#باسلوق_ميوه_اي_رنگى
نشاسته نصف ليوان
اب سرد نصف ليوان
كلاب نصف ليوان
شكر يك ليوان
پودر ژله هر طعمي كه دوست داريد يك بسته، من از شاتوت استفاده كردم.
داخل ظرف مستطيل سلفون بكشيد
نشاسته را در اب سرد و كلاب حل كنيد ، شكر را اضافه و حل كنيد، زله را اضافه و حل كنيدو رو حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا از ماست غليظ تر شود
مواد را داخل ظرف بريزيد و در يخجال قرار دهيد تا كاملا" بسته شود
بعد با جاقوي جرب برش دهيد و در بسته و در نارگيل بغلطونيد
نوش جان❤️
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
*
.
سواد نمیخواهد؛
بنویس "دوستت دارم"
مثل شاگردِ کلاسِ اول،
پشتِ سَرت بیانتها تکرار میکنم!!!
.
#محمد_رمضان_نیا
#آش رشته ترش
طرز تهيه:
دو تا پياز متوسط رو نگینی خرد وبا زرد چوبه سرخ ميكنيم يه قاشق غذا خوري رب گوجه اضافه ميكنيم و با هم تفتشون مي ديم تا خامی رب گرفته بشه (می تونید گوجه رنده شده هم اضافه کنید) وبعد حبوبات (نخود ولوبيا چيتي یک پیمانه وعدس دوپيمانه ) وچند تا آلو بخارا وقیصی اضافه ميكنيم وآب جوش می ریزیم واجازه میدیم آش جوش بیاد بعد سبزي آش (اسفناج تره گشنیز)رو اضافه میکنیم ودر آخر رشته آش وآبغوره ونمکوفلغل اضافه مي كنيم و اجازه مي ديم تا آش جا بيفته ودر آخر نعنا داغ وسير داغ اضافه ميكنيم
نکته؛ تو دستورش شیره انگور وسرکه هم بود که من ترجیحا نریختم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شيرين_قاتق_گيلاني 🍛
آلو بخارا ١٠عدد
پیاز ١عدد
سینه يا ران مرغ
آلو (سیاه و خورشتی)٤تا٦عدد
کشمش پلویی نصف ليوان
برگه قیسی يا برگه آلو (اگر اهل غذاهاي ترش هستين برگه ي آلو سياه و يا اگه غذاهاي شيرين و ملس دوست دارين قيصي)
رب گوجه فرنگي ٣قاشق
رب انار يك قاشق
زعفران آب كرده
◀طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی مناسب پیازها را به صورت نگینی خرد كرده و در مقداری كره سرخ میكنیم سپس نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و مخلوط میكنیم و بعد شعله را ملایم میكنیم تا عطر ادویه به مشام برسد.
قطعات مرغ رو تفت بدين حسابي
رب ها رو هم تفت بدين
آب جوش بريزين و اجازه بدين بپزه
آلو بخارا و آلو سیاه را به مدت ۱۰ دقیقه با مقدار كمی آب نیمپز میكنیم و قیصی را در پنج دقیقه آخر به آلوها اضافه مینماییم و در حدی میپزیم كه قیصی له نشود.
سپس آنها را از آب جدا كرده و آبشان را نگه میداریم. كه اگه لازم بود به خورش اضافه كنيم
كشمش را در آب به مدت پنج دقیقه خیسانده و سپس با كمی كره تفت میدهیم
آلوها، برگه ،قيسي و كشمش رو به خورش اضافه كرده اجازه مي ديم به روغن بيفته
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
. #آش_دوغ_تبریز . #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
#آش_دوغ_تبریز
.
اول از همه یه دونه پیاز رو نگینی خرد کرده و تو قابلمه سرخش کردم بعد یک و نیم پیمانه برنج آش رو که از قبل خیس کرده بودمو همراه چن حبه سیر خرد شده و ساقه سیر تازه به قابلمه اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه بعد دو قاشق آرد رو با یکم آب سرد خوب همش زدم و ریختم تو قابلمه ودو بسته دوغ محلی که بهتره ترش باشه رو اضافه کردم و اینقد هم زدم تا به جوش اومد و در آخر نیم کیلو سبزی آش که شامل گشنیز تره. اسفناج و کمی شوید و ترخون رو بهشون همراه یک پیمانه نخود پخته شده اضافه کردم یکم که لعاب انداخت آشمون آماده شد
نکته مهم:تا موقع جوش اومدن مدام هم بزنید تا دوغ نبره
پ.ن:خیلیا زرده تخم مرغ و با ارد مخلوط میکنن و به دوغ اضافه میکنن ولی من از تخم مرغ استفاده نمیکنم اینحوری هم ماندگاریش بیشتره هم برا اون عده ای که از تخم مرغ خوششون نمیاد بهتره در ضمن با این رسپی دوغ فوری به جوش میاد ولی مجبور نمیشیم که زیاد هم بزنیم تو عکس هم کاملا مشخصه که دوغ نبریده
سبزی آش دوغ در شهرهای مختلف متفاوته و کاملا سلیقه ایه ولی این سبزی ها طعم فوق العاده ای به آش میده
بعدا نوشت :قابل توجه دوستانی که هی میان میگن دستورت کلا اشتباهه چون پیاز سرخ کرده نمیریزن !میخوام بدونم قبل از اینکه این دستورو امتحان کنید چطور میتونید بگید اشتباهه؟طعم پیاز سرخ کرده تو هر غذایی محشررمیشه وجدانن اول برین امتحان کنید بعد بیایین بگین اشتباهه یا نه ؟مطمئنم دستورای دیگه رو بیخیال میشید این دستورو هرکی خورده گفته .... در ضمن هیچ جای دنیا نگفتن که کسی نمیتونه دستور اصیل غذاهارو عوض کنه تو خیلی از موارد با عوض کردن مواد اولیه اونم با رعایت اصول و جایگزینی یا حتی اضافه کردن مواد و رعایت ترکیب ها خیلی خوشمزه تر از دستور اصلیش شده توهمه جای دنیا شف ها رسپی هارو به شکل درست تغیر میدن یا اضافه میکنن .انشالله از این دستور هم راضی باشین.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میرزا_قاسمی
سلام
سلام
من اومدم با ی #غذای_شمالی ، خب دیگه کل ایران سرای من است، همه ی شهرها ی غذاهای خوشمزه ای دارن که باب دل بقیه شهرها هم هست و این میرزا قاسمی جان یکی از اوناست، اگر تا حالا نخوردید حتما درست کنید و حالشو ببرید 😋😋😋 #طرز_تهیه_میرزا_قاسمی
چندتا بادمجون رو کبابی کنید و پوستسو بکنید، حسابی بکوبید که نرم و یکدست بشه.
بعد تو یک قابلمه چند حبه سیر له کنید و با کمی روغن یکم تفت بدید، بعد بادمجون هارو بهش اضافه کنید و بزارید یکم باهم بپزن رو شعله خیلی کم
چند تا گوجه رنده کنید و بهش اضافه کنید، نمک و فلفل و زرچوبه یادتون نره، بزارید کم کم آب گوجه کشیده بشه و مواد به خورد هم برن. وقتی یکم موادتون سفت شد تخم مرغ بسته به مقدار موادتون روش بشکنید و همش بزنید که با هم یکدست بشن وقتی تخم مرغ پخت دیگه غذاتون آمادست 😉😉😉 به همین راحتی و خوشمزگی 😊😊😊 من برای ۱۰ تا بادمجون متوسط وه روی ذغال کباب کردم، ۵ تا گوجه رنده کردم و ۳ تا تخم مرغ و ۴ حبه سیر استفاده کردم 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام سلااااام
یه سالاد خوشمزه خیلی خوشمزه 😋
من خیلی اهل دیزاین غذا نیستم به بزرگی خودتون ببخشید و با وجود این همه کار نمیتونم وقت بذارم واسه عکاسی حرفه ای😂
مواد لازم:
سیب زمینی ۵ عدد بزرگ
سینه مرغ ۱ عدد
شوید خورد شده به مقدار لازم من ۵ ق غ خوری ریختم
سس مایونز
سیب زمینی هارو می پزیم مرغ رو هم میپزیم من برای خوش طعم شدن مرغ از پیاز و ۱ حبه سیر که به ۴ قسمت خورد شده و ۱تیکه فلفل دلمه و نمک وفلفل و زرد چوبه و زنجفیل ویه مقدار خیلی کماویشن استفاده میکنم
سیب زمینی هارو نگینی خورد می کنیم به اندازه های متوسط
مرغ را با چنگال له میکنیم و همراه سس وشوید با کمی نمک اضافه میکنیم مخلوط می کنیم و ۴ تا ۵ ساعت میزارین یخچال بعد سرو میکنیم نوش جان😍😘
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
خیلی خوشمزست و اصلا فکرشم نمیکردم انقدر خوشمزه باشه😍😍😍 .
پنیر_خونگی
ابتدا دو کیلو شیر را میجوشانیم.اگه شیرتونپاستوریزست نیاز نیست وقتی جوش اومد بذارین بازم بجوشه ولی اگه مثل من از شیر محلی استفاده کردین،بعداز اینکه شیر جوش اومد بیست دقیقه کامل بذارین با شعله کم بجوشه.
سپس یک کاسه ماست خوری #ماست ترش اضافه کرده و خوب هم میزنیم و یه ده دقیقه ای میذاریم تا بجوشه.میتونین بجای ماست،نصف لیوان سرکه سفید بریزین.
در اینمرحله آب شیر جدا شده و شیر حالت بریده بریده پیدا میکنه.
خوووب حالا یه پارچه حریر تمییز و یا پارچه تنظیف رو روی یه کاسه قرار داده و شیر رو داخلش میریزیم.
این آبی که از شیر داخل کاسه میمونه رو نگه دارین و داخلش نمک بریزین و بذارین کنار.
پارچه ای که داخلش پنیر قرار داره رو محکم گره زده و آویزانمیکنیم تا آب اضافی اون خارج بشه.حدود ده دقیقه به همین حالت قرار میدیم.
بعد هم پارچه رو باز کرده و پنیرمونو داخل آب نمکی که درست کردیم میذاریم و داخل یخچال نگه میداریم.
پنیر خوشمزمون آمادست😍
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✍ انگار زمین و زمان
با زبان بی زبانی میگویند...
صدها سال چراغانیِ خیابانـها و خاموشیِ دلـها بس است!
در خانه بمانید و
اینبار...
قلبهایتان را آذین ببندید برای آمدنش !
#اجتماع_القلوب
دوستان #اوتمیل رو بهتون آموزش میدم که #صبحانه_مقوی و رژیمی است . حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.😉
.
مواد لازم
نصف پیمانه جودوسر پرک
نصف پیمانه شیر
۱ قاشق چایخوری عسل
دارچین و چند برش میوه
طرز تهیه
ابتدا شیر رو داخل قابلمه که روی حرارت گذاشتیم، میریزیم.
جو دو سر پرک رو اضافه کرده و هم میزنیم .به مقدار دلخواه دارچین میریزیم و باز هم میزنیم.بعد دو سه دقیقه که شیر ولرم میشه میبینیم که در حال غلیظ شدنم هست، حالا عسل رو اضافه می کنیم.دو سه دقیقه بعد دیگه اوتمیل کاملا غلیظ شده و آماده اس و میتونید نوش جان کنید. ازچند برش میوه و مغزها هم به دلخواه استفاده کنید.
.
✔برای تهیه اوتمیل از جو دو سر پرک استفاده کنین نه جوی معمولی یا پرک چون لطیف تره و زودتر آماده میشه .
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آبدوغ خیار:
من برای آبدوغ از خیار خرد شده فراوان و شوید و مرزه خرد شده و نمک و پودر آویشن و پودر گل سرخ و ماست پرچرب که همه رو با هم قاطی کرده و کمی آب خنک و یخ فراوون توش میریزم چون آبدوغ باید حسابی خنک باشه و دل آدمو خنک کنه 😄
✔✔من گاهی وقتها کمی تره هم میریزم که خوشمزه تر میکنه 😋
.
زرشک پلو چرخکرده:
اول گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط میکنم و میذارم یخچال، بعد به مقدار لازم سیب زمینی مکعبی خرد شده رو سرخ میکنم و بعد یه دونه پیاز نگینی رو تفت میدم وقتی سبک شد گوشت رو بهش اضافه میکنم و خوب تفت میدم و بهش رب گوجه اضافه کرده و زعفران وکمی پودر دارچین و پودر گل سرخ اضافه میکنم و سیب زمینی سرخ شده رو مخلوط کرده و موقع سرو لابه لای برنج میریزم ،زرشک رو هم با کمی کره و گلاب تفت میدم و با برنج زعفرونی مخلوط کرده و روی پلو میریزم، ما که خانوادگی عاشق این پلوی خوشمزه ایم ان شاالله که شما هم درست کنید و لذت ببرید 😊
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛