#تارت_مرغ
مرغ پخته رو ريزخرد كنين خيارشور ريز خرد شده،نخودفرنگي،ذرت،ژامبون و كمي جعفري ريز شده نمك،فلفل ومايونز بهش اضافه كنين ومواد رو مخلوط كنين وتوى نان تارت سروكنيد
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما سفره آرایی وتزئینات👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
هدایت شده از پست آشپزبانو
🔴 تست کرونا 🔴 در منزل😳
خیلی جالبه.👌
همین الان تست کن ببین #کرونا داری یانه👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3197698067Ccb7129e913
تست کرونا بدون نیاز به آزمایشگاه برای اولین بار 😳😳☝️☝️
💫 آشپز بانو 💜
#کوکو_سبزیجات #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوسبزیجات
جعفری ریز خرد شده 1 لیوان
فلفل دلمه ای خرد شده(رنگش دلخواه) نصف لیوان
پیاز ریز خرد شده نصف لیوان
کدو خورشتی ریز خرد شده نصف لیوان
بروکلی خرد شده یک لیوان
لوبیا سبز ریز خرد شده 1 لیوان
سیر تازه ریز خرد شده 3 حبه
تخم مرغ 4 عدد
سینه مرغ نگینی خرد شده 1 لیوان
نمک و فلفل به میزان دلخواه
ابتدا نصف قابلمه ی کوچکی اب بریزید . یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید وقتی که اب جوش آمد بروکلی و لوبیا سبز خرد شده را اضافه کنید سه چهار دقیقه که جوشید آبکش کنید و سریع بریزید داخل اب سرد تا رنگ سبز خودشون رو حفظ کنن. پیاز خرد شده را با 2 قاشق روغن کمی تفت داده سینه مرغ خرد شده را اضافه کرده با کمی نمک و فلفل و با شعله زیاد تا حدی تفت بدید که رنگش تغییر کنه کافیه. نیاز نیست زیاد تفت بخوده بعد بقیه مواد را اضافه کنید و فقط در حد اینکه با هم مخلوط بشن هم بزنید و شعله رو خاموش کنید .اجازه بدید خنک بشه بعد تخم مرغها را با مقدار کمی نمک با چنگال بزنید تا مخلوط بشن و به مواد خنک شده اضافه کنید و مخلوط کنید. داخل تابه سایز متوسط رو با 3 قاشق غذا خوری روغن چرب کنید مواد اماده رو داخل تابه بریزید در تابه رو بزارید و اجازه بدید که با شعله ملایم بپزه و سرخ بشه وقتی که روی کوکو شل نبود و خودش رو گرفت بر گردانید . 2 قاشق دیگه روغن در تابه بریزید و اجازه بدید طرف دیگرش هم سرخ بشه دیگه نیازی نیست در تابه رو بزارید وقتی هر دو طرف سرخ شد نوش جان کنید😊
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان فوری 😋
مواد لازم :
تخم مرغ 2 عدد.
شیر 1 پیمانه.
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد.
جعفری ساطوری شده 1 پیمانه.
آرد 4 پیمانه.
پنیر رنده شده 1 پیمانه.
نمک و فلفل کمی.
بیکینگ پودر 1 ق م.
روغن برای سرخ کردن نصف پیمانه.
طرز تهیه :
ابتدا دو تا تخم مرغ رو با همزن دستی میزنیم، سپس شیر رو اضافه و مخلوط می کنیم، فلفل دلمه ای قرمز رو ریز کرده به همراه جعفری خرد شده به مواد اضافه و مخلوط می کنیم، حالا پنیر رنده شده رو اد میکنیم، من از پنیر پارمزان استفاده کردم،در صورت تمایل میتونین پنیر پیتزا جایگزین کنین.
حالا نمک و فلفل و مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو افزوده، با دست ورز میدهیم تا خمیر جمع شود، بعد خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم، هر قسمت رو با وردنه صاف و به هشت قسمت مساوی تقسیم می کنیم، بعد داخل تابه روغن ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم.
این نون خوشمزه رو میتونین با انواع سوپ سرو کنین.
در صورت تمایل میتونین از تکه های مرغ پخته شده یا سوسیس و کالباس داخلش استفاده کنین.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. #بال_مرغ👆👆👆
بال مرغ همين جورى جذاب هست
اين مدلش كه ديگه آخرشه😜
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگن جاری جاریو زرنگ میکنه هوو هوو رو خوشگل😳😏
راس گفتن از وقتی همه جا تعریف و تمجید جاریم شد حسادت عین چی همه وجودمو گرفت😤😤
به طور اتفاقی با این کانال آشنا شدم نکته های محشرررر #خانه_داری داشت که نگم حالا منم یه زن با سلیقم همه جا تعریف منه😍
جاریم وقتی #چیدمان داخل #کابینت هامو دید رنگش پرید😎😁
#مادرشوهرم همه جا ازم تعریف میکنه😉
https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952
https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952
😍خمیر زردچوبه
👌🏻سفیدکننده قوی
👌🏻#ضدچروک
👌🏻رفع چربی پوست
👌🏻#رفع_آکنه
👌🏻رفع لک پوست
✔️روش تهیه بافیلم آموزشی 👇
https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952
😱امتحان کردم عالی بود👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان باگت
مواد لازم :
آرد نان فانتزی : 400 گرم
بهبود دهنده : نصف قاشق چ
شکر : نصف ق غ
شیر ولرم : 150 گرم
آب ولرم : 100 گرم
خمیرمایه فوری : 10 گرم
روغن مایع : 20 گرم
نمک : نصف ق چ طرز تهیه :
ابتدا خمیرمایه را با شکر و آب ولرم مخلوط کرده به مدت 10 دقیقه میزاریم تا عمل بیاد.
آرد بهبود دهنده و نمک و مخلوط کنید خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید و هم بزنید شیر و کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاد.
بمدت 15 دقیقه ورز بدید بعد از دو دقیقه ورز دادن روغن مایع رو اضافه کنید.تست پنجره رو حتما انجام بدید.
ظرفتونو چرب کنید خمیرو بمدت 1تا 1/5 ساعت روشو بپوشونید بزارید استراحت کنه تا حجمش دوبرابر بشه.
بعد سینی فرتونو چرب کنید. خمیر و به چونه های 100 گرمی تقسیم کنید پهن کنید و طبق فیلم بپیچید و داخل سینی فر قرار بدید( طبق عکس) باز روشو بپوشونید تا نیم ساعت حجمش دوبرابر بشه و داخل فر 200 درجه بمدت 20 دقیقه بپزید.
قبل ازاینکه داخل فر بزارید با اسپری آب بپاشید و اگه دوست داشتید کنجد بزنید.
ظرف آب داخل فر یادتون نره بعد از 10 دقیقه ظرفو از فر خارج کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاناکوتا ژله
لایه اول ژله بلوبری که با دولیوان اب جوش حل کردم و وقتی سرد شد چند قاشق ریختم داخل قالب تا ببنده
لایه بعدی هم پاناکوتا ساده که اونم وقتی کاملا سرد شد ریختم روی ژله گذاشتم ببنده بعد دوباره ژله و باز دوباره پاناکوتا
#پاناکوتا
خامه صبحانه یک بسته
شیر 3 لیوان
شکر15 ق غ (یا نصف لیوان )
پودر ژلاتین 3ق غ
وانیل نوک ق چ
شیر و شکر رو حرارت به مدت یک یا دو دقیقه هم میزنیم تا فقط شکر حل بشه ( نباید شیر زیاد گرم شه همین که ولرم بشه شکر هم حل شده) ژلاتين رو با مقداری آب بزارید روی بخار آب تا بن ماری بشه و به شیر اضافه کنید، بعد گاز و خاموش میکنیم وانیل و خامه رو اضافه میکنیمو خوب مخلوط میکنیم وقتی که از گرما افتاد و خنک شد روی ژله میریزیم قالب و میزاریم توی یخچال وقتی بست رنگ بعدی رو هم به همین روش درست میکنیم تا جایی که مایع تموم شه وقتی خوب دسر مون خودش و گرفت توی ظرف برمیگردونیم
نکته: پاناکوتا و ژله اگر بیرون بمونه نمی بنده پس در حین کار نگران بستن دسر نباشید * اگر قالبتون رو چرب کنید موقع خارج کردن دسر راحت تره به این صورت که اول لبه های دسر رو از قالب آزاد میکنیم بعد برميگردونيم داخل بشقاب
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ عسلی:
اول ران یا سینه ی مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه سرخ کنید
یک عدد پیاز و یه حبه سیر رو خرد کنید وبا کمی آب اجازه بدین مرغا بپزه
یک قاشق عسل ، یک قاشق زعفران غلیظ و 4قاشق آب لیموی تازه رو با هم مخلوط کنید.
مرغ های پخته شده رو از آبش جدا کنین و روی سینی فر قرار بدین از مخلوط عسل و لیمو و زعفران با فرچه ی مخصوص روی قطعات مرغ بمالید و مرغ رو داخل فر با شعله ی بالا به مدت 15دقیقه قرار بدین
به هیچ وجه نگران نباشید مرغ شما اصلا شیرین نخواهد شد
عسل باعث کاراملی شدن مرغ می شه ترکیبش با آب لیمو و زرشک کاملا ملس خواهد شد
برنج رو هم مثل همیشه دم کنید و با زرشک و انواع خلال و ته چین یا ته دیگ ماستی نوش جان کنید
نکته:می تونید عسل رو روی حرارت غیر مستقیم بصورت روان و مایع دربیارید و سپس با زعفران و اب لیمو مخلوط کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛