#خوراک_دل_مرغ
برای تهیه خوراک دل مرغ ابتدا دل ها را با چاقو برش زده و به چهار قسمت تقسیم می کنیم و بعد حسابی آنها را می شوییم تا هیچ لخته خونی در آنها باقی نماند .دلهای پاک شده را با مقدار کمی آب می گذاریم تا بپزند و آب روی آن خشک شود .سپس یک عدد پیاز را که خلالی کرده ایم را با کمی روغن به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز ها به همراه دل مرغ سرخ شوند و بعد به آن زردچوبه ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم . رب را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و مواد باهم ترکیب و مزه دار شوند . در پایان یک عدد فلفل سبز تند را حلقه حلقه کرده و به خوراک دل اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خوراک دل به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزد .دو عدد سیب زمینی را نگینی خرد کرده ، در تابه ای کمی روغن می ریزیم و سیب زمینی ها را سرخ می کنیم . ( البته می توانید سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و به همراه دلها بپزید و یا اینکه بعد سرخ کردن با دیگر مواد مخلوط کنید )خوراک دل مرغ را در ظرف مورد نظر کشیده و دور آن را با سیب زمینی نگینی تزئین می کنیم .خوراک دل مرغ را با نان و یا با برنج سر کنین
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مرغ
300 گرم برنج - 800 گرم مرغ - 1 پيمانه ماست - 2 عدد تخم مرغ - 1 قاشق چايخوري زعفران - به ميزان لازم نمك
برنج را طبق دستور (عدس پلو ) آبکش می کنیم مرغ را خرد می کنیم و با چاقو قسمتهای مختلف آنرا سوراخ می کنیم و آغشته به 2 قاشق غذاخوری روغن و نمک می کنیم و به مدت 20-17 دقیقه قدرت %80 در مایکروویو می گذاریم در این فاصله یکبار مرغ را پشت و رو می کنیم سپس استخوانهای مرغ را می گیریم زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم و با تخم مرغ و ماست مخلوط می کنیم و برنج آبکش شده را به این مایع اضافه می کنیم. سپس ظرف مسطحی را انتخاب کرده کف ظرف را چرب می کنیم و نصف از مخلوط برنج را در ظرف می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم و روی آنرا با مرغ خرد شده می پوشانیم و مجددا مابقی مخلوط برنج را روی مرغ می ریزیم ظرف را با در پوش به مدت 15 دقیقه قدرت %60 در مایکروویو می گذاریم. سپس در ظرف را برداشته و روی برنج را آغشته به روغن و زعفران حل شده در آب جوش می کنیم و ظرف را بدون در روی سه پایه به مدت 15-20 دقیقه با مایکرو %60 و گریل (کلید ترکیبی) قرار می دهیم تا سطح برنج طلایی شود.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهیچه
#باقالی_پلو
برای ماهیچه امروز سه تا پیاز بزرگ رو خلالی کردم و تفت دادم تا سبک بشه.
ادویه مخلوط،دارچین،پودرسیر،فلفل سیاه و دوقاشق زعفران اضافه کردم و یه تفت کوچیک دادم بعد ماهیچه ها رو روی پیاز گذاشتم و مخلوط کردم تا ماهیچه هم تفت بخوره و بعد یک استکان آب اضافه کردم و شعله رو کم کردم تا ماهیچه کاملا بپزه و جابیفته و درپایان کمی نمک اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
همراه ما باشید💞
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_چوپان
یک پیشنهاد شیک و مجلسی
ابتدا مایه ماکارونی را آماده کنید (پیاز و گوشت چرخ کرده و رب و فلفل دلمه….
درست مثل وقتی که ماکارونی میپزید) .
این مایه رو کف ظرف بریزید .
مرحله بعد قارچ های اسلایس شده روی مایه بچینید.سپس سس بشامل درست کنید (یک پیمانه شیر را با یک قاشق آرد روی حرارت هم بزنید و همراه نمک
و فلفل تا غلیظت سس پیدا کنه و بعد از اینکه از حرارت برداشتید بهش کره یا خامه بزنید این سس رو بریزید روی قارچ ها .حالا روی سس رو با پنیر پیتزا بپوشانید .
در مرحله ی آخر سیب زمینی هایی رو که پختیم رو پوره می کنیم و نمک وفلفل زده و قلقلی می کنیم.روی پنیر می چینیم.در آخر ظرف رو در فر با حرارت ۱۸۰ درجه و بمدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه می گذارییم تا پنیر ها آب بشه .می تونیم در آخر گریل روشن کنیم تا روشم طلایی بشه
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
همراه ما باشید💞
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_فاصولیه
مواد لازم:
پیاز درشت:۲عدد
مرغ:۴تکه
نمک ،فلفل، زرچوبه، پودر زنجبیل،پودر
عصاره مرغ:۱عدد ( من نداشتم نزدم)
رب گوجه:۲ ق غ
لوبیا سفید:۱لیوان
زعفران دم کرده:نصف لیوان
ابتدا 2تا پیاز نسبتا درشت رو خرد کردم و تفت دادم و تیکه های مرغ رو اضافه کردم ( هم از مرغ میشه استفاده کرد و گوشت) نمک، فلفل، زردچوبه، پودر زنجبیل و کمی پودر سیر به مرغ اضافه کردم. 3 لیوان آب و یه عصاره مرغ اضافه کردم. 2 قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کردم و گذاشتم بپزه. 1 لیوان لوبیا سفید رو از شب قبل خیس کردم و گذاشتم بپزه وقتی پخت به مرغ اضافه کردم نصف لیوان زعفرون دم کرده رو به خورش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته.
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
همراه ما باشید💞
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امروز در آهنگ صبح
شعـرے باید گفت
پر از طلوع
قصہ اے باید گفت
پر از امید
و ترانہ باید خواند
پر از مهربانی...
تا اسباب حال خوب دل هم شویم...
#صبح_بخیر
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلواي_لبناني
مواد لازم
شعريه يا رشته عربي ٢ بسته
كره ١٠٠ گرم
گردو خرد شده ١ پيمانه
شير عسلي يك قوطي
پودر هل ١/٢ ق چ
شير ٢/٣ پيمانه
پودر پسته يا خلال پسته براي تزيين به ميزان لازم
طرز تهيه
ابتدا رشته هاي شعريه را كامل خرد كرده روي حرارت ملايم با كره تفت داده در حدي كه رنگش عوض نشه زياد ولي خوب تفت بخوره تا بوي خامي اش برود بعد گردو را اضافه كرده باز كمي تفت داده بعد شير عسلي و پودر هل را اضافه كرده
بعد شير را هم اضافه كرده هم زده يك دقيقه بعد از روي حرارت برداشته داخل قالب هاي كوچك كه چرب كرديم ريخته خنك كه شد بر مي گردانيم و رويش را پسته مي ريزيم.من داخل جا تخم مرغي ريختم.
مي شه داخل سيني پهن كر و بعد برش زد در ضمن اگر شير را حذف كنيد حالت ترد و خشك دارد ولي با شير نرم مي شه.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_فاصولیه
مواد لازم:
پیاز درشت:۲عدد
مرغ:۴تکه
نمک ،فلفل، زرچوبه، پودر زنجبیل،پودر
عصاره مرغ:۱عدد ( من نداشتم نزدم)
رب گوجه:۲ ق غ
لوبیا سفید:۱لیوان
زعفران دم کرده:نصف لیوان
ابتدا 2تا پیاز نسبتا درشت رو خرد کردم و تفت دادم و تیکه های مرغ رو اضافه کردم ( هم از مرغ میشه استفاده کرد و گوشت) نمک، فلفل، زردچوبه، پودر زنجبیل و کمی پودر سیر به مرغ اضافه کردم. 3 لیوان آب و یه عصاره مرغ اضافه کردم. 2 قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کردم و گذاشتم بپزه. 1 لیوان لوبیا سفید رو از شب قبل خیس کردم و گذاشتم بپزه وقتی پخت به مرغ اضافه کردم نصف لیوان زعفرون دم کرده رو به خورش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته.
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
همراه ما باشید💞
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کراکت_سوسیس
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
کره ۲۰ گرم
سوسیس ۱۵۰ گرم
پودر سوخاری تند یا ساده به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان دلخواه
تخم مرغ ۱ عدد
✍اول سیب زمینی را پوست کندم درشت خرد کردم و با ۱ لیوان اب و کره و کمی نمک گذاشتم خوب بپزه بعد به همراه سوسیس یک بار از چرخ گوشت رد کردم (اگه چرخ گوشت نداشتید میتونید هر دو رو رنده ریز بزنید) به خمیر اماده نمک و فلفل زدم و کمی ورز دادم از خمیر گلولهای ۲۶ گرمی جدا کردم (اگه ترازو نداشتید به اندازه کمی کوچکتر از سوسیس کوکتل جدا کنید) خمیر را به صورت بیضی با دست شکل دادم و اطرافش رو با تخم مرغی که یکم با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد پوشوندم و بعد داخل پودر سوخاری زدم حدودا نیم ساعت تو یخچال استراحت دادم و داخل قابلمه کوچکی رو تا نصف روغن ریختم وقتی که خوب داغ شد سرخش کردم وبا هر مدل سسی که دوست دارید میتونی میل کنید سس چیلی یا سس سفید یا سس گوجه خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#نان شکلاتی #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان شکلاتی 🍫🍩🍫
موادلازم:
شیر ولرم نصف لیوان
خمیر مایه یک ق .غ
شکر چهار ق .غ
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع پنج ق .غ
نمک یک پنس
وانیل نوک ق چ
پودرکاکائو ۳ ق غ .
نوتلا یا شکلات چیپسی به میزان لازم
آرد حدودا دو پیمانه ( بستگی به نوع وجنس آردتون داره )
ابتدا شیرولرم رو با یک قاشق شکر مخلوط میکنیم و یک قاشق مایه خمیر رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم به مدت ده تا پانزده دقیقه در جای گرم تا عمل بیاد
در ظرفی تخم مرغ، وانیل ،نمک ،سه قاشق شکر باقیمانده وروغن مایع رو کمی با چنگال یا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشن
خمیر مایه عمل اومده رو هم اضافه میکنیم وآرد وپودر کاکائو الک شده رو هم کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد بعد ده دقیقه حسابی ورزش بدید(ورز اصولی).خمیر رو توی ظرف گودی که چربش کردیم میزاریم وروش و سلفون یا نایلون میکشیم وروش یه پارچه ی تمیز میندازیم و به مدت دو ساعت تو یه جای نسبتاً گرم استراحت میدیم .
بعد از اینکه خمیر پف کرد وحجمش دو برابر شد پف خمیر رو میگیریم وبه هشت قسمت تقسیم میکنیم ، هر قسمت رو باز میکنیم بشکل مستطیل یا بیضی داخلش نوتلا میزنیم یا شکلات چیپسی میرزیم ومیبندیمش بعد با یه چاقوی آردی خمیر رو از طول برش میدیم ودور هم می پیچیم وسر وتهش رو بهم وصل میکنیم و توی سینی فری که کاغذ روغنی انداختیم قرار میدیم و روش رو میپوشونیم و دوباره نیم ساعت استراحت میدیم بعد به مدت حدوداً بیست دقیقه درفربا دمای صدو هشتاد قرار میدیم حتماً حتماً چک کنید چون دمای فرها متفاوته و زیر نونها زود میسوزه (یک کاسه آب گرم هم داخل فر میزازیم) .
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛