eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
برای این لوبیا پلوی خوشمزه ابتدا پیاز نگینی رو تفت دادم وقتی پیاز سبک و شیشه ای شد گوشت تکه ای رو اضافه کردم و کمی تفت دادم رنگ گوشت که تعقیر کرد رب گوجه فرنگی و ادویه رو اضافه و حسابی سرخ کردم تا رب گوجه رنگ پس داد چهار ،پنج لیوان آب رو به همراه یک تکه کوچک چوب دارچین اضافه کردم و گذاشتم روی شعله ملایم تا گوش بپزه ،در این بین لوبیا سبز رو هم سرخ کردم وقتی ‌گوش پخته شد چند عدد گوجه فرنگی رو رنده کردم و به همراه برنج ونمک و لوبیای سرخ شده به گوشت اضافه کردم اب برنج که کشیده شد کمی زعفران روی برنج دادم و صبر کردم تا برنج دم کشید 😋👇 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
موجود👆 😍 فقط 😱 تومن☺️ ❌کلی کار زمستونی☺️ ❌انواع و ❌ارسال و پرفروش😍 🔴قیمتها زیر #😱😱 👇👇👇بهترین کانال لباس زنونه http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☕😊❤ در پناه پروردگار🙏 امروزتون بخیر و نیکی سرتون سلامت زندگیتون شیرین و عاشقانه❤ دنیاتون غرق در شادی و آرامش🙏 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیله نودلی😋 اول از همه پوست فیله مرغ رو بگیرید،و حدودا به چهار قسمت مساوی تقسیمش کنید و بهش نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر و روغن زیتون(یا هر روغنی که دارید)بزنید ⁣⁣ ⁣ بعد فیله هاتون رو داخل ارد سفید بزنید ،حالا نودل رو حدودا ۳دقیقه داخل ابی که جوش اومده بندازید تا بپزه و نرم بشه (ادویه داخل نودل هم بریزید )و ⁣⁣بعد آبکش کنید ⁣⁣ حالا نودل هارو مثل فیلم دور فیله بپیچید و با فشار دست فشرده ارش کنید. آخر سر هم داخل روغن شناور و داغ سرخش کنید و نوش جون کنید⁣⁣.‌‎👈🏻👈🏻اگر برای مهمونی درست مبکنید میتونید از شب قبل فیله هارو بپیچید و داخل ظرف در دار بذارید مهمونا اومدن سرخشون کنید )فقط فیله هارو روی هم نذارید ،یه ریف داخل ظرف بچینید روش یه لایه کاغذ روغنی یا کیسه فیریزر بذارید بعد لایه بعدی و بچینید وگرنه بهم میچسبن ⁣⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ╭✵🍝🍔🍝✵╮ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چکار کنیم که کیکمان پف بکند. چیکار کنیم که پف کند؟ 1_برای اینکه کیک اسفنجی شود و خوب پف کند باید آردی که استفاده می کنید را چند بار الک کنید و بهتر است بکینگ پودر را ابتدا به آرد افزوده و سپس با هم از صافی عبور دهید تا آرد کامل باز شود. 2_از قالب مناسب انتخاب کنید چون اگر مواد اولیه کیک نسبت به قالب کیک کم باشد کیک خوب پف نمی کند. 3_سفیده و زرده تخم مرغ را به دقت از هم جدا کنید و مقداری شکر به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با هم زن می زنیم باید توجه داشته باشید که جهت هم زدن نباید تغیر کند و تا اخر در یک مسیر هم زده شود. 4_دقت کنید میزان روغن زیاد نشود که پف کیک را می گیرد. 5_ فر را 20 دقیقه قبل از استفاده در دمای 170 درجه روشن کنید تا فر به خوبی داغ شود. 6_در زمان پخت کیک به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید چون جلوی پف کردن کیک را می گیرد . 7_باید تمام مواد را هنگام هم زدن به یک جهت هم بزنید که یکی از مهمترین دلایل پف نکردن کیک هم زدن آن در جهت های مختلف است. 8_قبل از پخت کیک تمام مواد را نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید. از بکینگ پودر سالم و تازه استفاده کنید. 9_هنگام هم زدن شکر و زرده تخم مرغ به رنگ آن توجه کنید و وقتی رنگ آن بین سفید و کرمی شد دیگر هم نزنین 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🍤 😋 ميگو ها و يك پياز بزرگ حلق شده را با آبلیمو تاره و نمک و کمی زعفران و پودر زنجبيل و فلفل سياه کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شوند توي يك کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط و سپس نمك و و پودرسیربه آن اضافه کنید در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید سپس كم‌كم آرد را به مخلوط اضافه می‌كنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود و در اخر پنكيگ پودر ميريزيم و به ارومی هم ميزنيم میگو آماده و مزه دار شده رو در مواد ميريزيم و بعد حلقه هاي پياز رو از هم جدا ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم و نيم ساعت در يخچال مي زاريم و بعد در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود سرخ ميكنيم و روي دستمال حوله اي ميزاريم تا روغن اضافي گرفته شود 🎀 🌸 🎀 ✨ 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
اونم ازنوع سفید باسیر تازه یعنی خودِ خودِ زندگی . پ.ن.اگه بدونین چی شده جای دوستدارانش خالییییی . این نکته رواضافه کنم درمنزل مارسم براین است ماهی شکم پر رو بابرنج زعفرونی ولی ماهی سرخ شده(کات نعلی شکل) روباسبزی پلو نوش جان می کنیم طرزتهیه ماهی سفید روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم مواد داخلیش جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک(انارتیم😎) وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش . ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
👈ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمک و کره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست کردن کته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را که از قبل شسته و تکه کرده ایم با زعفران و آرد،نمک،ادویه مخصوص ماهی و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و در تابه سرخ میکنیم.وقتی برنج دم کشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج کاملا قالبی در بیاید 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🔰خورشت مرغ با نخود فرنگی 💐خورشت مرغ و نخودفرنگی  از نظر زمانی خیلی سریع درست میشه و برای خانم های کارمند که وقت کم میارن  خیلی مناسب هست  و هم بسیار خوشمزست 💐 ❇️مواد لازم 💠پیاز ... ۱ عدد 💠سینه مرغ خرد شده ... 300 گرم 💠زردچوبه ... به میزان لازم 💠ادویه کاری ... یک ق غ 💠فلفل سیاه و نمک ... به میزان لازم 💠گوجه فرنگی پوره شده ... دو لیوان 💠ماست پرچرب. ...سه ق غ اختیاری 💠نخود فرنگی ... به مقدار لازم ❇️طرز تهیه ابتدا  پیاز رو خرد کردم و تفت دادم سپس سینه مرغ تیکه شده رو به پیاز ها اضافه کردم و با هم تفت دادم تا رنگ مرغ عوض شد بعد کمی زردچوبه و یه قاشق پر ادویه کاری و فلفل سیاه و نمک بهش اضافه کردم و دو لیوان گوجه فرنگی پوره شده اضافه کردم سپس با هم سرخشون کردم و بعد سه قاشق ماست پرچرب بهش اضافه کردم و در آخر نخود فرنگی به مقدار لازم بهش اضافه کردم و بعد از جوش آمدن شعله اجاق رو کم کردم تا مرغ و نخود فرنگی پخته شود و خورش جا بیفته. نوش جان😋 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمک و کره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست کردن کته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را که از قبل شسته و تکه کرده ایم با زعفران و آرد،نمک،ادویه مخصوص ماهی و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و در تابه سرخ میکنیم.وقتی برنج دم کشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج کاملا قالبی در بیاید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست آشپزبانو
😍کانال حسن ریوندی افتتاح شد 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2129068063Cf31d2aeff5 https://eitaa.com/joinchat/2129068063Cf31d2aeff5 عضو شید بخندید😂😂👆👆💦💦 یکم بی ادبیه ولی خوراک خنده س😃💦 📛خنده به شرط 😱شدن 🤣😂😂😂 https://eitaa.com/joinchat/2129068063Cf31d2aeff5 https://eitaa.com/joinchat/2129068063Cf31d2aeff5 😜با خودت نخ سوزن بیاررررر👻😂😁