7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_هندوانه🍉🍉
برای درست کردن کیک های رنگی مثل کیک رنگین کمان بهتره از یه کیک سفید رنگ استفاده کنید
🍴مواد لازم:
آرد 2 و ¾ پیمانه
بیکنیگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک ½ قاشق مرباخوری
سفیده تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 و1/2 پیمانه
کره 150 گرم
شیر 1 پیمانه
وانیل 1 قاشق مرباخوری
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میوه ارایی یلدا🍏🍉🍇🍍
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_یلدا
من که عاشقش شدم👍👌❤️😍
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_هندوانه
#ایده_یلدایی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_تزیین_کیک_هندونه 😍🍉🍉🍉
پستا ذخیره کن واسه شب یلدا 👌🥰
فیلینگ کیک از گاناش استفاده شده و روکش فوندانت شما میتونید روی کیک خامه کشی رنگ سبز بزنید بعد خطوط پر رنگ با رنگ ژله ای بزتید و کل کیک را با بریلو سبز کاور کتید که هم زیباتر و هم خوشمزه تر فوندانت میشه 👌👌🥰🥰🥰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات مهم :
🍉 حدود ۷ دقیقه زمان میبره تا مواد فومی شکل بشه
🍉 حتما آب رو به اندازه بریزید
🍉 اگه شیرینی بیشتر دوست داشتید به جای ۲ قاشق ۳ قاشق شکر به هر ژله اضافه کنید
🍉 حتما با چاقوی خیس برش بزنید تا راحت تر باشید
🍉 کف و دیواره ی قالب رو حتما چرب و نارگیل پاشی کنید یا از نایلون فریزری استفاده کنید
🍉 بعد از برش زدن توی نارگیل بغلطونید😍🥰
امیدوارم خوشتون بیاد و ازش لذت ببرید نوش جاان🥰❤️
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با یه پف پفی هندونه ای که خیلی واسه یلدا مناسبه😍😍🍉
پس حتما این ویدئو رو سیو کنید چون هم خیلی آسونه و هم خیلی خوشمزه ست🥰❤️🧡
❤️🧡💛مواد لازم :
🍉دو بسته پودر ژله ( قرمز و سبز که من از انار و طالبی استفاده کردم )
🍉شکر : ۴ قاشق
🍉آب: دو استکان سرخالی
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در آخر حتما کمی نبات اضافه کنید چون نفخ و سردی لبو رو میگیره و خوشمزش میکنه
💜بعد از سرد شدن خیلی راحت پوستشو جدا کنید و خرد کنید و مجددا داخل آبش بجوشونید کمی دیگه تا طعم بگیرن یا داخل ظرفی بذارید با آب یک ربع بمونن
💜هر جوری که دوست داشتید سرو کنید من برای زیبایی اونها رو به سیخ چوبی زدم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.💜به هیچ عنوان لبو رو خرد نکنید برای پخت و پوست نگیرید چون تمام رنگ و خاصیتش ازش خارج میشه و میره داخل آبش اونموقع رنگ لبو کمرنگ تر هستش
💜خیلی زود بذارید تا عجله ای برای پخته شدنش نداشته باشید لبوی من 4.5ساعت روی حرارت کم بود و خیلی خوب پخته شده بود
در آخر حتما کمی نبات اضافه کنید چون نفخ و سردی لبو رو میگیره و خوشمزش میکنه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزای دلم
چون خیلیا سوال کردین که چرا لبوهای ما خوشرنگ نمیشه تصمیم گرفتم پست بذارم به نکاتی که میگم دقت کنید تا یک لبوی خوش رنگ داشته باشید❤️❤️😘
💜اولین نکته اینکه لبویی انتخاب کنید که رنگش قرمز پر رنگ باشه لبوهایی که قرمز کم رنگ هستن معمولا وسطشون سفیده و رنگ جالبی ندارن اگر لبو کوچکتر باشه زودتر پخته میشه و اگر بزرگتر دیرتر
💜دومین نکته اینه که لبو ها رو خوبه خوب بشورید اگه مایع ضدعفونی کننده دارید حتما بزنید اگر نه اسکاچ بکشید تا اگر گلی داره ازش جدا بشه و تمیز بشه.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦