوچک تقسیم کنید و اون ها رو روی شکر بریزید. 3. برگ‌های نعناع تازه رو هم روی لیموها بریزید. 4. با یک وسیله ي مناسب مواد رو کمی بکوبید تا عصاره ي لیمو و نعناع خارج بشن. 5. حالا به مقدار زیاد یخ روی مواد بریزید و در نهایت نوشابه اسپرایت یا آب گازدار يا آب معمولي رو روی اونها بریزید. 6. موهیتوي نعناع رو با برش‌های نازک لیمو و برگ نعناع تازه سرو کنید. براي داشتنِ رنگِ سبز از كمي رنگِ خوراكيِ مرغوب استفاده كنيد يا چند برگ نعناي پوره شده رو به نوشيدني اضافه كنيد... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه👩🏻‍🍳 یدونه پیاز نگینی رو توی ۱ ق غ خ روغن تفت میدیم، پیازا مقداری که سبک و شیشه ای شد بهش فلفل سیاه، زردچوبه پاپریکا و ۱ عدد چوب دارچین اضافه میکنیم و یه مقداری تفت که خورد تقریبا ۳۰۰ گرم گوشت خورشتی گوسفند به پیازا اضافه کرده و خوب تفت میدیم. تکه های گوشت که سرخ شدن بهش ۱ ق غ خ رب گوجه و به اندازه ۲ مشت پر نعنا، شوید و جعفری تازه خورد شده به موادمون اضافه کرده و تفت میدیم بعد از تقریبا ۴ دقیقه تفت خوردن بهش ۳ لیوان آب جوش اضافه کرده و میذاریم به مدت تقریبا ۲ ساعت به خوبی تا زمانی که گوشتها پخت بپزه که بعد از پخت گوشتا بهش به میزان کافی نمک و مقداری زعفران دم شده برای خوش طعم شدن اضافه میکنیم. حالا تو یه تابه مقداری گل کلم رو برش زده و توی ۱ ق غ خ روغن تفت میدیم تا زمانی که گل کلما کبابی شد. حالا به خورشتمون ۱/۲ پیمانه غوره و گل کلمهای سرخ شده رو اضافه میکنیم و میذاریم تقریبا به مدت ۲۰ دقیقه خوب بپزه تا خورشت کاملا جا بیفته و به روغن بیفته. میتونین برای روی این خورشت از سیبزمینی سرخ کرده و یا بادمجون سرخ کرده هم استفاده کنین که من به خاطر اینکه تهدیگ سیبزمینی داشتیم دیگه نیازی ندیدم سیبزمینی سرخ کنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان_شيرمال يك قاشق غذاخورى مايه خمير،يك قاشق شكر و كمتر از نصف ليوان آب گرم (حدود ٥٠درجه)رو تركيب ميكنيم و درش رو ميزاريم، بعد از يك ربع كاملا عمل مياد. يدونه تخم مرغ درشت و چهار تا پنج قاشق سَر پُر شكر و يك ليوان شيرِ ولرم رو هم ميزنيم حدود سه ليوان آرد و نصف قاشق چايخورى بهبود دهنده رو تركيب ميكنيم و به مايه ى تخم مرغى اضافه ميكنيم مايه خمير عمل اومده رو هم اضافه ميكنيم و مواد رو مخلوط ميكنيم پنجاه گرم كره ى نرم رو اضافه ميكنيم و با دست خمير رو كاملا ورز ميديم اصلا نيازى به اضافه كردن آرد نداره فقط اگه خمير خيلى چسبنده بود دستامونُ ميزنيم داخل آرد و مجدد خمير رو ورز ميديم روى ظرف خمير سلفن ميكشيم و يه پتوى كوچيك روش ميزاريم كه كاملا گرم بشه و به مدت چهل و پنج دقيقه استراحتش ميديم بعد از اين تايم حجم خمير بيش از دوبرابر ميشه كه بايد مجدد ورز بخوره و پُفش رو بگيريم من از اين مقدار خمير سه تا چونه درست كردم و باوردنه به شكل دايره باز كردم و داخل سينى تفلنِ چرب شده گذاشتم و روش يه حوله گذاشتم و تايم دادم ده دقيقه ديگه استراحت كنه براى رومال يدونه زرده و نصف استكان شير و يك قاشق زعفران آبزده رو تركيب ميكنيم و بعد از استراحت دوم نون ها رو رومال ميكنيم و به دلخواه كنجد ميريزيم و ميفرستيم تو فر ٢٠٠ درجه به مدت يك ربع تا نهايتا بيست دقيقه ما به شكل سنتى براى نون شيرمال از روغن دنبه و پيه آب شده ى گوسفندى و براى رومالش هم از تركيب گلرنگ ساييده شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍔همبرگر فوری🍔 ميتونيد نصف مقدار گوشت رو با سويا جايگزين كنيد. برای سه تا چهار نفر چهارصد گرم گوشت چرخکرده رو با یک پیاز متوسط رنده شده، نمک، فلفل ، کمی پودر سیر و آویشن و اگه دارید یه کوچولو جوز هندی داخل تابه بریزید و با یک ق روغن خوب تفت بدید تا بپزه و کمی سرخ بشه.حالا یدونه فلفل دلمه سبز کوچیک رو خرد و بهش اضافه کنید تا فلفل هم نرم بشه. مواد گوشتی رو در تابه صاف کنید و روش پنیر ورقه ای بزارید و در تابه رو سه دقیقه بزارید تا پنیر ذوب بشه. مواد گوشتی رو به سه یا چهار قسمت تقسیم و داخل نون همبرگری بذاريد. سس دلخواهتون و گوجه و خیارشور و پیاز خلالی شده باهاش سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
 خورشت گوجه سبز 🍈🍈 اول سبزی که شامل نعنا و جعفری را پاک کرده و خوب شسته و ریز خرد کنید و در مقداری روغن کمی سرخ کنید و کنار بذارید . گوشت را با یک عدد پیاز بزرگ و دو عدد سیر تفت داده کمی زردچوبه و فلفل اضافه کرده وبعد به مقدار لازم آب اضافه کنید . بعداز این که گوشت ها نیم پز شد سبزی سرخ شده را بهش اضافه کنید وبا حرارت ملایم اجازه بدید تا به روغن بیافته. حدودا نیم ساعت قبل از سرو گوجه سبزها را خوب شسته وبه خورش اضافه کنید در ریختن گوجه سبز دستو دلباز باشید پ.ن : این خورشت رو می تونید با مرغ و یا گوشت خورشتی تهیه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کشک_بادمجون ۶تا بادمجون متوسط پیاز ۱عدد سیر ۳حبه نعناع خشک۲قاشق گردو نگینی خرد شده ۱لیوان کشک رقیق شده ۱ لیوان نمک و زردچوبه اول بادمجونا سرخ کردم میتونین کبابی هم بکنین داخل تابه پیاز و سیر رو سرخ کردم و نمک و زردچوبه زدم بعد نعناع و گردو نگینی رو اضافه کردم و بعد بادمجون ها و در آخر کشک رقیق شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم در تابه رو گذاشتم یه ده دقیقه بپزه و جا بیفته برای تزئین روش دورتادور طرحم رو با کشک زدم کشک های رنگی رو هم رنگ زرد با زعفرون و بقیه رو هم با دو قطره رنگ خوراکی مخلوط کردم و داخلش و با کشک رنگی و سیرداغ و نعناع داغ و پیاز داغ پر کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد دوپیمانه کره ۷۵گرم آب ولرم نصف پیمانه زرده تخم مرغ یک عدد بکین پودر یک قاشق چای خوری وانیل نصف قاشق مربا خوری پودر هل نصف قاشق چای خوری شکر دوقاشق غذاخوری مواد لازم برای شربت شکر دوپیمانه آب ۱/۵پیمانه زعفران به مقدارلازم گلاب یک قاشق غذا خوری اول شربت آماده میکنیم وهمه مواد باهم مخلوط میکنیم وروی حرارت میزاریم تاشکرش آب بشه وبعد ده دقیقه جوشیدن زیرشو خاموش میکنیم واجازه میدیم خنک بشه ....... برای درست خمیر ابتدا آردو بعد الک کردن داخل ی ظرف بزرگ میریزیم وبکین پودر ٫وانیل ٫شکروپودر هل بهش اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم بعد کره رو بعد آب کردن به آرد اضافه میکنیم ومرحله بعد زرده تخم مرغ وبعد آب ولرم اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم تاخمیر آماده بشه بعد روی خمیر سلفون میکشیم ویک ساعت داخل محیط آشپزخونه استراحت میدیم بعد بک ساعت خمیر با پودر نشاسته باز میکنیم ودوباره تامیکنیم روی هم خمیرو ودوباره ده دقیقه استراحت میدیم بعد ده دقیقه باوردنه خیلی نازک بازمیکنیم وقالب میزنیم وسه تا از خمیر هارو روی هم میزاریم وتا میکنیم وباانگشتمون وسط تارو خوب فشار میدیم تا بهم بچسبن وموقع پخت باز نمیشه بعد داخل روغن داغ سرخ میکنیم وبعد سرخ شدن داخل شربت خنک میزاریم تا شربت کاملا داخل شیرینی فرو بره نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هویچ یک کیلو شکر یک کیلو آب ۶ لیوان زعفران به اندازه لازم گلاب یک استکان هل و خلال پسته یا بادام در صورت دلخواه هویچ هارو شسته پوست گرفته و به سلیقه خودتون رنده ریز یا درشت، رنده یا چرخ کنید هویچ هارو داخل قابله بریزید بدون آب روی حرارت ملایم بزارید تا تغییر رنگ بدن...ته نگیره ‌ تو یه قابلمه جدا دو پیمانه آب بریزید و وقتی بجوش اومد شکرو یکجا اضافه حرارت ملایم باشه تا شکر حل بشه زعفرون و گلاب رو اضافه و چند دقیقه بعد خاموش و شهدرو کنار بزارید(۷تا ۸ دقیقه کافیه برای قوام اومدن شهد) ‌ وقتی هویچ ها تغییر رنگ دادن ۴ پیمانه آب اضافه درشو بزارید تا بپزه وقتی پخت تا جایی که نصف آب تبخیر شد شهد رو اضافه کنید و بزارید دوباره بپزه تا شهد قوام بیاد ‌ اگه مزه زنجبیل رو دوس دارید نوک ق چ پودر زنجبیل هم میتونید اضافه کنید همچنین چند دونه هل که همون ابتدای پخت باید اضافه بشه و پایان پخت از مربا خارج کنید ‌ ‌ در اواخر پخت دو ق غ آبلیموی تازه یا یک ق سوپ خوری جوهر لیمو اضافه و ده دقیقه بعد حرارت رو خاموش کنید پ.ن۱شهد مربای هویچ مثل بقیه مرباها نیست و خیلی غلیظ نمیشه وقتی خنک شد و داخل یخچال گذاشتید سفت تر میشه پ.ن۲خلال پسته در اواخر پخت اضافه بشه پ.ن۳چون پخت هویچ زمانبره پس عجله نکنید دو تا سه ساعت زمان بدید‌ ‌ ‌پ.ن۴ حتما حتما هویچ رو بعداز رنده وزن کنید نه با پوست یا علی 👋🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛